COJO
24th October 2006, 12:24
Am dat search, dar sper ghinionul meu, n-am gasit! Vreau sa-mi pun un status de genul: Turn Off in 10min si 30sec! Un Countdown de fapt! Am activat plugin-ul Time/Date/Count, dar nu stiu exact ce macro-uri sa folosesc! Un exemplu ar fi ideal!
lulu mob
26th October 2006, 21:42
Am o întrebare care poate s-a mai pus: există vreun program care să schimbe periodic poza asociată?
Motanu D
26th October 2006, 23:13
QUOTE(lulu mob @ Oct 26 2006, 22:42)

Am o întrebare care poate s-a mai pus: există vreun program care să schimbe periodic poza asociată?
Nu cred ca a reusit cineva sa creeze asemenea soft. Daca tu gasesti te rog informeaza-ne si pe noi.
Altfel esti complet offtopic.
NumeDeCod
1st November 2006, 01:14
Yahoo! Messenger status plugin for HyperIM - 0.9.0
Contine drept noutati principale cele mai cerute 2 features de catre utilizatori:
- compatibil cu mai multe instante deschise de YM + optiune de schimbare a statusului la mai multe ID-uri simultan (DOAR in acest caz, necesita specificarea manuala a tuturor ID-urilor, din motive tehnice ce fac probabil imposibila detectarea automata a tuturor ID-urilor logate simultan de pe acelasi PC)
- optional puteti seta sa nu se actualizeze statusul din YM, in cazul in care este setat in mod curent pe Invizibil
Graveland
1st November 2006, 01:18
QUOTE(NumeDeCod @ Nov 1 2006, 02:14)

Yahoo! Messenger status plugin for
HyperIM -
0.9.0Contine drept noutati principale cele mai cerute 2 features de catre utilizatori:
- compatibil cu mai multe instante deschise de YM + optiune de schimbare a statusului la mai multe ID-uri simultan (DOAR in acest caz, necesita specificarea manuala a tuturor ID-urilor, din motive tehnice ce fac probabil imposibila detectarea automata a tuturor ID-urilor logate simultan de pe acelasi PC)
- optional puteti seta sa nu se actualizeze statusul din YM, in cazul in care este setat in mod curent pe Invizibil 
Se simtea nevoia, bravo
Am vrut sa-ti sugerez si eu chestia asta da' am tot uitat.
PET
1st November 2006, 03:40
cien imi zice si mie cum pot sa fac sa-mi arate in Winamp la status ce melodie ascult cu foobar 2000?
NumeDeCod
1st November 2006, 10:26
QUOTE(PET @ Nov 1 2006, 03:40)

cien imi zice si mie cum pot sa fac sa-mi arate in Winamp la status ce melodie ascult cu foobar 2000?
In primul rand de ce ai vrea sa faci sa arate in Winamp in status ce melodie asculti cu foobar2000?
flaky
1st November 2006, 16:34
uhm, am dld hyperym-u tau dar...dupa ce imi cere sami fac profil..dau continue..el zice create new ? ok..apoi eroare :|
NumeDeCod
1st November 2006, 20:06
QUOTE(flaky @ Nov 1 2006, 16:34)

uhm, am dld hyperym-u tau dar...dupa ce imi cere sami fac profil..dau continue..el zice create new ? ok..apoi eroare :|
In primul rand ca se numeste HyperIM. In al doilea rand ca nu am cum sa iti zic de ce iti da eroare. Don't worry, nu din cauza unui cliseu de genul "la restul le merge" ci din cauza ca nu ai furnizat nici macar cele mai elementare detalii legate de SO, eroare, conditii initiale etc.
COJO
6th November 2006, 19:19
QUOTE(COJO @ Oct 24 2006, 12:24)

Am dat search, dar sper ghinionul meu, n-am gasit! Vreau sa-mi pun un status de genul: Turn Off in 10min si 30sec! Un Countdown de fapt! Am activat plugin-ul Time/Date/Count, dar nu stiu exact ce macro-uri sa folosesc! Un exemplu ar fi ideal!
chiar nu stie nimeni?
COJO
6th November 2006, 19:45
QUOTE(COJO @ Oct 24 2006, 12:24)

chiar nu stie nimeni?
Icefirealchemy
7th November 2006, 22:17
Am instalat plugin-ul si e super l-am recomandat si celor 70 de contacts din yahoo messenger...
DarkAngelBv
11th November 2006, 01:26
Si nu faci si tu public codul-sursa ?
Macar partea de cod care schimba statusul...
Oricum este super mishto` programelul
NumeDeCod
17th November 2006, 00:59
Pentru cei care inca nu au aflat a aparut de cateva zile HyperIM 2.11
In conformitate cu procesul de actualizare constanta a linkului din semnatura atasez si aici kitul de instalare.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Noutatea principala e suportul intern pentru gruparea variabilelor pe subcategorii. Asta va permite o eficienta marita la afisarea si alegerea lor, precum si la parsarea mult mai rapida a unui text ce contine variabile. Deocamdata facilitatea e folosita la macrourile pluginului de uTorrent. Reamintesc ca oricine cunoaste ceva programare si stie sa creeze un DLL de Windows nativ poate crea propriul plugin pentru HyperIM, si adauga astfel oricate alte macrouri.
QUOTE(COJO @ Nov 6 2006, 19:19)

chiar nu stie nimeni?
Da dublu clic pe plugin si seteaza de acolo data si ora destinatie. D'oh. Apoi cauti cam ce macrouri vezi tu ca ai pe-acolo, eu zic ca e simplu de dedus care e pentru ce.
QUOTE(darkangelbv @ Nov 11 2006, 01:26)

