Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

logatul

Sa vezi peste o perioada discutii intre robotii de HYM biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MarianG
@Numedecod - Stiam eu ca lipseste ceva. Here's the update.
Click pentru a vizualiza atașamentul

Motanu D
QUOTE(Biomech @ Mar 28 2006, 22:43) *
Ok, abia astept si sper sa reapara tricku asta! Just 4 fun thumbup.gif

P.S: Si daca a-ti putea implementa un sistem de reply at reply, adica sa existe un schimb de replici intre cel ce te contacteaza si robot ar fi zuper! laugh.gif coolspeak.gif

QUOTE(logatul @ Mar 28 2006, 22:58) *
Sa vezi peste o perioada discutii intre robotii de HYM biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Deja se poate ! Si inca de ceva timp !

QUOTE(MarianG @ Mar 29 2006, 06:21) *
@Numedecod - Stiam eu ca lipseste ceva. Here's the update.
Click pentru a vizualiza atașamentul

Interesant programul ! Chiar util. Pe viitor ar putea fi un plugin folositor pentru HyperYM! coolspeak.gif
BadBoy86
QUOTE(NumeDeCod @ Mar 28 2006, 15:36) *
I'm way ahead of you... momentan are loc finisarea API-urilor, un plugin va putea inregistra o categorie intreaga de macrouri. Si da... se vor putea adauga dinamic si messengere noi, playere noi, etc.

Nu vreau sa va dau de digerat versiuni alfa dar pot sa va zic ca deocamdata arata promitator wink.gif

Felicitari... worthy.gif worthy.gif worthy.gif astept cu nerabdare releasul cu pluginuri smile.gif (eventual un alpha)
logatul
QUOTE(Motanu D @ Mar 29 2006, 09:41) *
Deja se poate ! Si inca de ceva timp !

Stiu ca se poate.....dar deja conversatiile devin mai interesante cu toate optiunile ce sunt sau vor fii implementate biggrin.gif.
BadBoy86
scuze pt spam, am trimis din greseala de 2 ori.. si habar n-am de unde sa sterg blush.gif
NumeDeCod
coolspeak.gif
Versiune alfa

PS: versiune alfa inseamna ca nu e destinata publicului larg, ci doar dezvoltatorilor si curiosilor.

Hysony
felicitari pt program, imi place cum iti orgaizezi proiectul

Ai putea sa faci ca sa poata schimba statusu la 0.5 sec de ex si sa poti pune sapermuteze literele unui text la dreapta sau stanga in intervalul asta la status, ar fi ca un status dinamic....
DustFeather
da dar ar insemna o bataie de joc pt cei care au conexiune slaba la net ... sa se tot schimbe statsu' la mess .... cel putin multi ar lua-o asa ... inseamna sa faca trafic in sus si-n jos la toata lista la interval de 0.5 sec ... asta inseamna ca o sa-ti ocupe cam jumate din conexiunea de net doar chesta aia .... ceea ce ii da o nota de utilitate doar in cazul in acre nu esti la calc. ...oricum dupa cam am mai zis depinde si de conxiune ... dar in principiu, ca idee mi se pare cam porcarie.. poate doar daca se poate alege intre asta si optiunea default, folosita de toti.
Motanu D

QUOTE(Hysony @ Mar 29 2006, 20:24) *
Ai putea sa faci ca sa poata schimba statusu la 0.5 sec de ex si sa poti pune sapermuteze literele unui text la dreapta sau stanga in intervalul asta la status, ar fi ca un status dinamic....

In urmatoarea versiune asa ceva ar fi posibil... dar numai daca se va apuca cineva sa faca un plugin !
Skorpyon
QUOTE(Hysony @ Mar 29 2006, 19:24) *
felicitari pt program, imi place cum iti orgaizezi proiectul

Ceea ce vrei tu se cheama flood si Yahoo are niste reguli stricte in aceasta privinta.
Dar daca chiar vrei se poate printr-un macro %msg% in care scrii textul care il vrei pe mai multe linii si il setezi sa treaca de la o linie la alta intr-o secunda.

Numai sa nu vii apoi aici sa te plangi ca statusul ramane blocat sau ca nu te mai poti loga pe Yahoo un anumit interval de timp.
NU E VINA NIMANUI CA VOI VRETI SA FACETI FLOOD.

Si dupa cum zice si Motanu D si eu sunt de parere ca se va face in noua versiune de HyperIM un plugin pentru status dinamic

-------------------
Download HyperYM
Read the manual or troubleshooting
Download skins and plugins
New forum for HyperYM 1.x / HyperIM 2.0
NumeDeCod
Asa... si acum intrebarea de baraj: a reusit cineva sa descifreze exemplul de plugin si SDK-ul?

Skorpyon a postat mai sus adresa forumului dedicat noului HyperIM wink.gif - acolo puteti intreba orice legat de SDK si pluginuri.
Nexus11
O intrebare ! Ce trebuie sa fac ca pe StrongDC++ sa imi apara cand dau /w statusul normal cel pe care l-am selectat acolo.Am observat ca daca am Hyper Ym activ imi apare altfel de ex:
1.cu HyperYM :winamp(5,21) playing(DJ Tiesto - In Search of Sunrise 5 CD 02 - Winamp Tiesto - In Search of Sunrise 5 CD 02) stats(21% of 77:46 [--|-------])
2.fara Hyper Ym : winamp(5,21) playing(DJ Tiesto - In Search of Sunrise 5 CD 02) stats(20% of 77:46 [--|-------])
Scuzati de reclama da am vrut sa intelegeti problema wink.gif
NumeDeCod
QUOTE(Nexus11 @ Mar 30 2006, 19:42) *
O intrebare ! Ce trebuie sa fac ca pe StrongDC++ sa imi apara cand dau /w statusul normal cel pe care l-am selectat acolo.Am observat ca daca am Hyper Ym activ imi apare altfel
Scuzati de reclama da am vrut sa intelegeti problema wink.gif

