Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

trid_ovi

QUOTE(armandino @ Jun 10 2007, 10:48) [snapback]2947499[/snapback]
Interesant topicul asta ... imi este dor de anii 90's ... anii adolescentei mele ...

va recomand cu caldura un link pentru fanii acestui virus numit "eurodance -90'

http://www.z100.ro/listen.m3u

aici o sa va auziti piesele voastre favorite! DA ! Este un radio amator .... dar cu o calite execelenta a sunetului ... si bineinteles garantie piesele bune !!!
Regards

Armandino radioul asta mai exista? ca io unul am incercat de mai multe ori sa intru pe toate adresele si nu mi-a mers.Daca da cam intre ce ore emite?
Euro4ever
Update pe webspace :
Tomatic - I Need an Angel.mp3
Tomatic - Take me Higher (Eurodance).mp3

Enjoy

webspace-urile sunt free
urcati si voi ca vad ca in ultimul timp
doar eu si fuscobal mai tinem actualizarile

Nu lasati muzica de calitate sa dispara si nu tine-ti doar ptr voi
Unele piese sunt chiar disparute de pe net ...doar cine stie cum sa mai dam de ele

...... peacefingers.gif peacefingers.gif And respect Eurodanceri

Intersum
Salutare Euro4ever, parerea mea este sa folosim metoda cu cereri "requests", deoarece sunt peste 8000 (din care cel putin 500 sunt extrem de misto dar foarte greu de gasit) track-uri Eurodance si este practic imposibil sa le incarcam pe toate pe net. Ti-am verificat pagina si am gasit acolo eurodance cu greutate coolspeak.gif walkman.gif
Euro4ever
salutare inca 3 update-ri pe webspace de data aceasta pe al-2-lea

16. Voice 2 Voice - Stop! (Powerfull)-djk.mp3
08. Red Velvet feat. Jenny Bee - Lady Don't Cry (Euro Spanish Extended Mix)-djk.mp3
10. Movetron - Romeo & Juliet (Major Mod Mix Original)-djk.mp3

http://www.esnips.com/web/Eurodanceworld

enjoy
Euro4ever
Incercam si asa cu metoda request sa vedem ce iese uploadurile

le vad toti admini de webspaceuri printr-o mica rubrica si downloadeaza si ei de acolo
uneele piese au si 40 de downloaduri

ceea ce este ff bine ...lumea este interesata inca de muzica veche muzica buna
nu ceea ce vrea mass media sa ne bage pe gat pe acest nou web space am 5gb spatiu si intentionez sa-l
fac full laugh.gif laugh.gif in timp ca banda alocata de isp nu-mi peermite.../..
Euro4ever
Cine poate sa-mi zica cine canta aceasta melodie ai sunt recunoscator laugh.gif laugh.gif

http://www.esnips.com/doc/a3b25574-9e69-4b...take-me-tonight

Mersi....
d4nc34l1f3
Night People feat Renick - Take Me Tonight , si da am singlelul Original! biggrin.gif

Euro4ever
Salutare prieteni

Am niste recomandari de week-end pentru cei care inca nu le au acestea sunt :

Libra - another night
-II- - A second chance
Vasco Rossi - Delusa (Usura rmx)
Mato Grosso - Pyramid
Joy Salinas - Bip Bip (Fargetta Rmx)
Billy Ray Martin - Your loving arms
Baffa featuring Paganini - Rush To The Moon (1994)(super tare)opinia mea
Dance Nation - True Conviction

Aladino - call my name --->>>nu este solista de la Taleesa ??? prea seamana vocea nu prea cred ca e coincidenta...
nici nu am avut timp de documentatie confusedsmiley.png
Adelina Ismaili - Tonight sound-ul furat de la dj bobo (everything is changing)
4 Logic feat Arya - Heartbeat (tareee)

nu am mai posta linkuri fiindca am fost avertizat de catre moderatori...

