Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Masterboy

QUOTE(fuscobal @ May 1 2006, 21:16) *
Mah, da chiar nu stiti si voi una pe care sa nu o am ? smile.gif

Ia uite-o. Masterboy - Love Message 2006 Sa nu-mi spui ca si pe asta o aveai biggrin.gif
Un remix superb Masterboy dupa celebra piesa de caritate din '95 Eurodance All stars( E-rotic, Masterboy, U96 etc - Love message)

Aveti un sample de 1min si 12 sec al melodiei. Pur si simplu superb pt 2006. Mai ales vocea lui Trixi Delgado, solita de la Masterboy cool.gif

iRol & Co., do you like it? peacefingers.gif
iRol
Intradevar piesa e superba, defapt trupa se numeste acum Klubbingman, adica Tomy Schleh, si mai are piese remixate originale, din 'epoca de aur' a trupei Masterboy. Acum cateva posturi mai sus, am amintit de un album Masterboy, dar nimeni nu a venit cu comentariile. Albumul de numeste Masterboy, "Greatest Hits Of The 90's & Beyond" . In paralel cu aceasta a aparut un album, tot cu 2 CD-uri a lui Klubbingman, intitulat "Hits & Remixes 2001 -> 2006". Acestea au apartun inca in august, in state, si din pacate, nu vor fi distribuite in europa (inca).

PS. Cautati piesa ca Klubbingman - Love Message

Masterboy
QUOTE(iRol @ May 5 2006, 11:40) *
PS. Cautati piesa ca Klubbingman - Love Message

Mda insa eu tot nu inteleg de ce nu pastrat numele Masterboy, ca pina la urma tot vocile lui Tommy Scleh si Trixi Delagado sint in melodii mad.gif
Masterboy
iRol, apropo, Klubbingman - Wonderland am impresia ca este un alt remix dupa o piesa originala eurodance. Ai idee cine o cinta? La fel si Klubbingman - Magic Summer Night. Any ideas? dry.gif

Aa, era sa uit de o superba melodie 100% pure eurodance pt weekend:
Clubmen - All we need is love

Enjoy wink.gif

PS Also, Crazy Heaven - Looking for you, pt advanced eurodance fans, hard to find but very nice.
iRol
Din pacate Tommy Schleh a avut numele inca din anii '80, adica Klubbingman, dupa ce a intrat in proiectul Masterboy, a renuntat la acel nume.
Din punctul de vedere a solistelor, s-au intors numeroase soliste la Klubbingman: Wonderland era una dintre primele piese, neremixate, care nu e cover, la unul mia vechi, la fel No Limit (On The Beach) (Clupul la piesa acela am vazut prima data in 2003, vara. Ultimul album care avea sub numele Masterboy, se numeste I Need A Lover Tonight din 2002 (avand ca Trixi solita). Magic summer Night nu seamana deloc cu piesa originala cu aceiasi nume. Piesa in care mai auzim vocea la Trixi se numeste (We Call It) Revolution din 2005. Din pacate nu pot sa zic cine canta in pisele care m-ai numit, dar cu putina 'Googleare' poate gasesti raspunurile tongue.gif

Intradevar, Clubmen - All We Need Is Love, beat-uri perfecte, eurodance, le recomand pt toti de pe acest forum coolspeak.gif

Cu Crazy Heaven m-ai prins, dar nu ma predau asa usor biggrin.gif In clipa asta il asuclt. E Super!

peacefingers.gif
fun cruiser
QUOTE(iRol @ May 6 2006, 08:38) *
Din pacate Tommy Schleh a avut numele inca din anii '80, adica Klubbingman, dupa ce a intrat in proiectul Masterboy, a renuntat la acel nume.

Miss the good old Masterboy..

Ia vedeti daca mi-am facut temele pt azi... aveti astea? w00t.gif

jr flex - work that love
dream community - mixed emotions
time squad - make me move
2 alive - take it away
blue sky - stay (rap remix)
double dare - i believe
jenniffer - paradise
lena - move to the rhythm of love
qfx - you got the power
tfo feat hysteria - magic
maxima - move your body
zoo inc - lay down
patty dart - leave me or love me

daca le aveti si astea inseamna ca nu sunt singurul dependent peacefingers.gif
Masterboy
QUOTE(fun cruiser @ May 7 2006, 17:02) *
Miss the good old Masterboy..
Ia vedeti daca mi-am facut temele pt azi... aveti astea? w00t.gif

daca le aveti si astea inseamna ca nu sunt singurul dependent peacefingers.gif

Fun Cruiser, m-ai cam prins cu tema nefacuta cu multe din ele sleep.gif O sa revin cu review-uri la ele.
BTW, JR Flex- Work that love e superrrr!

love&peace
haddaway-what is love
griff it-murderer
diana king-lies
livin' joy-don't stop movin'
snap-rhythm is the dancer
culture club-karma cameleon
DJ Shushi
Cele mai tari:

1. DJ NEFI - Music for the people
2. NIGHT PEOPLE - In the night
3. FUTURE BEAT - Destiny
4. MEGATRONIC - Into the fire
5. SNIPERS - Fire
6. SOLID BASE - In your dreams
7. LOOK TWICE - Move that body
8. ANTICAPPELLA - Move your body
9. DJ COMPANY - Rhythm of love
10. E'VOKE - It's my life
11. BASIC ELEMENT - The promise man
12. FIRST BASE - Love it's paradise
13. INTERMISSION - Honesty
... hehehe!...si lista poate continua la nesfarsit! coolspeak.gif
DJ Shushi

si mai adaugam:
- ACTIVATE - let the rhythm take control
- DARKNESS - In my dreams
- EGMA - Let the bass kick
- DIGITAL BOY - Crossover
djl
îmi amintesc când am ascultat pt. prima dată Jessica Jay - "Cassablanca": prin 1995 eram la o petrecere dată de o familie de irakieni care se mutase la mine în bloc, cu un etaj mai giosm și era ziua fetei sau băiatului; pe vremea aia nu îmi plăcea să ascult muzică cu volumul dat tare și tot dădeam casetofnul mai încet! bigyellowgrin.gif Până nu demult am crezut că melodia se referă la orașul Casablanca din Maroc.
Ce vremrui frumoase...
Masterboy
QUOTE(djl @ May 15 2006, 09:42) *
îmi amintesc când am ascultat pt. prima dată Jessica Jay - "Cassablanca": prin 1995 eram la o petrecere dată de o familie de irakieni care se mutase la mine în bloc, cu un etaj mai giosm și era ziua fetei sau băiatului; pe vremea aia nu îmi plăcea să ascult muzică cu volumul dat tare și tot dădeam casetofnul mai încet! bigyellowgrin.gif Până nu demult am crezut că melodia se referă la orașul Casablanca din Maroc.
Ce vremrui frumoase...

Vezi ca are si un remix misto din 2003

Jessica Jay feat Maniack - Casablanca

iRol, fuscobal si restu, stiti cumva in ce limba este cintata melodia
Mauro Pilato & Max Monti - Gam Gam, dar mai ales cum se traduc versurile?
Ma macina din 95' si tot n-am aflat inca ce semnifica gam gam dry.gif

PS Djl, cind auzi Casablanca oricum te gindesti in primul rind la Maroc
iRol
Buna! Din pacate cu tristete constat, ca s-a cam diminuat activitatea pe acest topic. confusedsmiley.png Dar sper ca nu ati uitat-o, ca si genul de muzica Euro-Dance, asemenea. Caci eu niciodata! nono.gif coolspeak.gif dar din pacate am stat destul de rau cu managementul timpului, si nu prea am scis. As reveni cu prezentarea a 3 compilatii Eurodance, aparute in anii '90, recent achizitonate de mine. (Ce bine e cand locuiesti vis-a-vis de un ex-studio radio, si iti ai amici, de-acolo coolspeak.gif .Aceste compilatii au fost publicate, de la cele mai renumite case de discuri din Germania, din anii' 90 (chiar si acum) Arcade, respecitv ZYX Music. In fine, aici le putei vizualiza, fotografiile, facute de mine, despre albume:

http://82.78.161.107/gallery

Nu sunt prea priceput in fotografica, dar m-mam chinuit un pic cu 'macro' dar nu destul, sper ca am reusit cumva ca textul de pe ele sa fie citibil photo.gif . Astept PM cu pacere, daca cineva s-ar interesa de albume sau continutul acestora rolleyes.gif . Peace, Unity, EURODANCE!
Masterboy
O recomandare excelenta pt weekend si pt vara.
Un Remix excelent al lui ICE MC cu o superba melodie a sintetizatorului, specifica lui ICE MC.

Ice Mc - My World (2005) un excelent candidat de hit al verii.

In rest ce faceti, ati adormit? Inca putin si dam UP la topic, ca pe bursa biggrin.gif
17ani
Folositi Ares pt download - probabilitate f mare de gasire a melodiilor cautate
P.S. Cassablanca - no comment coolspeak.gif
Masterboy
Incredibil ! Masterboy is back! 3 melodii noi noute din 2006 cu vocals de la toti cei 3 membri:

Masterboy - Ice Ice Baby
Masterboy - Lucky Lie
Masterboy - Say Yeah

PS fun_sms peacefingers.gif

http://www.soyuz.ru/?s=_index_one_music_mo...c0d0f5930662974
iRol
Aa salutare. Asta da news. Masterboy cu nou single-uri. Hmm, dupa coperta, si inscriptia cirila, ma indioesc daca e oficial . ori e produs exclusiv, doar pt rusia? Mda, plauzabil, in rusia, pe vremea aia erau foarte iubiti! Dar sound-ul acestor piese suna chiar foarte bine!
Sa incep un review? Ca sa fiu sincer e soare, e mare, (adica munte) si nu pre am chef ,dar

