Junior, lasa-ma sa fac o recapitulare la ceea ce am scris pana acum aici, sa vad , de unde ai inteles ca sunt frustrat.
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jun 17 2007, 01:34)

2 Euro4ever: Ascult mult eurodance, nu am zis nicaieri ca nu imi place genul asta, deci nu te grabi cu presupusul.. Eurodance is dead, but we still keep it in a formol jar! Btw, europa Fm sucks!
Manele nu am, rock mai ascult, nu sunt incuiat la minte, deci iarasi: nu te grabi cu presupusul si nu eticheta oamenii...
Da, le am
Si o sa-ti trimit si niste sample-uri, doar nu crezi ca le sharuiesc chiar asa. Sa-mi spui ce minut vrei din fiecare piesa

)
Night People feat Renick - Take Me Tonight , si da am singlelul Original!
Ai fost cat se poate de coerent!!!

Mai pune totusi mana pe o carte... (de romana sau engleza) Nu de alta , dar ne faci pe noi eurodancerii de ras... Muahahaha
Exista muzica dance, MULTA si BUNA, trebuie doar sa cautati... nu sa traiti in trecut si sa refuzati tot ce este nou! Am si eu cateva "borcane cu formol" in care tin dvd-urile cu eurodance, dar ascult o gramada de melodii dance, club, house, care imi fac aceeasi placere atunci cand le descopar, asa cum faceam acum 10-15 ani..
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 25 2007, 23:58)

Uiti ca pe vremea aia, eurodanceul era cea mai comerciala muzica posibila, propusa tot prin mass media si hulita de altii. Deci, nu vad nici o schimbare in ziua de azi...
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 26 2007, 00:52)

Comerciala a fost si va ramane eurodance-ul. Comercial nu inseamna ieftin sau rau.. Iti respect opinia, dar fii si tu mai obiectiv, n-o fi chiar cea mai de calitate muzica, chiar daca ne place.
Multe piese eurodance erau remixuri dupa alte melodii clasice. La fel se intampla azi cu melodiile de club. Singura diferenta - si de aia nu le mai tine nimeni minte - ca muzica e azi o mare industrie, apar (sute de) milioane de melodii in fiecare luna, cine sa le mai retina? Later edit:
Ce zici, suna a dance melodiile astea? Eu zic ca da.
Booty Luv - Boogie 2nite
Sunfreakz feat Andrea Britton - Counting Down The Days
Freemasons feat Siedah Garrett - Rain Down Love
Leg Soup - Wonderland

QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 28 2007, 18:40)

Asta am zis si eu, pacat ca nu ai discernamantul necesar pentru a intelege ce voiam sa zic. (Tu blamai muzica din ziua de azi desteptule!) Nu o sa iti explic mai multe acum, intreaba pe mama si pe tata, poate te ajuta. Intersum doar a demonstrat ca de la eurodance la manele nu e cale lunga... si nici tu nu mai ai multe.
Spune-mi si mie titlurile la melodiile astea, alese la intamplare:
Deci in randurile de mai sus, autorul vrea sa zica virgula ca si in ziua de azi exista muzica buna dance, tot un fel de eurodance mai evoluat, pentru cine stie sa asculte si nu e incuiat la minte. Deci, pe langa eurodanceul din care cu mandrie ma laud ca am cam 95% (fara sa exagerez, sau sa supraevaluez) eu mai ascult si muzica din prezent. Deci juniorule care asculti manele, esti liber, lasa-ma sa ascult si eu muzica dance "pentru gay" vorba unui cunoscator in domeniu.... Acum ai priceput?
Tu baga mare cu eurodanceul, esti cu 12 ani in urma mea!!