Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

nasorum

Dupa cum am zis, am folosit si alt server, si nu merge. Imi poate da cineva din voi, temporar, un fisier.php si un .gif sa vad daca nu e din cauza Pc-lui meu? Adica sa-mi zica adresa, si fiserele .php si gif...
Motanu D
edited by MotanuD.
Sper ca un moderator sa-l stearga !!!

nasorum
Mi`a dat NumeDeCod si el o adresa, si la fel ca la mine nu modifica nimic.

Motanu D@ Multumesc, dar... WTF: Error gethostbyname() failed! http://hal.cs.tuiasi.ro/~malcauc
NumeDeCod
QUOTE(nasorum @ Feb 17 2006, 17:06) *

Motanu D@ Multumesc, dar... WTF: Error gethostbyname() failed!

macar asa aflam ca incearca sa se conecteze! Eroarea a aparut fiindca era corect asa

*hostname*
*path to file*
*hostname*
80
Motanu D
QUOTE(nasorum @ Feb 17 2006, 17:06) *

Motanu D@ Multumesc, dar... WTF: Error gethostbyname() failed! http://hal.cs.tuiasi.ro/~malcauc

Se pare ca problema a fost gasita !

Adresa de mai sus nu mai e de actulaitate. Sorry, dar nu puteam sa risc !
nasorum
OffTopic: Hi Googlebot and.. f@@k you !

Pana la urma.... tot nu am inteles ce trebuie facut.

Motanu D@ Te rog pune 2 fisiere (php si gif) temporare pe serverul tau si dami-le, ca se pare ca e singurul pe care vrea sa se conecteze... sa mai incerc cum a zis NumeDeCod.
NumeDeCod
QUOTE(nasorum @ Feb 17 2006, 17:40) *
OffTopic: Hi Googlebot and.. f@@k you !
Pana la urma.... tot nu am inteles ce trebuie facut.

Motanu D@ Te rog pune 2 fisiere (php si gif) temporare pe serverul tau si dami-le, ca se pare ca e singurul pe care vrea sa se conecteze... sa mai incerc cum a zis NumeDeCod.

Pfffff.... nu e singurul pe care vrea sa se conecteze, pur si simplu ti-a scuipat o eroare inevitabila din cauza ca a incercat sa scoata o adresa IP dintr-o adresa web in loc de un hostname. A fost doar un indiciu ca functia de trimitere a statusului se executa prorpiu-zis (ceea ce se intampla si cu setarile tale initiale, si cu cele date de mine, si cu cele de la MotanuD). VEzi mesajul de pe PM si fa ce am scris acolo: faci o copie la exe-ul de hyperYM si te joci cu ala. Incepe sa atinga limitele ridicolului de acum. Si vezi si ce se intampla daca incerci un "Check for updates".

nasorum
Ma las batut. Nu merge nici in ruptu` capului.

Am facut copie la fisier, l`am executat, am dat sa verific versiune noua:
CODE
ile Version :        1.5.0.183
File Description :    HyperYM (Copy of HyperYM.exe)
File Path :        C:\Program Files\HyperYM\Copy of HyperYM.exe
Process ID :        0x86C (Heximal) 2156 (Decimal)

Connection origin :    local initiated
Protocol :        TCP
Local Address :     82.77.250.62
Local Port :        1868
Remote Name :        numedecod.ro
Remote Address :    86.104.55.155
Remote Port :         80 (HTTP - World Wide Web)
i`a dat yes si imi zica ca "No new version".

Multumesc celor care m`au ajutat in solutionarea problemei, pacat ca aceasta nu a venit...
NumeDeCod
QUOTE(nasorum @ Feb 17 2006, 17:57) *
Am facut copie la fisier, l`am executat, am dat sa verific versiune noua:

Ok, asta s-a intamplat cand ai dat "Check for updates" la copie?. Ideea era insa sa incerci cu copia la exe sa incerci direct status2web ca sa vezi daca te avertizeaza firewall-ul ca vrea sa trimita noul status.

"Check for updates" ar fi trebuit incercat la exe-ul original (cel la care zici ca nu merge status2web) ca sa vedem daca e blocat de stiu eu ce.
djaxel117

din cate am citit .. una din opiniile mele:
nu e de la hostu platit deoarece s`a testat si merge.. iar daca a testat si pe localhost si tot nu mere... nu are cum sa fie problema de la isp rutari sau alte kestii de genu.. deci problema e pe pc`u lui nasorum .. .. parerea mea..
NumeDeCod
QUOTE(djaxel117 @ Feb 17 2006, 18:30) *
din cate am citit .. una din opiniile mele:
nu e de la hostu platit deoarece s`a testat si merge.. iar daca a testat si pe localhost si tot nu mere... nu are cum sa fie problema de la isp rutari sau alte kestii de genu.. deci problema e pe pc`u lui nasorum .. .. parerea mea..

