nimo
11th March 2009, 23:51
Am o multime de camere de la diferite telefoane mobile
as puytea sa fac ceva sis a fac web cam din ele sau camera pentru a putea sa inregistrez ceva in calculator ....
adik as putea face ceva cu ele inafara de ale pune la mobil
poate imi dati vreo idee as vrea sa fac ceva pentru urmarire deasupra usii sau web cam ....
cesiodones
12th March 2009, 01:00
Ai camere separate luate din telefoanele mobile?
Cum arata si ce conexiuni de interfatare, cu alte dispozitive electronice, au?
mister_rf
12th March 2009, 10:26
Nu ai sanse sa le folosesti. Ai nevoie de circuitele de control care sunt dedicate pentru fiecare tip de senzor si au ramas in telefoane.
nimo
15th March 2009, 13:19
pai am cu tot cu telefon pur si simplu e defectat telefonul
mister_rf
15th March 2009, 15:04
Controlul camerei se face de catre circuite specializate. Realizarea unui montaj care sa permita utilizarea acestor camere este dificila. Pe de o parte recuperarea lor din telefoane nu se face asa de usor, pe de alta parte trebuie sa primeasca anumite comenzi si tensiuni de la circuitele de comanda. Asta implica realizarea unor controlere dedicate si a softului aferent.
C44
24th June 2009, 13:29
am si eu o camera de la un alcatel th3 ma puteti ajuta cu un controler ceva?
nelu97
24th June 2009, 13:50
Nu are sens utilizarea unei camere din telefon pentru ca este calitativ la nivelul unei camere de computer. Achizitionarea unei camere USB costa mai putin decat toate eforturile de a face sa mearga o camera telefonica.
A incerca sa fac controllerul este ca si cum as avea procesor de computer si as vrea sa construiesc placa de baza.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.