Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

djl

Varianta din 1986 a piesei "Brother Louie" apare cumva pe coloana sonoră a filmului "Once upon a time in America (A fost odată în America)"?
haifisch
salutare

am si eu o mare rugaminte

daca are cineva melodia "K Da Cruz - New High Energy" versiunea de videoclip da-ti un pm va rog....nu o gasesc nicaieri

iRol
QUOTE(T-7even @ Nov 5 2006, 10:03) *
Ce vrei sa spu? death.gif eurodance la noi dar tu ce intelegi prin termenul de eurodance? eu inteleg trupe care s-au lansat in europa cu hituri iar la noi ..... cred ca nu se numeau trupe eurodance, ci niste trupe care incercau ceva nou photo.gif
E clar? sau no comment 4 U w00t.gif

Ei bine, atunci (94-96) nici cei de afara nu le numeau eurodance, ci doar simplu muzica dance. Era asa de cunoscut genul, incat, pentru oamenii de rand, muzica insemna dance! Asa ca T-7, ptoi sta confortabil, nu jignest pe nimeni, daca numesti pe ai nostri, trupe euro-dance. biggrin.gif Dupa parerea mea chiar merita, denumirea, muzica lor, doar au trecut 10 ani! Just think about it! w00t.gif Si da, intradevar incercau nu ceva nou, ci sa aduca moda la noi, si nu prostia din sud-est, ce va jigneste urechiile in zilele astea, pe la noi (manele puke.gif )
Masterboy
Am descoperit un videoclip recent cu Haddaway, care m-a impresionat foarte mult. Chiar are o voce de aur si parca cinta piesa mult mai bine decit cei care cintau originalul.
Ce parere aveti? Stiati de asta?
http://www.youtube.com/watch?v=C-XkEKJrCLI
iRol
QUOTE(Masterboy @ Dec 18 2006, 03:41) *
Am descoperit un videoclip recent cu Haddaway, care m-a impresionat foarte mult. Chiar are o voce de aur si parca cinta piesa mult mai bine decit cei care cintau originalul.
Ce parere aveti? Stiati de asta?
http://www.youtube.com/watch?v=C-XkEKJrCLI

coolspeak.gif Haddaway e Haddaway. clar, voce de aur, dar are vocea tipic Haddaway si in performanta asta live, si in hit-urile sale, precedente inlove.gif . Cei care cantau originalul? Te referi la Scorpions? Normal Haddaway avea alt stil, si voicea mai buna, decat solistul acelei formatii legendare.

peacefingers.gif
fuscobal
haifisc, din pacate versiunea din videoclip e cea mai slaba dupa multi. Eu am chiar videoclipul si vreo 2 sau 3 variante ale piesei dar nu cea din videoclip !Daca tii neaparat s-o ai pe aia poti face o separatie intre sunet si imagine cu un program dedicat !
haifisch
am facut rost de ea

multumesc inca o data lui iRol pt amabilitate smile.gif

nu mi se pare slaba....melodia asta nu am mai ascultat-o de multi ani...pt ca nu am mai gasit-o

dar totusi my favorite ramane Dance2Trance - Power of american natives....are si asta multe variante...

imi pare rau ca nu le-a reusit decat mel asta...

iRol
Cresti mare, haifisch! smile.gif
De la ce de la K. Da'Cruz, cel mai mult imi place 'Love is lifting me higher' si 'Take me to the stars (Masterboy club edit)'
Evindent I"m on fire (Axcel's favorite edit), mai putin 'Push' :-s

K. Da'cruz a fost un proiect destul de bun, fiind in top cu single-urile lor, mai ales in Israel. Despre 'new high energy' atat, ca mai degraba si eu prefer Radio edit-ul.
haifisch
nici pe celelalte nu le am si nici nu le prea stiu biggrin.gif

multa lume am vazut ca apreciaza pe haddaway, 2unlimited sau masterboy

nu stiam ca exista lume care sa fie ca si mine un mare fan al acestui gen de muzica...multi stramba din nas....il considera demodat
iRol