Si nu faci si tu public codul-sursa ?
Macar partea de cod care schimba statusul...
Oricum este super mishto` programelul

Multumesc. Partea de cod care schimba statusul de YM nu e open-source. Pentru celelate, in general le gasesti pe net. In realizarea HyperIM si a pluginurilor au fost citite destule SDK-uri la o gramada de programe implicate, asa ca documentatia e sfanta (in caz ca exista...).
maxy
17th November 2006, 11:31
Tot nu-mi afiseaza castile la status... NumeDeCod, ai idee de ce?
add
17th November 2006, 11:38
pentru ca esti urat
se mai uita si la user
NumeDeCod
17th November 2006, 13:20
QUOTE(maxy @ Nov 17 2006, 11:31)

Tot nu-mi afiseaza castile la status... NumeDeCod, ai idee de ce?
Nu, nu am. Castile nu functioneaza daca folosesti si un link in status. Daca nu e asta, si apare in status inclusiv acel /y:m bifeaza pluginul si in a doua lista (a existat un bug in HyperIM 2.09 ce nu salva starea de enabled a pluginilor multi-purpose). Daca nu e nici asta, screenshot + versiunea de YM si WIndows.
n.i.c.o.l.e.
17th November 2006, 21:52
Am si eu o problema . Nu stiu sa lucrez in corel prea bine si habar n-am de unde i-au niste linii punctate neprintabile. Puteti sa imi rasp rpd? pls
alina_ally23
18th November 2006, 18:27
Folosesc versiunea 2.11 si am o intrebare legata de robot:
Nu se poate ca acel robot sa raspunda la fiecare linie scrisa? nu numai la prima? Adica atunci cand cineva incearca sa vorbeasca cu mine si eu nu sunt la calculator, sa-i apara mesajul setat la fiecare linie scrisa de el nu doar la prima? Si inca ceva...nu se poate seta de pe undeva ca mesajul pe care-l primeste sa nu apara ca si cum l-as fi dat eu ci ceva de genul: "robotul de serviciu: Persoana apelata nu se afla la calculator". (deci sa nu mai apara id-ul meu)
Merci.
Sorry daca s-a mai discutat, dar sunt 63 de pagini si n-am timpul si rabdarea necesara sa le citesc pe toate.
zmeutz
18th November 2006, 21:27
QUOTE(alina_ally23 @ Nov 18 2006, 18:27)

Si inca ceva...nu se poate seta de pe undeva ca mesajul pe care-l primeste sa nu apara ca si cum l-as fi dat eu ci ceva de genul: "robotul de serviciu: Persoana apelata nu se afla la calculator". (deci sa nu mai apara id-ul meu)
Merci.
Sorry daca s-a mai discutat, dar sunt 63 de pagini si n-am timpul si rabdarea necesara sa le citesc pe toate.
nu ai cum sa faci asa ceva...decat dupa ce ai scris mesajul care vrei sa il trimita sa pui (robotul de serviciu) sau inaintea mesajului.
alina_ally23
19th November 2006, 10:39
Inca o intrebare: Se poate sa fac in asa fel incat mesajul asta QUOTE
[HyperIM 2.0 alert: The message you just sent was NOT visible to the contacted user. The IM window closed on the other end! Please try later.]
sa nu-i mai apara celui care m-a apelat? sau sa scriu eu altceva?
Motanu D
19th November 2006, 10:48
QUOTE(alina_ally23 @ Nov 18 2006, 18:27)

Folosesc versiunea 2.11 si am o intrebare legata de robot:
Nu se poate ca acel robot sa raspunda la fiecare linie scrisa? nu numai la prima? Adica atunci cand cineva incearca sa vorbeasca cu mine si eu nu sunt la calculator, sa-i apara mesajul setat la fiecare linie scrisa de el nu doar la prima? Si inca ceva...nu se poate seta de pe undeva ca mesajul pe care-l primeste sa nu apara ca si cum l-as fi dat eu ci ceva de genul: "robotul de serviciu: Persoana apelata nu se afla la calculator". (deci sa nu mai apara id-ul meu)
Merci.
1. Pentru ca robotul sa raspunda la fiecare linie trimisa selecteaza close IM window. AStfel el va inchide fereastra dupa fiecare reply (intreaga "conversatie" o gasesti ulterior in arhiva - F3)
2. N-ai decat sa setezi un mesaj de genul: "Salut. Nu sunt la calc. Robotul. "
QUOTE(alina_ally23 @ Nov 19 2006, 10:39)

Inca o intrebare: Se poate sa fac in asa fel incat mesajul asta sa nu-i mai apara celui care m-a apelat? sau sa scriu eu altceva?
Vezi aici intreaga posveste. S-a discutat destul pe tema asta pe forumul oficial HyperIM.
lk1
2nd December 2006, 20:24
Bine ar fi , ca atunci cand cineva imi da buzz , sa nu se reseteze statusu de IDLE si to statusu .. Cand il fac IDLE de la HyperIm ...
Sp3edy
11th December 2006, 21:25
SAlutare tuturor....
as avea si eu o propunere daca se poate...
ar putea fii implementat in program un fel de changer al statusului la o anumita perioada de timpr, statusul fiind luat dintr-o lista?
NumeDeCod
12th December 2006, 21:00
QUOTE(Sp3edy @ Dec 11 2006, 21:25)

SAlutare tuturor....
as avea si eu o propunere daca se poate...
ar putea fii implementat in program un fel de changer al statusului la o anumita perioada de timpr, statusul fiind luat dintr-o lista?
Foloseste modulul "File lines" din program, e exact ceea ce doresti tu!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.