vezicula care recidiveaza

hannah12

de cateva luni am pe spate o o vezicula care imi apare si imi dispare la un interval de aproximativ 2 luni in acelas loc.
la inceput e o pata rosiatica, dupa aceea in mijloc apare ca un fel de cos/basica cu un lichid rosu si este inconjurat de o zona alba si dupa zona alba este o zona vinetie.are diametrul de aproximativ 1 cm si are forma de "ou ochi".pe la mijlocul perioadei cand apare este dureroasa si cand incepe sa treaca ma mananca .toata chestia dureaza cam o saptamana si dupa ce trece imi ramane o pata putin mai inchisa la culoare.si dupa 2 luni here we go again.
am cautat pe net dar nu am gasit nimic asemanator.
vreau sa merg la dermatolog dar nu stiu unul bun in constanta.
ma puteti ajuta?

ps: scuzati cacofonia din titlu dar nu stiu cum sa ii zic biggrin.gif
Slickutz
QUOTE (hannah12 @ Mar 11 2009, 00:00) *
de cateva luni am pe spate o o vezicula care imi apare si imi dispare la un interval de aproximativ 2 luni in acelas loc.
la inceput e o pata rosiatica, dupa aceea in mijloc apare ca un fel de cos/basica cu un lichid rosu si este inconjurat de o zona alba si dupa zona alba este o zona vinetie.are diametrul de aproximativ 1 cm si are forma de "ou ochi".pe la mijlocul perioadei cand apare este dureroasa si cand incepe sa treaca ma mananca .toata chestia dureaza cam o saptamana si dupa ce trece imi ramane o pata putin mai inchisa la culoare.si dupa 2 luni here we go again.
am cautat pe net dar nu am gasit nimic asemanator.
vreau sa merg la dermatolog dar nu stiu unul bun in constanta.
ma puteti ajuta?

ps: scuzati cacofonia din titlu dar nu stiu cum sa ii zic biggrin.gif

trece fara sa faci nimic? nu ti s'a intamplat nimic acum cateva luni cand ti'a aparut prima data ? du'te la medicul de familie ca sa iti recomande un derm bun , nu sta asa...

hannah12
gata s-a rezolvat:)
este un chist sebaceu si mi-a recomandat niste antibiotice si un unguent
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.