2xtrm4u
5th February 2006, 19:07
am incercat si yo hyper ym pe skype ..si nu mia amers...nush ce are:(...poate o fi de la mine.... mah intreaba daca vreau sai dau voie la hyperym sa foloseasca skype..ii dau allow..si dupa aia numi apare nik la status...marog..mood nushcum...
magic_mole
6th February 2006, 13:51
Poate sunt eu mai noob, dar cum instalez skin-urile?
MarianG
8th February 2006, 11:57
Posibil sa fie de la skin sa de la sistemul tau. Pune un screenshot sa vedem si noi.
TheMagicPenguin
8th February 2006, 12:41
Treaba asta e din cauza skin-urilor... In skin e integrat si fontul mai nou... Eu o sa revin cu o arhiva in care o sa pun skin-urile mele reeditate... Sper sa am timp sa le fac pana maine...
Skorpyon
8th February 2006, 13:08
Sa ne intelegem, dragi utilizatori. Boldul nu e un bug ci e o noua optiune pentru creatorii de skinuri. Ne da posibilitatea sa facem skinul mai citet deoarece e destul de greu sa faci un skin reusit si sa fie cu scris citet. De acord cu voi ca in unele butoane nu mai incape scrisul dar si asa la unele teme este dificil de citit. Asa ca boldul e o facilitate noua si nu un bug. Daca voi vreti sa incapa scrisul o sa se mai mareasca fereastra pentru a avea mai mult loc. Asa ca voi decideti.
In ceea ce priveste skinurile vechi decat sa le reeditam cred ca mai bine facem altele ca sa aveti de unde sa alegeti.
Iar pentru cei care macar au fost curiosi sa deschida fisierul skin.hsk cu orice editor, isi pot modifica singuri skinu sa arate cum vor ei.
Trebuie doar sa luati noul format al fisierului skin.hsk dintr-un skin nou, sa-l editati cum vreti si sa-l inlocuiti cu vechiul skin.hsk si problema e rezolvata.
Pentru creatorii de skinuri, salvati pozele in format .bmp pe 8 biti sau in 256 de culori. NU se vede nici o diferenta si poza va avea in loc de ~ 800 KB doar ~200 KB. Zic eu ca este necesar ca marimea unui skin sa nu fie mult prea mare fata de programul in sine care are ~140 KB. Nu se stie cat vor evolua skinurile.... dar noi trebuie sa ne straduim sa le facem cat mai mici.