Felicitari baieti V-ati pus serios pe treaba... Sa stiti ca nici eu n-am abandonat 'my creation lab' numai ca timpul e cel care imi lipseste momentan. But you know what ?? I'll be back Multumesc ca mi-ati ascultat sfatul si ca s-a redus semnificativ marimea unei poze. DJ Johny mersi ca ai redus poza chiar la 16 culori (4 biti) Oricum diferenta e aproape insesizabila. Oricum e bine si in 256 culori
And remember... Keep working... All we can do a great job
MarianG
11th February 2006, 14:11
QUOTE(DJ Johny @ Feb 11 2006, 10:04)
un alt skin mai original sper
Mie mi se pare originar dar e si original
NumeDeCod
11th February 2006, 17:25
Ok, o sa repet si eu acest sfat: convertiti BMP-urile sa fie pe 8 biti. Adica indexat pe 256 de culori. Daca folositi Photoshop puteti face conversia din meniu: Image -> Mode -> Indexed color... apoi Ok si apoi salvati imaginea cu un alt nume.
Daca poza avea mai mut de 256 culori Photoshop va permite introducerea numarului maxim de culori pe care sa le indexeze (evident ca 256 ar fi alegerea cea mai convenabila). Daca poza avea < 256 culori, se va afisa direct nr-ul de culori din poza, deci neselectabil. In cazul asta, daca e posibil, se poate salva BMP-ul si la mai putin de 8 biti / pixel.
Exemplu: back.bmp din skinul visualART ar fi fost bine sa fie lasat la 256 de culori. pe 4BPP (2^4 = 16 culori), s-a cam pierdut mult din calitate.
Cam atat despre micul meu ghid privind crearea de BMP-uri optime
BadBoy86
11th February 2006, 17:27
numa sa nu se transforme numa in skinnuri puneti accent pe program mey
NumeDeCod ai uitat de mine
QUOTE(BadBoy86 @ Feb 10 2006, 15:08)
NumeDeCod... s-ar putea face sa fie inca 1 macro (ie %plugin%) si sa se poata face pluginuri pt HYM, adica ceva f simplu, de ex sa se apeleze o functie din dll, care sa returneze valoarea pt macroul %plugin%?
DJ Johny
11th February 2006, 18:06
versiunea 256 culori
NumeDeCod
11th February 2006, 18:32
QUOTE(BadBoy86 @ Feb 10 2006, 15:08)
NumeDeCod... s-ar putea face sa fie inca 1 macro (ie %plugin%) si sa se poata face pluginuri pt HYM, adica ceva f simplu, de ex sa se apeleze o functie din dll, care sa returneze valoarea pt macroul %plugin%?
Nu exista planuri pentru asa ceva...
NeBuNyKy
11th February 2006, 20:14
Mai bine sa faca cineva un topic cu skin-uri pt robot... Parca sunt pe pagina de la Winamp, numai skin-uri. Sa fiu sincer, am un singur skin si ala ca l-am vazut poza pe pagina oficiala.
Bye
a.k
11th February 2006, 20:53
mah numedecod, po'sa faci sa ramana bifat "Update status while i'm writing or change" ?
Skorpyon
11th February 2006, 20:57
QUOTE(NeBuNyKy @ Feb 11 2006, 20:14)
Mai bine sa faca cineva un topic cu skin-uri pt robot... Parca sunt pe pagina de la Winamp, numai skin-uri. Sa fiu sincer, am un singur skin si ala ca l-am vazut poza pe pagina oficiala.
Bye
Pai daca nu mai sunt bug-uri tre sa scriem si noi ceva pe forum (joking) Poate tu folosesti doar un skin dar sunt altii care abia asteapta skinuri noi si noi le postam aici sa fie apreciate, folosite si poate sa ajunga si pe site-ul oficial.
NumeDeCod
11th February 2006, 21:12
QUOTE(a.k @ Feb 11 2006, 20:53)
mah numedecod, po'sa faci sa ramana bifat "Update status while i'm writing or change" ?
Da, pot, dar nu o voi face. Numeste-o ca o protectie minima contra deja celebrului "status flood".
BadBoy86
11th February 2006, 23:56
dc nu vrei faza cu pluginul? nu e greu de facut si l-ar face mai interesant... intr-un fel
emul
12th February 2006, 09:46
Salut !
Cu toate ca am mai spus ca nu-mi place cum apare HyperYM-ul - nu numai de mine, ci de multi altii- am vazut ca am fost ignorat.
Am luat si eu versiunea BETA, caci incerc sa ma dau pe Trillian si chestii d-astea si am descoperit aseara o problema... Cel putin asa cred eu. Daca nu, poate asa a fost proiectat, neprecizandu-se asta.
Faza e ca l-am inchis, dar el tot a ramas activ.Din cat se vede, el nu este in tray.
Sau poate Win-ul meu e prea prost si prea incapabil de a inchide procesul HyperYM-ului...
Astept sa stiu care din cele doua variante este valabila. In cazul in care Win-ul meu e de vina... o sa revizuiesc mai bine parerea mea despre alte sist de operare.. Sper ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai curand posibil, deoarece m-a pus intr-o situatie foarte jenanta.
