Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

iRol

Salut Masterboy! De ce n-ai intrebat mai devreme? biggrin.gif. Hai, trac direct la subiect de data aceasta. smile.gif Track-uri EURODANCE Romanesti :

Genius , era trupa care era regele (cred eu) euordance si hi-nrg -ului romanesc, track-uri ca: Banii. Daca Vrei, Intro-ul albumului "best of", chiar si piese a lor in limba engleza In The Night, Fight, ... Mda Genius a fost chiar reglele!
In continuare iti mai recomand:
Boysonic - Ma faci sa plang
Sweet Kiss - Alin
K-Pital - Hei! (gen Techno-House, dar am observat elemente Hi-Nrg in el)

in continuare pot sa mai amintesc de 3 Sud Est, Animal X, Sing Sing BB, ... trupele de dance din acele vremuri, adica de acum 10 ani... Chiar astept si eu idei de la altii. Take Care! Eurodance 4 Ever!!
Masterboy
QUOTE(iRol @ Mar 23 2006, 16:19) *
Boysonic - Ma faci sa plang
Sweet Kiss - Alin
K-Pital - Hei! (gen Techno-House, dar am observat elemente Hi-Nrg in el)

Thanks iRol inca o data pt recomandari. Imi place f mult Boysonic - Ma faci sa plang si am mai descoperit una si mai eurodance:
Boysonic - Ritmul verii coolspeak.gif
Si eu am o foarte reusita melodie eurodance romaneasca sa-ti recomand:
BBrothers - Viata nu e un joc
Sa-mi spui daca-ti place peacefingers.gif

iRol
Ai avut dreptate smile.gif . Mersi frumos pt titluri. Primul e tipic Boysonic smile.gif . Synth-urile sun gen K. Da Cruz (in ansamblu) . Foarte cathchy smile.gif. Despre piesa celor de la B Brothers. Are o coloana de melodie foarte buna, dar din pacate despre asta pot sa spun o parere, caci am numai vocal mix-ul de la ei. Dar presupun ca si vocal-urile is bune. smile.gif O zi buna in continuare!
Caligula
Nu am gasit sa fi scris cineva urmatoarea piesa:

"Urban Cookie Collective - They Key, The Secret"

Este o melodie care ma rascoleste de fiecare data cand o ascult. Pur si simplu nu as putea sa ma satur de ea... O bijuterie, ce mai calea-valea wink.gif
iRol
i got hte keey, i got the secret... cam atat e textul smile.gif in fine o melodie frumoasa, si demna de ascultat. chiar imi amintesc ca era in top , foarte mult timp, pe atunci, piesa cealalta a lor, "Feels Like Heaven" nu prea e pe gustul meu. chair daca e in stil asemanator :-s.
Inapoi la Hi-Nrg smile.gif daca ultimul topic a lui masterboy a sugerat track-uri eurodance de ale noastre, sa mai ascultam si ceva in alte limbi smile.gif : chiar daca cunoasteti limba ma putin, muzica este demna de ascultat in urmatoarele track-uri:

Di Bronx & Natali - Energy Of Love (Rusa)
Soho Party - Mozgasd A Testem (Maghiara)
United Zeros - Lila Traktor (Germana)
fun cruiser
Sal baieti, am gasit de mult forumul asta, dar pana acum m-am cam abtinut, cu greu, sa propun si eu cateva piese. Poate pt ca multe din cele cunoscute au fost deja mentionate. O sa incerc si eu cateva, ce ziceti de
Colour - Heat Of The Night
Comic - Surrender To Your Love
Direct 2 Dance - Burning Up
Dance In Peace - Give Me Your Lovin
East Beat Sindicate - Love Transmission
Free 2 dance - Piece Of Heaven
G E M - Quiero Volar
Janal - You Gotta Set Me Free
Joy Salinas - People Talk
Magic Force - Body And Soul
Nevada - Take Me To Heaven
THK - Feel So Good
Yena - Feel The Beat Of Love
Eu zic ca merita ascultate "cel putin toate". Imi cer scuze daca cumva s-a mai spus vreuna. smile.gif

