Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

fuscobal

Am uitat sa zic de Update facut acum cateva zile >

Update :

- Dynamo- Vision of love
- E-Base - Fire of St. Elmo
- Eclipse - Let The Rhythm Move You (Radio Edit)
- Electric Gold - Hey Mr Devil (Extended Mix)
- Elektra - Dancing Through The Night (extended version)
tigeraxe
Ok e clar ca printre atati experti in eurodance de pe aici eu sunt un bebelus de 3 zile. Ce pot sa spun este ca in perioada aia ascultam la disperare Blue System, Nana sau Dr Alban. Respect pentru voi toti care aveti curaj sa infruntati o industrie muzicala, care se pare devine din ce in ce mai populata de manelari.

iRol
QUOTE(tigeraxe @ Jul 22 2007, 12:30) *
Ok e clar ca printre atati experti in eurodance de pe aici eu sunt un bebelus de 3 zile. Ce pot sa spun este ca in perioada aia ascultam la disperare Blue System, Nana sau Dr Alban. Respect pentru voi toti care aveti curaj sa infruntati o industrie muzicala, care se pare devine din ce in ce mai populata de manelari.

Ne mai descurcam, mersi. smile.gif In viata de zi cu zi, acesta este singura noastra scapare. Pespect pentru cei care gandesc altfel, pentru cei care nu accepta prostia si bullshit-ul cu care ne ataca viata. Respect pentru toata comunitatea Eurodance! Chiar m-am gandit la un gathering in vara asta. Ce ziceti, fuscobal, euro4ever, intersum, si (sper) Masterboy, daca vei fi in tara?
d4nc34l1f3
w00t.gif Frazele tale parca imi aduc aminte de comunitatea rockerilor, si de nostalgia lor pt anii '60 '70: "muzica asa cum se facea atunci nu se mai face"... Exista muzica dance, MULTA si BUNA, trebuie doar sa cautati... nu sa traiti in trecut si sa refuzati tot ce este nou! nono.gif Am si eu cateva "borcane cu formol" in care tin dvd-urile cu eurodance, dar ascult o gramada de melodii dance, club, house, care imi fac aceeasi placere atunci cand le descopar, asa cum faceam acum 10-15 ani.. Muzica n-a murit, inca, pacat ca multi ca voi o ingroapa si ii fac slujbe de pomenire... Muahahaha! wink.gif
PS: Manelele s-au terminat anul trecut! Get over it people!
iRol
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 22 2007, 22:29) *
PS: Manelele s-au terminat anul trecut! Get over it people!

Hai na, ce bine ar fi. smile.gif Din pacate trebuie sa imi dau dezacordul, caci pana cand vor fi asemenea 'oameni' care vor produce tampenia aia cum se numeste, nu se va termina prea de curand... sad.gif
illidan
Eram si eu ascultator de eurodance cand eram mic, undeva prin 93, 94 cred. Imi amintesc ca imi cumparam tot ce aparea (din piata normal pt ca era singurul loc de distributie).
Imi aduc aminte de Cpt Hollywood project cu More&more sau Only with you sau de Haddaway, imi placea tot ce scotea omu asta. N-am mai auzit nimic de ei.. Dr Alban eram fan in adevaratul sens laugh.gif Ce vremuri erau.. Era muzica vesela care se potrivea varstei mele.
Euro4ever
O mana de oameni au puterea de a infrunta tot ce tine de muzica comerciala si sa refuze a asculta ceea ce vrea mass media
si nu numai......

problema se pune astfel ceilalti au aceasta putere de a refuza ?

d4nc34l1f3
Uiti ca pe vremea aia, eurodanceul era cea mai comerciala muzica posibila, propusa tot prin mass media si hulita de altii. Deci, nu vad nici o schimbare in ziua de azi...
Euro4ever
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 25 2007, 16:58) *
Uiti ca pe vremea aia, eurodanceul era cea mai comerciala muzica posibila, propusa tot prin mass media si hulita de altii. Deci, nu vad nici o schimbare in ziua de azi...

