Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

Motanu D

QUOTE(nasorum @ Feb 22 2006, 14:30) *
Tocmai mi`am pus ultima versiune de Winamp (5.13), iar statusurile nu se mai schimba...

LaterEdited: Am copiat si HyperYM_1.5.X_Setup.rar ( 136k ), insa de data acesta la statusul de pe Y!M nu-mi mai apar spatii goale, ci... "%mT% (%mD%)

Incearca ceva de genul: I listen to "%mTitle%" by "%mArtist%"
Asta sigur merge. Si citeste forumul. Ai sa vezi ca macro-urile s-au schimbat !
NumeDeCod
Asa se intampla daca nu va sinchisiti sa cititi 5 linii de text de sub linkul de download. Pe viitor o sa ma asigur sa nu mai apas "Insert into post" la atasament, poate asa mai aruncati o privire pe ce mai scrie pe-acolo...

Bodala
Cand dau pe %msg% din meniu (ctrl+click) imi insereaza %ID% biggrin.gif
nasorum
Da, atata timp cat im program imi arata sa folosesc %mD%, asta folosesc. Cat despre celelalte macro-uri... am pus %mTitle%" by "%mArtist%" %mT% (%mD%) iar in Y!M imi apare %mTitle%" by "%mArtist%" ( )

Unde e diferentza?

Daca folosesc %cD% (vechiul macrou) imi afiseaza data curenta. Asa ca... eu cred ca a disparut compatibilitatea dintre HY!M si ultima versiune de winamp (care tocmai am instalat-o). Think again...
Skorpyon
QUOTE(nasorum @ Feb 22 2006, 22:24) *
Da, atata timp cat im program imi arata sa folosesc %mD%, asta folosesc. Cat despre celelalte macro-uri... am pus %mTitle%" by "%mArtist%" %mT% (%mD%) iar in Y!M imi apare %mTitle%" by "%mArtist%" ( )

Unde e diferentza?

Daca folosesc %cD% (vechiul macrou) imi afiseaza data curenta. Asa ca... eu cred ca a disparut compatibilitatea dintre HY!M si ultima versiune de winamp (care tocmai am instalat-o). Think again...

Nu prea a disparut nici o compatibilitate... si apropo... ultima versiune de winamp e 5.20 lansata de ieri...
Si merge si pe 5.13 ca si pe 5.20 la fel de bine ca inainte...
Si doar informativ... winamp-ul nu a schimbat nimic legat de ceea ce foloseste HyperYM smile.gif
So that problem is only yours....
NumeDeCod
QUOTE(nasorum @ Feb 22 2006, 22:24) *

Unde e diferentza?

Inainte de a ne baga pe toti complet in ceata cateva amanunte esentiale:

1. daca nu iti expandeaza %mArtist%, dar iti expandeaza %mD% si %cD% e CLAR ca folosesti v 1.51. Nu amesteca versiunile intr-un mod asa grosolan. %mArtist% merge doar pe versiunea de test 1.5.x. Tu ai facut o varza in statusul ala postat de tine, intre mai multe variabile, unele care merg cu vechile versiuni de HYM si altele care merg in cea noua.

2. Variabilele vechi care au fost schimbate nu sunt recunoscute in v1.5.x - nu le amestecati. In exe-ul nou nu exista nici urma de %mT% si altele.

3. Nu exista nici o legatura intre macrourile din HyperYM si ce versiune de Winamp ai. Problema ta se genereaza datorita unei erori de ordin uman. Am folosit inclusiv Winamp 5.13 si Winamp 5.20 (inca din faza beta) si merge perfect.

4. Legat de "Da, atata timp cat im program imi arata sa folosesc %mD%, asta folosesc" - vezi punctul 1, manualul, screenshoturile de pe site si desigur...
QUOTE(NumeDeCod @ Feb 21 2006, 21:37) *
Tooltipurile si help-ul nu reflecta noile schimbari de macro-uri asa ca ignorati-le deocamdata...

QUOTE(Bodala @ Feb 22 2006, 22:04) *
Cand dau pe %msg% din meniu (ctrl+click) imi insereaza %ID% biggrin.gif

Ok, o sa repar.
Bodala
Mai am o problema da cred ca e doar la mine ca n-am mai auzit la nimei pana acum, sterg status-urile "standard" (click dreapta pe ele, n-am umblat in registri deloc) din hyperYm ex. "%mT% %cH%:%cM% - deruleaza in jos pentru niste ponturi!" inchid programu, il deschid si sunt tot acolo. Ce fac sa scap de ele?

NumeDeCod
QUOTE(Bodala @ Feb 22 2006, 23:10) *
Mai am o problema da cred ca e doar la mine ca n-am mai auzit la nimei pana acum, sterg status-urile "standard" (click dreapta pe ele, n-am umblat in registri deloc) din hyperYm ex. "%mT% %cH%:%cM% - deruleaza in jos pentru niste ponturi!" inchid programu, il deschid si sunt tot acolo. Ce fac sa scap de ele?

