Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

Wraith_01

Misto noul beta smile.gif

Dar am 1 intrebare pt NumeDeCod in privinta salvarii statusului (macros) - in mod normal nu ar trebui sa salveze statusurile doar cand dai pe SAVE STATUS? k am vazut k le salveaza pe toate cand dai OK... salveaza statusul

In rest misto k poti sa iti schimbi tu config la macros smile.gif super misto gandit

NumeDeCod all the way first.gif coolspeak.gif worthy.gif
NumeDeCod
QUOTE(Wraith_01 @ Apr 26 2006, 22:34) *
in privinta salvarii statusului (macros) - in mod normal nu ar trebui sa salveze statusurile doar cand dai pe SAVE STATUS? k am vazut k le salveaza pe toate cand dai OK... salveaza statusul

Nu, le salveaza oricum pe toate cele folosite, e mai comod asa. "Save statuses" le rescrie pe disc in cazul unui crash ce ar impiedica salvarea automata ce are loc la inchiderea programului. Probabil o sa aterizeze prin meniu, si o sa dispara butonul ala.

NumeDeCod
Plugin pentru timp, data si timer (countdown). As zice ca e mai bun decat cel din HyperYM 1.x

Setarile sunt salvate, formatare pentru timp si data... alegerea datei si orei printr-un control de tip calendar...
svstfn
am si eu o problema de multe ori hyper im 1.53 da eroare si se inchide singur de cele mai multe ori cand utilizez un plugins la winamp 5.21 care face ledurile de la tastatura sa palpaie coolspeak.gif
Motanu D
QUOTE(svstfn @ May 3 2006, 10:15) *
am si eu o problema de multe ori hyper im 1.53 da eroare si se inchide singur de cele mai multe ori cand utilizez un plugins la winamp 5.21 care face ledurile de la tastatura sa palpaie coolspeak.gif

Ai putea sa dai mai multe detalii ? De exemplu ce vers de Win ai, un link catre acel plugin, etc...
Ideea e ca HyperYM nu are nici o vina ca interfereaza cu acel plugin. Daca programul nu merge atunci cand nu ai acel plugin... atunci e o problema.
Oricum daca nu gresesc programele de acel gen au destule probleme datorita accesului defectuos la hardware.
Si banuiesc ca acel plugin nu e Open Source ca sa stiu cum pot fi evitate eventualele incompatibilitati !

Eventual incearca cu HyperIM 2.0 (e inca beta...) HyperYM 1.X nu va mai fi dezvoltat. Deci sansele ca aceasta problema sa fie rezolvata tind la 0. Daca problema apare si folosind HyperIM 2.0 atunci detaliile cerute mai sus ar fi binevenite.
Red Force
La Hyper YM 1.53 cand e selecat "Close conversation windows to which the robot replied" si ma duc la Closed PM's si fac ce zice acolo (dbl click si pe urma F3) nu reusesc sa vad mesaju primit.
Yahoo Mess 7.5.
NumeDeCod
QUOTE(Red Force @ May 3 2006, 23:28) *
La Hyper YM 1.53 cand e selecat "Close conversation windows to which the robot replied" si ma duc la Closed PM's si fac ce zice acolo (dbl click si pe urma F3) nu reusesc sa vad mesaju primit.
Yahoo Mess 7.5.

"Show recent messages". S-ar putea sa fie nevoie sa fie activata optiunea de arhivare a mesajelor in YM.

svstfn
QUOTE(Motanu D @ May 3 2006, 15:36) *
Ai putea sa dai mai multe detalii ? De exemplu ce vers de Win ai, un link catre acel plugin, etc...
Ideea e ca HyperYM nu are nici o vina ca interfereaza cu acel plugin. Daca programul nu merge atunci cand nu ai acel plugin... atunci e o problema.
Oricum daca nu gresesc programele de acel gen au destule probleme datorita accesului defectuos la hardware.
Si banuiesc ca acel plugin nu e Open Source ca sa stiu cum pot fi evitate eventualele incompatibilitati !
Eventual incearca cu HyperIM 2.0 (e inca beta...) HyperYM 1.X nu va mai fi dezvoltat. Deci sansele ca aceasta problema sa fie rezolvata tind la 0. Daca problema apare si folosind HyperIM 2.0 atunci detaliile cerute mai sus ar fi binevenite.