Bafta si un weekend placut tuturor
Euro4ever
Revin cu cateva piese de elita sa zic biggrin.gif biggrin.gif

Amadeus & The Funky Diamonds With Lila Pearl - Move Your Way (Radio Version)
Carmine - Magic
Fish In Zone - Strength To Carry On
Hysteria - Something About You
Victory - Ready 4 Your Love
Xeya - Kiss Me

Cunoscatorii stiu ca ceste piese sunt raritati

biggrin.gif biggrin.gif Bafta tuturor

PS. cam putine posturi sau ati plecat la mare fara laptop laugh.gif laugh.gif
iRol

Salutare tuturor, am observat ca s-au mai intamplat niste lucruri interesante in lipsa mea, euro4ever a pus suflet in acest thread si ma bucur enorm de asta smile.gif. Dar simt ca lucrurile au cam scapat din control, cu upload-urile si share-urile astea. Pana acum s-a cam putut vorbi despre genul, in general, si detaliat, dar acum am obsercat ca oamenii is cam interesati doar de fisierul mp3 in sine sad.gif sa aiba cat mai multe. Nu stiu, cam asa am reactionat, dar in fine, situatia nu e problematica, ma bucur ca si dupa cativa ani buni, thread-ul e viu, si asta conteaza mai mult. smile.gif

Pax peacefingers.gif
iRol
QUOTE(Intersum @ Jun 10 2007, 16:37) [snapback]2948598[/snapback]
Ar mai fi o intrebare, cam cati useri are topic-ul asta?

Gata, you have made my day, thank you biggrin.gif . Am cam inceput ziua cu stangul, si toata vara, dar citind inapoi pagina la care am fost absent, mi-ati re-dar bucuria de care aveam nevoie! In ultimele saptamani am cam neglijat forumurile si muzica in general, din absenta timpului liber. Ma bucur ca s-au adunat profesionisti in domeniu. WELCOME Intersum cool.gif
Respect pentru membrii veterani a thread-ului , Fuscobal, Euro4ever, Masterboy & co. Keep the Euro Dance Alive! coolspeak.gif

By the way, am inteles ca aveti sisteme audio high-end. Din pacate eu nu ma pot mandri cu posesia asemenor bunuri, dar pasiunea catre muzica dance nu imi poate fura nimeni. Dupa cum am mentionat in postul meu anterior, cu upload/download, e o idee foarte buna, dar sper, ca aceasta nu va fura interesul de la muzica in sine, si veti pretui fiecare fisier, cum merita! Daca va pot ajuta cu ceva, PM sau post, raspund cu cea mai mare placere, chiar daca ma confrunt cu lipsa de timp liber. Enjoy, and have a great summer! photo.gif

Power-play-ul zilei: Logo - Holiday
Euro4ever
Salutare jrol bine te-am regasit
Intradevar oamenii vor sa aiba cat mai multe fisiere mp3

cam asta ar fi idealul eurodancerilor sa aiba cam tot ce
se numeste eurodance si ca o (trebuie pretuit fiecare fiser audio la adevarata lui valoare)
filesharingu-l nu al incurajez dar
cand cauti o melodie fie pe cale legala fie prin p2p
si nu o gasesti ca ai ascultat dor un sample...... "stiu eu unde" ...
ce faci ? ceri ajutorul celorlalti ca sa iti de-a melodia si astfel se naste fenomenul
peer 2 peer in fine cei care stiu acele webspace-uri de la cehi si celalalt de 5gb
sa le mai verifice din cand in cand.....

