Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

Motanu D

QUOTE(UnForsaken @ Dec 19 2005, 23:20) *
Si skin-urile cum dreaq le folosesti? Le-am instalat...si acum?!

In directorul HyperYM creezi un director skins. Acolo pui skinul (ai grija sa pui directorul...). Restartezi HyperYM si selectezi skinul din meniul skins !

Later edit: NumeDeCod m-a atentionat ca skinul are setup, deci se instaleaza singur acolo unde trebuie. Tu doar tre' sa restartezi HyperYM si sa selsectezi skinul din meniul aferent !
UnForsaken
Da, imi scapa meniul de skins... stupid me...oare pt ca e mic si in colt? Nooooo!

NumeDeCod
Vezi ca mai erau vreo 22 de skinuri pe pagina 39 wink.gif

QUOTE(The|SpAwN @ Dec 19 2005, 22:26) *
Nu e vorba neaparat de suport, dar mi-am rezervat putin din timpul meu pretios pentru a te ajuta in rezolvarea unor bug-uri si tu nu te obosesti nici macar sa raspunzi. Nu cred ca adaugarea userului tau in propria lista si apoi observarea listei Quick PM ar fi o chestie imposibil de reprodus...

Eu sunt adaugat in propria lista si nu vad nimic iesit din comun la lista de QuickPM. Daca vrei detalii despre cum se umple acea lista iti pot spune foarte precis.
Wraith_01
NumeDeCod, am luat ultima versiune de HYm si tot apare mesaju ala, deci, de unde pot sa fac setarea ca sa pot scapa de mesaju ala cand inchide fereastra??

Deci, am vazut ca mesajul s-a scurtat, dar eu nu vreau sa apara de nici un fel, adik CHIAR DELOC. Eu asta ziceam, stiam k ai scurtat mesaju, dar eu ziceam sa potzi sa faci o setare ca utilizatorul sa il scoata total.

Iar castile imi apare cu Open Talk!, nu cu statusul setat de mine, poate am gresit eu, scuze dak s-a mai intrebat asta, dar cum fac sa apara castile, dar cu STATUSUL meu??

Multumesc anticipat
UnForsaken
Intradevar, cum am citit cu cateva pagini in urma...mai jmechereste era sa ordoneze lista aia exact invers decat e acum...
NumeDeCod
QUOTE(Wraith_01 @ Dec 20 2005, 00:56) *
NumeDeCod, am luat ultima versiune de HYm si tot apare mesaju ala, deci, de unde pot sa fac setarea ca sa pot scapa de mesaju ala cand inchide fereastra??

Deci, am vazut ca mesajul s-a scurtat, dar eu nu vreau sa apara de nici un fel, adik CHIAR DELOC. Eu asta ziceam, stiam k ai scurtat mesaju, dar eu ziceam sa potzi sa faci o setare ca utilizatorul sa il scoata total.

Iar castile imi apare cu Open Talk!, nu cu statusul setat de mine, poate am gresit eu, scuze dak s-a mai intrebat asta, dar cum fac sa apara castile, dar cu STATUSUL meu??

Multumesc anticipat

Poti incerca cu ctrl + shift + p dupa ce aduci programul in prim plan (ar trebui sa apara in status bar un mesaj scurt). Dar setarea asta NU se pastreaza decat pana inchizi programul.

Castile ce se transfoma in Open talk nu sunt problema mea. Intreaba-i pe cei de la yahoo... nu stiu de ce ar putea sa se intample asa ceva cursing.gif
MarianG
QUOTE(Wraith_01 @ Dec 19 2005, 22:36) *
Salutare, NumedeCod, vroiam sa te intreb, cum as putea sa fac, ca atunci cand HYm inchide o fereastra, sa nu mai puna mesaju asta : ?? Ca eu intru p chaturi si asta il fol ca sa nu ma futa la cap totzi botzii, si sa fie cat de cat protectie anti-booters. Dar daca el o sa stea de fiecare data sa puna mesaju asta....
Se poate face ceva, setari... sau merge doar dak faci tu la program ceva?? adik poate sa integrezi intr-o versiune viitoare??
Cea mai buna protectie fata de booters este Preferences-->Ignore List si aici selectezi "Ignore anyone who is not in my Messenger list"

Nu poti pune niste butoane la robot cu care sa putem edita textul?

Wraith_01
Aha, ms smile.gif, dar poate reusesti sa faci o setare cu care sa faci Alerta aia sa fie scoasa permanent, adik ca o setare normala, poate sa pui la Options?

