Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

iRol

QUOTE(uve85 @ May 1 2007, 13:27) [snapback]2772881[/snapback]
va multumesc la amandoi smile.gif . Melodia am gasit-o pe hard, eram sigur ca o am da nu stiam cum sa dau de ea.

Batranetea asta. Se vede ca au trecut anii '90... deadtongue.gif

Ma rig, cine e expert, expert ramane. coolspeak.gif (Ma refeream la fus)
Masterboy
iRol, fuscobal, euro4ever si ceilati apelez din nou umil la voi . worthy.gif
Am un prieten care de 5 ani ( nu glumesc) incearca sa afle cine cinta melodia eurodance de mai jos din fundal. Eu n-am recunoscut-o. Sint sigur ca experinta voastra eurodance e mult mai vasta si poate o recunoasteti:
http://wipeout01.free.fr/ride/shake%20off%20(2)/02.mpg

Daca o recunoaste cineva ma revansez cu o surpriza eurodance wink.gif

iRol
QUOTE(Masterboy @ May 3 2007, 04:10) [snapback]2780528[/snapback]
iRol, fuscobal, euro4ever si ceilati apelez din nou umil la voi . worthy.gif
Am un prieten care de 5 ani ( nu glumesc) incearca sa afle cine cinta melodia eurodance de mai jos din fundal. Eu n-am recunoscut-o. Sint sigur ca experinta voastra eurodance e mult mai vasta si poate o recunoasteti:
http://wipeout01.free.fr/ride/shake%20off%20(2)/02.mpg

Daca o recunoaste cineva ma revansez cu o surpriza eurodance wink.gif

Este vorba despre piesa Kim Lucas - To Be You

Daca nu te descurci, o gasesti la mine pe ftp in audio si video defel...

Now where's my surprise? naughty.gif

Euro4ever
QUOTE(iRol @ May 3 2007, 05:56) [snapback]2781696[/snapback]

da-mi si mie ftp-ul pls jrol
iRol
QUOTE(Euro4ever @ May 3 2007, 14:20) [snapback]2782069[/snapback]
da-mi si mie ftp-ul pls jrol

e iRol tongue.gif

Mai degraba voi uploada ceva pe webspace. aici
Masterboy
QUOTE(iRol @ May 3 2007, 11:56) [snapback]2781696[/snapback]

iRol, you're the best, man. peacefingers.gif I-am dat email cu numele melodiei. Ai facut un om super fericit.
Thank you very very much ! ! I've been searching this song for 5 years now, I thought I would never had it someday. Thanks again. God bless you !

Uite si surpriza eurodance cu dedicatie:

http://www.youtube.com/watch?v=f4d5E2QgSdQ
iRol
QUOTE(Masterboy @ May 4 2007, 02:55) [snapback]2785154[/snapback]
iRol, you're the best, man. peacefingers.gif I-am dat email cu numele melodiei. Ai facut un om super fericit.

Ohh, mersi, mersi tongue.gif faina performanta coolspeak.gif . Mi se pare mie, sau Think About The Way a ramas tot un hit pana si aztazi smile.gif

Trimite ' You're welcome. ' la amicul tau din state peacefingers.gif

Masterboy
QUOTE(iRol @ May 4 2007, 11:49) *
Ohh, mersi, mersi tongue.gif faina performanta coolspeak.gif . Mi se pare mie, sau Think About The Way a ramas tot un hit pana si aztazi smile.gif

Trimite ' You're welcome. ' la amicul tau din state peacefingers.gif

Da, cred ca e une dintre cele mai remixate melodii eurodance ever. Numai eu am am vreo 8 versiuni iar remixul din 2007 (Frisco vs ICE MC) are un succes f mare un cluburi. Mie imi place la nebunie.
Tare ma bate gindul sa-mi iau un sintetizator eurodance si sa invat sa cint si eu melodiile eurodance, ca cel care cinta aproape perfect "Think avout the way" in clipul de pe youtube. Dar nu cred ca e usor sa prinzi ritmul.
Voi aveti idee cam ce modele de sintetizatoare/keyboard eurodance se foloseau in perioda '93-'96?
Korg? Casio? Roland?

BTW, am vazut ca manelistii folosesc mai ales Korg. biggrin.gif
iRol
Desi nu sunt la curent cu instrumentele muzicale, presupun ca majoritatea artistilor Eurodance, in era aceea, au folosit de cele mai multe ori sintetizatoare gen Yamaha, chiar si Akai. La fel si sampler-uri, drum-machine -uri, etc. de aceeiasi brand. Confirm mau mult sau mai putin, de la surse, gen. site-uri oficiale ale studiourilor session-group, saifam, etc.