QUOTE(haifisch @ Dec 18 2006, 22:01) *
nici pe celelalte nu le am si nici nu le prea stiu biggrin.gif

multa lume am vazut ca apreciaza pe haddaway, 2unlimited sau masterboy

nu stiam ca exista lume care sa fie ca si mine un mare fan al acestui gen de muzica...multi stramba din nas....il considera demodat

Pana ce va exista o comunitate asemanatoare, din topic, nu o fie demotat niciodata! Deasemenea, exista multi fani spre West, in Statele unite, chiar si in America de Sud... Deci e o comunitate completa, care nu va lasa ,ca genul sa dispara. cool.gif Aceasta consta in colectionarea materialelor, din magazine, care la noi nu exista, nu s-au evoluat. (Chiar ma gandesc, magazinele gen foto-muzica, ce or face cu materialele discografice vechi? huh.gif ). In fine cei care nu cunosc genul, le asocieaza cu artistii cei mai cunoscuti ( Mr. President, 2 unlimited, Culture Beat, Haddaway ),dar daca citesti thread-ul de la inceput, sunt amintite destul de multe nume grei a genului ( Activate, Capital Sound, Indra, Maxx, Three-o-Matic, Samira, Superfly, Magic affair. Double Vision, Night People, Molella, Usura, Imperio....) Totate aceste nu prea trebuie sa-ti lipseasca tongue.gif . In fine, lasa sa stramba din nas, cine vrea, eu personal, intoteauna, voi asculta, respecta, si iubi genul, orice s-ar intampla. Eurodance-ul exista, si va exista! inlove.gif
Nu va lasati oameni buni! Faceti cate un dance-party, macar 2 ori pe an, invitat-va prietenii, si aratati-le ce a insemnat muzica buna. Sunt sigur ca nu o sa 'strambe din nas' si vor veni la chefurile organizate de voi!
haifisch
da....stiu si pe ceilalti dar am enumerat cam ce mi-a venit in minte.....

ultima data cand am luat dintr-un magazin un album eurodance a fost acum 6 ani "Best of Masterboy" pe caseta de la holywood music& film smile.gif

"In fine, lasa sa stramba din nas, cine vrea, eu personal, intoteauna, voi asculta, respecta, si iubi genul, orice s-ar intampla. Eurodance-ul exista, si va exista! " coolspeak.gif foarte adevarat, sunt de acord

dar e trist sa vezi cum multa lume care asculta aceasta muzica a uitat total de ea si acum COOL sunt doar artistii f apreciati acum....50 CENT, Usher etc bla bla bla

sper sa nu o ia nimeni in nume de rau....
fuscobal
Se pot gasi albume si single-uri pe gemm, funrecords si multe altele. Chiar acum vreo 2-3 luni am luat vreo 18 discuri destul de rare de la funrecords (X-Pression, Loft, Maxx, Megatronic, Face 2 Face...)!
T-7even
rolleyes.gif
QUOTE(connectorxp @ Sep 14 2006, 14:19) *
Caut o melodie Eurodance , este de prin anii '90 , inceputul ei seamana mult cu cel de la melodia lui MAXX - No More (I Can't Stand It) .

Melodia a fost folosita la o emisiune TV , ca melodie de fundal si recent am auzit-o pe "Europa FM" .

Melodia avea inceputul melodiei sus amintita , dupa aceea canta la intervale de timp regulate o voce de barbat filtrata digital , zicand "respect youreslf" sau "reflect yourself" , nu mi-am dar seama .

Melodia aceea nu are nici-o treaba cu DJ Bobo sau altii , iar cand am cautat-o dupa cuvintele cheie , numai ce nu trebuia am gasit .

Un fan Eurodance , poate stie despre ce vorbesc , il rog sa-mi zica artistul si titlul melodiei .
Multumesc.