Si cu versiunea asta de HYm, nu mai merg diacriticele, adik la build-ul care il aveam inainte, mergea dar acum tz apare ca un p (sg diacritice care la fol sunt la data, k am in romana)
kencee
Daca pun pe IDLE, intotdeauna scrie " minute!". La versiunea 1.44 nu facea asta...Nu stiu daca e bug sau nu, dar m-am gandit sa o postez! Mersi!:worthy:
musicall

Sal. As dori MULT DE TOT sa mai adaugi chestia asta... in program de genu %mA% (adica... sa apara NUMAI NUMELE artistului sau formatiei) !!! PLS!
Vreau asta... pentru ca nu vreau sa apara la prieteni sursa de unde iau io muzica (de... unele site-uri pun dupa titlu [xxxxx.tk] si ma enerveaza sa le schimb la toate!! Asa simplu de tot bag o simpla comanda... si ma dau MARE... ca ascult doar formatia (ex. ATB).
NumeDeCod
Inca un mic beta
Click pentru a vizualiza atașamentul
Plastic blue skin

- castile ar trebui sa mearga din prima si pe orice versiune de YM care le suporta. Nu mai e nevoie sa aveti tabul de Yahoo Music vizibil in messenger
- status cu receptor (YM 7.5 beta sau mai nou)

- fixed bugs

QUOTE(musicall @ Dec 21 2005, 17:57) *
Sal. As dori MULT DE TOT sa mai adaugi chestia asta... in program de genu %mA% (adica... sa apara NUMAI NUMELE artistului sau formatiei) !!! PLS!
Vreau asta... pentru ca nu vreau sa apara la prieteni sursa de unde iau io muzica (de... unele site-uri pun dupa titlu [xxxxx.tk] si ma enerveaza sa le schimb la toate!! Asa simplu de tot bag o simpla comanda... si ma dau MARE... ca ascult doar formatia (ex. ATB).

formateaza titlul din player si gata. ce vrei tu nu se poate, cel putin nu in viitorul apropiat.
Wraith_01
Am luat beta asta la 1.5 si nu vad nimik nou, doar faptu ca nu imi apar castile nici macar cu tabul de Yahoo Music vizibil in messenger.
zuppy
tocmai l-am incercat si eu pentru prima oara acum, pare misto, dar este dezastru la interfata.

ar trebui sa-l mai aranjezi si tu ca sa-l faci utilizabil... m-am uitat 5 minute prin toate meniurile sa vad cum se schimba skin-ul si pana la urma am vazut postul lui unforsaken de mai sus.
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Dec 21 2005, 18:37) *
Inca un mic beta
Plastic blue skin

- castile ar trebui sa mearga din prima si pe orice versiune de YM care le suporta. Nu mai e nevoie sa aveti tabul de Yahoo Music vizibil in messenger
- status cu receptor (YM 7.5 beta sau mai nou)

- fixed bugs
formateaza titlul din player si gata. ce vrei tu nu se poate, cel putin nu in viitorul apropiat.

Dada merge instant statusu cu casca.
Da cu receptoru cum e? iar ne lasi sa ne punem creierele la bataie?
zuppy
eu nu am reusit sa-l fac sa mearga cu castile, poate nu am cautat unde trebuie (edit: gata, am gasit)

felul in care arata e vrun feature sau e bug ? (e versiunea beta de mai sus)

Motanu D
QUOTE(zuppy @ Dec 21 2005, 19:54) *
eu nu am reusit sa-l fac sa mearga cu castile, poate nu am cautat unde trebuie (edit: gata, am gasit)

felul in care arata e vrun feature sau e bug ? (e versiunea beta de mai sus)

Nici una, nici alta. E doar o intamplare...
Daca pui skin scapi de problema... Daca nu, da dublu click pe zona aia neagra si selecteaza tu culoarea. Teoretic culoarea implicita nu trebuia sa fie negru dar... e doar un beta!

QUOTE(Bodala @ Dec 21 2005, 19:44) *
Da cu receptoru cum e? iar ne lasi sa ne punem creierele la bataie?

Se pare ca da ! biggrin.gif Nici eu nu il stiu... inca...
zuppy
un lucru enervant... enervant rau, nu stiu daca s-a mai discutat dar nu am timp sa citesc ultimele 41 de pagini.

cand HYM schimba statusul in yahoo pierd focusul ferestrei curente, in orice program ma aflu.

e de la versiunea beta ?
The_Napster
What seems to be the problem now?
NumeDeCod
QUOTE(zuppy @ Dec 21 2005, 20:48) *
un lucru enervant... enervant rau, nu stiu daca s-a mai discutat dar nu am timp sa citesc ultimele 41 de pagini.

cand HYM schimba statusul in yahoo pierd focusul ferestrei curente, in orice program ma aflu.

e de la versiunea beta ?

dezactiveaza statusul pentru google talk, pentru ca ala "fura" focusul, nu cel pentru yahoo.

QUOTE(The_Napster @ Dec 21 2005, 20:48) *
What seems to be the problem now?

Buna incercare. Problema este ca mesajul acela a fost inlaturat la ultimul beta, versiune care oricum foloseste o metoda mult mai eficienta si 100% sigura de setare a castilor. Asa ca nu am ce sa-ti raspund.
NeBuNyKy
NumeDeCod, poate ne zici si noua cum se pune iconul de telefon.
Poate reusesti sa pui si un shortcut de taste pt RASPUNDE ROBOTUL.
CiaooooO
The_Napster
Eu am cea mai noua versiune de HyperYM (1.5)
NumeDeCod
nu cred ca e asa greu sa vezi 10 posturi mai sus ca pusesem versiune noua.
Adbytzu
nume de cod vezi ca la versiunea asta e un bug cand schimbi statusu' ... mie mi le schimba ca nebunu' ... si niciodata nu pune ce tre' dry.gif
NumeDeCod
poftim?
MarianG
Am gasit Click pentru a vizualiza atașamentul coolspeak.gif Merg si castile. Desigur ca nu am lasat scris cum se face.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.