Daca tot am intrat in detalii, nu strica sa mai fac cateva research-uri smile.gif . Presupun ca dupa atata timp, studiourile sus-amintitie, au schimbat complet echipamentul/dotarile.
Euro4ever

nu am mai intrat de ceva timp pe forum si sa ma revansez fata de voi

Hai sa va fac o surpriza
este in fiserul atasat
aproape toata colectia mea de videoclipuri eurodance

viteza este pana la 100 de kb/s ENJOY

am actualizat si webspace-ul so again enjoy
iRol
QUOTE(Euro4ever @ May 7 2007, 16:36) *
nu am mai intrat de ceva timp pe forum si sa ma revansez fata de voi

Hai sa va fac o surpriza
este in fiserul atasat
aproape toata colectia mea de videoclipuri eurodance

viteza este pana la 100 de kb/s ENJOY

am actualizat si webspace-ul so again enjoy

WOW! Mersi mult, my friend! Se pare ca vou avea cu se sa ma preocup. smile.gif Cred ca am sa le descarc pe toate, unele le am deja, dar asta nu conteaza. Am observat ca ai si 'magyar' cool.gif Am sa incerc sa ma revansez cumva, dar la capitolul torent, nu prea stau bine, am facut doar unu, cu Deep 36 si 39. Aici.

Cheers! Si chiar merita descarcat clipurile rolleyes.gif
nutumdp
QUOTE(Masterboy @ May 4 2007, 02:55) *

Supppppppeeeeerrrrrrr
Euro4ever
Salutare din nou am mai urcat inca unu pe isohunt de data asta cu niste muzica in format ogg

unele piese sunt fff rare veteranii pot confirma lucru acesta

masterboy fuscobal jrol so..bafta la down

Am ramas placut surprins, cand am vazut multa lume care down videoclipuri eurodance

deci EURODANCE STILL RULLLEEEZZ laugh.gif laugh.gif
ttvdesign
fratilor... am si eu sa va recomand ceva...
o compilatie...
Maxi Power vol. 4 (in special)
din pacate e aproape imposibil de gasit... pt ca e putin cautat si putin auzit de el si destul de vechi (1994)
eu il caut de o gramada de vreme si nu reusesc sa dau de el... gasesc numai detalii...

tracklistul e asta...

1.01 Masterboy Feel The Heat Of The Night (Special Maxi Power Mix) (5:05)
1.02 Stella Getz Dr. Love (Extended Version) (3:58)
1.03 Ice MC Think About The Way (Extended Mix) (6:05)
1.04 2 Unlimited The Real Thing (Extended) (6:20)
1.05 Marusha It Takes Me Away (5:01)
1.06 Cappella U & Me (Mars Plastic Extended) (6:45)
1.07 Magic Affair Give Me All Your Love (Maxi Cut) (6:19)
1.08 Cool James & Black Teacher Dr. Feelgood (Dr. Statikk Mix) (5:55)
1.09 O.T. Quartet, The Hold That Sucker Down (Happy Daze Vocal Mix) (6:37)
1.10 WestBam Wizard Of The Sonic - Part 1 (Original) (7:19)
1.11 Perplexer Acid Folk (Hard Trance Mix) (5:44)
1.12 Yello Do It (Marky P. & Teri B. Dub) (7:45)
Remix - Mark Picchiotti , Teri Bristol
1.13 Deep Thought (2) Push The Feeling On (Extended Mix) (4:35)

2.01 Sounds Of Blackness I Belive (Classic Gospel Mix) (9:54)
2.02 General Saint Oh Carol (Club Mix) (4:35)
2.03 CJ Lewis Sweets For My Sweets (Original 12") (4:33)
2.04 Corona The Rhythm Of The Night (Space Remix feat. ICE MC) (6:29)
Featuring - Ice MC
2.05 Tony Di Bart The Real Thing (Love De Luxe Mix) (7:20)
2.06 Shingen O-Daiko (Extended Version) (5:45)
2.07 Marc Z Time Is On My Side (Extended Version) (5:24)
2.08 Crystal Waters 100% Pure Love (Club Mix) (7:58)
2.09 Tag Team Here It Is, Bam! (Looop! Mix) (5:57)
2.10 Ce Ce Peniston Keep Givin' Me Your Love (West End Remix) (4:17)
Remix - West End
2.11 Odyssey (4) Move Your Body (X-tended Mix) (5:17)
2.12 Soul Temple Get The Power (X-Large Version) (5:01)
2.13 TNN La Cucamarcha (Club Version) (4:58)

majoritatea sunt mixuri care nu se mai gasesc in alte parti...
daca il gasiti undeva, anuntati-ma si pe mine, please mellow.gif

Dance on!
iRol
Euro4ever, esti un sfant notangel.gif . Mersi pentru seed! Voi lasa in timpul zilei, de acum incolo, sper ca pe la sfarsitul lunii vom downloada tot peacefingers.gif

Cat despre compilatia Maxi Power vol. 4, intradevar, contine niste super-selectii, dand peste cap radio edit-urile w00t.gif
nutumdp
Sal la toata lumea.
Am si eu o rugaminte la voi, vreau sa imi up-grade-z colectia de albume, si de acea cer ajutor in anumite situatii.
Sa incep cu 2Alive, din care am doar In the sky; Nekje dalec stran; Oprosti mi; Out of space (radio edit); Take it away; Tell it to my heart, nu am cunostinte sa mai fi existat alte melodii, cum se numea albumul, binenteles ca nu am gasit nici coperta!
iRol
QUOTE(nutumdp @ May 8 2007, 15:14) *
Sal la toata lumea.
Am si eu o rugaminte la voi, vreau sa imi up-grade-z colectia de albume, si de acea cer ajutor in anumite situatii.
Sa incep cu 2Alive, din care am doar In the sky; Nekje dalec stran; Oprosti mi; Out of space (radio edit); Take it away; Tell it to my heart, nu am cunostinte sa mai fi existat alte melodii, cum se numea albumul, binenteles ca nu am gasit nici coperta!

