Salut la toata lumea si un mare bravo pentru subiectul abordat aici, cred ca e prima oara cand am rabdare sa citesc pagina cu pagina intr-un forum .
Multe din piesele pomenite de voi le mai ascult si in prezent, in format mp3 (daca asta-i trendu) =) .In perioada studentiei mele, chiar cand melodiile astea se lansau, ascultam la greu N-Joy Radio - se transmitea stereo prin reteaua de cablu-tv .Pierdeam cate-o iesire la o bere doar ca sa inregistrez ultimele hituri aparute. Tin minte ca inregistram nopti intregi, fesele tinandu-le pe perina iar degetele pe butonul de RecLevel de la deck, sa fac "fade"-uri bruste la finalul melodiei - postul de radio este unul foarte vioi si dinamic, nu ai nicio sansa sa adormi ascultandu-l (sper sa nu se considere reclama).
Inca mai am casetele chrom de atunci si deckul, k piese de muzeu
Am o melodie de pe o caseta, pe care am facut-o mp3. Am s-o atasez la acest mesaj, poate imi spune cineva ce melodie e, ca demult ma strofoc s-o identific. As vrea s-o gasesc in varianta maxi pe net; piesa e in genul 2Fabiola, Mark'Oh, p-acolo.Lyrics-ul e simplu, se repeta in continuu "So Lovely" sau "So Lonely" cred .
Mersi .
Aaaaa si sa nu uit top 10 Eurodance al meu :
1. General Base - I See You
2. Funky Divas - Funky Divas
3. Magic Affair - Energy of Light
4. N-trance - Set Me Free
5. 2 Fabiola - Play This Song
6. Ravers Nature - Somebody Scream
7. X-Perience - Neverending Dream
8. Animal Party - Have U Ever Been Mellow
9. Charly Lownoise & Mental Theo - Wonderful Days
10. Tina Cousins - Killing Time