Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

Predator One

QUOTE(NumeDeCod @ Mar 16 2006, 19:56) *
HyperYM 1.52 a fost lansat astazi pentru publicul larg.

Pentru download vedeti atasamentul sau pagina oficiala.

Pentru ce e nou va puteti uita si pe changelog
Nu uitati de manualul de utilizare!!!.

De mentionat este adaugarea XMPlay drept al 18-lea player precum si compatibilitatea cu MSN Messenger 8.0.0566 (ultimul beta lansat de Microsoft, in care au schimbat modalitatea de setare a "personal message"-ului)

Skinuri, addons, etc. gasiti ca si pana acum pe pagina oficiala.

misto man..am incercat 1.52....e mai bun fata de 1.51...tine-o tot asa biggrin.gif
NumeDeCod
QUOTE(Predator One @ Mar 17 2006, 12:46) *
misto man..am incercat 1.52....e mai bun fata de 1.51...tine-o tot asa biggrin.gif

Uite ca au trecut exact 365 de zile si cateva ore de la primul mesaj pe acest topic (nu insa si de la prima versiune de HyperYM), asa ca aprecierile tale au o valoare in plus happy.gif

w00t.gif Un topic destul de activ, cu o medie de 4 mesaje pe zi timp de un an w00t.gif

dragoshell
Am gasit un bug: rolleyes.gif
- selectez o chestie din status, tin ctrl apasat, dau click si selectez de ex. %mSong%
- apare eroarea pe care am atasat-o(in poza am incercat sa-l blochez punand mai multe statusuri, pt. ca initial asa l-am blocat, dar dupa am selectat o chestie din status si am apasat ctrl si am introtus alta variabila din acel meniu si s-a blocat - numarul variabilelor din status nu conteaza, se blocheaza oricum)

de asemenea...acum desi variabilele sunt mai sugestive...parca sunt prea lungi..da' oricum nu conteaza atat timp cat functioneaza.

As vrea sa mai fac urmatoarea sugestie... sa existe un tag pt. player %mPlayerST% care sa fie editabil separat(ex. cum este cu "if No player" sau "if counter=0") si care sa fie activ daca playerul este deschis. Mie mi se pare foarte util..pt ca daca am de ex. un status "feel good today - %mTitle% by %mArtist%" in cazul in care no player acolo apare doar "feel good today - by" si sa fie un tag %mPlayerST% care sa fie personalizabil, in care eu pun " - %mTitle% by %mArtist%" care sa fie activ cand exista un player; si deci eu voi pune la status "feel good today%mPlayerST%".

pls... worthy.gif

in rest..totul coolspeak.gif
naughty.gif biggrin.gif happy.gif tongue.gif
adina2005
Folosesc de mult timp acest program, dar recent mi-a aparut urmatoarea problema.
Click pentru a vizualiza atașamentul
In rest totul e absoulut ok. coolspeak.gif
Skorpyon
QUOTE(adina2005 @ Mar 17 2006, 18:27) *
Folosesc de mult timp acest program, dar recent mi-a aparut urmatoarea problema.
In rest totul e absoulut ok. coolspeak.gif

Cel mai sigur tema de windows e problema...
Ai incercat sa vezi daca schimbi tema cun se vede ?

pentru ca in semnatura nu mai am voie cu link-uri externe softpedia o sa le scriu mereu la sfarsitul mesajului smile.gif
----------------------
Download HyperYM
Read the manual or troubleshooting
Download skins and plugins
Catalin2308
Foarte tare programul ... peacefingers.gif
Am si eu o intrebare : Pot schimba culoarea la status in afara de albastru (treaba cu www. sau casti sau webcam) de exemplu vreau sa-l fac rosu statusul meu si sa-l vada si altii rosu .... se poate ?? notangel.gif
adina2005
QUOTE(Catalin2308 @ Mar 17 2006, 19:39) *
Foarte tare programul ... peacefingers.gif
Am si eu o intrebare : Pot schimba culoarea la status in afara de albastru (treaba cu www. sau casti sau webcam) de exemplu vreau sa-l fac rosu statusul meu si sa-l vada si altii rosu .... se poate ?? notangel.gif

