clerick
14th April 2006, 12:50
Super fratilor !!.... credeam ca sunt singurul melancolic ...si ma bucur enorm sa vad ca mai sunt si altii care apreciaza muzica anilor 90' . In primul rand as vrea sa il felicit pe Masterboy pentru initiativa de a deschide acest thread si in al doilea rand sa postez si eu cateva piese care nu le-am vazut mentionate aici .
Flexx - Wake up
Pizza man - Take me up ( super!! ...ma intreb de ce nu s-a postat pana acum)
Evelyn-Come And Get Me
Waldo's people - Feel so good
Captain Hollywood - Danger Sign (cu accente rock dar cu vocea inconfundabila a batranului capitan)
fuscobal
14th April 2006, 13:32
Interface - The Heat Of The Night
Paradisio - Vamos a la discoteca
Koko - Open your eyes
Haddaway - Better world (o alta bijuterie eurodance a lui Haddaway)
Get Wet - Something unreal (probabil unul dintre cele mai misterioase proiecte eurodance)
Cele mai bune piese de la Interface sunt "The heat of the night" si "Nothing matters". Info despre Get Wet :
Get Wet is a Swedish project featuring a solo male vocalist. They released 2 eurodance singles. They made a comeback in 1997 under the name Caymen and released a track called Games That We Play
Get Wet - Angel (1995) > single
1. Angel (Radio Mix)
2. Angel (Xtended Remix)
3. Angel (Cut'n Dub Version)
4. Angel (Digirec Instrumental Mix)
Get Wet - Something Unreal (1996) > single
1. Something Unreal (Radio Edit)
2. Something Unreal (Extended)
3. Something Unreal (No Time Stretch Mix)
4. Something Unreal (Sing Along Version)
overtaxer
14th April 2006, 14:37
get wet--super tare piesa something unreal, de ce misterios proiectul?
iRol
18th April 2006, 15:45
Buna tuturor! Sper ca ma scuzati, ca nu prea am postat pe aici, din cauza probelemelor la conexiunea. Era si o vreme, cand nu intra deloc pe forumurile softpedia. Se pare ca s-a rezolvat
Vreau sa recuperez ceva, si va dau recomandari si pentru sarbatorile care urmeaza. Masterboy, mai da si tu un semn de viata. Zi daca is ok id-urile. Mai gresesc si eu. Deaceea nu vreau sa ai neplaceri din cauza asta. In fine, mia- amintit ne niste track-uri care neaparat trebuie sa le ascultati daca sunteti adevarati fani Eurodance! Si sunt sigur ca sunteti
.Apropo am observat ca acest thread are ceel ami multe reply-uri, din sectiunea Muzica strania. E o performanta! Trebuie sa-l multumim pe Masterboy! Succesul e garantat demult!
Hai sa trecem la muzica serioasa:
Double You - That's The Way - un cover facut, dupa piesa originala, pe care nu il cunosc, din pacate
se poate auzi mai des in reclame (originalul normal) Piesa asta e pur euro, magnfic 
Activate - Hypnotized - Una dintre piesele, cu care mi-a inceput 'fanatizmul'
spre eurodance sa 'explodeze'. pt sa zic ca a fost o piesa potrivita pentru astfel de lucru. Beat-uri simple ca si vocal. e o piesa cool, simplist, frumos...
Crystal Dreams - Every Woman - nu se poate comenta destul de intens aceasta piesa
, vocal mai special, deosebit. sincer sa fiu, piesa aceasta era destul de hard-to find, pentru mine, nu era numai i o piesa aleator in colectie.
Masterboy - Masterboy Theme The Third - Excelenta creatie pt cei care vor sa asculta eurodance pur, de calitate, de la cea mai buna trupa dance din toate timpurile. Acultati-o. va rog! Va veti indragosti de el! 
Apropo de Masterboy (trupa). A aparut o compilatie cu 2 cd-uri, un fel de best of.. sub numele de "Greatest Hits Of The 90's & Beyond!" . Conform lecturii mele, de pe internet, compilata aceasta, din pacate, nu va fi distribuit in Romania.
