Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

NumeDeCod

Am reparat pluginul de MSN pentru HIM 2.0
Click pentru a vizualiza atașamentul
Wraith_01
Gata, acum merge si MSN.

Ms NumeDeCod

NumeDeCod
HyperIM's Winamp plugin, revisited (necesita HyperIM alfa 7, atasat de asemenea).

* added config dialog box, all macros are now customizable
* added macro for current file name
* added master macro (a macro that is empty if Winamp is closed, but that can contain any other macros or strings when Winamp is running)
* added full progress bar customization

Iata si o poza ca sa fie mai clar cum sta treaba:
2xtrm4u
wow...din ce in ce mai smeker..astept cu nerabdare versiunea finala...biggrin.gif....keep up the good work
Skorpyon
Pentru cei care au cerut o iconita noua la program va rog sa intrati pe forumul oficial si sa va dati cu parerea la topicul despre iconita noua

Acolo puteti sa o vedeti, sa o votati si sa va spuneti parerea...
NumeDeCod
Iata si un kit de HyperIM 2.0 Beta 1, de astazi disponibil pentru publicul larg, pentru a fi testat. Fata de ultimul alfa existent, am inclus noua iconita facuta de Skorpyon, precum si alte imbunatatiri:

- "check for updates" va functiona si pentru cei ce se conecteaza din spatele unui proxy
- tray baloon messages
- installer cu optiuni mai detaliate

Am atasat varianta "Standard", ce contine opt pluginuri - patru clienti de IM, trei media playere, si emoticonurile de YM. Reamintesc ca SDK-ul pentru creat noi pluginuri se gaseste aici. Va rog sa nu veniti cu intrebari de genul "de ce lipseste robotul", "unde a disparut QuickPM, %msg%, countdown-ul", si altele asemanatoare. Daca nu va convine ceva, fie ramaneti la HyperYM 1.53, fie puneti mâna si creati un DLL care sa faca ceea ce doriti. Sau gasiti pe cineva care se pricepe!
dejju
Pune un plugin si pt. playerele de tunner, cu o icoana de asemenea..ai sparge piata cu asha ceva. Gen :
Winfast PVR - Mtv (ch.6) camera.gif

dan_versatu
in legatura cu versiunea 2.0 beta ..daca ii dau minimze to tray programu ramane si in bara de jos sad.gif .............si daca inchid programu la status la yahoo imi ramane numele melodiei nu se pune din nou availabe
NumeDeCod
QUOTE(dan_versatu @ Apr 24 2006, 00:56) *
in legatura cu versiunea 2.0 beta ..daca ii dau minimze to tray programu ramane si in bara de jos sad.gif .............si daca inchid programu la status la yahoo imi ramane numele melodiei nu se pune din nou availabe

View -> Settings...
dejju

@NumeDeCod

Nimic despre tunner ?
NumeDeCod
QUOTE(dejju @ Apr 24 2006, 02:57) *
@NumeDeCod
Nimic despre tunner ?

In primul rand nu e nevoie sa repeti intrebarea a treia oara (da, a sosit si emailul), si sa o scrii si cu rosu. In al doilea rand nu am nici tuner. In al treilea rand nu privesc prea bine insistentele de genul asta. Si nu in ultimul rand:
QUOTE(NumeDeCod @ Apr 21 2006, 17:57) *
Daca nu va convine ceva, fie ramaneti la HyperYM 1.53, fie puneti mâna si creati un DLL care sa faca ceea ce doriti. Sau gasiti pe cineva care se pricepe!
Motanu D
QUOTE(dejju @ Apr 23 2006, 22:55) *
Pune un plugin si pt. playerele de tunner, cu o icoana de asemenea..ai sparge piata cu asha ceva. Gen :
Winfast PVR - Mtv (ch.6) camera.gif

De unde pot sa iau softul respectiv ? Stii bine ca sunt n softuri pentru tunere...
seem21cs
Nota 9!
10 nu pentru ca daca deschid Yahoo Multimessenger, messul in care arata melodiile o ia razna si arata NUMAI melodiile care au fost cantate PANA sa deschid si un aldoilea mess... Deci ar trebui rezolvat ceva cu multimess-ul.. In rest NOTA 9.. sau 9.50
Motanu D
QUOTE(seem21cs @ Apr 25 2006, 01:48) *
Nota 9!
10 nu pentru ca daca deschid Yahoo Multimessenger, messul in care arata melodiile o ia razna si arata NUMAI melodiile care au fost cantate PANA sa deschid si un aldoilea mess... Deci ar trebui rezolvat ceva cu multimess-ul.. In rest NOTA 9.. sau 9.50

