Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Geo_79

Va salut pe toti ,

Sunt si eu un mare colectionar de muzica Eurodance, de altfel muzica pe care s-a desfasurat firul copilariei mele biggrin.gif

Cateva melodii care mie personal imi plac la nebunie ( mai mult ca sigur ca s-a mai scris despre ele, n-am avut rabdare sa citesc toate paginile tongue.gif

- 2 brothers on the 4 th - Fly to the starry night ( absolut fenomenala )
- 2 brothers on the 4 th - Heaven is here
- 2 brothers on the 4 th - Let me be free
- Basic Element - Listen to me ( nu e chiar eurodance curat, poate mai mult house dar e frumoasa )
- Basic Element - The Promise man
- Dj Bobo - Freedom
- Cpt. Hollywood Project - Only with you
- Cartouche - Touch the Sky
- Mr John - It's to late

Insa sunt muuulte multe altele care imi plac la nebunie, le-am trecut pe cele care mi-au sarit in ochi aleatoriu din lista biggrin.gif

Toate cele bune!
Euro4ever
Opaaa numarul eurodancerilor creste vazand cu ochii '

si parerea mea e ca sunt multi altii care nu stiu de acest forum si ar trebui anuntati ca exista aa ceva si acest gen de muzica nu a murit si traieste inca in inimile noastre

geo bine ai venit printre noi

asa cum ai vazut ,,,si daca citesti cateva pagini in urma vei vedea ca noi suntem cu raritatile ce ai postat tu sunt melodii ff frumoase dar cunoscute si toti le au noi cautam ceea ce nu sa gasit inca sau ceea ce nu avem..,
cum spunea fuscobal intr-un post mai vechi sunt melodii eurodance destule care nu au depasit graniteletarii respective si acest lucru o face greu de gasit (melodia{iile} )

bafta la toti numai bine si o melodie destul de rara care mie imi place la nebunie

X-tend - i don't chare eurodance puurrr

cichity
o super piesa IQ CHECK - GOTTA GET IT GROOVIN' first.gif
cosminlive
si eu si eu !

dr alban - one love
iRol
2 poze despre/de la concertul CULTURE BEAT sustinut aici in Targu Mures, in 30 Noiembrie. Dupa cum am mentionat mai sus nu am reusit sa fac mai multe poze, si regret mult sad.gif

cichity
cateva propuneri hot!!

3-II ONE - MAKE LOVE
2 HOT 4U - LISTEN 2 THE MUSIC
ZERO ZERO FEAT. LEA D & CITYMAN - GIVE ME MORE
UNITED ZEROS - LILA TRAKTOR
HUMANIZE - TAKE ME TO YOUR HEART
Geo_79
Salut everyone wink.gif

Vin si eu cu o intrebare care ma apasa de mult si pentru a carui raspuns as ramane recunoscator biggrin.gif

Prin 93-94 tatal meu facea curse externe spre Italia si Germania si mi-a adus mai multe casete cu niste superbe topuri Eurodance.

Pe una dintre casete ( Top 93 ) era o piesa cu o linie melodica super si cu ceva gen "the sun and the moon" in refren. Pe aceeasi caseta am putut da de Captain Hollywood project - Flying high si altele.

Stie cineva cum se poate gasi melodia mai sus mentionata, si eventual unde as putea s-o gasesc ?

Multumiri anticipate cool.gif

connectorxp
Ai reportofon la mobil ??? Voice recorder sau cum i se mai zice , trage acel refren si poate gasesti , ca si eu am reconstituit astfel mai multe casete .
uve
geo79 : Marvellous Melodicos - The Sun And The Moon
http://www.zippyshare.com/v/39804367/file.html
Geo_79

Uve, multumesc din tot sufletul biggrin.gif M-ai facut fericit biggrin.gif

Toate cele bune !
Masterboy
QUOTE (Masterboy @ Sep 13 2007, 06:15) *
Chiar nu are nimeni album recent lansat al lui Haddaway?
Sint citeva melodii care aduc aminte de vremurile lui bune din sample-urile pe care le-m asculata pina cum.
Haddaway - China Girl e superrr!

Come on, nimeni nu are albumul? Are cietva melodii excelente. E totusi Haddaway, ultimul lui album. Pacat ca nu se mai gasesc discurile lui in magazine ca inainte. Nu-i gasesc albumull "Crucified" nici pe iTunes sa-l cumpar. sad.gif
Euro4ever, fuscobal, lori and Co, sintem chiar out of luck ? mellow.gif
fuscobal
Nu prea ma pasioneaza albumele noi. Am luat recent si ultimul album "Look Twice" si nu are nici o legatura cu eurodance-ul. In alta ordine de idei cadoul meu pentru voi de sarbatori este "Bravo X-mas '97" ripuita de pe CD audio la 192kbps. Intrucat nu am voie sa pun link aici astept PM de la cei ce vor linkurile. Sunt 2 arhive ce totalizeaza 105MB !

Bravo X-mas '97

Euro4ever
Masterboy am rascolit netu in lung si-n lat si nu este deocaamdata
mai caut si nu ma las pana nu al gasesc
e o provocare ptr mine cand stiu ca este un lucru si al caut...pana al gasesc
shushi
QUOTE (fuscobal @ Dec 11 2007, 01:09) *
Nu prea ma pasioneaza albumele noi. Am luat recent si ultimul album "Look Twice" si nu are nici o legatura cu eurodance-ul. In alta ordine de idei cadoul meu pentru voi de sarbatori este "Bravo X-mas '97" ripuita de pe CD audio la 192kbps. Intrucat nu am voie sa pun link aici astept PM de la cei ce vor linkurile. Sunt 2 arhive ce totalizeaza 105MB !

