Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

NumeDeCod

QUOTE (MaSinucid @ Feb 25 2008, 23:13) *
Intrebare....poate cam prosteasca...! folosind HyperIM 2.14 ..pot folosi si alt status in acelasi timp cu melodia? de ex: busy - artist/song...!?

thx
ps.tare programu,bafta!
cool.gif

Sa inteleg ca intrebi daca poti scrie alt text pe langa variabile? Raspunsul e da, logic, nu se vede ca poti tasta acolo ce vrei?
ozzyboy
salut...am ceva pb cu incepand de la ultimile 2 vs la custom status daca introduc pe langa textul "x"o adresa gen http://..... nu-mi mai afiseaza statusul in messenger, daca o las fara adresa este ok... deadtongue.gif

NumeDeCod
QUOTE (ozzyboy @ Mar 13 2008, 15:18) *
salut...am ceva pb cu incepand de la ultimile 2 vs la custom status daca introduc pe langa textul "x"o adresa gen http://..... nu-mi mai afiseaza statusul in messenger, daca o las fara adresa este ok... deadtongue.gif

Adreseaza-te celor de la Yahoo!, nu mie. Statusurile sunt filtrate la greu de la ei din server, nu are nici o legatura cu HyperIM, si nici macar cu clientul de Yahoo! Messenger pe care il folosesti.
radon3
Am o problema,am mess 9....si ultima versiune la HIM...dar cand vreau sa imi pun iconita pentru idle..nu imi apare..apare doar statusu..dar si ala nu cum ar trebui sa apara "Idle for...." ci apare un simplu status.Ce are?
michellebz
QUOTE (Motanu D @ Sep 27 2006, 15:01) *
Site-ul intr-adevar nu merge. Am inteles ca sunt niste probleme legate de server. In scurt timp insa va fi functional.
Pana atunci...
Kitul:
Click pentru a vizualiza atașamentul
Torrentul:
Click pentru a vizualiza atașamentul

merci din tot sufletzelul smile.gif pt Hyper IM, dar sincer nu stiu care este acel cod pt la status :-s
DarkOrc
Am luat si eu programul asta.Dar nam inteles ce face inafara ca modifica statusurile?Mai face alt ceva.Ca daca face doar asta nu e nimik special la el
alexcrist
Sigur ca face... mai face si clatite, cafea (doar dimineata, intre 7 si 10), tunde peluza, spala masina...
Si il poti face sa faca si alte lucruri, daca stii sa faci plugin-uri pentru el laugh.gif

Serios vorbind... ce parte din Status manager and Y! autoreply system nu intelegi? rolleyes.gif
Aaa...si un exemplu de ce mai poate face (real, de data asta): vezi semnatura mea. Poza aia verde e generata de HyperIM. wink.gif

NumeDeCod
QUOTE (DarkOrc @ Apr 13 2008, 18:08) *
Am luat si eu programul asta.Dar nam inteles ce face inafara ca modifica statusurile?Mai face alt ceva.Ca daca face doar asta nu e nimik special la el

In afara de faptul ca suporta vreo 30 de media playere, 7 clienti de IM, si nshpe mii de pluginuri cu tot felul de chestiutze mai mult sau mai putin utile, nu e nimic special la el... gasesti de-astea pe toate drumurile nu ?
Draghici0Paul
Bravo omule esti tare. Meriti toate laudele, folosesc programelul de ceva timp, iar in primele dati ama vut impresia ke ste fact de vreun strain (tot vreun roman plecat pe afara), dar knd am maid at un search pe google dp el, am gasit aici pe softpedia.

