VaKe
8th February 2006, 18:20
QUOTE(NumeDeCod @ Feb 7 2006, 19:40)

HyperYM 1.51 BETA
Click pentru a vizualiza atașamentulSkins page (under construction)
S-ar putea sa fi reparat bugul cu > 100% la QuickPM (dar trebuie sa stergeti cheile eronate din registry)
vreau si eu hyperYM asta dar fara sa-i fac ceva prin registry ca n-am chef de dastea. Am incercat vre-o 4 softulete dastea insa nici unu' nu merge si nu-mi afiseaza nimic...a...unu din ele imi schimba statusu din available in altu' pe care-l aveam eu p'acolo insa nicidecum nu melodia care canta in winamp. Spuneti-mi si mie o versiune la acest program care merge si nu trebuie sa-i faci nimic... si care SA MEARGA bine 
Bafta!
TheMagicPenguin
8th February 2006, 19:26
QUOTE(VaKe @ Feb 8 2006, 18:20)

vreau si eu hyperYM asta dar fara sa-i fac ceva prin registry ca n-am chef de dastea. Am incercat vre-o 4 softulete dastea insa nici unu' nu merge si nu-mi afiseaza nimic...a...unu din ele imi schimba statusu din available in altu' pe care-l aveam eu p'acolo insa nicidecum nu melodia care canta in winamp. Spuneti-mi si mie o versiune la acest program care merge si nu trebuie sa-i faci nimic... si care SA MEARGA bine

Bafta!
Poti sa iei versiunea asta !!! Nu trebuie sa faci nimic daca nu l-ai mai avut instalat...
Asta e cel mai bun program in clasa lui... Scoate tot c ai avut inainte si baga hyperym 1.51 si ia si niste skinuri k sa fie full
BadBoy86
8th February 2006, 19:27
@VaKE esti glumetz :suicide: ... ia HYM, instaleaza-l, nu tre' sa faci niik in registry...
Mai citeste cate ceva despre message formatting, sau arunca o privire aici
logatul
8th February 2006, 19:29
Nu vrei sa venim sa iti dam si drumul la calculator, apoi la winamp si sa iti punem si un status?
Curatatul registrilor era doar pentru cei ce au versiuni mai vechi instalate si carora le apare mai mult 100% la quick pm. Daca te gandeai un pic iti dadeai seama ca nu am vorbit pe 49 de pagini degeaba.
PS: sorry pt offtopic dar deja ma exaspereaza oamenii astia care vin si cer dintr-o data o chestie la care daca ar avea bunavointa sa citeasca cu 5 randuri mai sus ar avea si raspunsul.
Skorpyon
8th February 2006, 20:09
bossu
8th February 2006, 21:12
mama dar ce va spargetzi aici in skinuri. care pe care
)
Skorpyon
8th February 2006, 21:44
vrei cumva sa nu mai fac skinuri ?? Nu ma bat cu nimeni. Doar vreau sa ajut la dezvoltarea programului si sa provoc pe oricine sa faca skinuri mai bune ca mine
ca stiu ca nu pot fi pe gustul tuturor. Se pare ca doar vreo 2 persoane chiar se chinuie si restul doar folosesc. Chiar va rog pe toti sa veniti cu idei noi si alt tip de skinuri. Sau macar imagini pe care le iubiti sa devina skinuri pe care sa le poata folosi oricine. Nu va tenteaza ??
TheMagicPenguin
8th February 2006, 22:36
Skorpyon o mica atentionare ca sa spun asa... Tu faci "back" mai mare decat ar trebui si de exemplu in cazul Expressions-ului stelutza in care apare scorpionul in HyperYM nu apare toata... E pacat pt ca se vede k muncesti mult la skin-urile astea... Sa nu mi-o iei in nume de rau. Vreau doar sa te ajut... In rest skin-urile sunt
Imi pare rau ca nu stiu sa lucrez cu layere... Daca ma pricepeam era cu totul altceva...
Oricum am niste idei si o sa-ti fac o schita.... Daca iti plac poate ma ajuti tu sa le fac
MarianG
8th February 2006, 23:25
Daca tot e la moda cu skinurile postez si eu unul pentru adevaratii conducatori. Click pentru a vizualiza atașamentul
DJ Johny
9th February 2006, 01:03
skin facut de mine, sper sa va placa
NumeDeCod
9th February 2006, 01:25
Vad ca s-a vorbit mult in ultimele 24h. Din pacate abia de vineri incolo o sa am timp sa citesc in detaliu, si atunci sigur o sa mai intervin cu upload skinuri, testare beta, fixuri etc.
VaKe
9th February 2006, 14:07
VaKe
9th February 2006, 14:44
da...super program. A mers din prima. Felicitari celui sau celor care l-au facut. Acum am sa descarc si eu cateva skinuri
Bafta
BadBoy86
9th February 2006, 15:07
o sugestie pt cei care fac skinnurile
... sa puneti si un thumbnail ca-i mult mai usor sa ne uitam peste ele decat sa le dwl si la bagam, cel putin pt mine... ca mie lene
Skorpyon
9th February 2006, 15:11
Imi place ce vad
Mai multe skinuri... Incercati-va talentul... O sa ma mai chinui si eu la cateva dar nu acum ca am examen.
Din pacate inca odata trebue sa repet...
faceti poza pentru skin in format .bmp pe 256 culori sau 8 biti ca sa iasa mai mica la marime. Uitati-va la o poza de-a mea si o sa vedeti ca are ~250 KB si calitatea e aceeasi. Eu am o arhiva care contine 2 skinuri si are ~300 KB si voi la un singur skin mancati 300-600 KB. Haideti sa incercam sa mentinem si skinurile mici ca doar asta e unul din avantajele programului. Iar daca voi nu dati importanta prea mare la spatiu .... ganditi-va la o amarata de conexiune de dial-up care se chinuie sa ia un skin...
MarianG
10th February 2006, 14:31
BadBoy86
10th February 2006, 15:08
NumeDeCod... s-ar putea face sa fie inca 1 macro (ie %plugin%) si sa se poata face pluginuri pt HYM, adica ceva f simplu, de ex sa se apeleze o functie din dll, care sa returneze valoarea pt macroul %plugin%?
DJ Johny
10th February 2006, 21:21
am modificat un pic skin-ul ... acum sper sa fie pe placul tuturor
dragoshell
10th February 2006, 21:34
Am observat o chestie la BETA: cand ai mouse over la iconitzele de messenger (la MSN, Trillian si Skype) sunt ceva probleme cu textul, e o chestie de "estetica" si stiu ca nu e asa de important, dar ar fi bine sa fie corectata.
MarianG
10th February 2006, 22:40
QUOTE(dragoshell @ Feb 10 2006, 21:34)