Revin cu cateva piese rare dar in acelasi timp placute auzului

Bandolero team - paris latino remix (tare)
Increase Joy - I Need Your Love (idem)
Alison Price - I need i want
Bandido - I Wanna Dance With Somebody
Anna Falchi - pium paum (vipula vapula) tari italienii astia.... biggrin.gif

..Enjoy the summer .....Lesson only eurodance pay attention at the message of the eurodance songs

seee u soon peacefingers.gif cool.gif
d4nc34l1f3
QUOTE(Euro4ever @ Jul 2 2007, 14:12) [snapback]3045165[/snapback]
Salutare jrol bine te-am regasit
Intradevar oamenii vor sa aiba cat mai multe fisiere mp3

cam asta ar fi idealul eurodancerilor sa aiba cam tot ce
se numeste eurodance si ca o (trebuie pretuit fiecare fiser audio la adevarata lui valoare)
filesharingu-l nu al incurajez dar
cand cauti o melodie fie pe cale legala fie prin p2p
si nu o gasesti ca ai ascultat dor un sample...... "stiu eu unde" ...
ce faci ? ceri ajutorul celorlalti ca sa iti de-a melodia si astfel se naste fenomenul
peer 2 peer in fine cei care stiu acele webspace-uri de la cehi si celalalt de 5gb
sa le mai verifice din cand in cand.....
Revin cu cateva piese rare dar in acelasi timp placute auzului

tari italienii astia.... biggrin.gif
..Enjoy the summer .....Lesson only eurodance pay attention at the message of the eurodance songs

seee u soon peacefingers.gif cool.gif

Ai fost cat se poate de coerent!!! huh.gif Mai pune totusi mana pe o carte... (de romana sau engleza) Nu de alta , dar ne faci pe noi eurodancerii de ras... Muahahaha
iRol
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jul 2 2007, 20:52) [snapback]3047029[/snapback]
Ai fost cat se poate de coerent!!! huh.gif Mai pune totusi mana pe o carte... (de romana sau engleza) Nu de alta , dar ne faci pe noi eurodancerii de ras... Muahahaha

Eu nu am sesizat nici o greseala, care fi de neinteles huh.gif . In fine, sper ca cat de curand si Masterboy ne va insoti, daca are isi cauta timp pentru noi tongue.gif. Am ramas fara idei, macar recunosc rolleyes.gif . Powerplay-ul acestei zile fierbinti va fi:

Funtime Club - The Sunny Side Of Life inlove.gif
fuscobal
Update :

- D-Tune - Ride on a meteorite (club mix)
- D-stressed - Love Me Forever
- Dr. No - In the middle of the night
- Dr. Bronx & Natali - Ya Lublu Lubit Tebya
- Double You - Only in a dream
Intersum
Salutare Eurodanceri!!!
Intradevar, e aproape mijloc de vara, sufocanta toropeala, agitatia e mare, timp putin dar totusi se gaseste loc de distractie cat incape. thumbup.gif

Mersi Fuscobal de Dr Bronx & Natali-Ya lublu lubit tebya, se simte diferenta intre track-ul tau si ala al meu la 96 kbps, radio!
oamenii is cam interesati doar de fisierul mp3 in sine, sa aiba cat mai multe
pai ce sa zic... in cazul meu nu cred sa fie mai mult de 600, hai sa zicem max 700 melodi; ascult Eurodance si HiNRG si o picatura de Trance, dar ma abtin de la artisti precum Dr Alban, Mr President, Captain Hollywood, Corona, Capella, La Bouche, 2 B on the 4 F, 2 Unlimited (cu exceptia lu` Jump for joy), etc...
O lista mai detaliata cu proiecte respectiv artisti eurodance se afla pe mylivepage-ul meu.
iRol
Salutari din nou, as vrea sa incep acest post cu recomandarile mele zilnice (cam exagerat zilnic, dar incerc sa recuperez) pana nu le uit, deci dupa cum urmeaza, incep cu o piesa destinat sezonului:

DJ Company - Holiday In The Land Of Love

in continuare as mai recomanda:
Full Speed - Star (Fun Factory Remix)
Koko - They Don't Care About Us (Cover dupa piesa lui Michael Jackson)
Waldo - Feel So Good

Intersum, as fi prea indiscret daca te-as intreba de ce te abtii de ascultarea pieselor, acelor artisti pe care le-ai mentionat?