Cred ca e vorba de Dj Bobo - Respect yourself , cred ca asta e
iRol
QUOTE(T-7even @ Dec 21 2006, 17:58) *
rolleyes.gif
Cred ca e vorba de Dj Bobo - Respect yourself , cred ca asta e

Dragul meu T-Seven, in primul rand vreau sa-ti mentionez, ca sa citesti mai atent postul, la care vreai sa dai raspunzi, chiar ai pus in quote, asa ca nu prea iti inteleg logica ta:

"Melodia aceea nu are nici-o treaba cu DJ Bobo sau altii , iar cand am cautat-o dupa cuvintele cheie , numai ce nu trebuia am gasit ."

Deci in concluzie, nu este vorba despre piesa lui DJ Bobo - Respect yourself.
In al doilea rand, deja de mult a fost dat un raspuns demult, inca in septembrie, vezi postul #273, #274.
Neatentia ta, iti vine de propria ta subestimare pe forum-uri, dar cand in vedere toate asta, sa ne traiesti, amice...
T-7even
QUOTE(iRol @ Dec 21 2006, 18:41) *
Dragul meu T-Seven, in primul rand vreau sa-ti mentionez, ca sa citesti mai atent postul, la care vreai sa dai raspunzi, chiar ai pus in quote, asa ca nu prea iti inteleg logica ta:

"Melodia aceea nu are nici-o treaba cu DJ Bobo sau altii , iar cand am cautat-o dupa cuvintele cheie , numai ce nu trebuia am gasit ."

Deci in concluzie, nu este vorba despre piesa lui DJ Bobo - Respect yourself.
In al doilea rand, deja de mult a fost dat un raspuns demult, inca in septembrie, vezi postul #273, #274.
Neatentia ta, iti vine de propria ta subestimare pe forum-uri, dar cand in vedere toate asta, sa ne traiesti, amice...

worthy.gif SArios! cursing.gif Ma lasa ramu death.gif
iRol
Daca tot suntem in perioada cand cheltuim o groaza de bani, pe "cadouri" si ne imbatam, samd. adica in periada aceasta materialista, aka. Craciun; efectiv in forum-ul, eurodance, m-mam gandit sa va fac un top, de euro-christmas-dance tongue.gif ,daca tot artistii de-atunci faceau numerioase cove-uri, dupa 'last christmas', 'jingle bells' si altele, sau, ma rog, modificau putin hit-urile lor precedente, cu niste elemente de christmas, de ex. sunete de clopotel, etc. Sar peste introducerea asta, plicitisitoare, si dupa cum urmeaza:

Masterboy - Feel the Cristmas Night (modificare dupa Feel the heat of the night)
Mr. President - Coco Jamboo (Chtistmas version) (modificare dupa, coco jamboo efectiv)
DJ Bobo - It's Time For Christmas
K2 - Weinachten In Der Berge
Captain Jack - Back Home (For Christmas)
Fun Factory - Sad Christmas
Ice MC - It's a Christmas Day (dupa It's a rainy day)
Masterboy - Chrsitmas Feeling (dupa Mister Feeling cu Linda Rocco)
Maxx - Power Of Love
Sylver - Lonely Christmas (nu apartine de la artistii eurodance, dar merita ascultat)

Enjoy, and a merry-dance-xmas to you!

