QUOTE(iRol @ Jan 7 2007, 15:04)

Bine ai revenit, dragul meu, vad ca chiar ai interes asupre acestui gen, imi pare foarte bine, ca si generatia de azi, mai are cate ceva de commentat. Deci, in primul rand, nu am mentionat numele 'T-Short' in nici un post de-al meu. Asta revina la faptul ca tot nu ai citit atent toate posturile, ma confunzi, sau ai probleme serioase cu hallucinatul. In al doilea rand, chiar consider Genius o trupa Dance, autothon. (caci exista aproape in fiecare tara un astfel de priect, muzia eurodance, nu se refera la artistii 'clasici' din germania sau italia, ((asculta soho party, un proiect din ungaria - il gasesti si pe eurokdj)) Daca tot ai fi ascultat genius, macar puteai da de cateva elemente eurodance/bubblegum, daca tot tii de definita aia, si chiar te rog, inaite sa mai conspectezi forumul, si dupa aceea poti sa ma asaltezi! In fine fiecare are parerile lui, in cadrul acestui gen. Eu credeam ca fanii acestui gen sunt deschisi, inteligenti, si cu un nivel ridicat de cultura, care in nici in caz nu scriu in forumuri cu greseli ortografice 'shi', 'fak' 'aci', si inca da lectii la altii! Jale! (E pentru propriul tau nivel, poate tie ti se pare 'cool' exprimarea, in acel fel, doar unii membrii ignora userii cu acest 'stil') Eu zic ca ai gresit thred-ul. imi pare rau pentru tine. (posibil vei primi si un raport la administratori)
OPA Cine vorbeste !? ok! No comment
Dar vad in postu' tau k itzi este foame rau de tot
Pofta mare ! catzi ani ai 12 ?