salut
am descoperit ca de fapt e o problemaq de neintelegere intre 1.53 si plugins de la winamp
am si eu o rugaminte trimintemi linkul pt ultimul hyper im care are3 si ceasul daca nu potyzi pe forum trimite-l pe id svstfn de pe yahoo messenger mersi mult
NumeDeCod
QUOTE(svstfn @ May 5 2006, 17:30) *
salut
am descoperit ca de fapt e o problemaq de neintelegere intre 1.53 si plugins de la winamp
am si eu o rugaminte trimintemi linkul pt ultimul hyper im care are3 si ceasul daca nu potyzi pe forum trimite-l pe id svstfn de pe yahoo messenger mersi mult

Citeste cu atentie semnatura mea...

HyperIM nu interfereaza cu nici un plugin de Winamp. Daca exista probleme ele sunt de partea cealalta (a pluginului de Winamp).
alleks

QUOTE(NumeDeCod @ May 4 2006, 01:26) *
"Show recent messages". S-ar putea sa fie nevoie sa fie activata optiunea de arhivare a mesajelor in YM.

dar nu s-ar putea stoca mesajele primite de robot in hyperym?iar dupa citirea lor, sa se stearga..(doar o sugestie..) biggrin.gif
MarianG
Sorry ca postez atat de tarziu. Last Build

Se pot edita raspunsurile direct, fara a mai da copy..doar save.
kisss
Am si eu o intrebare biggrin.gif ... am auzit ca a aparut un program cu, care poti vedea pm-urile celuilat ,si ce e scris in ele huh.gif ...probabil e vechi programul ca stiu ca exista de ceva vreme, da' eu inca nu l-am gasit happy.gif ...so, daca stiti ceva, de unde sa-l pot lua si cum functioneSTE nu m-as supara daca mi-ati zice biggrin.gif ...

P.S:nu stiu daca intrebarea asta a mai fost pusa pentru ca erau cam multe mesaje de citit si mi-a fost lene laugh.gif ...
Motanu D
QUOTE(kisss @ May 9 2006, 18:22) *
Am si eu o intrebare biggrin.gif ... am auzit ca a aparut un program cu, care poti vedea pm-urile celuilat ,si ce e scris in ele huh.gif ...probabil e vechi programul ca stiu ca exista de ceva vreme, da' eu inca nu l-am gasit happy.gif ...so, daca stiti ceva, de unde sa-l pot lua si cum functioneSTE nu m-as supara daca mi-ati zice biggrin.gif ...

P.S:nu stiu daca intrebarea asta a mai fost pusa pentru ca erau cam multe mesaje de citit si mi-a fost lene laugh.gif ...

Sigur ai vrut sa dai "Reply" si nu "New Thread" ? Sincer, habar nu am daca asa ceva exsita. Dar ce legatura are asta cu HyperYM/HyperIM ?! death.gif
Esti offtopic rau de tot ! nono.gif
kisss
aaa...n-are nici o legatura...da' chiar nu stiam unde sa intreb chestia asta laugh.gif ...m-am gandit ca daca tot am dat de niste experti yahoo sa-i intreb proud.gif ...am facut rau? huh.gif
Bodala
Am HyperIm 2.0 Beta 3, plungin winamp 0.3.1, daca ascult radio cu winamp si am %mSeek% fie ca e direct la status fie ca e in %Preset% crapa hyper.
Motanu D
QUOTE(Bodala @ May 10 2006, 21:14) *
Am HyperIm 2.0 Beta 3, plungin winamp 0.3.1, daca ascult radio cu winamp si am %mSeek% fie ca e direct la status fie ca e in %Preset% crapa hyper.

Deoarece asculti un radio, ma tem ca winamp nu stie care este lugimea in minute a melodiei care se aude sau a programului difuzat de radio. Deci nici Hyper nu stie. Probabil ca eroarea apare pentru ca nestiind acea valoare nu poate realiza calculele aferente progress bar-ului.
Mai multe detalii cred ca-ti poate oferi NumeDeCod.
Bodala
Da asta stiam si eu ca nu poate sa arate. Dar nici la vechiul hym nu arata bara sau ramanea dar nu se misca daca ascultai o melodie inainte dar nu crapa smile.gif
mihaituica
Folosesc HyperIm 2.0 Beta 3 [s-au mai bine spus incerc] si Bitdefenderul Professional 9.5 il vede ca malware si mai exact asta zice "Generic.Malware.SF.BDC9C9C6". Cam ce credeti ca ar trebui sa fac, exceptand sa schimb antivirusul?/
alexei
QUOTE(mihaituica @ May 11 2006, 08:33) *
Folosesc HyperIm 2.0 Beta 3 [s-au mai bine spus incerc] si Bitdefenderul Professional 9.5 il vede ca malware si mai exact asta zice "Generic.Malware.SF.BDC9C9C6". Cam ce credeti ca ar trebui sa fac, exceptand sa schimb antivirusul?/

ai doua programe... unul nu vrei sa il schimbi...

