Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

NumeDeCod

Ooops... am uitat sa va spun ca %nume% a devenit %name% smile.gif

Butoanele redevin active daca dai clic din nou pe option-boxul deja selectat smile.gif
(oricum acest bug este rezolvat deja, dar doar in versiunea compilata pe calculatorul meu biggrin.gif )

Alegi statusul din fisier selectandu-l din lista. Lista se va umple dupa ce alegi un fisier. Apoi folosesti in formatul de status %msg% pentru a aparea ins status. Poti schimba valoarea de sub comb-box pentru a face ca la fiecare X secunde sa se selecteze aleator alt mesaj (din lista citita din fisier).
NumeDeCod
QUOTE(Celestin @ Jun 18 2005, 11:50)
daca ai ales si media player si bsplayer ...crezi ca ai putea sa il adaptezi pentru Qcd si Foobar? Adica sorry... da Winamp este depasit de evenimente de mult ...

HyperYM nu suporta inca Media Player (sau ai vazut tu ceva ce nu stiu? tongue.gif )

Am scormonit pe forumul celor de la foobar si se pare ca in cel mai bun caz ar fi nevoie de un DLL auxiliar pentru a prelua informatii din player, neexistand suport direct pentru preluarea informatiilor dintr-o aplicatie externa. Concluzia: foobar trece undeva pe la coada listei TODO.

Celest
QUOTE(NumeDeCod @ Jun 18 2005, 23:50)
HyperYM nu suporta inca Media Player (sau ai vazut tu ceva ce nu stiu?  tongue.gif )

Am scormonit pe forumul celor de la foobar si se pare ca in cel mai bun caz ar fi nevoie de un DLL auxiliar pentru a prelua informatii din player, neexistand suport direct pentru preluarea informatiilor dintr-o aplicatie externa. Concluzia: foobar trece undeva pe la coada listei TODO.
*

dar Qcd ? exista deja un plugin pentru el care face asta ...
oz666
QUOTE(NumeDeCod @ Jun 18 2005, 22:42)
Ooops... am uitat sa va spun ca %nume% a devenit %name% smile.gif

Butoanele redevin active daca dai clic din nou pe option-boxul deja selectat smile.gif
(oricum acest bug este rezolvat deja, dar doar in versiunea compilata pe calculatorul meu biggrin.gif )

Alegi statusul din fisier selectandu-l din lista. Lista se va umple dupa ce alegi un fisier. Apoi folosesti in formatul de status %msg% pentru a aparea ins status. Poti schimba valoarea de sub comb-box pentru a face ca la fiecare X secunde sa se selecteze aleator alt mesaj (din lista citita din fisier).
*

Mersi pentru lamurire;
Mai am o doleanta. Cred ca am gandit cam complicat si se poate simplifica dar o expun in felu meu.
Atunci cand ascult o melodie pun la status personal "ascult......", iar cand ma uit la un film bag" vizionez....nu deranjati"
Ma gandeam ca ar fi folositoare niste boxuri de prefixe si sufixe setabile pentru fiecare player, Astfel cand selectez winamp sa apara automat in status "ascult/listen"
si cand selectez bsplayer "vizionez/watching" iar la sufix sa folosesc variabila de timp cand se termina filmu. Astfel, Status personal ramane un fel de anunt smile.gif
Ce descriere de kk am facut. Sper sa-ti placa ideea si sa o implementezi.
NumeDeCod
Useless. Mai ales in contextul in care f. f. curand statusurile personale diverse vor fi salvate si selectabile din lista happy.gif . Atunci treaba se va rezuma la un singur clic, pentru a alege formatul dorit smile.gif

pastrez ideea cu ora de terminare....
oz666
Dap biggrin.gif good job...blow laugh.gif expecting..
kenetix
am instalat si eu ultimu HyperYM si e misto. Nu prea folosesc eu dastea deobicei folosesc doar YAmp M6 da in rest nu-mi prea trebuie roboti biggrin.gif. Oricum misto programu, Felicitari !!

NumeDeCod
HyperYM build 12 Release Version - vezi attach sau desigur din meniu "Verificare update..."

Modificari (fata de build 11)

- NEW: lista de statusuri personale. De acum puteti salva statusurile favorite si refolosi cu un simplu click!
- NEW: countdown.
- NEW: Lista de mesaje preluate din fisier text extern, la alegere. Posibilitatea selectarii automate a unui mesaj aleator dintre acestea la un numar precizat de secunde!
- changed: scurtarea denumirilor variabilelor de mediu
- NEW: o groaza de variabile noi ce preiau detalii din Winamp.
- Citirea corecta a titlului curent din Winamp indiferent de setarea "Scroll title"
- LOTS of bug fixes

HyperYM build 11 expira diseara la ora 0:00. In cele zece zile cat a fost disponibil a avut mai mult de o mie de downloaduri biggrin.gif Sa vedem daca build 12 va avea acelasi succes!
oz666
La folosirea variabilei %rD% e dificil pentru ca trebuie sa introduci nr de ore. Si daca eu vreau sa afisez pentru o durata mai mare nu merge biggrin.gif. Introdu un box pentru data sau fa boxul actual in asa fel incat sa alegi Data:Ora:Min:sec

oF, cred ca un min bug. Am setat pentru prima oara un msg la inchiderea winampului. Am zis sa fac si test, am inchis winamp si a inceput sa afiseze tot felu de patratele. Vezi pozaClick pentru a vizualiza atașamentul Mesajul trebuia sa fie"ce sa ascult, e inchis winamp" Iar in status pesonal apare "Ascult %mT%." asa e setat de mine
Apropo, o metoda sa sterg din modelele de mesaje salvate in status pesonal?
NumeDeCod

Trebuie folosita explicit variabila %mS% pentru afisarea starii.