Euro4ever, stiu ca suna cam nasol aiRol, defel ma prezint, Lori. smile.gif
Intersum
Salut iRol!

Nu prea ascult acele melodii deoarece nu mi se par "upbeat danceable", suna neplacut, sau mesajul pe care le transmit e nepotrivit mie; iar unele aduc aminte de clipe mai putin placute, de exemplu: ascultam mult Coco Jambo dar numai pana cand argue.gif urat cu prietena si din ziua aceea nici nu mai vreau sa aud de Coco Jambo uhuh.gif sadwalk.gif
In schimb se gaseste destul Eurodance ce place la nebunie ...
alexandredu92
QUOTE(Yulyo @ Apr 10 2007, 23:18) [snapback]2681668[/snapback]
Co.Ro feat. Taleesa - Because The Night [CDM 1992]
Co.Ro. - 4 Your Love [CDM 1993]
Co.Ro. - I Just Died In Your Arms [CDM 1994]
Co.Ro. - Temptation [CDM 1994]
Co.Ro. feat Lyen - Life On Mars [CDM 1995]
Co.Ro. feat Taleesa - Because The Night (Remix) [CDM 1992]
Co.Ro. feat Taleesa - I Break Down & Cry [CDM 1993]
Co.Ro. feat Taleesa - There's Something Going On [CDM 1993]

+

Co.Ro. feat. Taleesa - The Album [1993]
peacefingers.gif

Euro4ever
Hai sa sparg tot eu gheata cu :

Update pe webspace-ul de la cehi

ZOOM! Love or Leave me
ZERO_PH_-_For_Your_Love
Dr. Iggy - Nikad [Euro Dance Mix]
YBZ - Now That I Found You (Hi-NRGMix)
XEYA -Kiss Me
Wanda Fisher - I wanna feel the Music

alexandredu92 majoritatea dintre noi (aceasta mica comunitate a eurodancerilor)
avem aceste albume daca ai observat noi cautam raritati

fiinca albumele de la cei mai cunoscuti le avem si noi ex : masterboy, taleesa, basic element, ice mc, etc etc

Daca vrei , posteaza ceva rar (nu linkuri de sharing) doar nume de artisti & formatii eurodance
poate ai dat de ceva ce noi nu stim....poate un artist care....cum zicea fuscobal in niste posturi mai vechi
..."nu au depasit granitele tarii" si ne inoim colectiile de eurodance ne documentam cautam....

Numai bine eurodanceri si la cei care sunt in concediu ..VACANTA PLACUTA biggrin.gif wink.gif

Lyvyoo
Salut! Am o piesa tot din timpurile acelea care ma seaca la inimioara... Cine canta oameni buni????????
Euro4ever
QUOTE(Lyvyoo @ Jul 19 2007, 08:39) *
Salut! Am o piesa tot din timpurile acelea care ma seaca la inimioara... Cine canta oameni buni????????

Jesica Folcker Lost In Your Eyes

1. Never Wanna Lose You
2. Hot Night
3. Voices Of Today (Feat. Youssou N'Dour)
4. Snowflakes
5. Lost In Your Eyes
6. Desperately
7. Always Something
8. Spell I'm Under
9. Me Against The World
10. On The Run
11. You Belong To Me
12. Spell I'm Under Part. II
Lyvyoo
QUOTE(Euro4ever @ Jul 19 2007, 16:38) *
Jesica Folcker Lost In Your Eyes

Cu siguranta nu e Jessica Folker... E cu totul alta piesa!
Stie altcineva? plsssssssss
d4nc34l1f3
Jennifer rush - Ring of ice (not eurodance). huh.gif Sample-ul tau e un remix de club, te refereai la melodia originala?
Lyvyoo
Merci! stiu ca e remix de club! da..cautam originalul... se pare ca aceasta ar fi melodia! Ma gandeam ca ar refrenul unei piese vechi dar vad ca e doar o mica bucatica din piesa...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.