Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Frankie

Mo-do - Eins, Zwei, Polizei
Max Him
Ooook, si iata o MARE SURPRIZA, si anume PRIMUL post de radio specializat pe muzica Italo din Romania. worthy.gif Si care tocmai si-a deschis emisia zilele acestea .
Mai precis, postul DOCTOR FM - licentiat CNA - emite pe frecventa de 100 MHz, prin intermediul retelei de televiziune RDS-RCS (TVS Holding) si pe Internet, la adresa www.doctorfm.ro
DOCTOR FM are astfel cea mai mare acoperire in judetul Brasov, intrucit TVS Holding este unicul operator CATV din judet. Semnalul postului este receptionat in absolut toate zonele cablate ale judetului Brasov, de la Sacele si pina la Fagaras, inclusiv in zonele sub-montane in care posturile de radio ce emit prin eter nu pot fi receptionate (zona Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu, Harman, Codlea, Poiana Brasov).
Desigur, postul este receptionat in toate locuintele din municipiul Brasov.
Target-ul postului se situeaza intre 25-55 ani, venituri medii si superioare.
Formatul muzical este ACHR, cu accentul pus pe anii '80 - in special partea de Italo Disco si Pop (65%), completat cu anii '90 (25%) si anii 2000 (10%).
Ritmul muzical pleaca de la Slow si ajunge pina la Dance, dar cu maxim 126 BPM, deci ritmurile nu sint suparatoare (House, Rave au fost categoric eliminate).
Tarifele de difuzare fac din DOCTOR FM un post de radio deosebit de accesibil si de eficient.
Pentru amanunte suplimentare, va invitam sa consultati site-ul agentiei si a postului de radio:
www.doctorfm.ro
Accesati apoi optiunea RADIO LIVE, iar dupa conectarea la Winamp sau Windows Media Player, inchideti site-ul pentru o auditie curata.
Transmiterea semnalului se face la o calitate exceptionala, ce depaseste cu mult orice alte statii radio din tara si chiar din strainatate.
Asadar, FELICITARI baietilor de la Brasov pentru postul de radio... de fapt PRIMUL post de radio din Roamania SPECIALIZAT pe muzica dance Italo! coolspeak.gif
POWER PLAY:

LINDA JO RIZZO- Perfect Lover

Ciao.!

Masterboy
Samira - Love train, o alta piesa excelenta a Samirei.

A auzit/are cineva Non Verbal - All I want ? Pe Eurodance Encyclopedia apare ca un proiect eurodance romanesc din 1996? dry.gif
fun cruiser
Here u go, Masterboy:

http://www.speedyshare.com/932644421.html @128kps biggrin.gif
Masterboy
Thanks fun_cruiser peacefingers.gif
Totusi, nu-mi pare a fi din Romania trupa asa cum spune pe eurokdj.com.
iRol
Salutari. Non-Verbal chiar suna fain! coolspeak.gif

Din pacate am chiar abandonat (temporar tongue.gif ) colectionarea, din pacate am si pierdut jumatate din colectia mea death.gif . am sperante ca voi recupera treptat, sper... pana atunci propunerile mele:

Essono - I Can't Understand
Three-O-Matic - Hand In Hand (Video/Radio Edit)
Roxxy - I'll Never Stop

Ps. Cautati dupa Eurodance Classics Mix Collection feat DJ Base, etc. Is rele, bun de tot tongue.gif !

Pax
proxxxy
Cateva piese pe care le ascult acum:

dj encore - i see right through you
kosmonova - dance avec moi
voodoo&serano - slide to the vibe
ayla - liebe

+la bouche, no mercy, dr alban si multi multi altii;

djl
Off-topic: Îmi pare rău că o spun, dar spre sfârșitul aniilor '90 începutul aniilor '000 Euro-dance-ul a decăzut în ceea ce privește calitatea. Îniante era muzică comercială care suna frumos, dar după aia a ajuns să fie muzică comercială care suna urât. În cazul Modern Talking (deși unii consideră că această formație era disco ) cred că de vină a fost faptul că au încercat să cânte prea mult în stilul late '90's - '000's; comparați remixurile de la "Brother Louie" și "Cherry, Cherry Laday" cu "TV Makes a supertar" și "Win the race" (asta parcă totuși sună mai bine).
nutumdp
my MUSIC by Music Media Dance Production:

Blue System - Leila
Base Department - You let me down (dance mix)
A.K. SWIFT - In the game
2 Brothers on the 4th Floor - Fly
Cappella - U got 2 let the music
CAESAR KANE - CLOSE TO YOU
Cool Cut - Please let me know (maxi vers.)
Cool Cut feat. Sunvibe - Dreamer
Cool James And Black Teacher - Dr. Feelgood
Corona - Baby, baby
Culture Beat - Got to get it
Da Flava - Do That To Me
Double Vision - Knocking
Dr. Alban - It's my Life
E-rotic - dr. Dick
Faithless - Insomnia
First Base - Follow me (freestyle mix)
Fun Factory - I Don`t Wanna Fight
Gala - Freed from desire
La Verona - Love Of My Life (Ext Mix)
Le Click - Summer, summer (long vers.))
Mc Sar & Real McCoy - Another Night
No Mercy - Missing
Pandera - In My Dreams
Sir Prize - Don't go away
Solid Base - Don't Give Up
Technotronic feat. Ya Kid K - Get Uo
X-Presion - This is our night