S-a mai zis de n ori pe aici (si nu numai, dar za zicem ca a scos NumeDeCod RTFM-ul din semnatura si nu ai reusit sa citesti manualul...). Yahoo MultiMess e una bucata HACK. Iar HyperYM nu va functiona niciodata cu asa ceva si nici nu se intentioneaza asa ceva. Daca tu crezi ca este tehnologic posibil fa un plugin pentru HyperIM si gata.
Sau mai bine foloseste si tu Trillian daca vrei si HyperYM/HyperIM si mai multe conturi de mess active simultan.
dejju
Bre NumeDeCod...v2.0 are un bug sau mi se pare mie....mi`a ramas in status piesa care am ascultat`o acu 15 minute...deshi mie imi arata piesa actuala...m`am adaugat ca sa vad cat de bine merge.Vre`o sugestie ? Legat de tunner...daca eshti propietarul acestui soft, mai tzine cont si de parerile/cererile altora....imi spui mie sa fac un .dll pt. asta ceva....pai il fac, nu mi`e greu, dar tot odata nu mi`e greu sa`l shi pun pe un site free, sa`i schimb numele, aspectul shi ce ar mai fi de schimbat....ce`am facut atunci ? N`am insistat asupra tunner`ului in nume de rau, dar am observat ca nu mi`ai dat nici un reply.
P.S. n`am selectat nimic "agresiv"
seem21cs
QUOTE(Motanu D @ Apr 25 2006, 08:36) *
S-a mai zis de n ori pe aici (si nu numai, dar za zicem ca a scos NumeDeCod RTFM-ul din semnatura si nu ai reusit sa citesti manualul...). Yahoo MultiMess e una bucata HACK. Iar HyperYM nu va functiona niciodata cu asa ceva si nici nu se intentioneaza asa ceva. Daca tu crezi ca este tehnologic posibil fa un plugin pentru HyperIM si gata.
Sau mai bine foloseste si tu Trillian daca vrei si HyperYM/HyperIM si mai multe conturi de mess active simultan.

La cele DOAR 83 de posturi ale tale esti mult prea agresiv... ti se cam urca la cap si te dai cam mare...Puteai oricum - daca vroiai sa faci pe atotstiutotrul- sa folosesti un ton mai adecvat si sa nu te repezi la cele scrise de mine.. Daca asa urati voi bun venit celor noi, atunci halal de forumul asta.. Si totusi, ca sa nu mor proasta, ce era cu Yahoo ca e HACK? Si de cand e Trilianul asa de GREAT? See ya!
Motanu D
QUOTE(dejju @ Apr 25 2006, 10:24) *
Bre NumeDeCod...v2.0 are un bug sau mi se pare mie....mi`a ramas in status piesa care am ascultat`o acu 15 minute...deshi mie imi arata piesa actuala...m`am adaugat ca sa vad cat de bine merge.Vre`o sugestie ? Legat de tunner...daca eshti propietarul acestui soft, mai tzine cont si de parerile/cererile altora....imi spui mie sa fac un .dll pt. asta ceva....pai il fac, nu mi`e greu, dar tot odata nu mi`e greu sa`l shi pun pe un site free, sa`i schimb numele, aspectul shi ce ar mai fi de schimbat....ce`am facut atunci ? N`am insistat asupra tunner`ului in nume de rau, dar am observat ca nu mi`ai dat nici un reply.

Da un refresh la lista (click si apoi F5) E dubios ca nu s-a schimbat statusul si acolo dar cred ca in privinta asta NumeDeCod iti poate raspunde mai clar.
In privinta tunerului:
1. Nici macar o singura cerere / sugestie de pe acest forum si nu numai nu a ramas neanalizata sau nebagata in seama. Si unele au fost stupide rau de tot... Asa ca nu e nevoie sa insisti. Am inteles ideea !
2. La versiunea 2.0 este inca mult de lucru. Asa ca acest aspect cu tunerul nu este o prioritate. NumeDeCod este un singur om si nu poate sa le faca pe toate simultan. De aceea daca cineva ar face un dll pentru program am fi recunoscatori. In timp poate ca si acest aspect cu tunerul se va rezolva. Nu-ti pot promite dar fi sigur ca nu am uitat de cererea ta.
3. NumeDeCod nu are tuner. Si ii este greu, chiar imposibil, sa programeze "dupa ureche" neavand nici softul si nici hardware-ul in cauza. Eu am tuner dar sunt un programator net inferior lui. Iar acest aspect cu tunerul, trebuie sa recunosc, ma depaseste cel putin pentru moment.

