Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

StarD

sal ,am si eu o rugaminte ,daca puteti pune kitul de la HyperIM 2.0 beta 3 sau care o fii ultimul pt ca nu-l pot dlda de pe site imi da eraore (Fatal error: Call to a member function sql_query() on a non-object in /var/www/www.numedecod.ro/HyperIM/take.php on line 11) ms mult
NumeDeCod
QUOTE(StarD @ May 18 2006, 12:23) *
sal ,am si eu o rugaminte ,daca puteti pune kitul de la HyperIM 2.0 beta 3 sau care o fii ultimul pt ca nu-l pot dlda de pe site imi da eraore

A fost o problema temporara, acum merge din nou.

Cap-shoot
idea e traznet. dar zi de unde sal iau ca linku ala ma duce in alta parte//
Motanu D
QUOTE(Cap-shoot @ May 21 2006, 19:24) *
idea e traznet. dar zi de unde sal iau ca linku ala ma duce in alta parte//

Sper sa nu se supere nimeni ca postez link extern: Aici e programul !!!
dejju
@ numedecod
Man, care`i faza cu 2.0 beta 1 pt msn ? ma refer la faptul ca nu expune nimic, nici piesa, nici available sau invisible.
NumeDeCod
QUOTE(dejju @ May 22 2006, 23:54) *
@ numedecod
Man, care`i faza cu 2.0 beta 1 pt msn ? ma refer la faptul ca nu expune nimic, nici piesa, nici available sau invisible.

Vezi ca esti in urma rau de tot! Ultimul Beta e 3 (si f. curand Beta 4).

Ar fi bine sa va interesati de ultima versiune disponibila, inainte de a trimite un mesaj pe forum.

HyperIM Beta 3 + ultimul plugin pentru MSN [0.2.1] -> functioneaza 100%.
ReFlEcT
oo

Motanu D
Dragi tovarasi si prieteni, HyperIM tocmai a iesit din beta. asadar mie nu-mi ramane decat sa-l citez pe autorul acestuia, NumeDeCod:

Oh, yes, the news you were all waiting for [or not] - HyperIM 2.0 is out of beta! This surely means that it's not just some 4 letters stripped from the title bar, it has some new features also, since the release of the last beta.

* double clicking the main window expands or shrinks user interface
* a [probably] useful right click menu in main window
* tray menu will show menu shortcuts for activated plugins only (why should a disabled plugin be there anyway?)
* removed too thick border surrounding the statuses listbox. Also a much better resizing for it, and a fixed horizontal scroll bar that scrolls up to (and only up to) the longest status in the list.
* main window now permits horizontal resizing - will make the edit status box longer
* finished support for some of the nonworking SDK features (any plugin can now change the status correctly).
* I'm sure there's more to it, but I must have completely forgotten. You'll probably see it better from the user point of view biggrin.gif

Hmm... if you are reading this as some email message (or if you are actually reading it right on the forums but you seem to be blind), here's the usual download link:

http://numedecod.ro/HyperIM/

smile.gif
apocalypto
salutare!
incerc si eu de cateva zile sa downloadez ultimul hyper Im beta si cand il downloadez,pak INFECTAT...ce sa fac???
NumeDeCod

QUOTE(funny_smile_2006 @ Jun 4 2006, 15:23) *
salutare!
incerc si eu de cateva zile sa downloadez ultimul hyper Im beta si cand il downloadez,pak INFECTAT...ce sa fac???

WTF? cursing.gif

Macar zi ce AV ai, ce virus zice ca are, si mai ales ce anume incerci tu mai exact sa descarci (ultimul kit e versiune finala, nu beta). Ce fisier anume zice ca e virusat, installerul?! BitDefender avea o problema cu executabilul, dar asta DUPA ce era instalat.
apocalypto
QUOTE(NumeDeCod @ Jun 4 2006, 15:37) *
WTF? cursing.gif

Macar zi ce AV ai, ce virus zice ca are, si mai ales ce anume incerci tu mai exact sa descarci (ultimul kit e versiune finala, nu beta). Ce fisier anume zice ca e virusat, installerul?! BitDefender avea o problema cu executabilul, dar asta DUPA ce era instalat.

hyper Im .exe e virusat
fellow
Trimiteti un mail la softwin - se va rezolva sigur.
NumeDeCod
QUOTE(fellow @ Jun 4 2006, 16:22) *
Trimiteti un mail la softwin - se va rezolva sigur.

funny_smile_2006 se referea la Beta 3. Ultima versiune (2.0.5) nu e detectata ca suspect de malware

A fost trimis mail la Softwin (vezi cateva posturi mai sus chiar). Au zis ca vor scoate un update, dar se vede cat de mult le-a pasat. Oricum asta nu mai conteaza de acum.
Wraith_01
Am si eu o intrebare

Am 2.0 build 5 si intrebarea este adresata catre Files lines plug-in:
Cum fac sa se vada statusul care e in fisierul txt? Am selectat, am pus inteval de n secunde, optiunea Keep selected, selectat statusul, am pus macros-ul necesar (respectiv %file1%) si nu imi arata la status... files lines nu e echivalentul de la %msg%??

