radiantm
27th May 2007, 15:14
Salutari tuturor
2 recomandari UNIQUE II - lonely
MR.JAM - THE WAY LOVE GOES (superba si rara ; o recomand tuturor)
Le puteti avea accesand http://adiignea.mylivepage.com
Printre altele (multe ... ) , eu caut TOUCH EL ARAB -COSMIC MUHAMAR.
Daca ma puteti ajuta astept un post pe forum sau mail la adrian_ignea@yahoo.com
Voi reveni cu o lista mai completa de cereri / oferte si voi incerca sa mai uploadez cateva raritati
Pana atunci ... respect maximal...
fuscobal
27th May 2007, 22:34
QUOTE(radiantm @ May 27 2007, 16:14) [snapback]2891661[/snapback]
Salutari tuturor
2 recomandari UNIQUE II - lonely
MR.JAM - THE WAY LOVE GOES (superba si rara ; o recomand tuturor)
Le puteti avea accesand
http://adiignea.mylivepage.comPrintre altele (multe ... ) , eu caut TOUCH EL ARAB -COSMIC MUHAMAR.
Daca ma puteti ajuta astept un post pe forum sau mail la adrian_ignea@yahoo.com
Voi reveni cu o lista mai completa de cereri / oferte si voi incerca sa mai uploadez cateva raritati
Pana atunci ... respect maximal...
Am eu touch el arab si probabil o voi incarca pe pagina mea cand voi ajunge la litera T !
iRol
27th May 2007, 23:00
AA.. in sfarsite, ceva activitate
. Voi reveni si eu in curand, cu propuneri, si altele. Peace
radiantm
28th May 2007, 17:21
Si mie imi place ca lucrurile se misca .
Am uploadat inca o mostra din colectia mea de raritati :EXIL - GO GO HAPPY GO *****
O gasiti la http://adiignea.mylivepage.com .
Sper ca nu va deranjeaza marimea pieselor .Sunt facute la 256(exil) si 320(mr.jam) kbps.
Daca v-au placut astept propuneri si pareri la adrian_ignea@yahoo.com
Toate cele bune
PS Astept in continuare un TOUCH EL ARAB ....
radiantm
28th May 2007, 18:17
Cateva propuneri , in graba si evitand "clasicii" domeniului :
JAM feat.NATASHA WRIGHT-WHAT'S THE WAY TO YOUR HEART
X-ITE -DOWN , DOWN , DOWN
EMJAY - FLYING TO THE MOON
DON FELIX - HALLO , HALLO
REAL HYPE - TRAIN OF LOVE
LOOK TWICE - GO AWAY
LE CLICK - CALL ME
JT feat LUCA &MASTERBOY - MAGIC SUMMER NIGHT
S.A.Y. feat. PETE D. MOORE - MUSIC TAKES YOU HIGHER
JANAL (JANINA&AL BOOM) - YOU GOTTA SET ME FREE
AMOS - ONLY SAW YOUR TODAY
FLEXX - THE GOOD , THE BAD , THE UGLY
H2 BLOND -BODYTALK
VALENCIA NO EXISTE - FREE YOUR LOVING ( CHIAR CAUT PIESA ASTA )
Poate am deviat pe alocuri cu genu' ... , dar sper sa va placa .
ADI
fuscobal
28th May 2007, 18:20
Avem si Valencia no existe. O vom pune pe site la vremea ei
fuscobal
28th May 2007, 18:32
Update :
- Dance Boy-Come on and dance
- Dance D-Vision - The Evolution (Make It Move) (DJ's Long Mix)
- Dancefloor Syndroma feat. Juicy - Can't You See
- Darkize - Without You (Demo Mix)
- Dav-Isa - Planet Earth
Mulțumesc pentru recomadări. Anul ăsta am întâlnirea de 10 ani de la absolvirea clasei a 8-a și majoritatea melodiilor pe care am să le pun o să fie Euro-dance.
CataPro
2nd June 2007, 22:43
Din ciclu ce.au mai f?tat ksetele ml iata, konceputa fix in 95, avand pe coperta -d c? -femei fierbinti si pokere, ladies and gents, coming right through my gprs connection that i'm typin like an idiot 10 mins, the 1 and only, u.s.u.r.a. (usura) - space man
Bodeac
6th June 2007, 10:21
Fratilor...ajutati-ma si pe mine....caut o piesa de cativa ani buni...e genul eurodance...anul aparitiei nu-l stiu dar banuiesc ca e undeva intre 1995--2000.Canta o tipa ..e o piesa ''de vara'' si cuvintele cheie de prin refren ar fi:everybody....house of love...am auzit o piesa care semana destul de mult si era de la Pandera..alta de la Solid Base...Care stie...pls..as fi recunoscator..ma obsedeaza piesa...la toti la care le-am fredonat-o au recunoscut-o..dar habar n-au cum se numeste...Mersi.