Bun de acord cu tine...
dar explica si mie de ce eurodance-ul se asculta cu aceasi placere si dupa 17 ani
si o piesa de azi uiti de ea in 2 zile ? si sunt hituri CICA
aceste hituri sunt (playback) in unele cazuri 1 cu prezenta si altul cu vocea si fara prezenta w00t.gif
parerea mea o formatie
care dupa ceva timp as putea-o pune prin playlistu meu (din "folclorul local") este :
N&D sau cum a fost supranumita "fabrica de hituri" ar mai fi t-short Genius sunt ff putine acele trupe care nu au facut
"comerciala" 90% din muzica aparuta este comerciala cu exceptia celor deja consacrati care si-au castigat dreptu de a avea numele si steaua pavata ....la hollywood
explica si mie de ce mass media inca promoveaza eurodance-ul , dance-ul si in ziua de azi exemplu europa fm ?
comerciala credeam noi ca e atunci..dar timpul ne-a aratat contrariul
unii sunt de acord cu mine altii nu ...... e o tara libera nu ? biggrin.gif

bafta multa si concediu placut la cei care sunt inca in el si la urma urmei...
ascultati fratilor ce vreti eu am crescut in EURODANCE si nimeni niciodata nu ma va convinge sa ascult alt gen de muzica
Ca mai pun si printre ele cateva de alt gen (de relaxare) e partea a-2a un kenny g. sau un fausto papetti tre sa mai avem si momentele noastre de relaxare cu vre-o fata ....etc etc.. peacefingers.gif peacefingers.gif
d4nc34l1f3

Cate din titlurile necunoscute eurodance iti spun ceva, pana in momentul cand le reasculti? Asa si muzica celor de la Beatles se asculta dupa 40 de ani, mai mult de catre cei care au crescut cu ea. Deh, obisnuinta...
Comerciala a fost si va ramane eurodance-ul. Comercial nu inseamna ieftin sau rau.. Iti respect opinia, dar fii si tu mai obiectiv, n-o fi chiar cea mai de calitate muzica, chiar daca ne place.
Multe piese eurodance erau remixuri dupa alte melodii clasice. La fel se intampla azi cu melodiile de club. Singura diferenta - si de aia nu le mai tine nimeni minte - ca muzica e azi o mare industrie, apar (sute de) milioane de melodii in fiecare luna, cine sa le mai retina? Pe de alta parte nu ma intereseaza decat muzica... ce daca in videoclip apare o fata sau mai multe, nu ma deranjeaza.
Europa Fm eurodance? laugh.gif Aud mai des Shakin Stevens decat cele 30 de melodii "eurodance" pe care le are Europa fm in playlist. Exista radiouri dedicate pt genul asta de muzica.
Later edit:
Ce zici, suna a dance melodiile astea? Eu zic ca da.
2006 - 2007
Booty Luv - Boogie 2nite
Sunfreakz feat Andrea Britton - Counting Down The Days
Freemasons feat Siedah Garrett - Rain Down Love
Leg Soup - Wonderland

peacefingers.gif
placebo87
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 26 2007, 00:52) *
2006 - 2007
Booty Luv - Boogie 2nite
Leg Soup - Wonderland

peacefingers.gif

Suna, nimic de zis, doar ca intre timp s-a mai rafinat stilul, sau daca nu cel putin s-a adaptat noilor cerinte.
Imi aduc si eu aminte ca imi cumparam casete cu eurodance cand eram prin clasele primare. Imi cheltuiam aproape fiecare alocatie pe asa ceva. Pe atunci imi placeau foarte mult 2Unlimited si Rednex. laugh.gif
RMa_Zizou
salutare. Aveam acum multi ani o caseta cu eurodance dar pe atunci nu stiam ce stil e, insa imi placea foarte mult. Din pacate no mai am. Am incercat sa caut pe net ceva melodii dar nam prea gasit. Am gasit doar DJ bobo - There's a party si Captain hollywood project flying high. Daca din greseala a mai avut cineva caseta as vrea sa stiu si restul melodiilor. Intre timp o sa mai caut din ce am vazut pe forum. Am ce cauta smile.gif).
Intersum
... un gathering in vara asta. Ce ziceti, fuscobal, euro4ever, intersum, si (sper) Masterboy, daca vei fi in tara? ...

