Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

***MIHAI***

la pluginul feed de ce nu se schimba intre macrourile unui rss ?

ex : Steaua6.title Steaua6.link

cum fac sa imi schimbe intre SteauaN = unde n=1-10 ?
sau nu se poate ?
mersi
NumeDeCod
QUOTE (***MIHAI*** @ Nov 4 2007, 14:35) *
cum fac sa imi schimbe intre SteauaN = unde n=1-10 ?

Eu cred ca se poate. Tu ai nevoie esential sa schimbi acel N, lucru ce il poti realiza cu un fisier text care contine mai multe linii, de la 1 la N. Apoi folosesti pluginul File lines ca sa incarci fisierul si sa ii dai perioada de schimbare. Ultimul pas e sa folosesti formula Steaua%file1%.title Steaua%file1%.link ceea ce va fi tradus de parserul din HyperIM in 2 etape: prima oara va detecta macroul %fileX%, iar rezultatul fiind desigur un alt macro il va detecta si pe acela.

Succes!

***MIHAI***
QUOTE (NumeDeCod @ Nov 4 2007, 15:22) *
Eu cred ca se poate. Tu ai nevoie esential sa schimbi acel N, lucru ce il poti realiza cu un fisier text care contine mai multe linii, de la 1 la N. Apoi folosesti pluginul File lines ca sa incarci fisierul si sa ii dai perioada de schimbare. Ultimul pas e sa folosesti formula Steaua%file1%.title Steaua%file1%.link ceea ce va fi tradus de parserul din HyperIM in 2 etape: prima oara va detecta macroul %fileX%, iar rezultatul fiind desigur un alt macro il va detecta si pe acela.

Succes!

multumesc !
last
Am cautat si nu am gasit imaginea aceea de avatar magic pentru offline. Ma intereseaza imaginea mica.
Rugamintea mea e daca cineva o are si ma poate ajuta.
Multumesc !
Lore85
Vreau si eu plug-in care sa mearga pt versiunea 9 de messenger mellow.gif
NumeDeCod
QUOTE (Lore85 @ Nov 19 2007, 13:44) *
Vreau si eu plug-in care sa mearga pt versiunea 9 de messenger mellow.gif

E greu sa citesti 10 randuri mai sus, d-apai sa mai si apesi "Get plugins" din program nu?

http://numedecod.ro/HyperIM/getPlugins.php - plugin de HyperIM

sau

http://numedecod.ro/Yahoo_Messenger_NowPlaying/ - plugin de Winamp
Lore85
Am incercat si nu a mers

NumeDeCod
QUOTE (Lore85 @ Nov 19 2007, 22:07) *
Am incercat si nu a mers

Nu am cum sa imi dau seama de probleme daca trebuie sa va trag de limba sa spuneti ce nu merge.
andragony
cand incerc sa instalez apare: Could not find foobar2000 location. skipping plugin install.
confusedsmiley.png
NumeDeCod

QUOTE (andragony @ Nov 21 2007, 10:32) *
cand incerc sa instalez apare: Could not find foobar2000 location. skipping plugin install.
confusedsmiley.png

Asa, si? E doar un mesaj ca nu a putut gasi locatia playerului foobar2000 si nu poate astfel instala componenta pentru comunicare dintre HyperIM si foobar2000.
andragony
dau ok, iar dupa restul instalarii, nu functioneaza bine. daca pun la custom status %mSong% - spre exemplu- la status imi apare un mesaj pe care l-am avut anterior setat chiar din pagina principala de messenger.
NumeDeCod
Si cam ce legatura evidenta vezi tu intre faptul ca nu a putut instala pluginul pentru foobar2000 si faptul ca nu iti seteaza cum trebuie statusul in nustiuce messenger

De ce trebuie sa se umple aiurea pagini intregi cu mesaje postate cu juma' de gura din care nu se poate extrage nici o informatie utila pentru detectarea si rezolvarea problemei?
andragony
utilizez yahoo messenger 9 beta;
nu ma pricep, nu stiu care ar fi legatura intre cele doua, de asta am si intrebat.
NumeDeCod
QUOTE (andragony @ Nov 21 2007, 15:36) *
utilizez yahoo messenger 9 beta;
nu ma pricep, nu stiu care ar fi legatura intre cele doua, de asta am si intrebat.