Oh, da ! Cand il folosesc pe Trillian, imi arata melodia, dar ma trece pe away/busy. Trebuie sa scriu eu,pe langa titlul melodiei si un mesaj ca de fapt pot fi deranjat ? Sper ca si aceasta problema va fi rezolvata .
- optiune de "animate window" - dropdownurile pentru iconurile YM si MSN sunt disabled daca YM/MSN sunt unchecked - bugfixes - YM trecea de pe Invisible pe Available la inchidere in anumite conditii - buton "Tips" la raspunsul robotului - structura skin.hsk imbunatatita (download skin demo de mai jos) - nu-mi mai amintesc
Oh, da ! Cand il folosesc pe Trillian, imi arata melodia, dar ma trece pe away/busy. Trebuie sa scriu eu,pe langa titlul melodiei si un mesaj ca de fapt pot fi deranjat ? Sper ca si aceasta problema va fi rezolvata .
Statusul pentru Trillian se realizeaza prin intermediul unui DLL auxiliar care nu imi apartine mie, ci lui RAZ. Oricum din cate stiu orice status de pe Trillian te seteaza pe Away. Daca gresesc asta e, nu am avut un concubinaj prea lung si placut cu Trillian.
Skorpyon
13th February 2006, 00:41
Well I'm back just for a sec....
Adica ce vreau sa va zic e caa.... vine 14 februarie si nu puteam sa uit asta..... Asa ca am intors netu pe dos sa gasesc imagini si inimi si in final a iesit ceva...... Voi decideti daca acel ceva va place... Acel ceva s-a materializat si are si un nume .... E un skin si il cheama "Lovely"
Salut ... Eu Folosesc Yahoo Mess ultima versiune ... HyperYM la fel si k player Windows Media Player 10 ... din pacate ... cu versiunea 1.40 a HyperYM imi arata la status si ce rulam cu WMP .. dar acum la versiunile noi nu arata decat statusul scris de mine la HyperYM ... Ce Pot Face ???
NumeDeCod
13th February 2006, 03:18
QUOTE(AViorel @ Feb 13 2006, 02:54)
Salut ... Eu Folosesc Yahoo Mess ultima versiune ... HyperYM la fel si k player Windows Media Player 10 ... din pacate ... cu versiunea 1.40 a HyperYM imi arata la status si ce rulam cu WMP .. dar acum la versiunile noi nu arata decat statusul scris de mine la HyperYM ... Ce Pot Face ???
Pai, ai descarcat pluginul separat pentru WMP de pe sectiunea de Plugins, l-ai instalat? Apoi trebuie sa restartezi atat WMP cat si HyperYM, pentru ca e un plugin folosit in comun de ambele si se incarca la start. Cred ca era clar.
AViorel
13th February 2006, 14:21
Da am instalat si plugin-ul .. am restartat si programele ... si calculatorul ... etc etc .. si tot nu merge ... deci .. ce pot face ?
Skorpyon
13th February 2006, 14:26
Pai in cazul asta te rog sa dai mai multe detalii despre sistemul tau si daca merge cu alte playere daca mai ai vre-unu instalat. Ceea ce spui tu e bizar pentru ca pana acum n-au mai fost probleme de genul acesta.
Aaa si daca te pricepi, n-ar fi rau sa faci un uninstall de HyperYM si sa stergi entry-urile din registri si sa incerci din nou cu un reinstall.....
Pentru creatorii de skinurii.... trebuie sa facem update la skinurile curente pentru ca s-a schimbat skin.hsk. Acum avem mai multe posibilitati sa ne jucam cu scrisul si cu fundalul lui descarcati skinul demo si luati de acolo skin.hsk..... Utilizatorii asteapta sa reparam ce acum nu se vede bine Spor la update
BadBoy86
13th February 2006, 14:39
Asta parca nu era asa pan'acum... sau ma insel???
NumeDeCod
13th February 2006, 15:12
QUOTE(BadBoy86 @ Feb 13 2006, 14:39)
Asta parca nu era asa pan'acum... sau ma insel???
La mine merge cum trebuie, culoarea textului e negativul fundalului, singurul caz in care ramane negru e daca este in uz o tema de Windows moderna, caz in care nu se poate face nimic. Te rog nu raspunde din nou cu stiu eu ce motiv ca in screenshot nu e vreo tema de windows moderna si ar trebui sa mearga, ideea e ca e de la tine.
Nu vad rostul cautarii de nod in papura. Daca nu puteti gasi buguri mai importante decat chestiunile de cum arata la suprafata, mai bine nu postati.
BadBoy86
13th February 2006, 15:39
pm pana acum se vedea bine si am observat asta si am postat... daca ia unu nou HYM si (poate) i se vede si lui tot asa nu cred ca se descurca... daca nu stie ce scrie acolo... anyway.. n-o sa mai postez buguri, numai daca-s "importante"
grim_riper
13th February 2006, 15:44
o idee de skin: nishte poze sau orice gasiti din Stargate Sg1 & Atlantis ?? ... cred ca NumeDeCod nu s-ar supara deloc:D.. iar eu nici atat:D