MasterT
10th March 2009, 20:43
Sa va povestesc incidentul meu.
Deci eram pe banda 1 de mers, pe banda 2 era alta masina si apare brusc un crater pe care l-am luat din plin si cu scantei, frana dupa care un al doilea crater la orizont.
Capacul de la roata dreapta fata s-a facut tzandari, iar roata e indoita destul de tare in 2 locuri, cauciucul taiat, roata din spate nu e chiar asha rau dar e indoita si aia, si evident ca troncane ceva pe partea dreapta. Asta dupa ce imi facusem nu demult revizia pe la roti si nu batea nimik.
Sunt extrem de revoltat. Vreau ca cei de la Primaria Arad sa-mi plateasca reparatia, si sa reparere craterele alea nenerocite odata, ca apar ca ciupercile dupa ploaie, iar ei nu fac altceva decat sa mai puna o galeata de asfalt in ele si dupa 2 zile apar iar.
Cum ar trebui sa procedez? Sa fac o sesizare? Sa-i dau in judecata? Am martor un prieten cu care eram in masina, oricum dimineatza merg sa fac poze la cratere.
Apreciez orice sfat. Va multumesc.
N-a mai patit nimeni asa ceva ?
cristian_sen
10th March 2009, 21:34
Orice ai face nu vei rezolva nimic,te asigur! Cu ce masina erai?
crst_g
10th March 2009, 22:00
ce viteza aveai? e vreun indicator de limitare de viteza sau drum denivelat in zona?
StGermain
10th March 2009, 22:05
Uite de aia primavara - cand se numara porcariile de canale fara capace sau suratele lor gaurile - prefer eu prin oras sa inconjor numa sa merg pe un traseu pe care stiu unde sunt asemenea porcarii.
Cand nu am incotro si merg pe unde n-am mai fost de <1 saptamana, merg cu a 2-a si cu ochii in a 4-a. As fi plans langa roata sa fi patit asa ceva..................
boipboip
10th March 2009, 22:11
QUOTE (StGermain @ Mar 10 2009, 22:05)

Uite de aia primavara - cand se numara porcariile de canale fara capace sau suratele lor gaurile - prefer eu prin oras sa inconjor numa sa merg pe un traseu pe care stiu unde sunt asemenea porcarii.
Cand nu am incotro si merg pe unde n-am mai fost de <1 saptamana, merg cu a 2-a si cu ochii in a 4-a. As fi plans langa roata sa fi patit asa ceva..................
am patit ceva similar pe lugoj - timisoara cu mashina de teste a firmei (care costa modica suma de 56k euro) si dupa 1 miliard 500 de milioane de plangeri in jdemii de locuri nu am reusit nimik, doar sa ii fac de cacat ushor cu un scurt reportaj la TV..........dar cred ca i'a durut direct si exact in pulan.
cristian_sen
10th March 2009, 22:32
Cu banii care-i aveti de alergatura/judecata mai bine luati cativa saci de pietris,nisip,ciment si faceti un bine celorlalti soferi.Filmati-va si puneti aici ca iese mai mult taraboi
mc_h
10th March 2009, 22:36
Poate se trezesc si cu o amenda
. Ca doar e domeniu public . Cine ne credem sa facem lucrari de astea
crst_g
10th March 2009, 22:39
asa si cu aia care au tot asteptat sa li se faca pod, si nu le-a facut nimeni. s-au apucat sa-si faca singuri, din banii lor si acum sunt cercetati penal. 
link-ul cu pricina.
gata, scuzat sa-mi fie offtopic-ul.
cristian_sen
10th March 2009, 22:42
mda,se pare ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
cricri51
10th March 2009, 22:54
Am patit-o si eu: doua dintr-o lovitura (fata + spate stanga, jante praf, o anvelopa 'dusa'). Rezerva si un coleg binevoitor care mi-a imprumutat rezerva lui pana la prima vulcanizare non-stop (era dupa miezul noptii). Baniin din buzunar!
Alta data, janta aliaj+groapa = 2-0 pentru "drumari" (si anvelopa...). Ma pregateam pentru vreo 18 milioane ... (vechi!)
Peste doua zile, trec printr-o comuna si vad cateva "cratere" de toata frumusetea! Opresc langa cel ma "aratos", scot indoitura din portbagaj, fac 4-5 poze cu data si ora si ma opresc la "agricultori". Eram asa de suparat, ca am primit repede dovada...
Cand au vazut pozele, cei de la casco au platit imediat, se si bucurau ca au suficiente dovezi sa-si recupereze banii de la Primarie.
Asa le trebuie gospodarilor de-acolo daca n-au grija de drumuri!
Daca n-ai casco, poate gasesti un prieten cu aceeasi marca de masina si CASCO si rezolvi problema! Numai nu lasa sa treaca prea mult timp, pe urma se vede vechimea indoiturilor...
notice
11th March 2009, 09:52
Soferii destepti isi fac asigurare la masina fix pentru astfel de situatii . Daca o patesti , si este imposibil sa nu patesti asa ceva in Romania , nu stai sa plangi langa masina , pentru ca ai pe cine sa dai vina .
Am vazut odata pe unu care a dorit sa coboare masina de pe un trotuar prea inalt , operatiune in timpul careia si-a facut praf spoilerele si scutul de pe dedesupt . Crezi ca s-a dus sa dea in judecata primaria ca a facut trotuarul prea inalt ? Parca soferii erau obligati sa conduca masina in asa fel incat sa nu se puna in pericol pe ei sau pe cei din jur !!
Cei de la primarie iti vor spune ca astea sunt drumurile si ca nu trebuie sa iesi cu masina pe ele daca nu-ti plac . Poti sa circuli pe jos sau cu transportul in comun .
Octavian___28
11th March 2009, 09:58
QUOTE (MasterT @ Mar 10 2009, 20:43)