................................... and many more!!!!!!!!!!!!!!!

created by Music MDP Galati
daniel1976

salutare fani ai eurodance-ului

pentru voi o piesa (mai putin cunoscuta) din multele piese eurodance, care imi plac

DJ Company - Rhythm of love http://www.youtube.com/watch?v=vaarMEnRvaA
ttvdesign
ma bucur sa vad ca inca mai sunt oameni carora le place eurodance, trence si in general muzica anilor '90
muzica buna
muzica
eu sunt un... ascultator inrait si un... colectionar inrait al eurodance.
si ca toti ca mine, am o melodie pe care nu reusesc sa o gasesc niciunde. asta se datoreaza in mare parte si faptului ca nu-i stiu titlul si nici cine o canta ci doar 2-3 versuri...
credeti ca ma poate ajuta careva?
mel zice asa... "oh, tayko is the name of the japanese drum
oh, tayko, when you hear it, it sounds like a gun
oh, tayko is the power of the raising sun..."
suna cunoscut cuiva? worthy.gif

si in leg cu subiectul topicului... eu nu cred ca as putea sa aleg 3 melodii din atatea cate am si cate sunt.
sunt muuuuuuuuuulte melodii care sunt pe prima pozitie la mine biggrin.gif printre care dance 2 trance - warrior, odyssey - move your body si everybody move... nah, sunt prea multe ca sa le enumar:P

anyway, daca mai este cineva ca mine, cu melodii pe care nu le gaseste, sa-mi spuna, poate am:D

dance on!
fuscobal
QUOTE(ttvdesign @ Aug 31 2006, 11:16) *
ma bucur sa vad ca inca mai sunt oameni carora le place eurodance, trence si in general muzica anilor '90
muzica buna
muzica
eu sunt un... ascultator inrait si un... colectionar inrait al eurodance.
si ca toti ca mine, am o melodie pe care nu reusesc sa o gasesc niciunde. asta se datoreaza in mare parte si faptului ca nu-i stiu titlul si nici cine o canta ci doar 2-3 versuri...

si in leg cu subiectul topicului... eu nu cred ca as putea sa aleg 3 melodii din atatea cate am si cate sunt.
sunt muuuuuuuuuulte melodii care sunt pe prima pozitie la mine biggrin.gif printre care dance 2 trance - warrior, odyssey - move your body si everybody move... nah, sunt prea multe ca sa le enumar:P

anyway, daca mai este cineva ca mine, cu melodii pe care nu le gaseste, sa-mi spuna, poate am:D

dance on!

Hmm, n-ai putea sa incarci undeva un sample ca sa vedem mai ieczact despre ce e vorba ?
nutumdp
add-on: The Express & Moe - I'm On Your Side

Music Media Dance Production Galati 2006
ttvdesign
QUOTE(fuscobal @ Aug 31 2006, 13:03) *
Hmm, n-ai putea sa incarci undeva un sample ca sa vedem mai ieczact despre ce e vorba ?

Tocmai asta-i problema, ca nu o am. Daca as avea-o, as fi gasit io o cale s-o gasesc.sad.gif
Si nu reusesc sa scap de ideea ca nu o am cursing.gif
sper sa ii dau de urma in final...
iRol
QUOTE(ttvdesign @ Aug 31 2006, 11:16) *

Posibil , te gandesti la piesa O-Daiko - Shingen ...

daca nu ma insel
worthy.gif
fun cruiser
This 1?

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...D0392CE73C2BDF5
dolbys2001
Mai noi...
Zoom - Lois Lane
The Oh! - Got to be free
Me & My - Let the love go on
Smiles & More - Jet set life
Smile DK - Butterfly
Miss Papaya - Hero
First Base - Love is paradise

Mai vechi...
Snap! - I've got the power
Technotronic - Pump up the jam
Ice Mc - Think about the way
2 Unlimited - No limits
Fun Factory - Pain

si as putea sa fac o lista pana maine dimineata,
I LOVE EURODANCE
restul e vorba goala...

L.E. - Are cineva toata seria studio 33 eurodance party?
Super mix-uri...
Sau Pool mix of the 90s smile.gif
iRol
QUOTE(fun cruiser @ Sep 11 2006, 23:13) *

Yes, that's the one smile.gif

btw. ttvdesign: daca tot postezi o intrebare, macar sa fii atent, poate cineva chiar vrea sa te ajute... nono.gif
ttvdesign
Scuze, guys pentru tacere, am avut niste probleme cu netu...
si abia acum am vazut raspunsurile pentru mine...
si pot sa zic...

MERSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! peacefingers.gif w00t.gif peacefingers.gif

Nu ma asteptam sa o mai gasesc...
va raman dator big time
mersi la toti:*
daca sunteti si voi in catare de vreo melodie si n-o gasiti, nu ezitati sa-mi cereti;)

inca o data mersi mult de tot

see ya around;)
connectorxp
QUOTE(ttvdesign @ Sep 14 2006, 14:22) *
daca sunteti si voi in catare de vreo melodie si n-o gasiti, nu ezitati sa-mi cereti;)

Caut o melodie Eurodance , este de prin anii '90 , inceputul ei seamana mult cu cel de la melodia lui MAXX - No More (I Can't Stand It) .

Melodia a fost folosita la o emisiune TV , ca melodie de fundal si recent am auzit-o pe "Europa FM" .

Melodia avea inceputul melodiei sus amintita , dupa aceea canta la intervale de timp regulate o voce de barbat filtrata digital , zicand "respect youreslf" sau "reflect yourself" , nu mi-am dar seama .

Melodia aceea nu are nici-o treaba cu DJ Bobo sau altii , iar cand am cautat-o dupa cuvintele cheie , numai ce nu trebuia am gasit .

Un fan Eurodance , poate stie despre ce vorbesc , il rog sa-mi zica artistul si titlul melodiei .

Multumesc.
ttvdesign
QUOTE(connectorxp @ Sep 14 2006, 15:19) *
Caut o melodie Eurodance , este de prin anii '90 , inceputul ei seamana mult cu cel de la melodia lui MAXX - No More (I Can't Stand It) .

Melodia a fost folosita la o emisiune TV , ca melodie de fundal si recent am auzit-o pe "Europa FM" .

Melodia avea inceputul melodiei sus amintita , dupa aceea canta la intervale de timp regulate o voce de barbat filtrata digital , zicand "respect youreslf" sau "reflect yourself" , nu mi-am dar seama .

Melodia aceea nu are nici-o treaba cu DJ Bobo sau altii , iar cand am cautat-o dupa cuvintele cheie , numai ce nu trebuia am gasit .

Un fan Eurodance , poate stie despre ce vorbesc , il rog sa-mi zica artistul si titlul melodiei .
Multumesc.

deocamdata nu reusesc sa-mi dau seama... imi suna ceva in minte, dar nu reusesc sa-i dau de niciun capat...
te-as ruga, daca poti, sa... inregistrezi vocal, sa fredonezi, si sa postezi sau sa-mi trimiti un link...
pana atunci am sa continui sa incerc sa-i dau de urma...
connectorxp
QUOTE(ttvdesign @ Sep 14 2006, 15:46) *
deocamdata nu reusesc sa-mi dau seama... imi suna ceva in minte, dar nu reusesc sa-i dau de niciun capat...
te-as ruga, daca poti, sa... inregistrezi vocal, sa fredonezi, si sa postezi sau sa-mi trimiti un link...
pana atunci am sa continui sa incerc sa-i dau de urma...

Mai bine ma omori decat sa cand biggrin.gif .

Atasez o inregistrare dintr-o alta melodie care are acelasi ritm si instrumente cu cea cautata .
ttvdesign
QUOTE(connectorxp @ Sep 14 2006, 16:56) *
Mai bine ma omori decat sa cand biggrin.gif .

Atasez o inregistrare dintr-o alta melodie care are acelasi ritm si instrumente cu cea cautata .

smile.gif)
stiu melodia de la maxx, dar nu reusesc sa fac legatura...
in minte imi mai vine si we fade to gray, a lu midge ure si ultravox, dar nu stiu sigur...
incearca sa cauti we fade to gray dar o versiune mixata (asta daca nu esti sigur ca pe fundal e ce ai zis...)
oricum, sigur e ca nu-i zice nici respect yourself nici reflect...
i'll keep lookin'...
connectorxp
QUOTE(ttvdesign @ Sep 15 2006, 11:28) *
smile.gif)
stiu melodia de la maxx, dar nu reusesc sa fac legatura...
in minte imi mai vine si we fade to gray, a lu midge ure si ultravox, dar nu stiu sigur...
incearca sa cauti we fade to gray dar o versiune mixata (asta daca nu esti sigur ca pe fundal e ce ai zis...)
oricum, sigur e ca nu-i zice nici respect yourself nici reflect...
i'll keep lookin'...

Asta e , mersi mult . coolspeak.gif coolspeak.gif coolspeak.gif worthy.gif .
De la We fade to gray pana la respect yourself e distanta mare , dar eram la iesire din BUC si nu aveam semnal bun la radio .
ttvdesign
QUOTE(connectorxp @ Sep 15 2006, 18:55) *
Asta e , mersi mult . coolspeak.gif coolspeak.gif coolspeak.gif worthy.gif .
De la We fade to gray pana la respect yourself e distanta mare , dar eram la iesire din BUC si nu aveam semnal bun la radio .

ma bucur ca am fost de ajutor:)
daca mai ai cereri, am deschis un topic in "muzica straina" numit "request & offer" pentru situatii de genu;l acesta...

Dance on!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.