ce ai putea sa faci ? schimba-l pe celalalt... incearca alta versiune.
NumeDeCod
QUOTE(mihaituica @ May 11 2006, 08:33) *

Am scanat si eu online de pe www.bitdefender.ro si intr-adevar VEDE ceva la executabil, mai exact spune ca este SUSPECT de nu-stiu-ce-malware SF.BDC9C9C6. Am cautat pe Google detalii dar nu am gasit absolut nimic. Sincer nu stiu care e motivul pentru care l-ar fi trecut drept suspect de malware. Executabilul nu e packed cu nimic si nu se conecteaza la internet decat la actiunea de "Check for updates", la alegerea utilizatorului. Singurul detaliu trimis spre homepage este versiunea utilizata a software-ului, logic. Avand in vedere ca pluginurile le vede absolut curate, si ca din executabil a disparut tot codul ce implica conectivitatea la diverse programe de mesagerie si media-playere, nu stiu ce sa zic! Singurii in masura sa raspunda la chestia asta sunt cei de la BD.

Sfatul meu: schimba anti-virusul tongue.gif
add
mail la bitdefender smile.gif
Skorpyon
am trait s-o vad si pe asta !!! stiam ca e putin ciudat bitdefender.... dar chair pana aici sa ajunga..... Parca ar fi o campanie anti-HyperIM pentru utilizatorii antivirusului Bitdefender.... No offence pt cei care-l folosesc dar nu prea seamana a antivirus...
mihaituica
Credeam ca a mai observat cineva acest aspect dar se pare ca am fost primu. Ciudat este faptul ca am acest antivirus de vreo 3-4 luni; versiune 1.53 merge perfect iar din versiunea 2 doar beta 2 nu da eroare aceea de malware....am sa dau detalii lao noua versiune si am sa dau si un mail la bitdefender sa vad parerea lor....si am sa incerc sa afisez si raspunsul lor aici in caz ca exista vreunu!

Spor la treaba, ca e de munca. Faci ceva de viitor numedecod. In scurt timp vor aparea si rezultate, sunt convins.

Bafta!
mihaituica
Sambata mi-au cerut cei de la Bitdefender arhiva cu programu si azi am primit raspunsul. Au spus ca vor rezolva problema prin-un update, nu aveau ce sa gaseasca...deci are verde hyperu' tongue.gif

cu bine!

p.s intre timp am schimbat si antivirusu biggrin.gif
NumeDeCod
QUOTE(mihaituica @ May 16 2006, 22:33) *
Sambata mi-au cerut cei de la Bitdefender arhiva cu programu si azi am primit raspunsul. Au spus ca vor rezolva problema prin-un update, nu aveau ce sa gaseasca...deci are verde hyperu' tongue.gif
cu bine!
p.s intre timp am schimbat si antivirusu biggrin.gif

E bine ca macar tie ti-au raspuns smile.gif. O sa vedem ce or sa rezolve, oricum sunt putini cei care folosesc HyperIM beta 3 impreuna cu BitDefender. Vad ca beta 2 era ok, probabil a gasit in ultimul executabil stiu eu ce secvente de cod compilate mai ciudat. O sa testez si in viitor.

Reamintesc ca pentru HyperIM 2.0 exista un SDK si doua exemple in C pentru crearea a doua tipuri de plugin, unul de preluare a statusului si unul ce demonstreaza adaugarea de noi macrouri programului. Daca va exista interes vor aparea si exemple mai avansate, precum si un model cu logica generala de creare a unui plugin pentru un media player oarecare. Deocamdata vad ca singurele pluginuri disponibile momentan sunt facute toate de... mine, dar sugestii de noi pluginuri exista, asa ca cine are talent si chef... e invitatul meu!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.