Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Euro4ever

QUOTE(Euro4ever @ Jul 31 2007, 17:10) *
upload la greu si va continua pana la 5 gb cat sunt

pe adresa de mai sus am pus cel mai tare videomix facut vreodata(eurodance)

este impartit in 3 datorita marimii
toate 3 parti down extract here si gata....

am pus pe proiector videomixul... pentru o clipa am crezut ca sunt intr-o discoteca
in anii 90' kulmea ce face imaginatia asta biggrin.gif biggrin.gif
Intersum
QUOTE(Euro4ever @ Aug 2 2007, 08:58) *
pe adresa de mai sus am pus cel mai tare videomix facut vreodata(eurodance)
este impartit in 3 datorita marimii
toate 3 parti down extract here si gata....

Salut, pana la urma am reusit sa extrag 123 MB, dar un utilizator obisnuit va avea dificultati sa foloseasca un HEX Editor pentru a modifica header-ul formatului RAR si al duce la o marime de dictionar mai mica, ignorand CRC Checking, precum si tratarea sa ca volum independent, in fine nu intru in detalii smile.gif. Cred ca la upload au aparul niste erori cu privire la fisier VJ_P@nduro_presents__The_90s_Eurodance_Videomix.part2.rar respectiv
VJ_P@nduro_presents__The_90s_Eurodance_Videomix.part3.rar. Ar fi bine sa-l uploadezi inca odata, printr-o noua arhivare ...

Masterboy
Bine v-am regasit prieteni. Pt toti fanii Haddaway, am o veste buna. Haddaway a lansat de curind un nou album, Crucified, si un nou single, Follow me.
Desi nu e eurodance, se simt influenta eurodance in unele melodii. Cel putin in single reapare linia melodica de la What is love.
Melodia mea preferata e China girl, care are o influenta dupa o piesa clasica eurodance. Cine stie oare despre ce melodie e vorba?
Puteti asculta mai jos sample-uri de pe noul album:
http://en.haddaway.de/cms/haddaway_songs.html

Also, am si eu un request. Are cineva Santa Maria - Eu sei tu es? Am auzit pe cineva cintind la keyboard melodia pe YouTube si are o linie melodica beton.
Din pacate e hard to find sad.gif
Vedeti mai jos clipul youTube unde melodia respectivs impreuna cu alte mari hituri eurodance sint cintate de un fan eurodance infocat la orga:
http://www.youtube.com/watch?v=RmMeP6Z6urk
Euro4ever
Voi incerca sa reurc acel videoclip care mi-a starnit atatea amintiri

pana una alta am mai urcat

High State Logic - It's a strange emotion at 163 kbps VBR (de la intersum)
Hit-O-Matic - Melody of Life (Radio Edit)
Hyena - Naked In The Rain (Original Mix)
Ice MC - Give Me The Light (Tek Time Mix).
Ice Mc - It's A Rainy Day (Eh Eh Mix)
Ice MC - Music For Money (Maxi Mellow Mix)
Ice MC - Take Away The Colour ('95 Reconstruction Long)
Ijana - I've Been Loosing My Direction (play version)
Imperio - Never Go Away
Indian Fire - Hold Me (Club Remix)
Indian House - Comanchero (pop original mix)

am facut putina conversie am ajuns undeva la 92 mb
dar am scazut din calitatea imaginii sorry best i can do sad.gif(
RMa_Zizou
QUOTE(Euro4ever @ Jul 28 2007, 13:30) *
RMa_Zizou daca ne spui si despre ce compilatie e vorba poate te ajutam
sunt multi precum fuscobal lori intersum care au multe raritati si nu numai poate le urcam pe undeva ca sa mai facem pe cineva fericit..

pai tocmai ca nu stiu, aveam o caseta si ampierduto. Oricum imi mai amintesc cate ceva din melodii si am incercat sa le caut. Am gasit doar DJ Bobo-There's a party, Captain Hollywood Project-Flying high si Centory-Take it to the limit. Poate mai avea cineva compilatia respectiva de aia am intrebat.
Intersum
QUOTE(Euro4ever @ Aug 9 2007, 07:32) *
am facut putina conversie am ajuns undeva la 92 mb
dar am scazut din calitatea imaginii sorry best i can do sad.gif(

NU NU NU NUUUUUUUUUUUU, asta e totalmente neindicat. Precum am mai spus, am 123 MB din clip dar nu am antetul de final care sa-i spuna la player cat de lung este clipul, asa ca nu pot face seek (sa dau inainte si inapoi in video) plus ca mai lipsesc in jur de vreo 30 secunde. Upload-eaza-l asa cum l-ai primit si cand arhivezi sa dai un Test Archive (...) sau mai bine trimite-mi-l prin sendspace.com smile.gif

Despre Santa Maria - Eu sei tu es, am ceva de 3:52 la 128 kbps dar nu suna ca in acel video-clip. Actualmente e asta: http://www.youtube.com/watch?v=ZMhKft09uR0. Daca o vrei, spune !
Pana una alta, verifica asta si repede pana nu vine Placebo smile.gif http://rapidshare.com/files/47904347/Santa..._Tu__s.mid.html, asta explica tot smile.gif smile.gif smile.gif
RMa_Zizou
Imi puteti spune de unde pot lua ceva melodii?Caut Janal-You gotta set me free dar no gasesc nicaieri. Daca stie careva puneti un link va rog.