Au exista 2 formatii, cu numele de 2 Alive. Unul german, cu single-urile Out of space si Take it away, celalat din Slovenia cu Tell It To My Heart, In The Sky, Oprosti mi (aceeiasi ca tell it to my heart, dar pe slovena). Ai cam facut o tocanita dintre cele doua trupe tongue.gif
Astia sloveni mai au cateva single-uri sub numele 'Vivian'. Enjoy! La cover-uri, nu te pot ajuta sad.gif nu am avut niciodata un maxi 2 Alive
nutumdp
Aoleoooo, inseamna ca e incurcata treaba cu 2 Alive, dar eu sper sa o scot la capat!!!!
ttvdesign
QUOTE(nutumdp @ May 8 2007, 15:48) *
Aoleoooo, inseamna ca e incurcata treaba cu 2 Alive, dar eu sper sa o scot la capat!!!!

mai devreme, in topic, a fost mentionat un link cu toate formatiile eurodance si discografiile lor, + cateva din melodii cu sample... poate o sa iti foloseasca wink.gif

Dance on!
ttvdesign
linkul este...

http://eurokdj.free.fr/search/result_bio.p...p;Submit=Search
iRol
QUOTE(ttvdesign @ May 8 2007, 20:00) *

Right happy.gif

@Masterboy: Am facut o mica documentatie, despre claviaturi. Daca doresti un sintezitator profesional, iti recomand Korg M1:

http://vintagesynth.com/korg/m1.shtml

Ai mai dori si un rack, care au folosit si cei de la Faithless, Roland JV-1080, cool.gif

http://vintagesynth.com/roland/jv1080.shtml

Hai, e simplu, dai cu banu' si ai asigurat un workstation pentru hit-uri euro. 'njoy! smile.gif
Masterboy
Thanks a lot iRol. Deja m-ai pus serios pe ginduri. Korg-ul l-am gasit pe Ebay sub $300.
Sint curios ce feeling ai cind incerci sa si cinti melodiile eurodance la keyboard. It must feel great.
nutumdp
Mersi mult pt. link, este super super super, oricum luaseram la citit topicurile de la capat.

Ma uitam la acest topic care pur si simplu a explodat din nou in 2007 , sa ne auzim si in 2010
iRol
QUOTE(Masterboy @ May 9 2007, 04:55) [snapback]2808730[/snapback]
Thanks a lot iRol. Deja m-ai pus serios pe ginduri. Korg-ul l-am gasit pe Ebay sub $300.
Sint curios ce feeling ai cind incerci sa si cinti melodiile eurodance la keyboard. It must feel great.

Ei, atunci te-ai apucat serios de treaba. Eu zic ca merita la acel pret, desi nu prea am simtul gospodar. tongue.gif Mult succes la auctiune! Abia astep sa vad un video, cu tine, in posesie cu claviatura, reproducand cateva hook-uri din 'Feel the heat of the night' biggrin.gif

QUOTE(nutumdp @ May 9 2007, 07:10) [snapback]2808794[/snapback]
Mersi mult pt. link, este super super super, oricum luaseram la citit topicurile de la capat.
Ma uitam la acest topic care pur si simplu a explodat din nou in 2007 , sa ne auzim si in 2010

De acord, ne vom intalni in 2010, dar si mai curand. Normal, Eurodance-ul nu va pieri nici atunci, daca avem o comunitate unita! cool.gif

@Euro4ever:

37%. Inca cateva zile si gata coolspeak.gif

Euro4ever
Salutare voi sta la seed pana cand vei termina 43% jrol biggrin.gif am vazut ipu din ro

un mik update pe webspace http://soul2soull.webovastranka.cz/

Osmania - Face Of A Stranger.mp3
DJ Company - Rythm Of Love.mp3
Alphabeat - Ile Znaczy Jedno S³owo.mp3
2 ALIVE - oprosti mi.mp3

sper ca va placut si selectia de pe torrentu cu ogg-uri biggrin.gif

eurodance-ul nu va muri niciodata

vad ca si fetita mea danseaza pe Masterboy - feel the fire de...mama mama laugh.gif laugh.gif laugh.gif

doar a crescut numai in ritmuri eurod laugh.gif laugh.gif

voi reveni si cu alte update-uri pana atunci.....RESPECT SI NUMA" BINE EURODANCERI

si o reccomandare

buna pieesa : Active Box feat. Priscilla - Love Sensation.mp3
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.