Wraith_01
15th April 2006, 09:08
Misto noile optiuni, dar totusi nush dak ai facut intentionat, fiind un alpha... dar cand dau save status....ciuciu... nu il salveaza...
Se pare ca a salvat, dar totusi nu inteleg de ce nu le arata..... Oricum merge sa se salveze
Iar him_ym.zip la ce imi trebuia avand in vedere k exista si la alfa6 acelasi .dll, au mai existat erori ceva din cauza acestui .dll??
Wraith_01
16th April 2006, 09:51
Eu sunt obisnuit cu Hyper Y!M 1.53 care cand dai save status, salveaza si il vezi apoi cand dai pe pop-meniul de ales statusuri salvate anterior.
Nu mi-am schimbat user-name, nici macar nu era o alta sesiune a programului. Am luat de aici alpha6 l-am dezarhivat, am dat drumu la prg, mi-am trecut username si parola, am dat la yahoo status sa fie agresiv si mi-am scris statusul pe care il doream. am facut cu music+busy si am dat save si am pus apoi cu music+idle. Dar cand am vrut sa ma intorc pe music+busy din saved status meniu....ciuciu nu aparea nici 1 (dupa ce le salvasem pe ambele) am mai incercat de cateva ori si tot degeaba.... asa ca am scris aici ce si cum.
Nu sunt unu care nu a mai auzit de PC in viata lui sau de HY!M. stiu HY!M se poate zice, de mic "copil" si l-am vazut crescand cu ajutorul tau si stiu ce poate face.
Si nu stiam ce era cu .dll ca nu se preciza nimic la el, credeam k e in caz de eroare.... sa il fol in locul celui din kit.
Mai tin sa precizez ca mai are unele fitze, cum ar fi sa ii dau close la HY!M si sa imi dea eroare (asta 1 sg data asa k nu am zis, k poate era un "one timer") si mai e si chestia ca se mai blocheaza pe un status... si se schimba statusul, in available, doar dupa ce ies din HY!M. Dar am zis ca daca mi s-a intamplat 1 data nu inseamna ca o sa mi se intample intodeauna.
Anyway, m-am abatut de la subiect. Chestia era ca nu arata ca si cum ar fi salvat statusurile... si am specificat aici (stiam dinainte de chestia k e specificat pe user, si nici nu am zis ca mi-am schimbat utilizatorul la HY!M si nu apar statusurile)....
Nu vreau sa par rau sau altceva, dar nu prea mi-a placut cum mi-ai raspuns NumeDeCod... era ca si cum ai fi raspuns unuia care nu avea ce face si a luat si el prg alpha ca sa zica si el ceva, ca nu are ce face.
Imi place programul, e super, dar la alpha6 te-ai axat doar pe status change din cate am observat, fara robot..
Aaa, mai am 1 intrebare, cum fac sa mearga si pe MSN? (avand in vedere k am acelasi username si acolo, am bifat la MSN "Turn on What I'm Listening to"), daca e vorba ca am specificat username-ul si e pt yahoo, atunci nu mai are rostu sa aiba toate cele cu Skype mood; MSN status si Google Talk, dak nu merge specificat username-ul pentru fiecare in parte, ceea ce presupun ca nu e nevoie deoarece cred ca acel username de la inceput e doar pt yahoo. La Skype vad ca merge, dar la MSN... nu merge (am atasat la post o poza sa vezi setarile)
Wraith_01
16th April 2006, 15:44
Ok, am inteles acum ce si cum, ms pt intelegere si pt ajutor
Si intrebam de robot k nu stiam dak alpha6 avea sau nu robotu integrat si sa nu pun intrebari aiurea...