CataPro
6th June 2007, 11:07
fuscobal
6th June 2007, 12:44
N-ai un sample sau ceva din piesa asta ?sau...fredoneaza si inregistreaza-te cu un reportofon dupa care pune aici !
Bodeac
6th June 2007, 12:57
QUOTE(CataPro @ Jun 6 2007, 11:07) [snapback]2931170[/snapback]
asta este frate..sa traiesti o mie de ani..cel putin...mii de multumiri...greu e sa te obsedeze o piesa si sa nu stii cum se numeste...multam inca o data...
Intersum
8th June 2007, 01:00
Salutari catre mica comunitate Eurodance de pe acest forum. Intamplator am dat de acest softpedia prin simpla incercare de a cauta cu google Rix Thyna - Another Illusion (Di Franco remix). Nu am avut timp sa citesc tot ce se afla in cele 19 pagini de ici, care spre uimire, topicul e inceput de mai bine de 2 ani, wuow...
Observ cu un oarecare sentiment de satisfactie ca sunt cativa, o mana de Eurodanceri, adevarat pasionati. Asa ca intrebarea mea se rezuma la: care din voi ma puteti ajuta cu trei track-uri, preferabil in format mp3 la peste 192kBps priviind: Mr Shah-Vamoz, Sky Bazaar-Sunny Night si respectiv Eden-Lonely Rider? Am cautat si intrebat intr-o sumedenie de surse, mIRC, forumuri din America Latina, Germania si tot nordul Europei, dar nimik!
fuscobal
8th June 2007, 07:51
Uite Eden - Lonely rider > http://www.divshare.com/download/872866-d65
Eden - Entrance e si mai misto !
Intersum
8th June 2007, 20:19
QUOTE(fuscobal @ Jun 8 2007, 07:51) [snapback]2939628[/snapback]
Uite Eden - Lonely rider >
http://www.divshare.com/download/872866-d65Eden - Entrance e si mai misto !
Nu ai ceva la un bit-rate mai mare, undeva pe langa 192 eventual chiar mai sus? Intreb asta deoarece multe din aceste track-uri Eurodance sunt ripp-uite la sau chiar sub 128 kBps acum multi ani in urma. Atunci se urmarea mai mult marimea fisierului si mai putin calitatea(detali); calitate care chiar daca era, tot nu putea fi corect redata de catre acele computere. In ziua de azi, pentru a compensa anumite pierderi respectiv distorsiuni din fisierele vechi trebuie sa stau tot timpul cu o mana pe equalizator si cu cealalta pe volan, sau de exemplu in casa trebuie sa stau tot timpul langa computer... in fine, sper sa ma-ntelegi :)
Sky Bazaar si Mr Shah, nimik? :(
fuscobal
10th June 2007, 01:59
Te inteleg perfect intrucat sunt mare pasionat de Hi-fi atat de masina cat si de casa dar din pacate nu am bitrate mai mare pentru piesa respectiva. Pierderile si distorsiunile nu pot fi compensate de nici un egalizator ba chiar mai mult ele pot fi amplificate. Am foarte multe in format audio dar putine din cele rare. Recent am adus din afara cateva zeci de discuri si acum astept inca vreo 30 de raritati !
Update :
- Daydream -- Thinkin' About You (Dance Version)
- Decadance - Latin Lover
- Def Dames Dope - Having a Good Time
- Definition of Joy - Stay With Me 4 Ever (Extended Version)
- Devotion - Fadin away
armandino
10th June 2007, 09:48
Interesant topicul asta ... imi este dor de anii 90's ... anii adolescentei mele ...
va recomand cu caldura un link pentru fanii acestui virus numit "eurodance -90'
http://www.z100.ro/listen.m3u
aici o sa va auziti piesele voastre favorite! DA ! Este un radio amator .... dar cu o calite execelenta a sunetului ... si bineinteles garantie piesele bune !!!
Regards
Intersum
10th June 2007, 15:37
catre Fuscobal,
Nu stiu cum sa zic mai pe scurt, dar totusi sunt pentru folosirea equalizatorului. Marea majoritate din melodiile Eurodance contin o grozavie de sunete ale țambalului (4-6 kHz, 11-22 kHz), sunete care la niveluri ridicate ale volumului incep sa irite enorm, de asemenea zona 180-270 Hz produce vibratii puternice, mai ales intr-un spatiu mic si inchis. De exemplu numai ieri ascultam DJ Company, care chiar daca este ripp-uita de pe compact disc, tot am fost nevoit sa reduc 4db la 4.2 kHz respectiv 6db intre 5 si 8 kHz, in schimb am ridicat intre 2 si 8 db in zona de la 600 Hz pana la 1800 Hz si pot spune, cu mana pe inima, ca se auzea super, de nerecunoscut. Multi zic ca sistemul audio conteaza 100%, eu zic ca numai 60%, iar restul e treaba equalizatorui (...)