.speram ca se va poate gasi, totusi pe servicile de magazine de discografii on-line. care vor distribui si in romania. Despre album puteti gasi un review aici http://eurodancehits.com/review.html .cautati textul 'masterboy' . Va doresc Sarbatori Fericite, si auditie placuta!
Masterboy
19th April 2006, 03:40
QUOTE(iRol @ Apr 9 2006, 10:31)

Scuze Masterboy, nu imi merge conexiunea spre exterior de ceva timp... pot-sal dau in judecata provider-ul? in fine habar-nai in ce chinuri scriu acest reply, prin viteze dial-up intr-un club de net zgomotos, fara a avea comfortul de-a scrie de pe sistemul meu...
in fine, daca ma amintesc bine
sample1: Cheyenne - Money Man ( Ma miram ca nu ai stiut pe asta ... nu e hard to find)
sample2: Cobalt - Look at me (e excelent! )
Un week-end placut
Sorry pt lenevie
iRol, felicitari pt identificari. Am crezut ca te prind nepregatit macar de data asta
Double You - Nice life nu am auzit nicaieri de ea, eu in schimb eu stiu de Double Fox - Nice Life
Donna di Palma - I run to you e f placuta, se simte eurodance-ul din ea.
Double You - That's the way I like it, e superba, imi place f mult sintetizatorul
Iata si recomandarile mele pt aceast saptamina:
CB Milton - Hold On,
CB Milton - It's a loving thing, daca va place Haddaway e imposibil sa nu-i iubiti melodiile pt ca sint pe exact acelasi stil
Night People - Take me tonight (sintetizator si vocal in cel mai pur stil eurodance)
Jessica Jay feat. Maniack - Cassablanca ( Remix 2003 ) o sa veti o surpriza cind asculati melodia
Double You feet Alexia - Me and you
Amber - I'm a dreamer, dupa unii mai reusita ca This is your night
CJ Anderson - Strange way to love (if you can find it)
Eurodance all stars - United, foarte asemanatoare cu cealalta melodie caritabila Children need a helping hand.
Si o dedicatie speciala pt iRol: Cartouche - Touch the sky, nota 9 pt melodia sintetizatorului.
fun cruiser
20th April 2006, 17:14
Real Im-pact - Living In A Jungle o mai stie cineva?
Concura la vremea ei cu 2 Brothers on the 4th floor - Come Take My Hand, nu chiar atat de cunoscuta si destul de greu de gasit piesa...
Dar de "summer dance" (sau cum sa-i zic)
nu pomeniti nimic? ma refer la cele din perioada 96-98 gen Heath Hunter, Marcel Romanoff, Pandera, Fresh System, Sqeezer, Mr President...
Ce vremuri....
Masterboy
21st April 2006, 05:18
Legat de Get Wet si Interface sau Gush, on alta trupa f apropiata ca stil:
Sparks - When I kiss you
PS iRol, ceva recomandari pt weekend?
fuscobal
21st April 2006, 08:36
Sigur e vorba despre Real Im-Pact ? Eu nu am la cunostinta despre asa ceva. Nu cumva este N.E.O.N. - Living in a jungle ?
This project features the raps of Anthony Dyer a.k.a. A.D. Neal. Fulvio Zafret was a part of the musical team, as well as F.Contadini, E. Funkhouser and C. Kowatsch. A.D. Neal este conform preferintelor cel mai tare rapper Eurodance din toate timpurile. Numai ca sa aveti o idee despre cate a putut sa faca omul asta pentru muzica Eurodance :
Tony Dyer (aka AD Neal, Neal Anthony Dyer or Tony Tee) was born in London in 1971. He was rapper for many eurodance projects (mainly produced by F. Zafret). The list is not complete yet and some contributions have to be confirmed...