S-a mai intrebat acum ceva timp. Nu se poate.

ccezar2004
misto.... chiar ma enerva ca nu mergea cu win live beta.... acum e ok biggrin.gif
Sindel
Mie pe Winamp 5.2 si pe Yahoo! Messenger 7.5.0.333 nu imi merge %mVol% (nici in status nici in meniul de CTRL + click)
Sindel

QUOTE(Sindel @ Mar 17 2006, 23:59) *
Mie pe Winamp 5.2 si pe Yahoo! Messenger 7.5.0.333 nu imi merge %mVol% (nici in status nici in meniul de CTRL + click)

Nici pe Winamp 5.21 nu pare sa mearga...
NumeDeCod
QUOTE(Sindel @ Mar 17 2006, 23:11) *
Nici pe Winamp 5.21 nu pare sa mearga...

In primul rand exista butonul de EDIT

In al doilea rand nu a mers niciodata sa afli volumul din Winamp, merge doar pentru unele playere.

In al treilea rand citeste manualul, sectiunea 2.3.2, zice clar ca nu toate detaliile sunt disponibile pentru fiecare player. Asa ca RTFM nono.gif

Singurul bug propriu-zis e cel cu dubluc click-ul pe status la < 1 secunda dupa afisarea meniului de variabile, e o eroare de alocare a memoriei cursing.gif
Skorpyon
Eeeh... si iaca asa in sfarsit mi-am mai facut timp pentru un skin special. Sper sa aiba macar tot atata succes ca si celelalte skinuri semnate de mine whistling.gif

Numai ca acum tre sa va spun ca acest skin chiar nu aveti voie sa-l modificati sau sa-l publicati fara acordul meu pentru ca si eu la randul meu am obtinut aprobarea pentru el. Asa ca aveti grija ce facefi cu poza aia tongue.gif .

Iaca asa ajung sa va povestesc ca se numeste "Hyper Carcoteala" si un preview ar arata cam asa :

Eeee acum spor la download AICI si nu uitati de copyright !!!

----------------------
Download HyperYM
Read the manual or troubleshooting
Download skins and plugins
Sindel
Ok, bun, atat voiam sa stiu; nu trebe sa va agitati...
E vreo sansa sa fie implementat vreodata?
DustFeather
intrebare legata de hyperym ... exista vreo sansa sa-l fac sa mearga si pe linux ? si daca da, cum ? ca am incercat cu wine si nu a mers, mi-a trantit o eroare vizuala si a trebuit sa-l inchid.
Motanu D
QUOTE(DustFeather @ Mar 18 2006, 15:11) *
intrebare legata de hyperym ... exista vreo sansa sa-l fac sa mearga si pe linux ? si daca da, cum ? ca am incercat cu wine si nu a mers, mi-a trantit o eroare vizuala si a trebuit sa-l inchid.

HyperYm nu este facut momentan sa mearga pe Linux. Nu s-a pus problema niciodata ca el sa mearga pe wine, de aceea nu cred ca, momentan, cineva iti poate spune de ce nu merge si ce trebuie facut ca sa mearga. Insa, avand in vedere constructia HyperYM, este putin probabil ca el sa mearga vreodata sub wine !
Deocamndata o portare pe Linux a HyperYM este exclusa. Poate pe viitor !
NumeDeCod
HyperYM 1.53

# v 1.53, Mar. 18 2006

* fixed memory bug that crashed program when macro menu was used
* fixed bug that set Personal status when it wasn't selected and the user changed the tab
* fixed bug - Yahoo! emoticons were not visible if YM was installed on a different drive letter then "C:" (the correct path will now be taken from the registry's uninstall info)

Inainte de a folosi aceasta versiune si a pune o intrebare sau a semnala un bug cititi schimbarile si
ghidul de folosire!
Miriam
@NumeDeCod: Vroiam sa te anunt ca ieri a aparut noul Foobar2000 v0.9 final, si, de asemenea, pe site (www.foobar2000.org) a fost postat noul SDK.