Astepti. Alea apar implicit mereu, mai nou am facut sa apara doar la noi utilizatori, insa nu am publicat inca versiunea respectiva...
nasorum
Vechea versiune, 1.15.02.B merge bine fara nici o problema. Cea noua nu merge sa afisez melodiie in Y!M. Nu stiu care e treaba... astept viitoarele versiune poate vor functiona si la mine 100%. O zi buna
Skorpyon

QUOTE(nasorum @ Feb 23 2006, 10:56) *
Vechea versiune, 1.15.02.B merge bine fara nici o problema. Cea noua nu merge sa afisez melodiie in Y!M. Nu stiu care e treaba... astept viitoarele versiune poate vor functiona si la mine 100%. O zi buna

Bine ca n-ai luat prima versiune de HyperYM sa vezi daca merge....
E chiar asa greu de inteles ca orice versiune iei... merge dar cu macrourile ei ??
De fapt orice versiune diferita de 1.5.X care e acum in probe... merge cu acelesi macrouri.
Daca tu crezi ca noi o sa iti rezolvam problemele tale cu o noua versiune..... viseaza smile.gif

Ar fi bine sa dezinstalezi sau sa stergi orice versiune ai acum.....
Apoi ori instalezi ultimul release 1.51 si folosesti vechile macros care le gasesti peste tot
Ori instalezi versiunea de aici de pe forum 1.5X si folosesti noile macros.
Dau exemplul de mai sus in loc de vechiul macro %mT% care merge pe orice versiune in afara de 1.5X folosesti %mSong% care merge doar pe 1.5X.

Si asigura-te ca HyperYM a detectat winampul ca sa afiseze ceva... ca daca deschizi windows media player mai intai (sau orice alt player suportat de HyperYM) si dupa aia winamp... n-o sa mai afiseze nimic din winamp daca nu-l selectezi tu...

Cred ca deja sunt prea multe posuri care iti explica tie ce trebuie sa faci....
Mai ales ca la toata lumea merge bine numai la tine nu.... si ne mai iei si la misto cu "vechea versiune"
Daca numai aia iti merge foloseste-o cu incredere... dar ce-o sa te faci tu cand lanseaza Yahoo Messenger noua lor versiune care nu mai e compatibila cu "vechea versiune" de HyperYM
NumeDeCod
QUOTE(nasorum @ Feb 23 2006, 10:56) *

Tu glumesti nu??? 1.15.02.B e o versiune de prin august 2005.

Nici nu cred ca suporta YM 7.5 (dar la urma urmei nici macar "Be cool instantly"-ul nu suporta YM 7.5 asa ca ma scuzi ca nu am implementat cu vreo 4 luni dinainte suport pentru ceva ce nu aparuse inca).

De la v1.15.02.B multe lucruri s-au schimbat. Vezi changelog-ul, ca e de citit.

In cazul in care crezi ca ar fi un bug te asteptam cu un screenshot care sa arate clar ca nu detecteaza Winamp 5.13 desi ruleaza (si sa se vada clar ca macrourile sunt goale)
Motanu D
Fratilor, v-a zis omul clar:

QUOTE(NumeDeCod)
Latest HyperYM build << install this BEFORE asking a dumb question. Don't forget: RTFM!

Discutia de pe forumul asta are ca scop rezolvarea problemelor din versiunea ACTUALA sau ultimul Beta lansat, cel mult formularea de sugestii, noi facilitati, etc. In nici un caz nu se ocupa de problemele versiunilor de pe vremea stramosilor. La timpul potrivit s-a discutat pe aceasta tema.

Sper ca nimeni nu are nevoie de un desen ca sa intleaga problema. Citatul e cat se poate de clar, dar repet: inainte de a posta aici, aveti grija sa aveti ultima versiune de HyperYM (de pe siteul autorului sau vreun beta de aici) si sa cititi naibii blestematul ala de manual !
AlexP05
Foarte misto program. Se vede ca te-ai "chinuit" un pic smile.gif. Daca ai nevoie de ajutor sau ceva pot sa te ajut, sunt programator de muult timp smile.gif.

Cateva sugestii:

1. Incearca sa inchizi Buuble ToolTip-ul de la Personal Status cand schimbi taburile, intrii in meniu sau user-ul misca form-ul.
2. Daca tot ai site platit si ai un grafician care te ajuta, ai putea sa mai adaugi smiles cu link catre site.
3. Ai putea sa interceptezi inchiderea YM si sa afisezi in status 'Shutting Down...' sau ceva de genu asta (cam trasa de par tongue.gif, dar ar fi interesant)
4. Multe dintre problemele pe care le-au gasit userii se datoreaza interfetei, care nu este foarte intutitiva.

Daca imi mai vine vreo idee te anunt. smile.gif

Aa, inca una tongue.gif.