Euro4ever
amm observat scaderea ff mare a calitatii imaginii si am oprit uploadul
iti trimit un pm
Intersum
QUOTE(RMa_Zizou @ Aug 9 2007, 14:03) *
Imi puteti spune de unde pot lua ceva melodii?Caut Janal-You gotta set me free dar no gasesc nicaieri. Daca stie careva puneti un link va rog.

cel mai simplu cu Janal e sa-i trimiti un PM lui iRol ...
Euro4ever

am gasit janal cu un softulet
perr2peer deci putina munca si o vei avea
al avem pe regele motoarelor de cautare Google
deci cauti ceva si iti gaseste simplu
softulete peer2peer sunt o gramada le intorci cu lopata coolspeak.gif coolspeak.gif
d4nc34l1f3
QUOTE(Masterboy @ Aug 9 2007, 04:37) *
Also, am si eu un request. Are cineva Santa Maria - Eu sei tu es? Din pacate e hard to find sad.gif

You got PM!

QUOTE(RMa_Zizou @ Aug 9 2007, 15:03) *

You got PM also!

peacefingers.gif
RMa_Zizou
ms pentru sfaturi........... mai caut inca smile.gif
a si inca ceva pentru cunoscatori mai caut o melodie da habar nam cum se numeste, ce mai tin minte este ca incepea ceva de genu : ladies and gentlemens may i have your attention please......daca stie careva smile.gif
Intersum
QUOTE("RMa_Zizou")
...mai caut inca...

Vezi ca ai primit un mesaj privat, nu cred sa mai fie nevoie sa cauti smile.gif

QUOTE("RMa_Zizou")
incepea ceva de genu : ladies and gentlemens may i have your attention please.....

pai, cate productii muzicale sau cinematografice nu incep cu zicala asta; e putin probabil sa gasesti ce doresti. Daca voi da peste ceva te anunt...
Intersum
Euro4ever, mai ai ceva melodii similare cu Rexanthony-Capturing matrix ?

uimire... totala
Bass Reflex - fall in love (chris mix) - romanian eurodance
U-Nite feat Bass Reflex - get the real thing
Pro D.J. - take me with you (also romanian)
Pro D.J. - nu spune nu (don't say no)
Genius - fight (romanian)
Genius - daca vrei (if you want)
Lady L - te vreau (I want you) a powerful romanian eurodance song that I love
Bass Reflex - free (jungle mix)
By No Means - money (a great romanian eurodance song)

Acest text a fost postat de un anumit Cappella, in urma cu 2 ani pe un forum de pe EuroAura.com . Whouwww, se pare ca aici e ceva ce trebuie sa-mi placa.

Are careva aceste melodii, pe care, de`altfel nici un habarn nu am avut vreodata ?
Masterboy
Thanks a lost d4nc34l1f3 si intersum peacefingers.gif

Intersum, f interesanta lista.
Stiu doar prima melodie, am inceput si eu cautarea...
d4nc34l1f3
QUOTE(Intersum @ Aug 11 2007, 19:24) *
Acest text a fost postat de un anumit Cappella, in urma cu 2 ani pe un forum de pe EuroAura.com . Whouwww, se pare ca aici e ceva ce trebuie sa-mi placa.

Are careva aceste melodii, pe care, de`altfel nici un habarn nu am avut vreodata ?

Poate stie fuscobal cine e cappella ! wink.gif biggrin.gif

Melodiile se gasesc, dar la calitate de caseta. sad.gif Pro Dj scoteau cate un album la 2 luni daca-mi amintesc bine.. dry.gif
Euro4ever
****://***.esnips.c**/doc/48536696-a10c-4876-bfeb-30695a85e140/Janal---You-Gotta-Set-Me-Free

si multe altele , janal numai are drepturi de copyright a avut pana pan 2000

so enjoy
Euro4ever
La fel si cu Santa Maria
Eu sei tu es
se gaseste inca eu aveam vreo 3 variante
dar nu au trecut in playlist fiinca nu mi-a
placut melodia cu putina munca o vei gasi
poate daca cauti si pe e-bay sau site-uri
specializate vei gasi originalul am gasit site-uri care
aveau intreaga istorie eurodance si cd-uri cu 3-4 $
so.... daca ai bani ..gasesti ce vrei

nu stiu daca mai am ceva asemanator cu Rexanthony-Capturing matrix
dar....o sa continui sa urc pe webspace-ul de 5gb
daca o sa mai dau de ceva asemanator am sa Semnalizez biggrin.gif
nano_thrust
Super!!!Dar eu nu am mai auzit de genul asta de muzica! laugh.gif
Intersum
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Aug 11 2007, 21:32) *
Melodiile se gasesc, dar la calitate de caseta.