Pentru moment nu poti sterge din statusuri, decat daca le stergi direct din registri.
oz666
uite o chestie ciudata. vb cu cineva, fereastra era minimalizata. omul a dat sign out si robotul a trimis msg; nasol ca va primi el msg offline
Click pentru a vizualiza atașamentul
NumeDeCod
Cine a initiat conversatia? Tu sau el?

Offtopic: incearca si tasta TAB cand scrii cod sursa wink.gif
Andrei
- NEW: Lista de mesaje preluate din fisier text extern, la alegere. Posibilitatea selectarii automate a unui mesaj aleator dintre acestea la un numar precizat de secunde!

1. Aceiasi situatie, fisier extern, un status pe fiecare linie, dar as vrea sa le ia pe rand: linie 1, 2, 3... nu aleator. Se poate?

2. Pe linia "status personal" este vreun semn care sa indice ca urmatoarea comanda este "comentariu", adica sa nu interpreteze acea comada.

de ex: %xx% %xx% %xx% %AA% %xx% %xx%

unde: xx - comenzi din lista
AA - tot comanda din lista, dar nu vreau pe moment sa mai fie interpreta (bitrate-ul sau orice altceva)...

Stiu ca exista posibilitatea de a o sterge si a o rescrie cand nu-mi mai trebuie... dar... biggrin.gif

3. Cum se foloseste %rD%? Imi scrie mereu 0...
NumeDeCod
O zi are 1440 de minute.

$rD% scoate numarul de zile. Deco daca nr minute <1441 rezulta 0. In rest vad ca merge.
add
ok... cum fac cu fisierul ala unde-ti tii statusurile? vad ca daca pui diverse statusuri in txt si dai cu enter dupa fiecare iti apar in selectul ala... dar cum il faci sa apara in Ypager?
oz666
Add, cu %msg% adaugi in status ce ai selectat u din fisier.
Numedecod biggrin.gif ce ziceai de tab ca n-am inteles?
Snappy
oz in programare TAB-ul se foloseste pentru o sursa mai organizata wink.gif tongue.gif

asta a vrut sa zica numedecod
add
BUG: sau lipsa de feature, ma rog, nu am cum sa mai sterg statusurile salvate la Status Personal :-s
Snappy
[22:31:33] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... -  << 55 zile...
[22:31:26] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - x| << 55 zile...
[22:31:25] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - `| << 55 zile...
[22:31:23] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - h| << 55 zile...
[22:31:22] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - p| << 55 zile...
[22:31:04] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - x| << 55 zile...
[22:31:02] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - Ø| << 55 zile...
[22:31:01] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - à| << 55 zile...
[22:30:59] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - è| << 55 zile...
[22:30:40] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - x| << 55 zile...
[22:30:39] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - X| << 55 zile...
[22:30:37] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - `| << 55 zile...
[22:30:35] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - h| << 55 zile...
[22:30:28] i eu sigur nu ma voi deranja sa iti raspund... - x| << 55 zile...

asa zic statisticile mele biggrin.gif

---------------- LATER EDIT -----------------

si inca ceva... pt cei ce nu s-au prins: schimbarea status-urilor proprii se poate anula punand 0... desi... [SUGESTIE] ar fi mai placuta o optiune acolo jos de gen

1) aleator
2) linie cu linie
3) normal

sau ceva de genul tongue.gif
Andrei
putin offtopic, imi cer scuze, dar cum as putea sa vad cine e online?

altfel spus: dimineata am intrat pe invizible direct (nu am schimbat din available in invisible) si totusi cineva cumva m-a bvazut si mi-a dat mesaj. cum a facut asta?
kenetix
probabil stia ca vei intra biggrin.gif sau exista niste programe cum ar fi YSpy sau Online Offline le poti gasi pe http://www.programmingsource.net . Bafta peacefingers.gif
NumeDeCod
Pentru cei mai disperati care nu pot sterge statusurile salvate wink.gif

Start -> Run -> type "regedit" fara ghilimele -> Ok

Din stanga sapati: deschideti HKEY_CURRENT_USER -> Software -> HyperYM -> [ID-ul vostru de Yahoo] -> CustomList

De aici in partea dreapta aveti toate statusurile, in coloana cu Data. Stergeti valorile pe care le aveti de sters cu tasta Delete, selectand in prealabil numele acelei chei.

In final, restart HyperYM. Voila!
Andrei
am o alta problema... ceva nu inteleg.

Am un fisier cu 3 randuri de text. Am selectat "alege fisier", a incarcat cele 3 randuri/statusuri, le schimba in HyperYM, conform secundelor alese de mine, dar nu apare nimic in yahoo messenger. tot ceea ce am scris eu ramane. cum ar trebui sa fac sa ca schimba singur statusurile conform celor 3 randuri ale mele?

EDIT: cumva are vreo legatura cu faptul ca am schimbat calculatorul de unde ma loghez? e posibil ca aici sa am unele restrictii pe anumite porturi. este vreo sansa ca sa fie blocate tocmai portile necesare pentru status? am mai testat un program si tot asa... nu schimba statusul.

EDIT 2: "probabil stia ca vei intra" - al 2-lea mesaj inaintea acestuia: (n-)as vrea eu... newblush.gif tongue.gif
NumeDeCod
Folosesti %msg% in formatul statusului.

Ok, e timpul sa scrie cineva un FAQ. Voluntari?
Andrei
QUOTE(NumeDeCod @ Jun 21 2005, 18:35)
Folosesti %msg% in formatul statusului.

Ok, e timpul sa scrie cineva un FAQ. Voluntari?
*

CORECT!!! scuze... citisem asta dar imi iesise din minte...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.