PS dintre romanesti cred ca merita mentionat DJ Coco biggrin.gif
iRol
Nice Nice smile.gif . Selectie reusita, chiar daka am mai amintit cateva track-uri ntre ele, ex Direct 2 Dance - Burnin' Up , la care caut versiunea remix super rara, fara Rachel T. biggrin.gif. In fine, dintra care sunt innebunit dupa Comic - I Surrender... , DIP - Give Me Your Lovin', Magic Forve - Body & Soul smile.gif . Fain fain, mai astept posturi

fuscobal
Mda, le am pe toate cele de mai sus iar dintre ele exceptionale mi se par Superfly, Mad Boy si Michael J. Gibbs care este in stilul Dj Bobo. Foarte multe le am in format loseless .ape trase direct de pe discuri originale si sunt sharuite pe ODC ! Masterboy, si anii mei preferati sunt tot 94-95 iar ca stil nu inclin neaparat spre piano. Imi plac foarte mult hi-energy-urile, multe dintre ele avand si acele voci feminine de vis ! Pentru ca tot ati mentionat si piese romanesti, cea mai reusita mi se pare Bass Reflex - Go Away !
iRol
Bass Reflex - Go Away romaneasca??? Asta nici EU nu am stiut!! Am auzit cica de unceva ca e din bulgaria, nu prea credeam ninci acel zvon. Bass reflex era o trupa plina de misten, nimeni nu stia de unde, cand, si ce, mai exact. La 'ce' ma refeream de track-urile acestei trupe, doar doua am de la ei: Go away, si Free. Poate, fuscobal stii mai multe informatii despre aceasta trupa misterioasa, si ne imparti si noua. biggrin.gif Mersi.
Masterboy

iRol, intr-adevar Direct 2 dance - Burnin up e o piesa f reusita. Vreau si eu varianta instrumentala peacefingers.gif
Iat si selectiile mele, unele din ele ceva mai greu de gasit:

Interface - The Heat Of The Night
Paradisio - Vamos a la discoteca
Koko - Open your eyes
Haddaway - Better world (o alta bijuterie eurodance a lui Haddaway)
Get Wet - Something unreal (probabil unul dintre cele mai misterioase proiecte eurodance)

Care va lipseste din colectie?
iRol
Masterboy, ca de fiecare data, te rog sa-mi accepti complimentele mele, pt selectia currenta! De data asta astept ale voaste, eu deja am postat cateva tongue.gif . acuma eu le comentez smile.gif.

De la Interface ,din pacate numai piesa "There Are No Limits" o cunosc... Dar presupun ca e aceieas stil, asa ca jos cu palaria biggrin.gif Hi-Energy pe patrat smile.gif Acum il ascult de a 3a oara, si inca tot ma misca biggrin.gif. Sper ca reusesc sa termin postul asta pana le ascult si pe celelalte smile.gif

Piesa fetelor de la Paradisio, va fi imediat ascultat de catre mine, astept gen paradisio: Bailando, su nu 'La Propaganda'...

Despre Piesa Koko - Open Your eyes nu im vine in minte vreo idee speciala, dupa ce incepe cu "hey na na na..". Are o coloana melodica destul de variata, si bogata.

Si acum vine Haddaway, unul dintre lordurile Eurodance-ului, cu vocea lui inconfundabila, si vocalul feminin magic, care acompaniaz in aproape toate piesele lui, scuzati-ma, hiturile lui smile.gif. Prefertul meu a lui intotedeauna va ramane Rock My Heart varianta Video Mix smile.gif. Dar nu trebe sa-l uitam niciodata. I fine Wainting For a Better World, e o piesa reusita. Tipic Haddaway.

Get Wet - Something Unreal, dup cum am observat are o inclinatie spre italodance. Nu stiu nici o informatie depsre acest proiect. Nici nu prea este. Si eu as caracteriza ca misterios. Dar din contra, piesa nu este deloc misterioasa, merita ascultat, si dansat pe el.

Masterboy, parca ziceai ca si tie iti plac piesele mai 'cuminti' de dance tongue.gif. De data aceasta ai ales piese pline cu NRG smile.gif Si bine ai facut. Sper ca e buna mini review-ul aceasta, caci nu prea ma dau in vant dupa posturi, gen trilogii tongue.gif, deseori scriu scuri si la obiect (cred) tongue.gif. pa paa! si mai postati va rog!