Salutare Lori !
Luna Iulie e la sfarsit si trebuie sa recunosc ca imi pare tare rau. In August am de facut 2 lucruri importante: sa fac rost de alta locuita si sa-mi realizez projektul la cybernetica. Mi-ar placea sa avem o reuniune, eventual in Decembrie sau Iunie, Iulie la anu` viitor. Acuma mai stau in tara pana pe 30 Iulie. Daca mai e careva interesat, e binevenit cu propuneri...

Booty Luv - Boogie 2nite
Leg Soup - Wonderland

Opinia propie e ca asta nu se poate numi muzica! De ce? Simplu!, mergi cu titiu` intr-o intersectie si pui dinastea apoi zice norodu ca la volan e careva gay, mai bun e N. Guta, macar dupa asta mai intoarce lumea capatana smile.gif

webspace-urile sunt free
urcati si voi ca vad ca in ultimul timp
doar eu si fuscobal mai tinem actualizarile

Am avut o sumedenie de track-uri care nu mi-or placut si le-am sters definitiv. Daca stiam mai de` dinainte, pacat ca n-am avut inspiratia!, cu siguranta ca le urcam pe toate pe un server. In orice caz, poti verifica recenta pagina, poate gasesti ceva ce place, cele mai multe dintre ele fiind la un bit-rate foarte ridicat.
d4nc34l1f3
QUOTE(Intersum @ Jul 27 2007, 18:13) *
Opinia propie e ca asta nu se poate numi muzica! De ce? Simplu!, mergi cu titiu` intr-o intersectie si pui dinastea apoi zice norodu ca la volan e careva gay, mai bun e N. Guta, macar dupa asta mai intoarce lumea capatana smile.gif

Exact ce spuneam ! puke.gif
Euro4ever
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 27 2007, 17:10) *
Exact ce spuneam ! puke.gif

Nu exact ceea ce spuneam eu mai sus

este o tara "libera" fiecare asculta ce vrea
eu ascult eurodance am mai spus e muzica in care am crescut
pot veni toti userii inscrisi pe toate forumurile de pe softpedia
sa-mi aduca argumente pro si contra daca eu nu pot asculta alt gen..asta este
intersum am sa-ti dau un pm cu un site cu 5 gb free{web space) daca numai ai spatiu
am vazut ce ai urcat pe livepage sunt multe raritati multe care le aveam dar la un mai mik bitrate

d4nc34l1f3 tu oricum esti in plus nu vreau sa te JIGNESC dar daca ai ceva cu noi personal numai intra
criticii sunt la fotbal..si nu numai poate mai gasesti inca un post liber cred ca ti s-ar potrivi
daca nu-ti convine ceea ce scriem aici numai scrie nu ne suparam sa stii biggrin.gif

RMa_Zizou daca ne spui si despre ce compilatie e vorba poate te ajutam
sunt multi precum fuscobal lori intersum care au multe raritati si nu numai poate le urcam pe undeva ca sa mai facem pe cineva fericit..
d4nc34l1f3
laugh.gif
Asta am zis si eu, pacat ca nu ai discernamantul necesar pentru a intelege ce voiam sa zic. (Tu blamai muzica din ziua de azi desteptule!) Nu o sa iti explic mai multe acum, intreaba pe mama si pe tata, poate te ajuta. Intersum doar a demonstrat ca de la eurodance la manele nu e cale lunga... si nici tu nu mai ai multe. De jignit cu litere mari, nu ai cum, esti mult muuuuuuuuult mai jos, inclusiv in ceea ce priveste cunostintele tale muzicale. Bucura-te ca acum ti-am dat atentie ... din plictiseala. Cand nu o sa mai cersesti "raritati" pe forumuri si le vei cumpara, poate ma uit si la tine. deadtongue.gif
Spune-mi si mie titlurile la melodiile astea, alese la intamplare:
Intersum
Draga concetatene, nu pre imi dau seama care e supararea la tine, am mai precizat ca esti cam frustrat, oare de ce?
Fiule, asculta ce doresti matale!
Precum si Euro4ever a precizat: "este o tara libera si fiecare asculta ce vrea" spun si eu la fel, dar se pare ca dumneata nu vrei sa percepi...