BVO
pro_windows

Chair foarte tare programul 10++
divaroxie
QUOTE (radon3 @ Mar 26 2008, 20:24) *
Am o problema,am mess 9....si ultima versiune la HIM...dar cand vreau sa imi pun iconita pentru idle..nu imi apare..apare doar statusu..dar si ala nu cum ar trebui sa apara "Idle for...." ci apare un simplu status.Ce are?

si eu am problema asta... dar ca mie nu-mi apare nici statusul, nici idle....
Ann0nim
Deci tu ai creat HiperYM???
NumeDeCod
QUOTE (Ann0nim @ May 19 2008, 18:00) *

Eu nu am creat nici un HiperYM. Probabil te referi la HyperIM?
Motanu D
QUOTE (Ann0nim @ May 19 2008, 18:00) *

Altfel HyperIM a fost creat de NumeDeCod.
amma
Am instalat ca plug-in in Winamp "Yahoo! Messenger 9/8/7 Now Playing", insa nu mai merge cu ultima versiune de YM (9.0.0.1389). Trebuie sa schimb ceva pe la setari sau sa astept noul release?
NumeDeCod
QUOTE (amma @ Jun 3 2008, 21:21) *
Am instalat ca plug-in in Winamp "Yahoo! Messenger 9/8/7 Now Playing", insa nu mai merge cu ultima versiune de YM (9.0.0.1389). Trebuie sa schimb ceva pe la setari sau sa astept noul release?

Nu ai ce sa schimbi pe la setari. Ultima versiune de YM 9.0 nu e compatibila cu pluginul. Trebuie sa astepti un nou release al pluginului.
NumeDeCod
QUOTE (NumeDeCod @ Jun 4 2008, 13:08) *
Nu ai ce sa schimbi pe la setari. Ultima versiune de YM 9.0 nu e compatibila cu pluginul. Trebuie sa astepti un nou release al pluginului.

Rectific (nu mai pot edita mai sus): pluginul este deja compatibil, insa baietii destepti de la Yahoo! au setat in registri cheia de Version pe "0.0.0.0" (la instalarea celei mai recente versiuni), ceea ce face ca pluginul sa nu isi dea seama ce versiune de YM este instalata.

Urmeaza indicatiile de pe pagina oficiala a pluginului pentru a rezolva problema:

http://numedecod.ro/Yahoo_Messenger_NowPlaying/

Nota: se pare ca pe YM 9.0 merg chiar si statusurile cu casti (pe YM 8.1 nu prea mai par sa functioneze statusurile cu headphones).
newsitc
Numedecod fi mai prietenos cu utilizatorii programului, in special cei romani care-ti pun intrebari, ca asa sunt ei, pricep mai greu. tongue.gif Felicitari pentru program.

Pentru cei care ati adoptat versiunea de Yahoo Messenger 9.0.0.1389 si nu va mai merge status-ul prin intermediul HyperIM descarcati fisierul de mai jos, dati un dublu click pe el si OK. Apoi HyperIM va deveni functional.

HyperIM correction key (regedit) for Yahoo Messenger 9.0.0.1389
NumeDeCod
QUOTE (newsitc @ Jun 14 2008, 21:54) *
Numedecod fi mai prietenos cu utilizatorii programului, in special cei romani care-ti pun intrebari, ca asa sunt ei, pricep mai greu. tongue.gif Felicitari pentru program.

Multumesc.

Legat de utilizatorii romani, o parte din ei mai degraba ma deprima decat sa ma impulsioneze. O sa fac in curand un sondaj sa determin exact ce procent din utilizatori sunt romani. Desi nu ar strica si aflarea categoriei lor de varsta, avand in vedere cum se comporta unii in mod privat, cand incerci sa le explici ceva ce ar intelege si un copil de 8 ani si primesti inapoi injuraturi.
alexcrist
Acum cateva zile am trecut si eu pe YM9 (ultimul build).

Din cate vad, inca sunt mici probleme cu HIM si YM. Am reparat versiunea din registrii, statusurile merg, insa in momentul in care vrei sa treci de la un Custom status la unul Predefined nu merge. Tot ce se intampla e modificarea iconitei de Busy, dar textul ramane acelasi (iar ca sa treci pe Available, deci fara niciun text, nu ai cum decat din YM).

