fuscobal
13th June 2007, 21:05
Mister Y imi suna cunoscut dar vad ca nu e prin calculatorul meu. Poate o am pe vreun CD. Music instructor am la 192kbps dar dupa zgomotul de fundal si micile imperfectiuni a fost ripuita de pe caseta cu Dolby C!
alin_ro
13th June 2007, 21:13
e-type- angels crying si life, mi se par super melodii 
Intersum
14th June 2007, 23:32
Intradevar E-Type a avut numeroase melodi super; E-Type - Paradise suna misto, mai ales performanta live din 2004 pentru Eurovision.
catre Fuscobal: (la 224 kpbs) , redenumeste fisierul prin ai schimba extensia. Daca dai de intregul album te rog anunta`ma.
fuscobal
15th June 2007, 16:03
Merci Intersum dar..."site not found" > verifica te rog linkul inca o data !
Update :
- D-Fame - The ABC Of Love (Radio Edit)
- Dominoes - can't give up (radio mix)
- Donald Duck - Mr. Duck (That's Donald!) (Club Mix)
- Double Fox - Party Lions
- Double vision-Free your mind
d4nc34l1f3
16th June 2007, 12:11
QUOTE(fuscobal @ Jun 10 2007, 18:16) [snapback]2948985[/snapback]
Folosesc ca surse placa M-audio firewire audiophile/CD Cambridge Audio 640C, un amplificator hibrid Vincent 226 si o pereche de boxe bookshelf JM Lab Cobalt 806 si respectiv casti Beyerdynamic DT-880. Camera este insonorizata cu burete cofrat dar mai este de lucrat pe partea de joase. Nu am nevoie de nici cea mai mica egalizare ! Sistemul din masina este alcatuit din CD Clarion DRZ-9255(lucrat in colaborare cu McIntosh si Texas Instruments), amplificatoare Audiosn VRX 4.300, 1.500 si 2.150, fiecare difuzor avand canalul lui de amplifcare filtrata activ si aliniere temporala separata. Difuzoarele sunt
- Tweetere > DLS UR1/Morel MT-11
- Medii > Scan-Speak revelator 12M
- Mid-bass > Peerless HDS 8"
- Subwoofer > JL Audio 10W6v2
Cablajele folosite sunt Audison, Stinger, Aurix, Rockford Fosgate iar insonorizarea Dynamat expert, Brax X-Vibration, vata minerala...
Sistemul a fost reglat la ureche si ulterior verificat cu un RTA (real time analyzer) care a confirmat liniaritatea pe intreg spectrul !
Ca sa revenim la ale noastre, diferente intre mp3 si loseless vei simti dar nu te astepta la vreo inregistrare de referinta in domeniul Eurodance. Desi este muzica mea de suflet, trebuie sa recunosc ca este o muzica comerciala inregistrata destul de slab si cu boostari seriaose pe joase/inalte pentru a "placea urechii". Totusi...treburile astea au fost facute pentru masele largi iar o ureche rafinata va fi simti intotdeauna masterizarea de slaba calitate ! Pe ce sistem asculti tu muzica ?
QUOTE(fuscobal @ Jun 12 2007, 02:03) [snapback]2955228[/snapback]
Masina este un Golf V GTI. Stereo sau multicanal ramane la alegerea ascultatorului. Totusi...adevarata fidelitate ramane pe stereo. Acel surround este o incercare de pacalire a modalitatilor creierului uman de a localiza sursele de sunet. Poate ca un sistem surround impresioneaza dar este departe de a fi realist. Din nou, pentru o ureche antrenata si pretentioasa surround da gres in a se apropia de sunetul live. Nu stiu daca ai avut ocazia sa asculti dar pe un sistem stereo foarte bun de casa sau masina, vei avea surpriza de a reproduce intr-un mod foarte realist si tridimensional scena !
Nu crezi ca ai gresit topicul? Ti-au murit laudatorii? Exista PMuri!
Muahahahaha! Ai uitat sa pui pozele si erai tare! Pacat de sculele alea daca asculti eurodance pe ele, muzica cel mai prost si mai ieftin facuta!
Comy
16th June 2007, 14:03
QUOTE(fuscobal @ May 1 2006, 22:16) [snapback]1467247[/snapback]
Mah, da chiar nu stiti si voi una pe care sa nu o am ?

7 Eleven - Let Go(The train)
Vreau mai multe piese daca gasiti!!!
Multam
Euro4ever
16th June 2007, 14:35
QUOTE(d4nc34l1f3 @ Jun 16 2007, 06:11) [snapback]2974802[/snapback]
Nu crezi ca ai gresit topicul? Ti-au murit laudatorii? Exista PMuri!

