Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

The|SpAwN

numedecod... mie mi se pareau tab-urile mai shic...

si in versiunea asta nu vad sa fi scos bug-ul in legatura cu ce-am precizat mai sus (daca am useruls meu adaugat in propria lista, apar la quick pm)... anyway... am vazut ca ai ctit ce-am scris nu gluma... am repetat de vreo 2 ori si nimic...
MarianG
QUOTE(AleCS^^ @ Dec 16 2005, 22:39) *
marfa rau...great job ! ar fii marfa dak la urmatoarea versiune ati pune si iconita cu telefonul acela din i'm mobile.... worthy.gif worthy.gif
S-a mai intrebat odata si raspunsul a fost scurt si concret
Nu
QUOTE(The|SpAwN @ Dec 17 2005, 05:22) *
daca am useruls meu adaugat in propria lista, apar la quick pm
Poate ai dat mesaj la toata lista, sau ai deschi fereastra sa-ti dai mesaj(a apare chiar daca nu-ti dai efectiv)

Snappy
faina faza cu skinuri...
2xtrm4u
QUOTE(Grave Land @ Dec 17 2005, 00:17) *
NumeDeCod, te-as ruga daca poti sa lasi si skinul ala default, clasic care a fost pana acum. Pentru ca nu folosesc brizz-brizzuri si imi place mult interfata actuala.

Merci anticipat.

Edit: Ma refer la asta :

si eu sunt de aceeasi parere...ar fi bine daca ai putea alege intre noua infatisare..adik cu skinuri si butoane..si cea de la hyper ym 1.47 cu taburi...oricum...initiativa cu skinurile e interesanta..cine sstie unde se paote ajunge...si winamp 2 tot cam ashea arata ..si uite cum a ajuns la versinea 5 biggrin.gif...
The_Napster
O singura intrebare.... de ce nu merge? rolleyes.gif
Adbytzu
nu imi merge robotul ... de ce?
2xtrm4u
un mick skin pe care lam facut cand mah jucam sa vad ce stie sa faca noua versiune...sper sa va placa..

The_Napster
se pare ca am rezolvat problema...
inca ceva.. cum instalez un skin? smile.gif
2xtrm4u
QUOTE(The_Napster @ Dec 17 2005, 12:24) *
se pare ca am rezolvat problema...
inca ceva.. cum instalez un skin? smile.gif

se dezarhiveaza arhiva in C:\Program Files\HyperYM\Skins sau daca nu ai hyperym bagat in program files..te duci unde ai bagat hyperym si in folderul skins copiezi skinul..apoi inchizi si deschizi hyperym si alegi skinul...wink.gif
Bodala

Mdaa am instalat 1.5 si iete cum arata

EDIT: Gata am rezolvato cred ca era de la winamp am dat un restart si mia inchis winampu fortat, eu ascultam radio da inainte am dat sa sterg un filmuletz, lam sters si porma a intrat in el si ramasese undeva deschis.

Da anu luna alea tot nu mi lea rata la mine au ramas niste casute goale nici nu mai stiu unde sa bag data sad.gif(
add
am vazut ca pe foobar 0.9 merge (are colegu sandossu de p-aici) voi nu verificati si cu 0.87 care e VERSIUNEA OFICIALA?

anyway, mai am o problema, nu mai vad bara de sus
Motanu D
Click pentru a vizualiza atașamentul - 4 skinuri
Click pentru a vizualiza atașamentul - 5 skinuri

21 skinuri pentru cei pasionati de asa ceva biggrin.gif
xcuseme
Deja acest mic programel de care ne-am bucurat toti pana acum pare s-o ia pe o panta descendenta.

S-a deviat mult de la subiect... programul in sine este f bun.
Dar de cand cu skinurile astea presimt o avalansa de mesaje cu attachment-uri care mai de care mai penibile venite de la tot felul de copii talentati care vor sa-si expuna creatiile.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni.

NumeDeCod a facut o treaba excelenta pana acum... dar eu personal ii propun sa ramana cu acest program fix la ceea ce trebuie sa faca smile.gif
Te-ai consacrat fix prin obiectivitatea lui... prin faptul ca merge, ca ocupa putina memorie si ca face ceea ce zice ca face.