P.S. Inca tot nu m-ati lamurit cu trupa romaneasca (parca), anume Bass Reflex... sper ca mai gasesc sau primesc ceva info-uri de la ei.
CataPro
@Fuscobal
[crazy shaise]

Fuxo, regards. smile.gif

Ai Future Beat - X-tasy? That is one crazy mother. Am pus-o si pe forumu' a-show, pe vremuri...
Masterboy
QUOTE(iRol @ Mar 31 2006, 11:52) *
Masterboy, ca de fiecare data, te rog sa-mi accepti complimentele mele, pt selectia currenta! De data asta astept ale voaste, eu deja am postat cateva tongue.gif . acuma eu le comentez smile.gif.

iRol, tanks a lot pt super review-ul tau. Iti ramin dator si eu cu unul peacefingers.gif

Din pacate Bass Reflex pare de negasit... dry.gif

Si 2 dedicatii pe weekend pt iRol si fanii eurodance:
Mr John - It's not too late, un 'must have' pt orice fan eurodance
New System - Let you dance

PS Comic - Surrender to your love, vocea feminina este solista trupei La Bouche daca nu ma insel dry.gif
Masterboy
Revin de data asta, cu o mare rugaminte pt cunoscatorii eurodance-ului.
Am facut rost de CD-ul original de mai jos, insa de pe el lipseste numele si artistul piesei nr 79, care are un sintetizator super si imi place f mult. Ramin dator celor care-mi pot identifica sample-ul atasat.
Va atasez si un scan dupa CD sa va fac asa in 'ciuda' sic sic biggrin.gif
Daca-mi identificati melodia, va stau la dispozitie cu orice melodie de pe acesta super compilatie din '95, mai ales ca multe din melodii sint aproape imposibil de gasit. peacefingers.gif
iRol
Mersi mersi pt dedicatii, Masterboy smile.gif. Intradevar, selectie bune pt acest week-end ploios, din pacate, in zona asta... Evindent e o selectie buna ,u Mr. John, pe care il numesc Ice MC 2 tongue.gif (nu prea cam merita acest titlu, dar e o oarecare asemanare... si New System, unul dintre prereratii mei... Si ai dreptate, solista din Comic e defapt solsta din La Bouche, Melani Thorton.. sa se odihneasca in pace...

Acum sa trecem peste CD-ul tau care pe care ai acum in posesie. Din pacate pe mine nu-ma convins ca e 'original', foarte mult seamana cu un fel de 'Hommande Compilation'...dar e posibil ca e original.. hommade spun eu, din cauza lipsei copírigt notice-ului de pe carcasa, si evident absenta titlului al track-ului #79... Posibil poate fi si un gen de compilatie tip DMG (Deep Magic Dance) ,care nu erau oficiale, caci nu gasesc nici o referinta, a titlului albumului respectiv, nici in cea mai mare baza de date, dance, discogs.com. E cam misterios noul tau CD...

Aa, era sa uit, track-ul 79 este Sunbeam - Outside World.
Nu te agita, nu imi ramai dator tongue.gif numa sa postezi smile.gif. Eventual link la server-ul tau ftp, daca exista tongue.gif. ... 'Lacomia' ma omoara tongue.gif
fun cruiser
Scurt si la obiect:
Rama - Light My Fire
Soul Dance Project - One Day
Don Felix - I've Got It
JK - You And I
Key Motion - No Chance
Olli's Club - I'll Be Alright
Double U Fresh - Music Non Stop
Damage Control - Trust
Cabballero - Love Is The Message
Native Vision - Easy Life
Eurobeat - Night And Day
Ten Minutes - Your Toy
Masterjam - Rhythm's In Your Mind
Etzwane - I Wanna Fly
Mephisto feat Shunza - U Got Me Burnin' Up
Hype - You & I
Beat System - Lights Of America
CoRo feat Lyen - Run Away
Infinity - Naked In The Rain
Toolex - Open Your Heart
Mr John - U Gotta Move Me
Eurodance classics, pentru cine are rabdarea sa le caute - si sa le gaseasca tongue.gif

Masterboy, PM me 4 Bass Reflex wink.gif
axxel23
WINAMP GENERATED PLAYLIST

153 tracks in playlist, average track length: 4:12
Playlist length: 10 hours 44 minutes 23 seconds

Playlist files:

1. 2-4 Family - Stay (4:26)
2. 2 Brothe - Dreams (Will Come Alive) (4:21)
3. 2 Brothers On The 4th Floor - The sun will be shining (3:16)
4. 2Pac - California Love (4:04)
5. 2UNLIMITED - Jump For Joy (3:41)
6. 4 The Cause - Stand By Me (3:45)
7. A.K. Swift - Light In Me (3:54)
8. ACE OF BASE - All That She Wants (3:33)
9. ACE OF BASE - Happy nation (4:15)
10. ACTIVATE - I Say What I Want (3:51)
11. Alabina - Habibi nura ayne (4:09)
12. Alexia - Alexia - Uh La La La (3:44)
13. Alexia - Claro De Luna (4:00)
14. Alexia - Summer Is Crazy (4:21)
15. ALISHA - MADE IN INDIA (5:33)
16. AMBER - This is your night (3:58)
17. BABY FACE & STEVIE WONDER - How Come,How Long (9:29)
18. Backstreet Boys - As Long You Love Me (3:41)
19. BACKSTREET BOYS - Quit Playing Games (3:52)
20. Backstreet Boys - The Call (3:22)
21. Basic Element - Leave It Behind (3:41)
22. Bellini - Samba De Janeiro (2:50)
23. Blue System - Laila (3:25)
24. Blue System - You are lyen (3:49)
25. Bobby Summer - Yabba , Yabba (3:19)
26. BomFunk MC's - Freestyler (2:54)
27. Britney Spears - Baby one more time (Radio mix (3:30)
28. C - Everything is good (5:05)
29. c - let it rain (3:55)
30. C - So Strong Out (3:45)
31. C&ampC Musik Factory - Gonna Make You Sweat (4:07)
32. Captain Hollywood - Only With You (3:53)
33. Captain Hollywood Project - Flying high (3:43)
34. CAPTAIN JACK - Captain Jack (4:08)
35. Carrapicho - Tic Tic Tac (3:16)
36. C-BLOCK - Keep Movin' (3:44)
37. C-Block - Summertime (4:16)
38. Charles Show - i'm feeling (4:49)
39. Cool Cut - Please let me know (3:34)
40. Coolio - Gangsta's Paradise (4:03)
41. Corona - Baby Baby (Riky) (3:45)
42. Corona - Don`t go breaking my heart (3:17)
43. Corona - I Just Died In Your Arms (3:28)
44. Corona - Show Me Colors (3:34)
45. Corona - The Summer Is Magic (3:54)
46. Corona - Try me out (3:24)
47. Cyndi Lauper - Time After Time (4:01)
48. DIP - Give me your lovin' (3:41)
49. Dj Bobo - Can You Hear Me (3:54)
50. Dj Bobo - Everybody (3:50)
51. DJ BOBO - Freedom. (3:53)
52. DJ Bobo - Let the dream come (4:01)
53. DJ Bobo - Love Is All Around (4:26)
54. DJ Bobo - MEGAMIX (11:18)
55. Dj Bobo - Shadows Of The Night (5:35)
56. Dj Bobo - Somebody Dance With Me (3:33)
57. DJ BOBO - You Belong To Me (4:27)
58. Dj Bobo feat. Irene Cara - What A Feeling (2001) (3:17)
59. Double You - Dancing With An Angel (Radio Mix) (3:48)
60. Down Low - Bang Bang(2 Shots In The Head) (3:59)
61. Down Low - Johnny B. (Video Mix) (4:02)
62. E - E-Type - Angels Cryng (3:51)
63. E-TYPE - I Just Wanna Be With You (3:52)
64. Everything But the Girl - Missing (4:06)
65. Fan Factory - TAKE YOUR CHANCE (3:56)
66. Fancy - D.I.S.C.O. (3:29)
67. Fancy - Flames of love (5:17)
68. French Affair - My Heart Goes Boom (5:23)
69. Fugees - Killing Me Softly (4:58)
70. Fun Factory - All For You (4:17)
71. Fun Factory - Baby Believe me (3:33)
72. Fun factory - Celebration (3:00)
73. Fun Factory - Close To You (Close To Regga R (5:06)
74. Fun Factory - Don't fight (5:57)
75. Fun Factory - I Wanna B With U (4:44)
76. Fun Factory - Prove your love (4:22)
