Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

alexcrist

QUOTE(likudio @ Jul 17 2007, 04:22) [snapback]3109693[/snapback]
Ai zis mai sus ca e un joc...
Pai... dai click pe el si el iti da numere random si se inchide la culoare... si la urma, iti spune ca esti ca un babuin care se grabeste la banane sau ceva de genu! ...so what's the deal? Unde-i satisfactia jocului? biggrin.gif

Eh...sa stii ca nu-i chiar asa. Desi NumeDeCod o fi fost in pana de idei cand a pus conditia pt joc, regulile jocului sa stii ca nu-s chiar asa... la intamplare. Nu esti singurul care si-a "sfaramat" creierii incercand sa-i de a de cap... si au fost cativa care au si reusit. Insa nici cei care au reusit nu si-au dat seama exact de regulile jocului.

Explicatia oficiala a aparut acum mai mult de o luna, pe forumul oficial. Enjoy: http://numedecod.ro/HyperIM/forum/index.php?topic=667.0
NumeDeCod
QUOTE(likudio @ Jul 17 2007, 04:22) [snapback]3109693[/snapback]
Ai zis mai sus ca e un joc...
Pai... dai click pe el si el iti da numere random si se inchide la culoare... si la urma, iti spune ca esti ca un babuin care se grabeste la banane sau ceva de genu! ...so what's the deal? Unde-i satisfactia jocului? biggrin.gif

Nu exista nici o satisfactie la acel joc. Numerele nu sunt random, e doar variatia scorului tau (mai mult ca sigur tinde a fi un numar negativ daca zici ca se face rosu cubul). Maximul e 11 mii noua sute si ceva (cu plus).

likudio
QUOTE(NumeDeCod @ Jul 17 2007, 11:18) [snapback]3110379[/snapback]
Nu exista nici o satisfactie la acel joc. Numerele nu sunt random, e doar variatia scorului tau (mai mult ca sigur tinde a fi un numar negativ daca zici ca se face rosu cubul). Maximul e 11 mii noua sute si ceva (cu plus).

Ok... si imi poti raspunde tu, personal, de ce la melodie cu Avril Lavigne biggrin.gif ?
alexcrist
QUOTE(stefan1992 @ Jul 19 2007, 15:28) *
acesta e un program facut de mine....poti vedea cine e pe invisible,poti sa vezi webu cuiva chiar daca nu tia dat accept iar daca u vorbesti cu o persoana si ea mai vorbeste cu alta in afara de tine poti sa faci rost de id-ul persoanei cu care vorbeste;)il puteti lua de pe urmatorul link:http://s6.bitefight.ro/c.php?uid=32068 am stat 4 luni sa-l fac....sper sa va bucurati de e;

Si ce legatura are asta cu HyperIM?? Nu puteai sa-ti faci topic separat? dry.gif mad.gif nono.gif

EDIT: aaaa...pardon... asta intra la categoria SPAM (linkul respectiv nu este pt un program, ci pt un joc amarat pe net). Zi-mi un motiv pentru care n-ar trebui sa ti se raporteze postul... dry.gif
likudio
QUOTE(alexcrist @ Jul 19 2007, 20:39) *
Si ce legatura are asta cu HyperIM?? Nu puteai sa-ti faci topic separat? dry.gif mad.gif nono.gif

EDIT: aaaa...pardon... asta intra la categoria SPAM (linkul respectiv nu este pt un program, ci pt un joc amarat pe net). Zi-mi un motiv pentru care n-ar trebui sa ti se raporteze postul... dry.gif

[offtopic]I l-am raportat eu moderatorului Bogdan... biggrin.gif Stay chill... acum asteptam sa ia masuri...[/offtopic]
ade_lenau
cum fac sa imi apara idle fals? ca am selectat da nu imi apare..
in schimb merge cu busy stepped out etc.. ?
likudio
QUOTE(ade_lenau @ Jul 23 2007, 01:03) *

Trebuie sa ai plug-in-ul de Yahoo Messenger Status Activat... si scrii in bara de status din Hyper YM, /y:i - Idle sau orice alt text pe care il vrei tu in loc de Idle...

ade_lenau
bun acuma merge..
si imi apare idle de 1 min chiar daca au trecut mai multe
asta cum rezolv?
likudio
QUOTE(ade_lenau @ Jul 23 2007, 17:04) *
bun acuma merge..
si imi apare idle de 1 min chiar daca au trecut mai multe
asta cum rezolv?