Am observat o chestie la BETA: cand ai mouse over la iconitzele de messenger (la MSN, Trillian si Skype) sunt ceva probleme cu textul, e o chestie de "estetica" si stiu ca nu e asa de important, dar ar fi bine sa fie corectata.

Da problema e de la traduceri, inlocuitile cu acestea Click pentru a vizualiza atașamentul, pana la urmatorul release cand ar trebui sa fie "reparat".
NumeDeCod
10th February 2006, 23:12
QUOTE(dragoshell @ Feb 10 2006, 21:34)

huh?
NumeDeCod
10th February 2006, 23:20
QUOTE(holo @ Feb 10 2006, 23:14)

Prasied be the gods of Kobold

(pt cei care se uita la Battlestar Galactica

) ca ai facut prg-ul asta:P O singura problema am ..... am dl beta-ul si am dl plugin-ul de foobar... dar unde exact trebuie sa il dezarhivez (plugin-ul) .... ?in directorul cu HyperYM ? ca nu merge ...

NU. In directorul unde ai tu foobar-ul - mai exact in subdirectorul acestuia numit Components.
MarianG
10th February 2006, 23:31
QUOTE(NumeDeCod @ Feb 10 2006, 23:12)

huh?
Cred ca se referea la asta Click pentru a vizualiza atașamentul
. Tooltipurile de la ultime 3 programe sunt incomplete. Eu m-am intrebat ce rost mai are "Work on " asa ca l-am scos din traduceri.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.