Riscam sa ajungem la un program care va pretinde ca le face pe toate... dar va fi mare, greoi, complicat, buggy si va consuma multe resurse.

inca odata sorry daca am ofensat pe cineva... doar mi-am expus punctul de vedere
Motanu D
Nici o problema. Intr-adevar skinurile nu fac neaparat obiectul lui HyperYM. Ele sunt exclusiv pentru divertisment si pentru cei interesati de asa ceva.
Din acest motiv, pachetele HyperYM NU vor contine nici un skin; vor avea aceeasi interfata simpla si utila. Pentru cei care doresc sa foloseasca skinuri va exista o pagina (undeva pe site-ul autorului) pe care acestia vor putea sa-si expuna creatiile sau sa descarce realizarile altora. Totate skinurile postate aici (de mine sau de NumeDeCod) s-au dorit a fi niste simple exemple.
Oricum scopul lui HyperYM nu s-a schimbat, iar dezvoltarea sa va contiuna intr-aceeasi directie: simplitate, functionalitate si consum redus de resurse. Repet, skinurile si alte astfel de elemente grafice nu vor reprezenta o optiune implicita a HyperYM.
NumeDeCod
QUOTE(add @ Dec 17 2005, 13:46) *
am vazut ca pe foobar 0.9 merge (are colegu sandossu de p-aici) voi nu verificati si cu 0.87 care e VERSIUNEA OFICIALA?

anyway, mai am o problema, nu mai vad bara de sus

Nu am inteles ce ai vrut sa spui. De la v 1.47 exista plugin pentru foobar. Si acesta merge pe foobar 0.8.x si nu pare sa mearga pe foobar 0.9 beta, deci EXACT INVERS fata de ceea ce zici tu.
add
am luat azi ultima versiune si tot nu merge. poate nu stiu io ce sa fac. pe de alta parte am unu in lista la mesinger care-l foloseste cu succes si are foobar 9.0
NumeDeCod
QUOTE(add @ Dec 17 2005, 16:01) *
am luat azi ultima versiune si tot nu merge. poate nu stiu io ce sa fac. pe de alta parte am unu in lista la mesinger care-l foloseste cu succes si are foobar 9.0

Pai, vezi in optiunile de la foobar daca l-a incarcat la componente (se cheama Hyperym bridge). Ar trebuie de asemenea sa existe fisierul foo_hyperym_bridge.dll in folderul program files/foobar//Components.

Dupa install-ul de hyperym trb restartat foobar-ul, ca sa poata incarca pluginul.
The_Napster
NumeDeCod te-ai gandit la ce am zis despre integrarea cu DC++?
NumeDeCod
QUOTE(The_Napster @ Dec 17 2005, 16:32) *
NumeDeCod te-ai gandit la ce am zis despre integrarea cu DC++?

Ca sa nu mai insisti: not going to happen.
add
QUOTE(NumeDeCod @ Dec 17 2005, 16:10) *
Pai, vezi in optiunile de la foobar daca l-a incarcat la componente (se cheama Hyperym bridge). Ar trebuie de asemenea sa existe fisierul foo_hyperym_bridge.dll in folderul program files/foobar//Components.

Dupa install-ul de hyperym trb restartat foobar-ul, ca sa poata incarca pluginul.

pai de unde sa fie vrun DLL acolo daca eu nu am pus? smile.gif ai dll-ul si eventuale instructiuni?
NumeDeCod
QUOTE(add @ Dec 17 2005, 16:53) *
pai de unde sa fie vrun DLL acolo daca eu nu am pus? smile.gif ai dll-ul si eventuale instructiuni?

Pai nu il pui tu, il pune installer-ul. Poate nu ai folosit installer pentru foobar? Kitul de HyperYM preia din registri calea unde e instalat foobar si pune singur pluginul...

Click pentru a vizualiza atașamentul
The_Napster
QUOTE(NumeDeCod @ Dec 17 2005, 16:42) *
Ca sa nu mai insisti: not going to happen.

ok, tongue.gif
NeBuNyKy
Se poate pune o combinatie de taste si pt optiunea RASPUNDE ROBOTUL ??? sa apas combinatia si apoi sa stau la computer... cand plec iar combinatia si tot asa... cum e faza cu zambilicii (super folositoare) console.gif

Succes
NumeDeCod
am fixat un bug cu alinierea corecta a imaginii de fundal...

Click pentru a vizualiza atașamentul
Fluid
Urat cu butoane. Iar caracterul folosit la fel. Mare, bold si urat. smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.