Bravo X-mas '97

Fuscobal, intra si cere si tu un acc pe sein_cosmin@yahoo.com sa putem face mai lejer niste schimburi!
Si pt. toti "brotharii"mei, am o veste: astept sa mi se descarce ceva piese de la DJ SONIC si ZERO PH(super trupa!)
Hehehe, o sa va trimita Mosu'!

Pana atunci o recomandare de nota 10+ :
PHASE ONE - One more night Merge la maxxim pe masinuta mea!
sebebcool
Stie cineva cine canta melodia asta??? Mersi.

Fuscobal dak se poate trimite-mi linkurile de la alb Bravo X-mas '97 la adresa : sebebcool@yahoo.com (mess sau mail)
fuscobal
Sebebcool, ai PM cu linkurile. Imi suna cunoscuta piesa aia dar din nou e destul de departe de un eurodance veritabil. Hai mah, straduiti-va si voi. Cereti ID la piese eurodance veritabile smile.gif
uve
sebebcool: ye un mix de la Bg The Prince Of Rap - I Gave You All My Money. care nu stiu nici eu.
uve
Bg The Prince Of Rap - I Gave You All My Money ( Project mix ). Asta e.
fuscobal
Aaa, stai asa Uve. Nu cred ca la aia vrea ID. Bg the Prince e aia care incepe la sfarsit dupa asta (imi par a fi 2 piese acolo care intra dintr-una in alta in mix) !
uve
http://www.zippyshare.com/v/87824262/file.html

B.G. PRINCE OF RAP - I GIVE YOU ALL MONEY (PROJECT MIX). Este fuscobal.
cascada
Hi 2 everybody,sunt nou pe acest forum dar sunt fan Eurodance de mai multi ani,nu am apucat melodiile din anii 90 prin cluburi,eram totusi mic,avand in vedere k sunt nascut in '88,dar cu timpul,mai exact de cand am auzit Casablanca si alte super-hituri pe casete,evident piratate,m-am indragostit de acest gen de muzica! Formatii precum Ace Of Base,E-Type,Aqua,La Bouche,E-Rotic,Fun Factory etc.vor ramane mereu in inima mea prin sound-ul lor catchy si vocile angelice imbinate cu ritmuri de hip-hop sau beat-uri derivate din house.Nu ascult numai Eurodance,asha qm piata muzicala a evoluat ,asha am am trecut si eu de la un stil la altul,in general ascult si Hands Up.Commercial Trance,Vocal Trance!Km asta a fost introducerea mea,si k sa nu fiu off-topic vreau sa postez cateva stiri din lumea Eurodance:

1- Aqua si Ace Of Base vor reveni la anul cu noi concerte,mai ales in Federatia Rusa,probabil vor lansa si noi hituri,asta da comeback! biggrin.gif
2- Shanadoo va lansa un nou album la sfarsitul anului,aproape tot albumul e inspirat din muzica celor d l E-Rotic,deci,merita o sansa asiaticele! cool.gif
3- Un nou album si d l Bad Boys Blue numit "Heart & Soul",de cand il astept... rolleyes.gif
4- Pentru fanii bubblegum,Doctor Macdoo/Doctor Bombay a lansat albumul "The Hits",melodia "Spice It Up" e noua! wink.gif
5- A fost lansat,finally,un nou album d l Pandora vs United Dj's,o combinatie intre Eurodance,Euro-House si Electro,suna bine de tot! tongue.gif

Am vazut k postati playlist-uri din melodii pur Eurodance.Am si eu cva melodii sa va recomand: dry.gif

Savage - Goodbye
Tears N'Joy - Brand New
T-Spoon - Heaven In My Hand
Sqeezer - Christmas (Tamagotchi)
Infinity - Come On And Dance
Fast Food Rockers - I Love Christmas
Tempo ft. Manola - Everybody Get Up

Si dak aveti nevoie de ceva melodii,nu ezitati sa contati pe mine!! thumbup.gif si aqm gata cu primul meu post!:-h

Keep The Spirit Of Eurodance Alive!!!

cichity
cateva propuneri de ascultat pentru acest week-end..
FOOD 4 FEET - DO YOU FEEL
D.12 - AIN'T NUTT (MERCI UVE)
EXPRESSION 4 - I DREAM YOUR LOVE
4 AM - WORDS OR WAX
KETTY DB - YOU CAN TAKE ME (EXCELENTA)
MOVE 2 GROOVE - LET ME BE
H2BLOND - BODYTALK(SUPERBA)
MARK Z FEAT COCO - TIME IS ON(EURODANCE PUR)
DIGITAL DICTATOR - I CAN WAIT
CLUB FACTORY - LOVE 4 LOVIN
M-PACT - A DREAM COME TRUE

walkman.gif peacefingers.gif
Euro4ever
http://www.stage6.com/videos/tag:eurodance/order:relevancy

Instalati divxweb player pentru vizionarea videocli[purilor de pe site la calitate divx]
Geo_79
Frumoase propuneri baieti, le-am ascultat si eu si unele mi-au facut placere sa le ascult dupa cativa ani buni.

Vin si eu cu o intrebare la care poate ma ajuta cineva. Am melodia "DaBlitz - Stay with me" de pe albumul Eurodance Gold Collection vol 15. Daca cunoaste cineva albumul mi-ar face placere sa imi zica macar titlurile la restul melodiilor de pe acel album, m-ar interesa foarte mult acel album biggrin.gif

Toate cele bune tuturor ! wink.gif
Euro4ever
---------------------------------------------------

Da blitz - Stay With me

1. Stay With Me (Club Mix)
2. Stay With Me (Classic Mix)
3. Stay With Me (Guitar Mix)
4. Stay With Me (Heaven Piano Mix)
5. Megamix
6. The Ambiente Mix
7. The Sounds of Da Blitz
------------------------------------------------------
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.