Fiiti notangel.gif smile.gif hypocrite.gif biggrin.gifj:
fuscobal
Da, misto compilatia aia. O am pe singurul CD pe care a aparut oficial in Germania : Bravo Dance X-Mas

Track List complet :

Magic Affair - Tears of Love 4:06
Mc Sar & the Real McCoy - Shining Star 3:51
D.J. Bobo - Give Yourself a Chance 4:51
Maxx - Power of Love 4:16
Odyssey - Winter Night 3:53
Kim Sanders - Where Will you Go (I don't want to spend Christmas alone) 3:57
La Bouche - Do you Hear What I Hear 3:27
Fun Factory - Sad Christmas 4:59
Masterboy - Feel the Christmas Night 4:53
Chocolate - Brazil (feliz navidad) 3:14
Centory - Merry, Merry X-Mas 4:15
Mr. President - Christmas Today 3:57
DJ Company - Can you Feel the Spirit 4:55
Splash - Bells of Hope 3:29
Pharao - Christmas Land 4:19
Interactive - Oh, du Fröhliche 4:06
Perplexer - Bim Bam 3:08
DJ Nick - White Christmas 3:05
K 2 - Weihnachten in den Bergen 3:40

Sper sa mai gasesc discul ca nu le-am mai ascultat de anul trecut in loc de colinde smile.gif
iRol
Mi-ar placea sa am un rip complet, la compliatia sus mentionata. Am uitat sa mentionez titlul, am selectat preferatii de acolo, si am mai adaugat cateva. Asta numesc eu colinde! wink.gif
xmin
Daca tot Va plac melodiile care le-ati postat de ce nu le uploadati undeva si le punetzi si link-urile ptr Download
Ale mele sun:
-Casablanca
-Enya-May it be
ManiacSound
SAMIRA- The Rain
MASTERBOY- I Got To Give It Up
JESSICA JAY- Cassablanca
FUN FACTORY- Don't Go Away
ICE MC- Take Away The Colour
BEAT SYSTEM- What's Going On
WHIGFIELD- Sexy Eyes
2 UNLIMITED- No one
MAXX- No More
MAXX- Get Away
iRol
Salutari, si un An Nou Fericit tuturor! Sa aveti parte de cat mai multe Ritmuri Euro-Dance, anul asta. Dupa conspectarile mele pe internet, chiar vom avea un an nou bun, plin de reveniri ai artistilori nostrii preferati. Am inteles ca si Tommy Schleh (Co-producer-ul la Masterboy, acum Klubbingman) va introduce inca un single nou-nout. Sa speram. (inainte sa asaltati magazinele, din pacate aici la noi, dupa experientele mele, nu prea se pot gasi asemena discografii, nu stiu daca Uniunea asta va introduce ceva noutati, in capitolul 'dotarea magazinelor')

In fine sa trec la subiectul principal. Recomandarile mele pentru luna asta, dupa cum urmeaza:

1. X-Fader - Here We Are - O sa va placa asta, da da cool.gif
2. Bananarama - Every Shade Of Blue - Super piesa gen Eurodance, de la vechea trupa ,cu hit-urile Venus, Walk like an egyptian ,din anii '80 - Merita de deplin sa faceti rost de acest single. (euro radio mix & dance mix '95)
3. Kikka - Let me - Intra in aceiiasi stil ca cele 2 de sus (mai calm, relaxant, totodata eurodance de exceptie)
4. Mato Grosso - Love - Tipic Mato Grosso din '93
5. Systematic - Only 4 You - listen to that piano!
6. La Bouche - I Love To Love (eurodance mix) - recomand eurodance mix, varianta lenta, e cam lenta , la fel, ascultati pianul! e arta!
7.DJ Dado - The Same
8. Eclipse feat. Angela Martin - Change Your Love (radio sau love&crime mix)

Unele piese sunt destul de hard-to-find, recomand sa le cautati sample-urile pe eurokdj. Enjoy! wink.gif

In fine, sper ca se mai trezeste lumea pe aici tongue.gif chiar new commers-i si regulars. Sper ca dupa asta primim si de la tine cateva recomandari, Masterboy!
rolleyes.gif
T-7even
coolspeak.gif
Post de radio pe net Eurodance Z100

am descoperit un post care da muzica eurodance shi nu numai coolspeak.gif acestea sunt adresele: z100
z100 naughty.gif
iRol
QUOTE(T-7even @ Jan 6 2007, 22:28) *
coolspeak.gif
Post de radio pe net Eurodance Z100

am descoperit un post care da muzica eurodance shi nu numai coolspeak.gif acestea sunt adresele: z100
z100 naughty.gif

Nu merge non-stop, asa ca nu are rost sa postezi. Posibil un post de radio, de-acasa... sunt numeroase din-astea. Vreti radio cu muzica eurodance? Am mai postat mai demult cateva link-uri, sau vezi postul #245 ,este mentionat un post de radio eurodance non-stop.