In caz ca ai vreo melodie care ruleaza la status, sau orice altceva care solicita schimbarea statusului... nu o sa reusesti. Trebuie sa ai un status fix (exclusiv TEXT) si nici o melodie, timp, film sau orice alt plugin...
ade_lenau

am scis idle.. atat.. nu am avut cv filme sau melodii
NumeDeCod
QUOTE(ade_lenau @ Jul 23 2007, 01:03) *

Si de unde ai selectat tu acel Idle? Sau mai bine zis despre ce program vorbesti? Daca statusul e pastrat constant timpul de Idle creste.
ade_lenau
am scris asta /y:i - Idle
si imi apare idle de 1 min.. da nu se mai schimba
NumeDeCod
HyperIM 2.13 - 6 august 2007

Download: http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat...s/HyperYM.shtml (ignorati descrierea extrem de depasita a programului, se pare ca va ramane pentru eternitate)
sau de pe site-ul oficial.

O sa enumar doar principalele noutati:
- BuddY! Alerter - puteti seta alerte speciale pentru cand un ID intra/iese/schimba statusul, folosind fisiere wav/mp3/mp4/<orice alt format rulabil pe PC>
- RSS feeds reader - citeste fisiere XML de pe un anumit URL
- suport pentru statusul din Trillian
- HotStatus: definiti hot keys globales pentru schimbarea statusului fara ca HyperIM sa fie activ in foreground
- MiniLyrics: preia versurile cantecului ce ruleaza intr-unul din playerele suportate de programul MiniLyrics
- Status2Web imbunatatit - profile multiple ce ruleaza simultan, suport pentru autentificare HTTP...
- o noua versiune a standardului de skinning permite acum fisiere PNG sau BMP pana la 32 de bpp, cu tot cu opacitate/pixel, imagini pentru orice control etc.

Evident mai multe playere sunt acum suportate, si multe alte pluginuri au suferit updateuri (vizibile sau nu). De asemenea unele pluginuri NU au fost incluse in kitul de instalare, le gasiti asadar pe pagina web dedicata.
likudio
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 8 2007, 17:09) *
HyperIM 2.13 - 6 august 2007

Download: http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat...s/HyperYM.shtml (ignorati descrierea extrem de depasita a programului, se pare ca va ramane pentru eternitate)
sau de pe site-ul oficial.

O sa enumar doar principalele noutati:
- BuddY! Alerter - puteti seta alerte speciale pentru cand un ID intra/iese/schimba statusul, folosind fisiere wav/mp3/mp4/<orice alt format rulabil pe PC>
- RSS feeds reader - citeste fisiere XML de pe un anumit URL
- suport pentru statusul din Trillian
- HotStatus: definiti hot keys globales pentru schimbarea statusului fara ca HyperIM sa fie activ in foreground
- MiniLyrics: preia versurile cantecului ce ruleaza intr-unul din playerele suportate de programul MiniLyrics
- Status2Web imbunatatit - profile multiple ce ruleaza simultan, suport pentru autentificare HTTP...
- o noua versiune a standardului de skinning permite acum fisiere PNG sau BMP pana la 32 de bpp, cu tot cu opacitate/pixel, imagini pentru orice control etc.

Evident mai multe playere sunt acum suportate, si multe alte pluginuri au suferit updateuri (vizibile sau nu). De asemenea unele pluginuri NU au fost incluse in kitul de instalare, le gasiti asadar pe pagina web dedicata.