Muahahahaha! Ai uitat sa pui pozele si erai tare! Pacat de sculele alea daca asculti eurodance pe ele, muzica cel mai prost si mai ieftin facuta!
Omul a descris ce are pacat ca nu stii ce este muzica buna man
De curiozitate ce inseamna muzica buna ptr tine ?
o manea care ai ascultat-o o data si ai uitat de ea sau un rock care iti zdruncina creierii in cap ?
Ai incercat vreodata sa traduci vreo melodie eurodance si sa vezi mesajul care al au majoritatea melodiilor ?
tradu si o melodie rock sau asculta mesajul unei manele si fa comparatie intre ele....
A si daca zici ca muzica eurodance este cea mai ieftina facuta atunci spune-mi de ce europa fm ruleza in playlistul lor unele melodii eurodance ? spune-mi de ce melodiile aceastea ieftine eurodance le asculti si dupa 17 ani ?
Inainte de a face unele afirmatii nefondate incearca sa te documentezi ca te faci de KAKAO
sorry man eurodance este unul dintre singurele genuri care se asculta cu aceasi placere
si pentru unii dintre noi care stiu engleza si stiu ce este in mesajul melodiilor este o adevarata placere sa
asculti eurodance
EURODANCE STILL RULEZ WE DON'T GIVE Up DO MATTER WHAT
Mult respect eurodanceri Am revenit dupa ce calculatorul a "murit" si a trebuit sa-mi iau alta unitate pe care sa ascult eurodance
fuscobal
16th June 2007, 14:51
Mult respect si tie colegule dance4life !
Comy, am 7 Eleven. O vrei ?
Euro4ever, cel intelept cedeaza primul asa ca lasa-l pe om sa presupuna ce vrea. Noi sa fim sanatosi !
Euro4ever
16th June 2007, 14:57
QUOTE(fuscobal @ Jun 16 2007, 08:51) [snapback]2975270[/snapback]
Mult respect si tie colegule dance4life !
Euro4ever, cel intelept cedeaza primul asa ca lasa-l pe om sa presupuna ce vrea. Noi sa fim sanatosi !
Asa este fuscobal
Intersum
16th June 2007, 15:09
Nu crezi ca ai gresit topicul? Ti-au murit laudatorii? Exista PMuri! death.gif Muahahahaha! Ai uitat sa pui pozele si erai tare! Pacat de sculele alea daca asculti eurodance pe ele, muzica cel mai prost si mai ieftin facuta!
uite frate, un exemplu de savant de talie mondiala
, un copil din flori foarte frustrat pe viata...
Salutare Euro4ever
we eurodancers will keep grooving and moving forever!
folks, check this out: album 2007
Masterboy
16th June 2007, 19:45
Hello all. Are cineva by chance:
Cheyenne - The Money Man
Nu am decit un sample de 1 minut 
Pt weekend, let's remember:
Pandora - Tell the world
Charles Shaw - I'm feeling ( o piesa eurodance superba cintata de vocea reala din spatele lui Milli Vanilli)
Comy
16th June 2007, 22:08
QUOTE(fuscobal @ Jun 16 2007, 15:51) [snapback]2975270[/snapback]
Sal!
Da, o vreau... eu am gasit ceva remixuri doar...Urca piesa la tine pe site si daca mai ai si altele cantate de 7 Eleven le-as vrea si pe acelea daca deranjul nu e prea mare!
Multumesc mult!
Numai bine!
Max Him
16th June 2007, 23:29
THIS NIGHT, in this moment ITALO PARTY here in my city.
...AND CORSE ITALO PARTY is super OK with YOU, RADIO FANTASY!
GRAZIE PER LA STUPENDA MUSICA!
...mesajul este ON LINE la RADIO FANTASY si... este pe bune!
www.italo.nu,
sectiunea de dedicatii.
Se pare ca Radio Fantasy este mai accesibil decat Radio stad Den Haag in ceea ce priveste posibilitatea de a intra in arhiva muzicala si on line cu DJ-ii lor.
d4nc34l1f3
17th June 2007, 00:34
2 Euro4ever: Ascult mult eurodance, nu am zis nicaieri ca nu imi place genul asta, deci nu te grabi cu presupusul.. Citeste mai bine ce am scris: am zis ca e prost facuta, masterizata, suna ca naiba majoritatea, asa ca degeaba ai un sistem si te lauzi cu el unde apuci..,vezi colegul de forum...(faza cu golful mi-a placut cel mai mult:)) daca nu-i dai ocazia sa arate ce poate. In rest nu cred sa ma fac de kakao, daca imi ceri orice piesa eurodance si sa nu o am
Si nu ma laud! Eurodance is dead, but we still keep it in a formol jar! Btw, europa Fm sucks!
Manele nu am, rock mai ascult, nu sunt incuiat la minte, deci iarasi: nu te grabi cu presupusul si nu eticheta oamenii... poate se va supara vreun rokr sau un manelist...
QUOTE(Intersum @ Jun 16 2007, 16:09) [snapback]2975334[/snapback]