Night People - In The Night
Afrika Bambaataa - Feel The Vibe
Beat System - Stay With Me
Blue Heart - Singing I'm Happy
Bruce & Bongo - Geil
Dance D-Vision - The Evolution (Make It Move)
D.I.P. (Give Me Your Lovin)
Get Ready - Come On
H.A.D. - Spirit Of The Night
Future City - Only Love
Interface - Nothing Matters
N.E.O.N. - Living In The Jungle
Sabrina - Angel Boy
Shannon - It Got To Be Love
Skeec - You Are My Lover
Valencia Non Existe - Feel Your Loving
Asta e piesa in format .ape (compresie fara pierderi > 27MB):
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0ECJ6IK...LL06G87SKQTOJS3
fuscobal
21st April 2006, 08:39
Rugaminte mare : Are cineva "House Control - Calling the night" in stare buna ? A mea se pare ca s-a bulit de la jumate incolo !
clerick
21st April 2006, 11:00
Bai fratilor de unde scoate-ti voi piesele astea ca nu le gasesc de nici o culoare
ma enervez ca nu le gasesc ....in fine ..pun si eu cateva care cred ca sunt mai greu de gasit , dar banuiesc ca unii le aveti deja ascunse prin colectiile voastre :
After Touch -She Wanna Dance (Radio Edit)
Edelweiss - Bring me Edelweiss
Dreamworld - Movin' Up
4-2 The Floor - Future Love (Radio Edit)
Ancorah - You Will Be Mine
Angelina - Power Of Love (The Ultimate Mix)
Magik Force - Body & Soul (Radio Edit)
Si apropo iRol daca ai vrei sa faci comanda de ceva albume , te ajut cu cea mai mare placere ...sunt in Elvetia de 5 ani si pot sa fac comanda si sa gasesc aproape orice !
Masterboy
21st April 2006, 21:16
Apropo, fuscobal, iRol stiti ceva despre
Savage - Don't you want me
Melodia e o superba piesa eurodance hi-nrg si am impresia ca e vocea celui de la Double You
fun cruiser
22nd April 2006, 12:07
QUOTE(Masterboy @ Apr 21 2006, 22:16)

Apropo, fuscobal, iRol stiti ceva despre
Savage - Don't you want me
Melodia e o superba piesa eurodance hi-nrg si am impresia ca e vocea celui de la Double You

Savage , sau Roberto Zanetti, mai cunoscut ca Robyx... producator, compozitor si presedinte la DWA Records.
Don't Cry Tonight 1983
Only You 1984
Radio 1984
A Love Again 1984
Time 1985
Celebrate 1986
I'm Loosing You 1988
So Close 1988
Goodbye 1989
I Just Died In Your Arms 1989
Don't Leave Me 1990
Something/Strangelove 1993
Don't You Want Me 1994
Proiecte Robyx : Ice MC, Double You, Alexia, Corona
Fuscobal Real Im-pact se numeste formatia, Living In A Jungle, am gasit si albumul, foarte greu...
fun cruiser
22nd April 2006, 23:15
Si inca un album Savage pentru Masterboy
Savage - Strange Love (LE)
01 Don't You Want Me (Night In Barcelona)
02 Only You '94 (Remix By Lee Marrow)
03 Strangelove (Faxx Mix)
04 Don't Cry Tonight '94 (Remix By Lee Marrow)
05 Don't You Forget About Me (Extravaganza Mix)
06 Eyes Of The Moon
07 And You Are
08 Don't You Want Me
09 Don't Cry Tonight '91
10 Missing You (Club Mix)
11 Ten Years Ago
12 Something (Loop 2 Dub Mix)
13 Still I'm Loving You
14 Something More Than This
15 Something (Progrexo Mix)
16 Ten Years Ago (Dub Reprise)
Masterboy
23rd April 2006, 05:22
QUOTE(fun cruiser @ Apr 3 2006, 14:18)

Rama - Light My Fire
Beton Rama. Inse ce parere de varianta reloaded? Din pacate nu am decit sample-ul de pe eurokdj.com.
clerick
23rd April 2006, 09:56
Da , beton Rama ...am ascultat in dimineata asta la maxim ...am disperat vecinii !! Dar pe langa Rama ...am mai ascultat :
Caravan - Caravan Of Love
Black & White - Do You Know
Bee-Fun - Night Creature
Antares - You Belong To Me
A.D.A.M. Feat Amy - Memories & Dreams
Astept pareri si recomandari !
djl
23rd April 2006, 17:40
Vã invit zilele aste pe la mine pt. o petrece Euro-dance
Masterboy
30th April 2006, 05:52
Se pare ca iar a adormit lumea. Lasa ca va trezesc. Cu o piesa bomba noua. Care?