Un ajutor e bine venit.
NumeDeCod
QUOTE(Wraith_01 @ Jun 8 2006, 14:12) *
Am si eu o intrebare

Am 2.0 build 5 si intrebarea este adresata catre Files lines plug-in:
Cum fac sa se vada statusul care e in fisierul txt? Am selectat, am pus inteval de n secunde, optiunea Keep selected, selectat statusul, am pus macros-ul necesar (respectiv %file1%) si nu imi arata la status... files lines nu e echivalentul de la %msg%??

Un ajutor e bine venit.

Pai "Keep selected" inseamna ca nu o sa schimbe valoarea acelui macro cu alta linie, ci o pastreaza pe cea selectata din acel combobox asociat. Daca nu ai selectat nici o linie atunci evident ca acel macro o sa fie gol.
Wraith_01
QUOTE(NumeDeCod @ Jun 8 2006, 15:15) *
Pai "Keep selected" inseamna ca nu o sa schimbe valoarea acelui macro cu alta linie, ci o pastreaza pe cea selectata din acel combobox asociat. Daca nu ai selectat nici o linie atunci evident ca acel macro o sa fie gol.

Eu am selectat statusul din acel combobox alaturat si tot nu apare nimic. M-as fi uitat peste manual, dar nu e inca pus, si p forum nu zice nimic, poate nu am inteles eu cum trebuie facut death.gif deadtongue.gif...

Te rog frumos sa ma ajuti sa inteleg cum sa fac.

P.S. Cand tot incercam am vazut k daca las la secunde 0 si dau ok, nu apare, dar cand intru inapoi sa setez, nu mai e selectat nici un status....
NumeDeCod
O sa ma uit, cred ca e un bug.
NumeDeCod
@ Wraith_01 - bugul e fixat, poti actualiza acum respectivul plugin wink.gif
Wraith_01
Acum merge, ms pt ajutor smile.gif

Am mai observat ceva, care nu e cine stie ce, dar poate...

daca pui "!" exact inainte de "/" dispare setarea de la macro-ul respectiv, de ex dak pui !/s:m apare la status doar m, iar daca pui ! inainte de un macros cu % dispare functia acelui macros si ramane un %. La cele care sunt cu / fac acest lucru daca este si la files lines, daca statusul contine ! la sfarsit, nu conteaza ca este de la %file1% si se intampla din nou. Mai jos am pus toate cele 3 variante sa vezi si tu

Ar tb sa arate Busy~DND !~!11770.Daft Punk - Daft's groove 6:02 [|---------]

Poate reusesti sa faci ceva, cum am zis nu e un mare lucru, dar cine stie.....

Ms din nou pt ajutorul pt plug-in smile.gif peacefingers.gif
Red Force
semnalez si eu o chestie

aleg %file1% in personal status

in file 1 am 2 randuri :
textA
%file2%
in file 2 am o lista cu mai multe texte
text1
text2
...
textn

la setari la file1 am ascending 10 sec
la setari la file2 am keep selected 0 sec

in mod normal ar trebui sa apara o succesiune de status de genu: textA / textselectatfile2 / textA / textselectatfile2 etc.. la 10 sec

problema: in loc sa apara textselectatfile2 apare text1 adica prima linie din file2
practic la keep selected dupa ok se revine la prima linie !?!

daca este un bug sper ca va fi rezolvat
daca nu sper sa-mi explici si mie de ce nu apare succesiunea dorita
multumesc
NumeDeCod
Ai gresit tu ceva, am testat ce ai zis si merge ca uns. Sper ca folosesti cea mai recenta versiune la pluginul respectiv.
Red Force
Asta era. tongue.gif
Ultima veriune a pluginului.
merci kisstogether.gif
Red Force
Am si eu o propunere. Nu stiu daca prezinta interes sau daca se poate realiza dar eu incerc.
Un plugin pentru programul Weather Pulse.
Cred ca ar fi interesant sa putem actualiza automat in status conditiile meteo actuale. tongue.gif

Kitul Weather Pulse se gaseste aici
Skorpyon
QUOTE(Red Force @ Jun 18 2006, 14:40) *
Am si eu o propunere. Nu stiu daca prezinta interes sau daca se poate realiza dar eu incerc.
Un plugin pentru programul Weather Pulse.
Cred ca ar fi interesant sa putem actualiza automat in status conditiile meteo actuale. tongue.gif

Kitul Weather Pulse se gaseste aici

te rog si eu ceva.... esti dragut sa postezi pe forumul oficial... aici intram mult mai rar si vei primi un raspuns mult mai greu...
Cat despre plugin de vreme exista deja propunerea pe forumul oficial HyperIM numai ca niemni nu se ofera sa-l creeze si NumeDeCod nu prea are timp sa le faca pe toate...
alex_herdea
dc nu-mi merge sa intru pe site? macar de ar fi prima oara... dry.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.