QUOTE(dejju @ Apr 25 2006, 10:24)

Bre NumeDeCod...v2.0 are un bug sau mi se pare mie....mi`a ramas in status piesa care am ascultat`o acu 15 minute...deshi mie imi arata piesa actuala...m`am adaugat ca sa vad cat de bine merge.Vre`o sugestie ? Legat de tunner...daca eshti propietarul acestui soft, mai tzine cont si de parerile/cererile altora....imi spui mie sa fac un .dll pt. asta ceva....pai il fac, nu mi`e greu, dar tot odata nu mi`e greu sa`l shi pun pe un site free, sa`i schimb numele, aspectul shi ce ar mai fi de schimbat....ce`am facut atunci ? N`am insistat asupra tunner`ului in nume de rau, dar am observat ca nu mi`ai dat nici un reply.
P.S. n`am selectat nimic "agresiv"
Da un refresh la lista (click si apoi F5) E dubios ca nu s-a schimbat statusul si acolo dar cred ca in privinta asta NumeDeCod iti poate raspunde mai clar.
In privinta tunerului:
1. Nici macar o singura cerere / sugestie de pe acest forum si nu numai nu a ramas neanalizata sau nebagata in seama. Si unele au fost stupide rau de tot... Asa ca nu e nevoie sa insisti. Am inteles ideea !
2. La versiunea 2.0 este inca mult de lucru. Asa ca acest aspect cu tunerul nu este o prioritate. NumeDeCod este un singur om si nu poate sa le faca pe toate simultan. De aceea daca cineva ar face un dll pentru program am fi recunoscatori. In timp poate ca si acest aspect cu tunerul se va rezolva. Nu-ti pot promite dar fi sigur ca nu am uitat de cererea ta.
3. NumeDeCod nu are tuner. Si ii este greu, chiar imposibil, sa programeze "dupa ureche" neavand nici softul si nici hardware-ul in cauza. Eu am tuner dar sunt un programator net inferior lui. Iar acest aspect cu tunerul, trebuie sa recunosc, ma depaseste cel putin pentru moment.
QUOTE(seem21cs @ Apr 25 2006, 13:14)

La cele DOAR 83 de posturi ale tale esti mult prea agresiv... ti se cam urca la cap si te dai cam mare...Puteai oricum - daca vroiai sa faci pe atotstiutotrul- sa folosesti un ton mai adecvat si sa nu te repezi la cele scrise de mine.. Daca asa urati voi bun venit celor noi, atunci halal de forumul asta.. Si totusi, ca sa nu mor proasta, ce era cu Yahoo ca e HACK? Si de cand e Trilianul asa de GREAT? See ya!
Ti-am raspuns in calitate de bagator oficial de seama pe tema HyperYM / HyperIM.
1. Nu stiu daca ai inteles CORECT tonul meu. Dar pe tema asta S-A MAI DISCUTAT DE VREO 20 DE ORI PE ACEST FORUM SI NU NUMAI. Ai fi preferat sa-ti zic un RTFM sau sa citesti forumul pe la pagina X ? Ti-am raspuns asa cum raspund oricui care ridica o problema deja arhidiscutata.
2. Yahoo MultiMessenger este un hack. Nu este un program oficial si exploateaza un bug al Yahoo Mess. Nu recomand in mod explicit Trillian, eu nici nu-l folosesc. Zic doar ca este o alternativa viabila. Din partea mea poti folosi si Gaim, sau orice alt software !
HyperYM/HperIM NU VA MERGE pe Yahoo MultiMess datorita modului in care cele doua programe au fost scrise. E imposibil din punct de vedere tehnologic !!! Daca cineva poate demonstra contrariul e liber sa o faca !
3. Am doar 83 de posturi pentru ca nu-mi place sa spamez forumul inutil. Le-am strans pe toate dand raspunsuri unor indivizi ca tine care doreau sa afle mai multe despre acest program. Puteam sa le zic RTFM, sau lucruri de genul: daca nu-ti place nu-l folosi, sau efectiv sa nu-i bag in seama. Din respect fata de ei le-am raspuns chair daca unii poate ca nu ar fi meritat.