uite frate, un exemplu de savant de talie mondiala

, un copil din flori foarte frustrat pe viata...
folks, check this out:
album 2007
Mi se pare un exemplu de frustrare "pe viata" sa pui link de dwnl cand stii ca nu ai voie aici, si cand poti sa gasesti albumul pe orice hub! 
Masterboy, check your PM
d4nc34l1f3
17th June 2007, 01:09
Intersum, check your PM also!
Intersum
17th June 2007, 01:20
Mersi frate si sper mult sa nu te fi suparat, be happy !
In rest nu cred sa ma fac de kakao, daca imi ceri orice piesa eurodance si sa nu o am.
ce zici de astea: Bass Reflex - Fall In Love respectiv Sky Bazaar - Sunny night ? Gaseste-mi-le pe orice hub :)
Euro4ever
17th June 2007, 03:18
Update pe live page :
Pandora_-_Tell_The_World_-_Take_My_Hand
Pandora_-_Tell_The_World_-_Rely
Pandora_-_Tell_The_World_-_Love_Is_A_Stranger
Pandora_-_Tell_The_World_-_Kalahari
Pandora_-_Tell_The_World_-_Intro_-_The_Outer_Reaches
Pandora_-_Tell_The_World_-_Don_t_You_Know_(The_Sir_Family_Extended)
Pandora_-_Tell_The_World_-_Don_t_You_Know
Pandora_-_Tell_The_World_-_Can_t_Fake_The_Feeling
Pandora_-_Tell_The_World_-_Bedtime
1996 - 05 - Lipstick - I_m a Raver
1991 - 04 - KLF - 3 am Eternal
ENJOY
Masterboy
17th June 2007, 03:42
d4nc34l1f3, thanks a lot.
fuscobal
17th June 2007, 08:25
Daca nu ai rezolvat inca cu Cheyenne ti-o dau eu. Nu stiu cum e cu legea cu pusul linkurilor aici pentru a beneficia toata lumea de ele. Daca nu e voie, se poate pune pe PM numai pentru cine solicita !
Euro4ever
17th June 2007, 10:33
Update pe live page :
Pandora_-_Tell_The_World_-_Work.mp3
Pandora_-_Tell_The_World_-_The_Naked_Sun.mp3
ENJOY
d4nc34l1f3
17th June 2007, 13:51
QUOTE(Intersum @ Jun 17 2007, 02:20) [snapback]2977078[/snapback]
Mersi frate si sper mult sa nu te fi suparat, be happy !
ce zici de astea:
Bass Reflex - Fall In Love respectiv
Sky Bazaar - Sunny night ? Gaseste-mi-le pe orice hub

Da, le am
Si o sa-ti trimit si niste sample-uri, doar nu crezi ca le sharuiesc chiar asa. Sa-mi spui ce minut vrei din fiecare piesa
)
Intersum
17th June 2007, 14:26
Bass Reflex - Fall In Love, pune un sample de la 00:00 acel piano-intro si vocalele pana la 01:30, partea unde incepe rap-ul si in cazul cu Sky Bazaar - Sunny night de la 00:20 la 1:20. Si eu le am pe astea, dar nu le am separat ca fisiere ci le am intr-o compitatie de remixuri. Asa ca, chiar daca esti binevoitor sa le share-uiesti public sau nu, eu tot o sa fac rost de ele, e doar o chestiune de timp !
djl
18th June 2007, 00:37
Lovitură de teatru: "Casblanca", minunata melodie a niilor '90 e un cover după o melodie din 1982, cântată de Bertie Higgins
http://www.youtube.com/watch?v=iLdqKUkkM6w
Am auzit-o acum câteva zile la Radio Romantic...
Dovada: http://www.mp3.com/albums/46074/summary.ht...p;om_clk=artalb
Masterboy
19th June 2007, 05:18
djl, majoritatea cintecelor lui Jessica Jay sint covers. Insa varianta la Casablanca cintata de ea e de deparet cea mai reusita, un mega hit.
hxpro
21st June 2007, 22:18
Salut si long live da EURODANCE,
Pentru maniacii genului, ma gandeam sa ne unim fortele intr-un loc dedicat doar pentru eurodance, italo-disco, classic disco si euro hip-hop.
Iata id-ul meu de mess: dolbys2001 , ca sa putem discuta mai pe larg.
Printre cele mai frumoase melodii as enumera si:
Smile DK - Butterfly
Snap! - Colour Of Love
AB Logic - AB Logic
Aqua Vs. Hit'n Hide - Space Invaders
Russian Spirit - Return To Moscow
Sa auzim de bine!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.