77. Fun Factory - Take your chance (3:57)
78. Gie & Samira - Gotta Have The Music (3:54)
79. Gina G. - Ti Amo (4:22)
80. HEATH HUNTER - Revolution In Paradise (4:32)
81. Inner Circle - Sweat (3:45)
82. Intermission ft. Grey & Frost - Piece of my Heart (3:37)
83. Jay-Z - Hardknock Life (3:58)
84. Jesica Jay - Casablanca (6:17)
85. Jessica Jay - Broken Hearted Woman (4:50)
86. Jessica Jay - Take A Piece (3:28)
87. La Bouche - Be My Lover (4:03)
88. La Bouche - Rhythm Of The Night (5:27)
89. La Bouche - Sweet dreams (3:46)
90. Laura Pausini - In Senza Dite (4:27)
91. Laura Pausini - Strani Amori (4:16)
92. Loona - Bailando (3:37)
93. Loona - Loona-Hijo De La Luna (4:07)
94. M2M - M2M - Dont Say You Love Me (3:33)
95. M2M - The day you went away (3:40)
96. Marc Anthony - Marc Anthony - You Sang To Me (5:25)
97. Masterboy - Feel The Fire (4:23)
98. Masterboy - Generation Of Love (3:36)
99. Masterboy - Por che te vas (3:28)
100. Masterboy - Show Me Colors (3:34)
101. Milli Vanilli - Girl You Know It's True (8:49)
102. Mo - Do - Eins zwei polizei (5:03)
103. Mr. President - Coco Jambo (3:38)
104. N Sync - Bye Bye Bye (3:20)
105. N Sync - Tearin Up My Heart (3:29)
106. Nana - Darkman (3:55)
107. NANA - DREAMS (4:31)
108. Nana - He's Comin' (6:19)
109. NANA - One Second (5:42)
110. Nana - Remember the time (3:58)
111. Nicky French - Total Eclipse of the Heart (3:51)
112. No Doubt - Don't Speak (4:23)
113. NO MERCI - Please Don't Go (4:01)
114. NO MERCI - Where do you go (3:19)
115. OLI P - I WISH (3:24)
116. Olli P. - Flugzeuge im Bauch (3:36)
117. Pandera - We'we Got The Power (6:38)
118. PANDERA - In my dreams (4:00)
119. Pandora - The sands of time (3:46)
120. Papa Bear - Cherish (3:53)
121. Papa Bear - Papa Bear - When The Rain Begins To Fall (4:08)
122. Papa Bear - Remember The Time (4:35)
123. Pet Shop Boys - Go West (5:01)
124. Pharao - Temple of love (3:28)
125. Pharao - There is a star (6:24)
126. Poetry'n'Motion - Romeo & Juliet (4:31)
127. Puff Daddy feat. Jimmy Page - I'll be missing You (5:10)
128. REAL Mc COY - Love & Devotion (3:54)
129. REAL MCCOY - ONE MORE TIME (3:53)
130. Robert Miles - Children (6:59)
131. Robert Miles - One And One (4:25)
132. Robin Cook - Comanchero (3:31)
133. Samira - I can't get you (6:18)
134. SAMIRA - It Was Him (4:38)
135. Samira - Rain (3:37)
136. Samira - When I Look Into Your Eyes (4:26)
137. Sash - Ecuador (3:34)
138. Sash - La primavera (3:40)
139. Scooter - Fire (3:33)
140. Solid Base - Dancing With Angel (3:36)
141. SOLID BASE - The Right Way (Ext. Version) (5:18)
142. Solid Base - You never know (3:04)
143. Solid Harmonie I Wanna Love You (4:12)
144. Solid Harmonie - I Want You To Want Me (3:31)
145. Solid Harmony - I'll be there (3:07)
146. Squeezer - Blue Jeans (3:46)
147. SweetBox - Everythings Gonna Be Alright (3:13)
148. Sweetbox - I'd lie for you (3:08)
149. Toni Braxton - Unbreak My Heart (4:24)
150. Unlimited Nation - Move Your Body (3:59)
151. Warren G & Sissel & Prince Igor - The Rapsody2 (3:54)
152. Whigfield - Saturday Night (4:06)
153. YAKI-DA - I Saw You Dancing (3:44)