Pai ai facut update la pluginul de YM status? Cum vrei sa mearga altfel, doar YM 9 a aparut DUPA HyperIM 2.13, deci e mai nou.
Da dublu clic pe plugin si o sa vezi ca scrie ca e pentru YM 8.1 sau mai vechi. Asa ca apasa pe "Get Plugins" din program si o sa vezi ca a fost actualizat pluginul de YM status, de ceva vreme chiar.
sMILEY4ever
Felicitari NumeDeCod pt program! Tot ce pot sa zic e ca il folosesc de multa vreme si nu am avut nici un fel de problema cu el.
Tine-o tot asa !
sigismunt
NumeDeCod bravo si de la mine
ValentinN
NumeDeCod, As avea o singura propunere in legatura cu HyperIM.

Poti sa creezi un plugin care sa se comporte ca un Auto Reply ? Stiu ca exista deja unul in Hyper, il folosesc fara nici un fel de problema, dar vreau sa faci unul care sa raspunda in functie de ce cuvinte spune respectivul contact. Mi se pare ca s-a mai spus...

Te rog mult. Incearca sa-l faci.

Multumesc. wink.gif
ValentinN
Am nevoie de poza asta si nu stiam unde sa o pun. smile.gif
giuliaandrome
QUOTE (NumeDeCod @ Mar 17 2005, 01:18) *
Bun, uite ca am facut topic nou si pentru programelul meu smile.gif Un program care chiar e facut noaptea acasa (ok.. recunosc... am lucrat si ziua blush.gif )

Deci pentru detalii: http://numedecod.ro/oohay.php - status manager pentru Y!M si autoresponder

Mai nou de 2-3 zile robotul poate raspunde in functie de apelant raspunsuri individuale biggrin.gif

Stiu, numele de Oo-hay! e cam aiurea dar daca aveti o idee de nume mai buna pentru acest program o astept si pe acest forum happy.gif

Sper ca am rezolvat azi si cu unele buguri. Cred ca urmatorul pas va fi realizarea versiunii in limba engleza (stiu ca nu eu ar trebui sa spun asta, dar programelul meu bate aproape tot ce e facut pt Y!Mess... sau mai stiti si alti autoresponderi inteligenti?)

AM incercat si eu da nici nu ajuns sa-l descarc.
mellow.gif
NumeDeCod
QUOTE (giuliaandrome @ Jan 17 2008, 15:17) *
AM incercat si eu da nici nu ajuns sa-l descarc.
mellow.gif

De ce nu ajungi sa-l descarci? Linkul e perfect functional. Acum cateva zile a avut loc o schimbare de DNS, probabil de aia câtorva nu li se mai incarca (inca) siteul. Incearca peste cateva ore din nou.
asigurare-rapida
Tare programelul , l-am incercat si eu smile.gif. M-a jucat un pic prin el . Sti ce ar fi misto daca ai putea sa schimbi: la Manager Robot Mesagerie sa pui cate-un buton pentru fiecare tag.

Keep up the good work!
toofast
Foarte tare programu, probabil ca ai castigat o caruta de bani cu el smile.gif
Campers
Salut ,

Sunt un vechi utilizator al programului , si am dat de un mic "obstacol"

Am instalat vista , am instalat hyperim ..dar am uitat sa dau sa exporteze statusurile inainte sa formatez sad.gif

Este si o veste buna : am facut backup cu acronis si am back-upul pe hard disk .

Este pe undeva prin back-up-ul ala cumva un fisier .txt care sa aibe toate statusurile folosite? ca aveam cateva (sute cred) sad.gif

Bine , ca nu mor daca nu le pun ..dar mi ar fi placut sa le am smile.gif

multumesc , o zi buna !
NumeDeCod
QUOTE (Campers @ Feb 14 2008, 13:05) *
Salut ,

Sunt un vechi utilizator al programului , si am dat de un mic "obstacol"

Am instalat vista , am instalat hyperim ..dar am uitat sa dau sa exporteze statusurile inainte sa formatez sad.gif

Este si o veste buna : am facut backup cu acronis si am back-upul pe hard disk .

Este pe undeva prin back-up-ul ala cumva un fisier .txt care sa aibe toate statusurile folosite? ca aveam cateva (sute cred) sad.gif

Bine , ca nu mor daca nu le pun ..dar mi ar fi placut sa le am smile.gif

multumesc , o zi buna !

Daca foloseai HyperIM 2.14 poti copia fisierul HyperIM.ini in noua locatie. Oricum HyperIM 2.14 e portabil, asa ca recomand ca data viitoare sa instalezi HIM pe o partitie separata astfel incat sa nu dispara setarile.

Toate setarile se regasesc in subdirectorul Settings (statusuri, preferinte, setari pluginuri etc).
MaSinucid
Intrebare....poate cam prosteasca...! folosind HyperIM 2.14 ..pot folosi si alt status in acelasi timp cu melodia? de ex: busy - artist/song...!?

thx
ps.tare programu,bafta!
cool.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.