(Pnetru T-7, voi posta inca o data: este vorba despre postul eurodance, de pe site-ul di.fm, sau poti incerca si Marky's eurodance: turn.to/eurodance. Astfel te-am scutit de chinurile care te frang cand te apuci sa citesti posturile mai vechi tongue.gif )

Enjoy again
T-7even
QUOTE(iRol @ Jan 6 2007, 23:33) *
Nu merge non-stop, asa ca nu are rost sa postezi. Posibil un post de radio, de-acasa... sunt numeroase din-astea. Vreti radio cu muzica eurodance? Am mai postat mai demult cateva link-uri, sau vezi postul #245 ,este mentionat un post de radio eurodance non-stop.

(Pnetru T-7, voi posta inca o data: este vorba despre postul eurodance, de pe site-ul di.fm, sau poti incerca si Marky's eurodance: turn.to/eurodance. Astfel te-am scutit de chinurile care te frang cand te apuci sa citesti posturile mai vechi tongue.gif )

Enjoy again

Serios ?
am uitat cine vb ? cel care crede ca genius shi t-short fak muzica eurodance cursing.gif Of Of mai mai shi postu merge i-a inceraca eu il ascult acum... coolspeak.gif peacefingers.gif
Ce intelegi prin Eurodance mai? uite aci mai clar ce inseamna termenul de eurodance http://karine.sanche.free.fr/faqs.htm bye
iRol
QUOTE(T-7even @ Jan 7 2007, 13:39) *
Serios ?
am uitat cine vb ? cel care crede ca genius shi t-short fak muzica eurodance cursing.gif Of Of mai mai shi postu merge i-a inceraca eu il ascult acum... coolspeak.gif peacefingers.gif
Ce intelegi prin Eurodance mai? uite aci mai clar ce inseamna termenul de eurodance http://karine.sanche.free.fr/faqs.htm bye

Bine ai revenit, dragul meu, vad ca chiar ai interes asupre acestui gen, imi pare foarte bine, ca si generatia de azi, mai are cate ceva de commentat. Deci, in primul rand, nu am mentionat numele 'T-Short' in nici un post de-al meu. Asta revina la faptul ca tot nu ai citit atent toate posturile, ma confunzi, sau ai probleme serioase cu hallucinatul. In al doilea rand, chiar consider Genius o trupa Dance, autothon. (caci exista aproape in fiecare tara un astfel de priect, muzia eurodance, nu se refera la artistii 'clasici' din germania sau italia, ((asculta soho party, un proiect din ungaria - il gasesti si pe eurokdj)) Daca tot ai fi ascultat genius, macar puteai da de cateva elemente eurodance/bubblegum, daca tot tii de definita aia, si chiar te rog, inaite sa mai conspectezi forumul, si dupa aceea poti sa ma asaltezi! In fine fiecare are parerile lui, in cadrul acestui gen. Eu credeam ca fanii acestui gen sunt deschisi, inteligenti, si cu un nivel ridicat de cultura, care in nici in caz nu scriu in forumuri cu greseli ortografice 'shi', 'fak' 'aci', si inca da lectii la altii! Jale! (E pentru propriul tau nivel, poate tie ti se pare 'cool' exprimarea, in acel fel, doar unii membrii ignora userii cu acest 'stil') Eu zic ca ai gresit thred-ul. imi pare rau pentru tine. (posibil vei primi si un raport la administratori)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.