Masterboy - We call it revolution
Ce parere aveti?
Va era dor de vocea solistei din Masterboy?
iRol
30th April 2006, 09:39
Mda, buna toto. Incerc sa recuperez la ce nu am avut timp, sa poztezi o recomandare noua, pentru 1 mai
pentru cei care stau sacas, sau la lucru au voie cu muzica
sau pentru cei le incarca pe mobile, si alte chestii de playere multimedia. si le asculta, in fata unei beri
:
Twenty 4 Seven - We Are The World - super piesa, super clip, merita ascultat si vazut, hi energy, hi bmp, doar e twenty for seven, 
Decadance - Latin Lover - cum ne-am obisnuit deja cu save my soul, aceiasi upbeat-uri, vocal feminin puternic,eurodance inconfundabil, pur
Night People - In The Night (Radio Edit) - dupa cum a notot cineva, cel mai pur stil eurodance.... na asta sa-l ascultati. e obligatoriu!
T-Spoon - A Part Of My Life - ca sa nu creez confuzie, este vorba de una dintre primele single-uri a lui T-Spoon, are stilul classic eurodance, daca as posta altceva, as fi nota, ca asi acum: 
DJ Tantrum - Go My Own Way - din anul '00 New stlye eurodance, adica fel de vocal trance, merita ascultat, as fi putut ajunge un club anthem, dar nu a devenit prea cunoscut pe la noi, din pacate majoritatea DJ-ilor ,din cluburile pe la noi, nu stiu ce e muzica buna, ... scuzati-ma dar concluzia asta am putut trage.
Clerick: cine n-ar vrea maxi-uri si albumuri in colectie? din pacate nu prea stau pe culmi cu timpul si cu situatia mea financiara, in prezent, dar totusi iti multumesc pentru propunere, nu ma fost in elvetia, dar presupun ca se mai pot gasi, release-uri din anii '90, daca nu de la colectionari, ca sunt siguri ca is mai numerosi, decat la noi.
Masterboy: cheers! 
Pentru totata lumea din acest thread: Ascultati, colectionati, iubiti eurodance-ul classic, vremurile au trecut, dar acele vremuri mai traiesc in noi ca si stilul, si asta ce conteaza..
Pax
iRol din Targu-Mures
shobi
30th April 2006, 11:48
QUOTE(enickdj @ Apr 30 2006, 08:38)

bla bla bla ... niste linkuri ... bla bla bla
va las pana diseara postul asta sa va salvati melodiile dupa care il sterg fara drept de apel ... deci, copiati undeva link-urile pentru posteritate
Intel
30th April 2006, 11:57
shobi
1st May 2006, 00:18
time is up ... postu e sters
totusi, cine nu l-a prins, pm me
fun cruiser
1st May 2006, 19:42
Pai daca tot avem atatea zile libere... luati de aici niste titluri , mai mult decat niste simple propuneri, adevarate hituri, dar pe care ati uitat voi sa le mentionati.
DJL, sper ca le-ai pus la petrecerea ta eurodance
It's party time so I think I wanna rock (Club factory feat Max P) and Dance to the music (Academia). Tonight , tonight (2B or not 2B) we gonna Celebrate (Pearl) , so Anyone outhere ( Melodie MC), Anywhere (Indra) you are, just Move your body (Unlimited Nation & Cabballero) and Let's all chant (Go!) Over and over again (Reflex). Everybody Come to me (Groovecult) so we can Dance all night (Naked Eye) Just Let the rhythm groove you (Optical2). DJ
j: , Pump it up (Rotation) the Base of love (General base) because we know Love is the message (Cabballero). Let's all get Back to music (Slam), with Memories (Netzwerk) of good old days.
K:
fuscobal
1st May 2006, 21:16
Mah, da chiar nu stiti si voi una pe care sa nu o am ?
Fun cruis,er sa te felicit, e intradevar original
. Ca sa fiu rautacios, ultimele 2 track-uri cam incetinesc acest party-al tau virtual
, dar dupa titluri e perfect!
Apropo versiunea Move Your Body, de la Unlmitied Nation, mi se pare ma buna, fara Carabello. Ascultati-le pe ambele, si haideti cu parerile
.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.