Plz recompileaza plugin-ul HyperYM pentru Foobar2000 cu noul SDK, sunt oarecum cam dependent de programul tau, dar as vrea sa pot folosi si ultima versiune de Foobar2000. smile.gif

Many thanks !
NumeDeCod
QUOTE(Miriam @ Mar 20 2006, 11:12) *
@NumeDeCod: Vroiam sa te anunt ca ieri a aparut noul Foobar2000 v0.9 final, si, de asemenea, pe site (www.foobar2000.org) a fost postat noul SDK.

Plz recompileaza plugin-ul HyperYM pentru Foobar2000 cu noul SDK, sunt oarecum cam dependent de programul tau, dar as vrea sa pot folosi si ultima versiune de Foobar2000. smile.gif

Many thanks !

E deja in lucru de aseara (am aflat tot de pe Sotpedia deadtongue.gif ). O sa il postez si aici cand e gata...
Motanu D
Aici aveti pluginul pentru Foobar 0.9 final. Merge exclusiv cu aceasta versiune de Foobar.

Fave fun with it ! coolspeak.gif
Miriam
Imi da urmatoarea eroare:
Failed to load DLL: foo_09_hyperym.dll
Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000.

Am foobar2000 v0.9 final. death.gif
Motanu D
QUOTE(Miriam @ Mar 20 2006, 21:26) *
Imi da urmatoarea eroare:
Failed to load DLL: foo_09_hyperym.dll
Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000.

Am foobar2000 v0.9 final. death.gif

A... eroarea amicului NumeDeCod.
Am schimbat arhiva. Sigur va merge acuma! (il am eu si merge cool.gif )
Miriam
Asa da domne! biggrin.gif

Saru'mana! peacefingers.gif
Biomech
Felicitari pt soft! am avut 1.52 acu 1.53! merge fara pb, nici un bug! As avea si io o propunere/sugestie: am vazut ca au mai spus si altii ca ar vrea sa apara mai multe mesaje/replici consecutive gen dialog! Si am vazut solutia cu %msg% setat la cate sec. vrei si cu inchiderea ferestrei dupa raspuns! E buna solutia dar as vrea altfel daca se poate! Adica: in loc sa imi setez la cate secunde sa schimbe replica mai bine sa fie o chestie gen reply at reply, mesajele sa succeada consecutiv dupa fiecare replica a celui ce te contacteaza. Si la faza cu setatu ferestrei sa, se inchida are un dezavantaj prin faptul ca, celui ce te contacteaza ii apare chestia ca "ti-a raspuns HyperYM" si n-are haz daca vrei sa fraieresti un pic pe ala, ca isi da seama ca era robotu biggrin.gif In rest Succes si la cat mai multe versiuni noi si tot asa meseriashe! wink.gif coolspeak.gif
Motanu D
QUOTE(Biomech @ Mar 20 2006, 23:17) *
Si la faza cu setatu ferestrei sa, se inchida are un dezavantaj prin faptul ca, celui ce te contacteaza ii apare chestia ca "ti-a raspuns HyperYM" si n-are haz daca vrei sa fraieresti un pic pe ala, ca isi da seama ca era robotu biggrin.gif

Exista deja o solutie pentru asta. coolspeak.gif Nu mai stiu daca este documentata sau nu... Asa ca nu o pot face publica fara acordul lui NumeDeCod.
andragony
vechea problema nu am mai rezolvat-o, si de atunci nu am mai folosit hyperym. am instalat acum noua versiune. Dupa instalare, apare iconul in Tray, dar din nou-nici o reactie la click , click dreapta, sau dublu click. am dat click dreapta pe iconul creat pe desktop si am dat Run as.... doar asa am reusit sa il deschid, desi arata nasol- e negru si nu dispar optiunile cand schimb pe optiuni, robot, etc. daca scriu la status personal ceva, orice, si dau Save status imi apare o eroare: Error Saving Status, apoi: Nu am putut crea o cheie in registri! Eroarea: CHYMain: :Schimba Status()
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.