QUOTE(seem21cs @ Apr 25 2006, 13:14) *
La cele DOAR 83 de posturi ale tale esti mult prea agresiv... ti se cam urca la cap si te dai cam mare...Puteai oricum - daca vroiai sa faci pe atotstiutotrul- sa folosesti un ton mai adecvat si sa nu te repezi la cele scrise de mine.. Daca asa urati voi bun venit celor noi, atunci halal de forumul asta.. Si totusi, ca sa nu mor proasta, ce era cu Yahoo ca e HACK? Si de cand e Trilianul asa de GREAT? See ya!

Ti-am raspuns in calitate de bagator oficial de seama pe tema HyperYM / HyperIM.

1. Nu stiu daca ai inteles CORECT tonul meu. Dar pe tema asta S-A MAI DISCUTAT DE VREO 20 DE ORI PE ACEST FORUM SI NU NUMAI. Ai fi preferat sa-ti zic un RTFM sau sa citesti forumul pe la pagina X ? Ti-am raspuns asa cum raspund oricui care ridica o problema deja arhidiscutata.
2. Yahoo MultiMessenger este un hack. Nu este un program oficial si exploateaza un bug al Yahoo Mess. Nu recomand in mod explicit Trillian, eu nici nu-l folosesc. Zic doar ca este o alternativa viabila. Din partea mea poti folosi si Gaim, sau orice alt software !
HyperYM/HperIM NU VA MERGE pe Yahoo MultiMess datorita modului in care cele doua programe au fost scrise. E imposibil din punct de vedere tehnologic !!! Daca cineva poate demonstra contrariul e liber sa o faca !
3. Am doar 83 de posturi pentru ca nu-mi place sa spamez forumul inutil. Le-am strans pe toate dand raspunsuri unor indivizi ca tine care doreau sa afle mai multe despre acest program. Puteam sa le zic RTFM, sau lucruri de genul: daca nu-ti place nu-l folosi, sau efectiv sa nu-i bag in seama. Din respect fata de ei le-am raspuns chair daca unii poate ca nu ar fi meritat.
NumeDeCod
QUOTE(dejju @ Apr 25 2006, 10:24) *

1. Doua posibilitati pentru blocarea statusului: fie status flood, fie lag. Mizez pe prima, avand in vedere ca ai bagat o bara de progres de vreo 30 de pozitii.
2. Fa-l, asta e si ideea. Sa schimbi aspectul la ce? Daca te referi la un program de sine statator nu stiu de ce mai are sens sa folosesti Hyper, si nici nu intelegi avantajele unui plugin... pana la urma ce vrei? Sa imi cumpar acu si tuner (modelul tau) si sa iti fac eu pluginul?!
dejju
Motanu D : refresh`u (click + F5) nu se intampla nimic

NumeDeCod : Am scimbat numarul de caractere din progres...erau 30, acu sunt 20, dar uite acum cum e coolspeak.gif
seem21cs
Ei bine, asa mai merge... Ma bucur sa aflu despre Yahoo Multimess ca e hack..Asta e, nu stiam...

Pana la urma cred ca esti un tip simpatic care totusi poate sa raspunda si frumos... kisstogether.gif

RTFM...chiar nu am inteles nici acum ce inseamna... huh.gif
Mersi mult!
adina2005
RTFM inseamna: Read The F***ing Manual sleep.gif
Motanu D
QUOTE(adina2005 @ Apr 25 2006, 20:30) *
RTFM inseamna: Read The F***ing Manual sleep.gif

Sau cum bine zicea NumeDeCod, RTFM=Read The Freaking Manual notangel.gif
Motanu D
A aparut HyperIM 2.0 beta 2. Il gasiti doar aici. Puteti afla mai multe despre program si discuta pe aceasta tema pe Forumul Oficial al HyperYM || HyperIM. coolspeak.gif tongue.gif
NumeDeCod
Astazi a aparut prima versiune finala de YM 7.5, cu un nou emoticon ascuns.

Asa ca uite si versiunea 0.3.1 a pluginului Yahoo! hidden emoticons pentru HyperIM. Pentru discutii exclusiv pe seama acestui plugin clic aici

Pentru a evita intrebarile inerente: se dezarhiveaza DLL-ul din arhiva, si se copie in directorul "Plugins" de langa HyperIM.exe (evident ca trebuie sa fie inchis programul ca sa poata fi copiat noul fisier).

Cu placere.
alleks
as avea un mic "sfat"..acel idle sa mearga ...ca cel real:)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.