Nu stiu daca asa facea si pe build-urile anterioare de YM9 (nu le-am incercat)... se poate repara cumva?
alexcrist
De asemenea, ar mai fi doua probleme:
1) Invisible nu merge din HIM
2) HIM trimite excesiv statusul Custom la YM. Din cauza asta, de exemplu, nu se poate trece pe invisible din YM, pentru ca HIM il trece instantaneu pe Available din nou. Deci ca intr-un final sa devii invizibil trebuie sa setezi HIM pe Invisible, apoi sa setezi si YM pe Invisible.

Asa se comporta si pe versiunile anterioare de YM9? huh.gif
isneuron
Vroiam sa te felicit pentru program. De mult timp folosesc foobar2000, si am fost placut impresionat ca ai facut posibil sa se afiseze si piesele din acest program.

Nu stiu daca e de la mine, dar la instalare nu-mi instaleaza plug-in-ul pt foobar2000 (stiu, ai mai zis de ce apare mesajul ala de averttizare). Dar eu am foobar2000 versiunea 0.9.5.2. si am folosit installer-ul sau, nu vreun archive pack, si tot imi apare acel mesaj cum ca nu gaseste foobar2000 instalat. Nu e problema mare, pt am instalat plug-in-ul manual wink.gif. Dar ma gandesc ca nu functioneaza corect installer-ul HyperIM in legatura cu foobar...

Bafta in continuare!

PS: "(pe YM 8.1 nu prea mai par sa functioneze statusurile cu headphones)" Mie imi merg de fiecare data pe 8.1 smile.gif
DarkAngelBv
Se poate face sa poti seta individual statusul pe diferiti clienti de messenger? eventual pentru mai multe sesiuni ale messenger-ului sa setezi alte statusuri? (de exemplu: pe id-ul 1 vreau sa arate ce melodie ascult, pe id-ul 2 vreau sa am un status personalizat si ora). Am incercat sa setez statusul si nu il pune tongue.gif
4nDr3i
QUOTE (darkangelbv @ Jun 24 2008, 10:48) *
Se poate face sa poti seta individual statusul pe diferiti clienti de messenger? eventual pentru mai multe sesiuni ale messenger-ului sa setezi alte statusuri? (de exemplu: pe id-ul 1 vreau sa arate ce melodie ascult, pe id-ul 2 vreau sa am un status personalizat si ora). Am incercat sa setez statusul si nu il pune tongue.gif

Subscriu.
Mai stau și eu câteodată cu 2 iduri. La unul apare melodia iar la celălalt schibă statusuri (de la Y!mess) la greu (Busy / Not At My Desk/ Stepped Out etc + statusuri customized tot din lista de la Y!M)
ozzyboy
pot sa spun ca am aceeasi pb pe ultima vs de mess. in plus nu se mai schimba statusu dupa ce melodie imi canta pe winamp, chiar si dupa ce am incercat treaba aia cu reg. Pe celalate vs nu facea asa... confusedsmiley.png

QUOTE (alexcrist @ Jun 15 2008, 09:59) *
Acum cateva zile am trecut si eu pe YM9 (ultimul build).

Din cate vad, inca sunt mici probleme cu HIM si YM. Am reparat versiunea din registrii, statusurile merg, insa in momentul in care vrei sa treci de la un Custom status la unul Predefined nu merge. Tot ce se intampla e modificarea iconitei de Busy, dar textul ramane acelasi (iar ca sa treci pe Available, deci fara niciun text, nu ai cum decat din YM).

Nu stiu daca asa facea si pe build-urile anterioare de YM9 (nu le-am incercat)... se poate repara cumva?

QUOTE (alexcrist @ Jun 15 2008, 12:03) *
De asemenea, ar mai fi doua probleme:
1) Invisible nu merge din HIM
2) HIM trimite excesiv statusul Custom la YM. Din cauza asta, de exemplu, nu se poate trece pe invisible din YM, pentru ca HIM il trece instantaneu pe Available din nou. Deci ca intr-un final sa devii invizibil trebuie sa setezi HIM pe Invisible, apoi sa setezi si YM pe Invisible.

Asa se comporta si pe versiunile anterioare de YM9? huh.gif

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.