Vreau sa stiu daca se merita cautate si ascultate aceste melodii !
eu niciodata nu le-am auzit, in caz ca le-ai auzit in urma cu anii, spune-mi sunt cumva in gen: Heart Attack - Get me sau Missing Heart - Charleen sau Mr French Junior-I feel so good sau Domenicer sau La Cube sau Sex Appeal - FRAGILE LOVE sau 2 Fast 4 You - Blame it on the sun sau Dance Boy sau M-Pact - A dream come true, etc
ice01astra
QUOTE(Intersum @ Aug 13 2007, 20:28) *
Vreau sa stiu daca se merita cautate si ascultate aceste melodii !

>>Click me<< ! Enjoy ! notangel.gif
Intersum
QUOTE(ice01astra @ Aug 14 2007, 15:25) *
>>Click me<< ! Enjoy ! notangel.gif

Te salut si iti admir efortul depus pentru acel blog dar nu am gasit nici o melodie din urmatoarele din aceasta lista:
Bass Reflex - fall in love (chris mix) - romanian eurodance
U-Nite feat Bass Reflex - get the real thing
Pro D.J. - take me with you (also romanian)
Pro D.J. - nu spune nu (don't say no)
Genius - fight (romanian)
Genius - daca vrei (if you want)
Lady L - te vreau (I want you) a powerful romanian eurodance song that I love
Bass Reflex - free (jungle mix)
By No Means - money (a great romanian eurodance song)

Nu o lua in nume de rau, dar (...) cum sa zic, eu sunt nebun dupa alt gen de muzica. Mai precis - precum am mai mentionat - ceva asemanator cu Heart Attack - Get me sau Missing Heart - Charleen sau Mr French Junior-I feel so good sau Domenicer sau La Cube sau Sex Appeal - FRAGILE LOVE sau 2 Fast 4 You - Blame it on the sun sau Dance Boy sau M-Pact - A dream come true, Tamo, The Free, DJ Company - Rythm of love, Kriss - Tonight, Koko - Open your eyes, Fish in Zone-Baraka, Falone, Andrijana Janevska-Ostani, si alte vreo 600 proiecte muzicale.

Eu vreau neaparat sa stiu daca acele 9 melodii din lista se merita ascultate !
ice01astra
Intersum - multumesc ptr aprecieri, iar in ce priveste restul, acel top se refera exclusiv la EURODANCE si formatiile care au tinut capul de afis in acea vreme, aici nu putem vorbi de muzica romaneasca, deoarece aceasta nu a facut parte din EURODANCE.

Restul sunt doar hit-uri de moment, nu si formatii care au spus ceva in aceea vreme smile.gif

Urmareste pagina, si in timp cine stie ... poate apare si cate ceva din ce vrei tu wink.gif

nJoy !

Intersum
QUOTE(ice01astra @ Aug 14 2007, 21:40) *
Intersum - multumesc ptr aprecieri, iar in ce priveste restul, acel top se refera exclusiv la EURODANCE si formatiile care au tinut capul de afis in acea vreme, aici nu putem vorbi de muzica romaneasca, deoarece aceasta nu a facut parte din EURODANCE.
Restul sunt doar hit-uri de moment, nu si formatii care au spus ceva in aceea vreme smile.gif
Urmareste pagina, si in timp cine stie ... poate apare si cate ceva din ce vrei tu wink.gif
nJoy !

It's OK, friend !
Masterboy
QUOTE(Intersum @ Aug 14 2007, 22:31) *
Eu vreau neaparat sa stiu daca acele 9 melodii din lista se merita ascultate !

Hai sa-ti zic eu 3 care se merita din piesele eurodance romanesti:
U-nite - Trenul pierdut (remix eurodance dupa piesa celor de la Compact)
Double D - Aproape de tine (in opinia mea, poate cea mai frumoasa piesa eurodance a noastra)
BBrothers - Viata nu e un joc (iarasi, o piesa eurodance super, una din favoritele mele)

De asemeni AS XX - Vreau, ce furori a facut melodia asta eurodance
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.