Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

shushi

QUOTE (cichity @ Nov 21 2007, 09:21) *
adevaraciune mare dj sonic -turn on the music walkman.gif si inca o piesa de asculatat sper la fel de buna

JAP DAVIS - WALKING ON FIRE ((ssuuppeerr))

J.A.P. DAVIS nu era cumva piesa "Walking on air"?

O sa am nevoie de RECYCLER de la tine, plz, a mea nu e completa. Si o sa mai schimbam piese pe mess...k? Pace!

Cateva recomandari:
1. DOC FRANZ - Don't you want me
2. GODDESS - Spirits in the night
3. MANY MORE & JASMIN - Dream on
4. BAYA - Don't stop the music
5. P.F.P. - Give me your love ( una dintre cele mai tari piese pur eurodance - rap la greu! )

Si inca ceva fratilor: facem ceva cu intalnirea de la Herculane, sau daca nu oricum o sa trebuiasca sa facem o intalnire in alta perioada a anului (daca nu puteti in mai) ca yo asa consider ca ar fi frumos! Pace!
shushi
Hai totusi sa "fuck" si cateva propuneri din aria positive-rap-ului. Pt cine e interesat...va zic doar ca suna dumnezeieste:
1. PHI-LIFE CYPHER - Slaves
2. EUPHRATES - Shalom aleikum
3. JEDI MIND TRICKS - The age of the secret terror
4. ARMY OF THE PHARAOHS - Battle cry
5. ARSONISTS - Venom

Si ar mai fi trupe ca OUTERSPACE, KING SIZE, 7L & ESOTERIC, CHINO XL, DILATED PEOPLES, THE ARTIFACTS, COMPANY FLOW, NON PHIXION, etc.....am cam 500 de albume apartinand acestui stil. Totusi...preferatii mei raman cei de la JEDI MIND TRICKS!

Incercati si voi, poate o sa va prinda virusul! laugh.gif

Pace from SHUSHI a.k.a. THE VYNIL WORM!

cichity
DA ASA-I.. JAP DAVIS - WALKING ON AIR..TE ASTEPT PE MES DAR NU PREA STAU ONLINE...SI AM GASIT SI O SUPER PIESA CARE O CAUTAM DE O GRAMADA DE TIMP DR FELIX - ABC
thankx uve85
tangerine_dream
Stie cineva cum se numeste si cine canta prima melodie cu care incepe compilatia VA - Euroadrenaline vol 5 (ceva cu Ola ola!!)...o caut de mult...
cristifettik10
A La Carte-Ring me Honey
Chilly-For you love
La Bionda-Sandstorm
La Bionda-One for you,One for mee
Amanda Lear-Give a bit of mmh
Capuccino-Marakesh
Dolly Dotts-Hella di la di lo
Maywood-Late a night
Am sa vin si eu cu niste hitu-ri de la sf anilor 70' Dschinghis Khan-Rocking sun of Dschinghis Khan
fuscobal
Update :

- Falone - Sarahs night(Extended Club)
- First Base - Love is paradise
- Flexx - On the Run
- Future Beat - Dance To The Rhythm
- Future Beat - Power Of Dancing (feat. Megatronic)
sebebcool
Stie cineva cine canta aceste melodii??? Mersi!!

cichity
QUOTE (sebebcool @ Nov 27 2007, 00:23) *
Stie cineva cine canta aceste melodii??? Mersi!!

prima piesa este indiana - all i need this love si ultima cred ca este kc linn - got to get it on restul imi suna cunoscut dar imi scapa formatiile
tangerine_dream
O rugaminte ....stiti cum se numesc si cine canta aceste melodii??...
sebebcool

QUOTE (tangerine_dream @ Nov 28 2007, 22:41) *

A 2-a este Cassandra - Ola Ola.
cichity
hai sa mai fac cateva propuneri...fiindca nu am mai facut de mult.... tongue.gif

REFLEX - OVER AND AVER
STEEL - POWER OF LOVE
EMOTIONS - FEELING EMOTIONS
shushi
QUOTE (tangerine_dream @ Nov 28 2007, 22:41) *

Tangerine, plz, vreau si yo piesele 3 si 4! coolspeak.gif
tangerine_dream
Prin anii 90 parca , exista un remix eurodance la piesa Islands a lui Mike Oldfield!! O mai stie cineva ?Si cum se numea oare...o caut de 10 ani...
Nu ma uitati cu melodiile alea....chiar nu stiti cine le canta?
tangerine_dream
QUOTE (shushi @ Nov 30 2007, 15:51) *
Tangerine, plz, vreau si yo piesele 3 si 4! coolspeak.gif