Ar fi fost fain daca le lua din lyrics plugin... database-ul este mai mare! (http://www.lyricsplugin.com)
...si o implementare la WAID, sa afiseze numai core-ul aplicatiei (numele aplicatiei) , fara override list.
alexcrist
QUOTE(likudio @ Aug 10 2007, 09:31) *
Ar fi fost fain daca le lua din lyrics plugin... database-ul este mai mare! (http://www.lyricsplugin.com)

O fi database-ul mai mare. Dar, la fel ca si la player-ele multimedia, fiecare are optiunea sa aleaga ce programe foloseste. Eu sunt utilizator de MiniLyrics de mai mult timp si de aceea m-am decis sa fac plug-in pentru MiniLyrics.
Evident, nu te opreste nimeni sa faci un plug-in pentru ceea ce vrei tu wink.gif

Oricum, Lyrics Plugin de care vorbesti suporta doar Winamp si MediaPlayer, pe cand MiniLyrics suporta 15 player-e si poti sa faci upload la ce versuri vrei. Nu se compara (parerea mea).

QUOTE(likudio @ Aug 10 2007, 09:31) *
...si o implementare la WAID, sa afiseze numai core-ul aplicatiei (numele aplicatiei) , fara override list.

S-a notat si (probabil) o sa fie, insa nu foarte curand, din motive de lipsa de timp.
behringer
Eu folosesc http://www.lyricsjoy.com/lyrics_plugin si imi pune la status melodia care o ascult sau versuriile melodiei pe care o ascult in winamp.
NumeDeCod
QUOTE(behringer @ Sep 6 2007, 11:11) *
Eu folosesc bla-bla si imi pune la status melodia care o ascult sau versuriile melodiei pe care o ascult in winamp.

Dupa posturile tale, nu pot sa zic decat: bafta in continuare cu site-ul. Si cu pluginul... si eu imi folosesc propriile soft-uri.
maverick1508
salutare
am o mica nedumerire...
cum fac la hyper im...sa pun sa zicem la status "1h si 10 minute"..si sa scada pana la "0" ???:|
multumesc anticipat
likudio
Te duci pe Hyper IM, click dreatpa, time/date/count, bifezi acolo unde scrie calculate the diference... deadline-ul, dupa care te duci in hyper im, ctrl + click, si selectezi de acolo tagurile...
dedy66
Cine stie cum pot sa pun la Status Idle, dar sa arate si cateva minute la alegerea mea, chiar dak eu sunt la PC, la Hyper IM 2.13 ?
NumeDeCod
Nu ai cum. Mai bine citeai aici
Bllets
@ NumeDeCod

Vreau sa zic in primul rand ca am folosit programul tau de cand a aparut. Esti tare dude, tine-o tot asa.
Acum ca am divortzat de Windows si folosesc linux vreau sa stiu daca poti face ceva si pentru Gaim/Pidgin.
Multzam fain.
TheReader
Revin dupa o lunga pauza cu o sugestie pentru versiunile de viitor a hyperIM:
daca se poate, NumeDeCod, as dori ca hyperIM sa suporte mai multe instante, fiind utilizator a multimess-ului. Deci, pentru fiecare instanta de messenger deschisa sa am si cate-o instanta de hyperIM. Eu cred ca ar fi de folos, pentru ca nu as dori ca, de exemplu, daca prietenul meu care asculta manele sa aiba la status o manea, iar eu (stiindu-ma lumea ca nu ascult asa ceva), sa am aceeasi melodie la status... bineinteles, eu sa am activat alt plugin in instanta mea... Multumesc anticipat si keep up the best work coolspeak.gif
alex_herdea
nu merge hyper im 2.13 cu messu 9.0 asta nou de azi , ce facem smile.gif?
NumeDeCod
QUOTE (alex_herdea @ Oct 30 2007, 21:11) *
nu merge hyper im 2.13 cu messu 9.0 asta nou de azi , ce facem smile.gif?

Facem update la plugin

Deocamdata nu o sa mai mearga decat iconitele de Busy si de Headphones. Au trecut cu statusurile pe Unicode...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.