............................................................
Apreciez orice sfat. Va multumesc.
N-a mai patit nimeni asa ceva ?
Unde in Arad ai luat craterele alea? (e inuman cum arata drumurile in AR - si sensu giratoriu de la zona Metro e VARZA, acum doi ani a fost facut...
Fa poze la masina, la cratere si vezi daca erau ceva indicatoare prin zona, daca nu sunt poti sa faci scandal la primarie.
cengherc
11th March 2009, 09:59
QUOTE (notice @ Mar 11 2009, 09:52)

...
Cei de la primarie iti vor spune ca astea sunt drumurile si ca nu trebuie sa iesi cu masina pe ele daca nu-ti plac . Poti sa circuli pe jos sau cu transportul in comun .
Daca primesti un raspuns de-asta, iei robineta, o lipesti de o caramida si i-o infigi in dantura.
MasterT
11th March 2009, 10:16
Deci ca sa raspund pe rand.
In zona respectiva nu exista nici un indicator de limitare de viteza, nici un indicator de drum denivelat sau lucrari, si pana nu demult banda respectiva era buna, s-a spart asa rau in ultimele zile ca altfel o stiam pentru trec destul de des pe acolo.
Vreau sa precizez ca viteza cu care circulam era cam 60 kmph, iar gropile se afla in Arad, zona 300, la coborarea de pe podul peste Mures, iar masina cu care circulam este un Opel Astra F Caravan. In urma cu o saptamana am inmatriculat-o, am bagat-o in service si am schimbat tot ce se putea schimba ca sa mearga snur pentru o masina de varsta ei.
Am sunat la primarie sa depun o sesizare si o zis ca ei dau bani de reparatii dar trebuie sa-i dau in judecata, si ca sunt nenumarate cazuri de masini avariate din cauza stari proaste a drumurilor.
Mai jos atasez si niste poze facute acum de dimineatza.

O sa vorbesc cu avocatul sa vad daca se merita sa ma judec cu ei. Revin cu noutati.
kum
11th March 2009, 10:40
De-aia CASCO e sfant! Nu ai bani de CASCO nu iti iei masina!
MasterT
11th March 2009, 11:12
QUOTE (kum @ Mar 11 2009, 10:40)

De-aia CASCO e sfant! Nu ai bani de CASCO nu iti iei masina!
Poi ca fapt divers nu cred ca face nici o firma CASCO la o masina din 96.
blaster_bh
15th March 2009, 16:33
Sistemul e asa: Chemi politia sa iti faca dovada cum sa intamplat (sunt obligati sa vina) , cu dovada si ceva poze daca poti ,faci plangere la tribunal si dai in judecata primaria pentru daune. In Oradea a mers chestia asta si sau scos bani frumosi. Daca nu ai asigurare. Daca ai se ocupa ei cu judecata si iti face masina.
Evergreen
16th March 2009, 13:30
da ...nasol acolo....iar apogeul e in intersectie la viaduct, pe ambele sensuri.
saptamina trecuta au plombat ...acum ies iar la suprafata ....lucrari de mintuiala
poti sa rupi falca lui falca ?
Galacticul
19th March 2009, 21:20
Nu, fiindca nu are falca, adica nu are obraz.
Au oprit acum circulatia tramvaielor si au bagat autobuze. La Podgoria, in intersectie, e un adevarat chin.
aalinn
19th March 2009, 21:46
QUOTE (MasterT @ Mar 11 2009, 11:12)

Poi ca fapt divers nu cred ca face nici o firma CASCO la o masina din 96.
mai cauta . la cealalta masina din 96 am casco la omniasig
Evergreen
19th March 2009, 21:54
cred ca au citit pe forum si au raschetat pentru a petici zonele astea cu probleme....
numai la Podgoria??? sa vezi si la teatru ce balamuc e....
MAVERICK_SS
19th March 2009, 22:22
Din pacate, se pare ca in acest moment Aradul e plin de gropi, cratere, transee si alte asemenea capcane pentru masini. De mult nu au mai fost drumurile in asa stare jalnica. Si problema e ca nici nu prea ai rute ocolitoare prin care sa eviti zonele cu gropi deoarece majoritatea drumurilor sunt pline de gropi. La asa drumuri chiar ma bucur ca nu am apucat sa imi iau inca masina si circul preponderent cu transportul in comun sau cu masina parintilor cand trebuie neaparat.
Galacticul
20th March 2009, 15:58
E plin de gropi fiindca primarelul nostru e prea ocupat cu construirea a nspe mii de superhypermarketuri/mall-uri pe kilometru patrat. Si in fata Primariei arata pur si simplu jalnic soseaua. Nu stiu de ce, dar ma tem ca peste 2-3 ani vor trebui, iar, sa inchida circulatia tramvaielor, pentru a lucra din nou la linii, atat de bine le-au facut si acum.
A_shot_of_JB
25th March 2009, 14:47
sa nu mai zic ca unele strazi din Micalaca arata jalnic jalnic,iar centrul cum s-a spus mai sus e un infern adevarat,locurile de parcare ziua au inceput si ele sa devina o problema...jalnic...jalnic...jalnic....
MasterT
1st April 2009, 09:36
QUOTE (aalinn @ Mar 19 2009, 22:46)

mai cauta . la cealalta masina din 96 am casco la omniasig
super. n-am stiut ca se face. cat platesti?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.