Fereastra de smiluri ar putea avea un mic titlebar ca sa o puti muta si redimensiona si eventual un buton in titlebar care sa o faca OnTop si a nu o inchida cand pierde focus-ul.
fellow
4. Multe dintre problemele pe care le-au gasit userii se datoreaza interfetei, care nu este foarte intutitiva.

Subscriu. NumeDeCod cred ca trebuie sa incepi de la 0 cu redesenarea interfetei. Cred ca e singurul punct slab, dar vital al programului. Lasa skinurile si alte jucarii. Desi urmaresc topicul de cateva luni si am softul actualizat nu l-am instalat decat o singura data si tot in aceeasi zi l-am scos. Cred ca daca interfata nu era atat de greoaie si complexa nu as fi luat aceasta decizie.
nasorum
1) Pe winamp ultima versine e 5.13, pe aia o aveam, da am cautat pe softpedia iar acuma am pus ultima, 5.2
2) Folosesc Y!M 7.0.0.437 (nu folosesc beta)
3) Iata si SS-ul (cu toate versiunile care le folosesc si care nu functioneaza)
4) Si al doilea SS cu aceleasi versiuni de winamp si Y!M, dar cu vechea versiune de HY!M (care functioneaza)
Motanu D
QUOTE(nasorum @ Feb 23 2006, 15:26) *
1) Pe winamp ultima versine e 5.13, pe aia o aveam, da am cautat pe softpedia iar acuma am pus ultima, 5.2
2) Folosesc Y!M 7.0.0.437 (nu folosesc beta)
3) Iata si SS-ul (cu toate versiunile care le folosesc si care nu functioneaza)
4) Si al doilea SS cu aceleasi versiuni de winamp si Y!M, dar cu vechea versiune de HY!M (care functioneaza)

Ai uitat sa bifezi autodetect la player. (prima imagine !!!) De aia nu merge !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Asa cum zicea Adrian, fi atent la greselile umane. Cu totii le facem si de multe ori ele sunt cauza a 70-75% din asa-zisele buguri raportate !!!
Uite-te atent la imagine !!! Click pentru a vizualiza atașamentul
nasorum
death.gif worthy.gif worthy.gif

PS: Era mai usoara versiunea veche, mai putin completa, dar mai usoare biggrin.gif
MarianG
QUOTE(nasorum @ Feb 23 2006, 16:02) *
death.gif worthy.gif worthy.gif

PS: Era mai usoara versiunea veche, mai putin completa, dar mai usoare biggrin.gif
Idem, acum trebuie sa verific fiecare litera (omisa sau intrusa).
Skorpyon
Parerea mea este ca acum macrourile sunt mai sugestive... desi sunt un pic mai lungi...
Eu zic ca se va intelege un pic mai bine asa...
BadBoy86
nush cum nu era de inteles, cand era scris langa fiecare ce inseamna... death.gif
Red Force
QUOTE(Skorpyon @ Feb 23 2006, 18:56) *
Parerea mea este ca acum macrourile sunt mai sugestive... desi sunt un pic mai lungi...
Eu zic ca se va intelege un pic mai bine asa...

Lungi, scurte, nu conteaza....
Acum poate ne spune si noua cineva care sunt noile macrouri...
Mie personal nu-mi mai merg nici cele de la ora si data curenta.
Motanu D
QUOTE(Red Force @ Feb 23 2006, 22:21) *
Lungi, scurte, nu conteaza....
Acum poate ne spune si noua cineva care sunt noile macrouri...
Mie personal nu-mi mai merg nici cele de la ora si data curenta.

Amice, ia uita-te tu aici. S-a mai discutat pe tema asta !!!
Nu v-a zis omul clar:
QUOTE(NumeDeCod)
Latest HyperYM build << install this BEFORE asking a dumb question. Don't forget: RTFM!
NumeDeCod
Si uite-asa umplem zeci de pagini aiurea
Motanu D
Curios lucru: in 2 zile NIMENI nu a depistat principala "facilitate" a noului HyperYM. Asta (nu am sa iau in seama unele greseli "umane" postate mai sus...) ma face sa cred ca utilizatorii de HyperYM sunt pe un drum bun. Felicitari !!!

Au existat cateva voci care cereau realizarea unei interfete mai simple sau pur si simplu diferite pentru HyperYM. Eventual postati cateva repere (sau luati photoshop-ul si desenati...); cum vedeti voi interfata ideala pentru HyperYM. Pentru ca de vorbit e foarte usor !!!
Riki
Salutare
Felicitari celor care sunt implicati in proiectul asta e un program bun insa ca oricare altu nu si perfect .De ce m-am hotarat eu sa postez a fost cauzat de problema de incompatibilitate dintre plug-in f00_hyperym_bridge.dll si ultima versiune de Foobar v0.9 RC .Am dat jos si ultima versiune de HyperYm 1.51 si la fel face.Cam asta mi se pare cel mai suparator tongue.gif .Sper ca cei implicati vor face un plug-in cat mai repede .Multumesc
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.