Nu am inteles NIMIC. Ce legatura are StrongDC++ cu HyperYM? Ala iti formateaza statusul dupa cum i-ai zis prin Settings la el, nu are absolut nimic de-a face cu daca este sau nu Hyper deschis...
BadBoy86
Inca odata .. felicitari... imi pace cum ai implementat feature-ul cu pluginuri...
Nu-i asa de greu de descifrat demo-ul, cred ca as putea sa fac ceva sa functioneze smile.gif .. pacat ca n-am timp sa ma apuc sad.gif
Skelet
Am download-at ultima versiune a programului, dar cand vreau sa activez bifa pentru status-ul pe skype , programul se blocheaza (nu mai raspunde la nici o comanda -> end task).A aparut odata fereastra cu allow this program..blablabla, am dat yes, dar la fel se bloca. Care e problema?

SO: win XP SP2, skype 2.0
Motanu D
QUOTE(Skelet @ Mar 31 2006, 13:59) *
Am download-at ultima versiune a programului, dar cand vreau sa activez bifa pentru status-ul pe skype , programul se blocheaza (nu mai raspunde la nici o comanda -> end task).A aparut odata fereastra cu allow this program..blablabla, am dat yes, dar la fel se bloca. Care e problema?

Sper ca ai luat versiunea 1.53 si nu acel alpha !!! tongue.gif HyperYM 1.53 merge bine cu skype!
NumeDeCod
QUOTE(Skelet @ Mar 31 2006, 13:59) *

Pune Skype sa fie in limba engleza, am mai zis de cateva ori. Daca tot nu merge incearca si cu kitul atasat, care contine si un plugin pentru Skype tongue.gif

Later edit: na ca exact pluginul de skype il gresisem, l-am atasat separat...
Ð.Sp!dér
De ce-ați scos mă scream-ul de pe pagina de download ? M-ați nenorocit !! biggrin.gif
Da nu vă ieste așa un pic de rușine ? Păi se poate așa ceva ? tongue.gif
MarianG
pai se poate deoarece s-a decshis un forum in locul scream-ului
NumeDeCod
QUOTE(Đ.Sp!dér @ Apr 3 2006, 14:54) *
De ce-aţi scos mă scream-ul de pe pagina de download ? M-aţi nenorocit !! biggrin.gif
Da nu vă ieste aşa un pic de ruşine ? Păi se poate aşa ceva ? tongue.gif

Incearca aici
Pe Scream Area se abera deja prea tare.
NumeDeCod
Plugin pentru versiunea 2.0 - afiseaza emoticoanele ascunse din Yahoo! Messenger exact ca si in v1.x

Diferenta? Faptul ca acum il foloseste doar cine doreste si curand va suporta si configurari mai avansate - setare hotkey, daca sa apara si descrierea emoticon-ului etc.

Dupa ce va fi terminat va fi disponibil si codul sursa... ma refer doar la plugin bineinteles biggrin.gif

Optional puteti testa si un nou alfa (am pus doar exe-ul nou, restul fisierelor le gasiti in arhiva pentru alfa 2). Am creat un dialog de Settings in care apare o lista cu toate pluginurile, chiar si cele care nu apar in tabul de Status (acolo apare doar cele care au setate intern flaguri de notificare speciale). De ex. pluginul pentru emoticons va aparea doar in Settings, nu si la Status. Sper ca ati inteles ceva din ce am incercat sa explic...

Reamintesc ca de acum oricine poate crea pluginuri pentru program, chiar daca versiunea 2.0 e in stadiu alfa spre beta. Daca aveti intrebari, sugestii, privind SDK-ul sau alte chestiuni adiacente va astept in sectiunea speciala de SDK de pe forumul oficial. Topicul de pe Softpedia va ramane user-oriented wink.gif
marius_yo21
unde gasesc ceva plugin pt media jukebox 8.0.400 ....pt a afisa la status la fel cum o face si pt winamp hyperYM
Motanu D
QUOTE(marius_yo21 @ Apr 4 2006, 08:07) *
unde gasesc ceva plugin pt media jukebox 8.0.400 ....pt a afisa la status la fel cum o face si pt winamp hyperYM

Momentan nu cred ca a facut cineva plugin ptr asa ceva ! Avantajul e ca, odata cu aparitia HyperIM 2.0 va exista suport pentru pluginuri, SDK, etc. Deci oricine va dori sa adauge playere, clienti IM, etc. va putea sa sa-si faca propriile pluginuri.
Asa ca ai 2 solutii:
  1. Sa-ti instalezi VB, C++, etc si sa-ti faci propriul plugin
  2. Sa astepti pana ce HyperIM 2.0 va fi 100% gata. Doar dupa aceea se va pune problema adaugarii de playere, etc
NumeDeCod
Mda... asadar iata cam cum ar arata in viziunea mea un meniu pentru toate emoticoanele din Yahoo! Messenger biggrin.gif (fisierul e atasat, necesita desigur o versiune de HyperIM 2.0...)

Culorile sunt selectabile, hotkeyul la fel, se pot alege diverse optiuni de afisare: cu sau fara descriere, codul emoticonului in loc de text, copiere optionala a codului pe clipboard, si afisarea meniului doar daca exista o fereastra de IM deschisa... folosire placuta si la cat mai putine buguri gasite biggrin.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.