Shushi, sa vedem cum intram in legatura.....dar....eu am niste variante care se aud low, sunt de pe casete, unele nici nu sunt complete....de aia incerc sa le identific,sa le gasesc in varianta buna!
golanski
Dire straits - brothers in arms ?
- sultans of swing ?
Companie creole ? mellow.gif
Pussycats ?
cichity
QUOTE (tangerine_dream @ Dec 1 2007, 01:16) *
Prin anii 90 parca , exista un remix eurodance la piesa Islands a lui Mike Oldfield!! O mai stie cineva ?Si cum se numea oare...o caut de 10 ani...
Nu ma uitati cu melodiile alea....chiar nu stiti cine le canta?

nu stiu ce ai facut tangerine_dream dar tu cand ai postat piesele alea erau altele...pe urma le-ai schimbat..cred wacko.gif..acum prima piesa este ECLIPSE..atunci cand le-am asc prima era INDIANA...
fuscobal
sebebcool

1) Indiana - All i need is love
2)
3) Charlotte - Where we are
4)
5) K.C. Linn - Got to get it on

tangerine

1) Space Master - Confusion
2) Cassandra - Ola ola
3) > asta nu prea e eurodance
4)
5)
cichity
cateva propuneri nu ar strica....

PASSPAR 2 FEAT SYDNEY FRESH - MY FANTASY
JOYSTICK - I CAN WAIT
FR. CONNECTION - ALL MY LOVE
TOM BESER - LOVE IS THE MESSAGE
ALGO RHYTHM - STAY YHE SAME
DJ ANDRE AND DJ RENZO - WHAT A FEELING
SECRET ART - KEEP YOUR LOVE ALIVE
XL VISION - KEEP DREAMING
ANULATOR -SAY NO MORE
CONTINENTAL BREAKFAST - MUSIC IN MY MIND
QFX- I GOT THE POWER

sunt super piese..ascultatile cu placere laugh.gif
iRol
Salutari! Dupa un timp indelungat de absente, am revenit, dar trec direct pe tema:

In Targu Mures s-a deschis un mall, si ca orice mall care se respecta, deschiderea acestei nu va sacapa de un mare tam-tam. Ghiciti pe cine au invitat in concertul de deschidere? Ei bine, le-au invitat pe cei de la CULTURE BEAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! coolspeak.gif
Ce senzatie era cand au aparut, in fundal cu refrenul de la Mr Vain. inlove.gif
Din pacate in ultima vreme nu aveam timp pentru altceva, si imi pare sincer rau ca nu v-am putut anunta mai devreme sad.gif. Daca doriti, va atasez cateva poze, desi inca nu le-am descarcat, si m-au lasat bateriile in timpul concertului, care defapt nu tinea foarte mult, dar totusi, Culture Beat (Jacky ca solista), era ceva neimaginabil pentru mine, ca le voi asculta live in orasul meu.

Va las, salutari.
tangerine_dream
Asta e romaneasca.dar nu stiu nici cine o canta nici cum se numeste...???????
tangerine_dream
Dar de aceste melodii a auzit cineva??Le am pe o casta...dar nu stiu nimic despre ele.....
Sa pun p site o versiune mai lunga a lor,poate va ajuta mai mult??? HELP!!!!!!!!
cichity
[quote name='tangerine_dream' date='Dec 2 2007, 13:23' post='3730850']
Dar de aceste melodii a auzit cineva??Le am pe o casta...dar nu stiu nimic despre ele.....
Sa pun p site o versiune mai lunga a lor,poate va ajuta mai mult??? HELP!!!!!!!!
PUTINE PIESE SUNT EURODANCE PUR....EU STIU CA ACEST FORUM ESTE NUMAI PTR EURODANCE...ORCUM DACA TE AJUTA CU CEVA,EU NU AM RECUNOSCUT DECAT
8 - ICE MC -?
13 - SONIC BOOM - I WANT SOME HOLIDAY
17 - MC COOK -?
20 - APEX - LET ME BE

peacefingers.gif EURODANCERI
uve
revin cu niste recomandari, mai degraba interesante.. nu neaparat reusite (hai sa le zicem cover tongue.gif

Aztecca - Rhythm Is A Dancer (Snap! - Rhythm Is A Dancer)
Jenny J - What Is Love (Haddaway - What Is Love)
Us - L.O.V.E (Korean Dance Mix) (Samira - When I Look In To Your Eyes)
uve
inca una..

Countdown - The power of rhythm (Bg The Prince Of Rap - The Power Of Rhythm)

10x sushi
Euro4ever
Salutare eurodanceri ceva propuneri

The Lovers - Love Me To The Limit (extended version)

super tare cine nu o are sa si-o procure e fffffff reusita parerea mea :::::::::::::::::: biggrin.gif

PO Box - Dancing (All Night Long) (long edit)
Bang! - Everybody Everywhere! (Move On Up) (club mix)
Real Hype - Train Of Love (extended version) tare piesa
Taboo - I Dream Of You Tonight (radio-video dreams)
Jinny - One More Time (night mix) reusita
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.