Pe localhost sub Windows nu prea merge libraria GD. Se poate testa cu formularul HTML de pe pagina anterioara.
CODE
Fatal error: Call to undefined function: imagecreate() in h:\server\_hstatus.php on line 26
djaxel117
hmm at nasorum vb cu cei de la care ai net sa testezi pe sv din retea .... poate e de la rutari sau ceva p`acolo
UnForsaken
Nu stiu daca s-a mai sugerat dar nu poti sa pui un hotkey gen ala de la emoticons si la Quick PM? Ar fi super!
BadBoy86
Ctrl+Alt+H pt emoticons
totusi ar fi mai bine un Ctrl+Shift+z sau ceva asemanator, ii mai usor de apasat smile.gif
apartamentul76
Numedecod cum fac sa nu ma mai avertizeze trilianu de fiecare data cand se updateaza statusu, e foarte obositor sa dau de fiecare data save cursing.gif . Sper sa existe o rezolvare sa nu-mi mai apara rahatu ala la 10sec...plss help me
NumeDeCod
QUOTE(apartamentul76 @ Feb 19 2006, 15:28) *
Numedecod cum fac sa nu ma mai avertizeze trilianu de fiecare data cand se updateaza statusu, e foarte obositor sa dau de fiecare data save cursing.gif . Sper sa existe o rezolvare sa nu-mi mai apara rahatu ala la 10sec...plss help me

Despre ce vorbesti? Cred ca ar trebui sa postezi aici daca problema tine de interfata cu Trillian.
NumeDeCod
HyperYM 1.5.X [testing purposes]

Click pentru a vizualiza atașamentul

New:
- changed almost all macros names, for clarity (and n00b-y) reasons
- macros menu organized in categories
- new macros:
- media info: artist & title as separate macros, %mT% is now %mSong%
- countdown: calendar values - years, months, days
- system: uptime
- added values for more than 2 channels audio ("5.1 surround", "home theatre' etc)
- blank status in "Personal status"-es will now reflect as Available in YM
- improved tray menu: enable/disable all IM clients at once or each one in particular.
- completely removed CRC32 error (don't hack my program please!)

Tooltipurile si help-ul nu reflecta noile schimbari de macro-uri asa ca ignorati-le deocamdata...
djaxel117
hmm si o lista cu noile macrouri unde gasim? smile.gif
NumeDeCod
QUOTE(djaxel117 @ Feb 21 2006, 22:23) *
hmm si o lista cu noile macrouri unde gasim? smile.gif

Unde crezi ca ai putea gasi?

Intrebare: ai citit macar pozele de pe site? Ai inclusiv acolo raspunsul la intrebare.
djaxel117
hmm poate gresesc dar pe situ oficial stiam ca apar doar releasurile.. nu si vers intermediare care apar aici.. si am vazut ca la ultima versiune este:
added values for more than 2 channels audio
system: uptime
media info: artist & title as separate macros

.. si altele.. deci tooltipuri au ramas la fel deocamdata asta am inteles.. vroiam sa stiu unde gasesc macrourile ptr noile features ..
pe site nu gasesc nimik de versiunea noua..
Motanu D
QUOTE(djaxel117 @ Feb 21 2006, 22:35) *
vroiam sa stiu unde gasesc macrourile ptr noile features ..
pe site nu gasesc nimik de versiunea noua..

E chiar mai simplu decat crezi si, zice si pe site !!! tongue.gif
Daca ai 3 butoane la soarece apasa-l pe cel din mijloc cand esti pe editbox-ul de la personal status. Daca soarecele tau are 2 butoane apasa CTRL+Click acolo. Ai sa vezi efectul.
Si te rog sa te uiti la imaginile de pe site. Crede-ma scrie acolo ! death.gif
djaxel117
intr`un fel.. my bad .. sorry
MarianG
Am rescris macro-urile in traducere...dar din nu stiu ce motive nu se mai vad toate randurile la data, dar pentru o versiune beta cred ca e destul de bine smile.gif. Click pentru a vizualiza atașamentul
nasorum
Tocmai mi`am pus ultima versiune de Winamp (5.13), iar statusurile nu se mai schimba...

LaterEdited: Am copiat si HyperYM_1.5.X_Setup.rar ( 136k ), insa de data acesta la statusul de pe Y!M nu-mi mai apar spatii goale, ci... "%mT% (%mD%)
MarianG
QUOTE(nasorum @ Feb 22 2006, 14:30) *
Tocmai mi`am pus ultima versiune de Winamp (5.13), iar statusurile nu se mai schimba...

LaterEdited: Am copiat si HyperYM_1.5.X_Setup.rar ( 136k ), insa de data acesta la statusul de pe Y!M nu-mi mai apar spatii goale, ci... "%mT% (%mD%)

Dupa cum scrie mai sus macrourile au fost schimbate. %mSong% - in loc de %mT%...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.