Ice Ice Baby: Sunet cool, ca si titlul (dar cam, neinfricat, e inspirat.. dar sound ul si tetxtul, nu este deloc asemanator cu piesa altor trupe ( la care m-am gandit, cu acelasi titlu) In fine e foarte dansabil si cool. Vicaluri tipic Masterboy, vocea lui Trixi recunosti din prima. Frumos comeback, intradevar. "Ice Ice Baby, I'm a Devil, But I'm Sweet"

Lucky Lie: Sa fiu sincer m-am speriat de vocal-uri. Nu stiu cum vi se pare, dar mie mi se pare cam 'strange' accentul. mellow.gif Nu de text, ci de felul cum e interpertat la accent. Ma rog ori eu is cam picky. Partea muzicala, mi se pare la fel de cool cool.gif , ca si Ice Ice Baby. Asta e posibil ca scriu acest review, pe cand ascult piesa respectiva. smile.gif

Say Yeah: Cand a inceput piesa, m-am gandit deja la un remix, cum ar suna mai bine, biggrin.gif dar in fine, vor scoate numeroase remix-uri, numeroase DJ-uri. Am recunoscut elemente Haddaway. Pianul e foarte bun, dar ar fi mai bine ,daca s-ar auzi mai tare.

In Fine, toate cele 3 piese is super bune, si dansabile, demna de originalitatea Masterboy. Dintre cele 3 imi place Ice Ice Baby cel mai mult. Totusi, cele mai remarcate piese, vor ramane intoteauna, cele de-atunci... worthy.gif

Din pacate nu prea am avuit mult timp, dar acum voi avea mai mult la indemana, si voi posta mai frecvent. Am avut si ceva probleme, ca nu m-a anuntati prin mail ,daca exista posturi noi, dar voi remedia. Am vrut sa mai postez ceva titluri, pt recomandari, dar asta voi face mai incolo, chiar daca am ceva idei. In fine. http://82.78.161.107/stonyhill/gallery --> 'My Covers' acolo veti gasi ceva cover-uri la compliatii, pe care le-am achizitionat, voi pune din cand in cand continut nou. Sper ca veti mai posta si voi. Ciao
adi_tec
Baiii fratilor m-ati omorat death.gif !!!!! Cautand o melodie din aia veche eurodance pe net am gasit acest forum si nu-mi venea a crede cate alte zeci de melodii f.f. greu de gasit am vazut aici !!! Aveam in cap o gramada de melodii vechi care le ascultam pe la radio prin anii '90 (liceean pe atunci) si habar nu aveam cine le canta! Ei a venit acest forum dupa atatia ani...ce am gasit pe aici m-a lasat masca...multe din titlurile care apar pe aici le-am downloadat de pe mIRC(EFNet-si canalul este Eurodance4ump3) la recomandarea unui postator de pe aici si de abia atunci mi-am dat seama ca astea le cautam io de fapt!!! SUPER !!! coolspeak.gif

peacefingers.gif worthy.gif worthy.gif peacefingers.gif
djl
Mai recomand Capitan Hollywood Project - "Love and pain".
adi_tec
coolspeak.gif Incercati: http://di.fm/mp3/eurodance.pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E super radio! peacefingers.gif
iRol
Salutare! Observand ca nu prea mai e activitate pe acest thread (destul de interesant pentru mine) , voi incerca sa mai 'keep-alive' putin. Ca sa nu aveti lipsa se piese, iata cateva titluri care va recomand spre auditie, vara asta. (Titlurile sunt destul de rare; orice problema, PM me) :

Newton - Skyhigh
Essono - I Can't Understand
D-Cord feat. Cissi - Another Day
Mr. John - It's Not Too Late
Systematic - Only For You

Un nou single, semnat Klubbingman feat. Trixi Delgado - Ride On a White Train. (o piesa care o sa faca nopti albe, in cluburile care se respecta. Garantat de mine cool.gif )

In fine, ne-am bucura, daca ar mai fi activitate mai mare, in acest thread, ca primavara, chair daca e Summer Holiday ( Pearl ) . Va doresc o vara frumoasa, si plima de muzica EURODANCE.
djl
Pe Național F.M. e un weekend cu muzică din anii '90 naughty.gif ; în București Național F.M. se "prinde" pe 91,7 MHz!
Masterboy
iRol chiar e vara si lumea e in vacanta, insa de eurodance nu voi uiat niciodata.
Ce recomand eu pt weekend e un remix nou nout:

Masterboy - Feel the heat of the night 2006

Iar eurodance clasic:

Amadin - Take me up (am impresia ca seamana f mult cu Dr Alban la vocal)

Apropo, are cineva remix-urile la cele 3 piese noi noute ale lui Masterboy?

PS Noul single de la Klubbingman (Masterboy ) - Ride on a white train e beton. peacefingers.gif
fuscobal
Se gasesc pe torente toate mixurile de la love message. Eu am 9 !
Masterboy
QUOTE(fuscobal @ Jul 15 2006, 23:12) *
Se gasesc pe torente toate mixurile de la love message. Eu am 9 !

La Ice ice baby si Lucky lie ai vreun mix?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.