Eu ascult Eurodance, HiNRG, ItaloDance, Trance, Vocal Trance de vreo 1 an si jumatate. Inainte ascultam manele, pentru ca fiind asa mai tinerel, baiat de cartier, mai sarac, mai ºmenar, mai golan ma durea in P de alta muzica, iar cum la TV se baga muzica gen Asia, Blondy, Andra, AnimalY, Sarmale Reci, Cargo, Vand Fan-Vand Fan, Iris, Krim, Cream, etc ma, NE (noi golanii NE) luam cu mainile de cap si radeam de ne pisam pe noi. Asa ca, degeaba incerci matale sa faci valuri, ca eu tot Eurodance o sa ascut si volum la maxim am sa dau pentru a se auzi la 10 strazi distanta melodiile mele, þâc !!!

Dapoi, inaltimea dumneavoastra cu ce muzica se lauda? parca ati spus ca nu le aveti cu N. Guta si garda de shoc impotriva dusmanilor de la Balacaresti, iar ca... rock mai ascultati din cand`in`cand... corect?
d4nc34l1f3
Junior, lasa-ma sa fac o recapitulare la ceea ce am scris pana acum aici, sa vad , de unde ai inteles ca sunt frustrat.
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jun 17 2007, 01:34) *
2 Euro4ever: Ascult mult eurodance, nu am zis nicaieri ca nu imi place genul asta, deci nu te grabi cu presupusul.. Eurodance is dead, but we still keep it in a formol jar! Btw, europa Fm sucks!
Manele nu am, rock mai ascult, nu sunt incuiat la minte, deci iarasi: nu te grabi cu presupusul si nu eticheta oamenii...

Da, le am
Si o sa-ti trimit si niste sample-uri, doar nu crezi ca le sharuiesc chiar asa. Sa-mi spui ce minut vrei din fiecare piesa smile.gif)

Night People feat Renick - Take Me Tonight , si da am singlelul Original!

Ai fost cat se poate de coerent!!! huh.gif Mai pune totusi mana pe o carte... (de romana sau engleza) Nu de alta , dar ne faci pe noi eurodancerii de ras... Muahahaha

Exista muzica dance, MULTA si BUNA, trebuie doar sa cautati... nu sa traiti in trecut si sa refuzati tot ce este nou! Am si eu cateva "borcane cu formol" in care tin dvd-urile cu eurodance, dar ascult o gramada de melodii dance, club, house, care imi fac aceeasi placere atunci cand le descopar, asa cum faceam acum 10-15 ani..

QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 25 2007, 23:58) *

QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 26 2007, 00:52) *
Comerciala a fost si va ramane eurodance-ul. Comercial nu inseamna ieftin sau rau.. Iti respect opinia, dar fii si tu mai obiectiv, n-o fi chiar cea mai de calitate muzica, chiar daca ne place.
Multe piese eurodance erau remixuri dupa alte melodii clasice. La fel se intampla azi cu melodiile de club. Singura diferenta - si de aia nu le mai tine nimeni minte - ca muzica e azi o mare industrie, apar (sute de) milioane de melodii in fiecare luna, cine sa le mai retina? Later edit:

Booty Luv - Boogie 2nite
Leg Soup - Wonderland

peacefingers.gif

QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 28 2007, 18:40) *
Asta am zis si eu, pacat ca nu ai discernamantul necesar pentru a intelege ce voiam sa zic. (Tu blamai muzica din ziua de azi desteptule!) Nu o sa iti explic mai multe acum, intreaba pe mama si pe tata, poate te ajuta. Intersum doar a demonstrat ca de la eurodance la manele nu e cale lunga... si nici tu nu mai ai multe.
Spune-mi si mie titlurile la melodiile astea, alese la intamplare:

Deci in randurile de mai sus, autorul vrea sa zica virgula ca si in ziua de azi exista muzica buna dance, tot un fel de eurodance mai evoluat, pentru cine stie sa asculte si nu e incuiat la minte. Deci, pe langa eurodanceul din care cu mandrie ma laud ca am cam 95% (fara sa exagerez, sau sa supraevaluez) eu mai ascult si muzica din prezent. Deci juniorule care asculti manele, esti liber, lasa-ma sa ascult si eu muzica dance "pentru gay" vorba unui cunoscator in domeniu.... Acum ai priceput?
Tu baga mare cu eurodanceul, esti cu 12 ani in urma mea!! naughty.gif
Intersum
Am inteles stimate imparat, bine! sa fie cum zici tu, adica ca nu esti... Dar totusi esti cam batran; asa ca, decat sa ne tot balacarim unu pe altu, mai bine ai da o mana de ajutor. De exemplu: ar fi foarte pacat, ca nu cumva acel 95% din Eurodance-ul produs vreodata si pe care il ai prin borcane sa se piarda in caz ca, doamne ferestre, vei muri de batranete...

Uite, care ce si cum: n-am nimik cu dumneata, chiar as fi incantat sa vad ca vi si dumneata cu niste propuneri de formatii sau melodii care sa ma surprinda placut, pe mine sau pe ceilalti membri ai acestui topic.
Euro4ever
Salutare eurodanceri..lasand la o parte aceste mici conflicte dintre noi
va recomand cateva piese ptr acest sfarsit de week-end

M.A.D. - Living In A Dream (Radio Edit)
Mary Jay - Hey Call Me Now (Radio Mix)
Odyssey - Let Yourself Go (Radio Edit)
Rotation - Let the Music Play (Video Mix
Shine - By the Light of Nature (Radio Edit)
Textur - Power of Love (Radio Edit)

peacefingers.gif peacefingers.gif
Euro4ever
salutare eurodanceri

revin cu cateva piese bune zic eu

Men Behind - How Can I (Radio Edit)
Mephisto - You Got Me Burnin' (Hard Tribal Remix)
Nevada - Don't You Bring Me Love (Extended Mix)
Real System - There Is No More Love (Extended Mix)
Beatrice - Shakin' My Heart (Extended)
Fun For You - I'm So Excited (Radio Edit)
Jefferson Project - You Got Me(taree)
Jungle 5 - Feel The Power (Radio Edit)
Nathalie Page - This is the Time
Rama - Light My Fire (Original Mix)
Reactor Project - Give Me Attitude (Radio Mix)

si nu cersesc raritati, este problema mea cum fac rost de ele am spus ca sa mai urce si altii
mp3-uri eu nnu sunt egoist sa tin numai ptr mine melodiile care le am

Am fost cu masina pe litoral cu muzica la maxim normal... eurodance si niste straini m-au intrebat de unde am luat muzica, daca le am in original si s-au oferit sa-mi de-a bani pe cd-urile originale ..am refuzat ..normal
ce am putut sa le ofer a fost un cd cu niste mp3-uri originalele sunt prea valoroase pentru a fi vandute
cel putin pentru mine au o valoare sentimentala ff mare

peacefingers.gif peacefingers.gif

Intersum
"Rama-Light my fire" place mult, de curad faceam mare confuzie asupra caruia a scos aceasta piesa. Recent mi-am dat seama ca nu are nimic de`a`face cu Radiorama. smile.gif

Pana acum nu prea am recomandat ceva, totusi sa fie 3:
2 Shy-Hey sicilian
3-O-Matic-Hand in hand
Domenicer-Dolce marmelada (preferata)
fuscobal
Update :

- Elevator System - Everybody Come On (Extended)
- Ellektronica - Get it on
- E-Magine - Take Me Home Tonight (Radio Edit)
- E-Motion - Dance to the music (Radio version)
- Essono - I Can't Understand (Radio Mix)
Euro4ever

***.esnips.com/web/Eurodanceworld

noul webspace
Euro4ever
QUOTE(Euro4ever @ Jul 31 2007, 13:45) *
***.esnips.com/web/Eurodanceworld

noul webspace

upload la greu si va continua pana la 5 gb cat sunt
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.