Tu cum faci pentru a obtine ceva cat de cat mai clar?
catre Armandino,
Interesant sait-ul acela, mai ales partea de intro, zici ca incepe vreun film high-tek
; dar din pacate semnalul se-ntrerupe dupa aproximativ 20 de secunde
.
Ar mai fi o intrebare, cam cati useri are topic-ul asta?
fuscobal
10th June 2007, 17:16
Folosesc ca surse placa M-audio firewire audiophile/CD Cambridge Audio 640C, un amplificator hibrid Vincent 226 si o pereche de boxe bookshelf JM Lab Cobalt 806 si respectiv casti Beyerdynamic DT-880. Camera este insonorizata cu burete cofrat dar mai este de lucrat pe partea de joase. Nu am nevoie de nici cea mai mica egalizare ! Sistemul din masina este alcatuit din CD Clarion DRZ-9255(lucrat in colaborare cu McIntosh si Texas Instruments), amplificatoare Audiosn VRX 4.300, 1.500 si 2.150, fiecare difuzor avand canalul lui de amplifcare filtrata activ si aliniere temporala separata. Difuzoarele sunt
- Tweetere > DLS UR1/Morel MT-11
- Medii > Scan-Speak revelator 12M
- Mid-bass > Peerless HDS 8"
- Subwoofer > JL Audio 10W6v2
Cablajele folosite sunt Audison, Stinger, Aurix, Rockford Fosgate iar insonorizarea Dynamat expert, Brax X-Vibration, vata minerala...
Sistemul a fost reglat la ureche si ulterior verificat cu un RTA (real time analyzer) care a confirmat liniaritatea pe intreg spectrul !
Ca sa revenim la ale noastre, diferente intre mp3 si loseless vei simti dar nu te astepta la vreo inregistrare de referinta in domeniul Eurodance. Desi este muzica mea de suflet, trebuie sa recunosc ca este o muzica comerciala inregistrata destul de slab si cu boostari seriaose pe joase/inalte pentru a "placea urechii". Totusi...treburile astea au fost facute pentru masele largi iar o ureche rafinata va fi simti intotdeauna masterizarea de slaba calitate ! Pe ce sistem asculti tu muzica ?
Intersum
10th June 2007, 21:24
Wouw !!! cu adevarat impresionant sistemul auto! Pe ce autoturism e instalat?
Cat despre 2 canale in casa, parerea mea si numai, exclusiv a mea si nu vreau sa ofensez pe nimeni, e ca sunt nepotrivite. Eu in casa (o singura camera de 37 m2, student
) folosesc Andersson L6 5.1 kompact cu semnal dintr-o EMU 0404. In masina (volvo s40): doua MDS Audiophile Pro 5MB si doua MDS GP369, fara subwoofer respectiv fara tweetere separat si fara casetofon. Semnalul vine fie din mobil si intra in equalizator, fie dintr-o Audigy 2 ZS conectata la laptop (un Celeron la 600mhz). Ca statie folosesc in momentul de fata una pe 4/6 canale MDS DA804R, chiar daca am avut ocazia sa experimentez cu mai multe, dar asta nu se-ncinge mai`deloc. Cablajul e normal, cupru, fara mufe date cu aur
.
"boostari seriaose pe joase/inalte" perfecta dreptate, si taman aceasta zona de frecvente (mai ales inaltele) nu place la urechea mea. Ma incanta foarte mult zona de medii (mai ales vocea feminina, precum cea exemplu fie E-Rotic, Sex Appeal sau Missing Heart) ...
fuscobal
12th June 2007, 01:03
Masina este un Golf V GTI. Stereo sau multicanal ramane la alegerea ascultatorului. Totusi...adevarata fidelitate ramane pe stereo. Acel surround este o incercare de pacalire a modalitatilor creierului uman de a localiza sursele de sunet. Poate ca un sistem surround impresioneaza dar este departe de a fi realist. Din nou, pentru o ureche antrenata si pretentioasa surround da gres in a se apropia de sunetul live. Nu stiu daca ai avut ocazia sa asculti dar pe un sistem stereo foarte bun de casa sau masina, vei avea surpriza de a reproduce intr-un mod foarte realist si tridimensional scena !
Intersum
12th June 2007, 01:37
Bine Fuscobal, vezi ca iti trimit un PM, ce nu prea are legatura cu topicu...
Inapoi la Eurodance, ai auzit cumva de "Mister Y - Mister Y" ? si ma poti ajuta cu "Music Instructor - Dance" la un bit-rate mare?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.