fix cat sa incapa pe un cd biggrin.gif
fun cruiser
Axxel23 selecteaza putin piesele ca sa fii on topic, (multe sunt euro hip hop, latino, pop, etc) Incearca unele pe care nu le are toata lumea, si scrie-le cu mana ta. Nu cred ca ti-ar placea sa postam si noi cateva mii de melodii din playlist.. Daca vrei sa incapa pe un cd nono.gif scrie si tu 20 de piese, Calitatea inainte cantitatii!! dry.gif
iRol
De acord fun cruiser. Asteptam propuneri in acel stil, care il abordez si eu, si Masterbol personal: 4 titluri, pe care le comentam smile.gif. Because it's fun tongue.gif.

Keep
It
Real
wink.gif
iRol
Haideti na..mai postati, dar nu pe stilul axxel23.... nu vreau sa supar pe nimeni, dar e cam lame sa postzei in felul ala...winamp generated playlist...

anyway, Masterboy, where are you??? (si nu la trupa ma refeream biggrin.gif ) ce zici, de potriveste id-ul meu despre piesa respectiva, la care cauti titlu. da si tu un semn de viata. si mai postati ceva titluri pe care nu le cunosc nici eu tongue.gif . am chef de scris cateva review-uri. pa pa
Masterboy
QUOTE(iRol @ Apr 6 2006, 16:13) *
anyway, Masterboy, where are you??? (si nu la trupa ma refeream biggrin.gif ) ce zici, de potriveste id-ul meu despre piesa respectiva, la care cauti titlu. da si tu un semn de viata. si mai postati ceva titluri pe care nu le cunosc nici eu tongue.gif . am chef de scris cateva review-uri. pa pa

Here I am. Sorry pt absenta. Excelenta ideea cu review-urile. So, it's my turn

1 Bass Reflex, excelente ambele melodii, mai ales Fall in Love are un inceput superb. Thanks fun cruiser peacefingers.gif

2 Di Bron &Natali si Soho party sint de negasit iRol sad.gif

Iar acum vine puzzle-ul saptaminii. Identificati sample-urile eurodance de mai jos. Cei care le ghicesc vor fi recompensati cu 2 'goodes' de pe aceasta compilatie dance care contine multe melodii unicat, aproape imposibil de gasit in zile noastre:

PS iRol, te astept cu 3 propuneri beton pt weekend ca cele de acum 2 saptamini peacefingers.gif
PS2 De 2 ani asteptam sa aflu cine cinta acea melodie(Sunbeam). Rasplata mea e sa-ti alegi 3 melodii care iti lipsesc tot din colectia
CD cover-ului atasat.
iRol
mersi Masterboy. din pavate nu prea merge conexiunea mea de net, asa ca propunerea me si id-ul sample-urilor, si cererea mea tongue.gif ma ramane pt mai tarziu. sperca ca reveni RDS-u' ... :-s. pa pa
*Victor*
Am o curiozitate. Era prin 1998-99 parca o piesa, ceva de genul "Daddy Lend Me Your Car". Stie cineva despre ce vorbesc si cine o canta? Era o voce feminina. Multumesc anticipat.
iRol
Scuze Masterboy, nu imi merge conexiunea spre exterior de ceva timp... pot-sal dau in judecata provider-ul? tongue.gif in fine habar-nai in ce chinuri scriu acest reply, prin viteze dial-up intr-un club de net zgomotos, fara a avea comfortul de-a scrie de pe sistemul meu... tongue.gif

in fine, daca ma amintesc bine
sample1: Cheyenne - Money Man ( Ma miram ca nu ai stiut pe asta tongue.gif ... nu e hard to find)
sample2: Cobalt - Look at me (e excelent! )

A si ma scuzi inca o data, nu am in fata acum playlist-ul meu, asa ca recomandarea nu vay fi cea ami speciala, din gand am sa scriu cateva titluri nu mai bune, pentru week-endul asta, (ce a mai ramas din el) dar si pt week-end ul urmator (presupunem ca nu o sa-mi functioneze conexiunea sad.gif ) . Ca in toteaduna, auditie placuta: smile.gif :

Double You - Nice Life (In ultimul timp asta o ascult pe mobilul meu, si nu ma pot satura smile.gif . sper ca ma intelegeti de ce smile.gif )

Echo Bass - Givin' It Up (un track care mi-a venit in minte aleatoriu, pt week-end, de ascultat...)

Eclipse - Look Of Love ( Iubirea are look? actually, chiar exista asa ceva? tongue.gif. presupunem ca exista... dar piease e de ascultat, nu de uitat la titlul ei . ar fi extedned mix-ul, nush dak e hard sau easy to find.. )

Riverside People - Fantasy Dancing (a fost unul dintre preferatii mei, sau chiar mai este)

Basic Element - Leave It All Behind (asta m-ia venit in minte, cam astfel: leave it all (work) behind in the week-end, any party, becase it's spring tongue.gif sau ma rog.. tongue.gif cred ca am mai recomandat pe asta..)

Maxx - Move Your Body (Extravaganza Mix) (presupun ca e hard-to-find, dar nu vrea sa va supar, extravaganza mix-ul e mult mai reusit, decat extended-ul la piesa acesta celor de la Maxx... aaa si nu va faceti iluzii ca o sa audeti vocea la Samira, in track-ul asta smile.gif e un track 'happy', plin de energie, optimist... )

Nu m-am abtinut sa recomand ceva iubitorilor de dance (vocal trance) din zilele noastre. ( tre sa admitem, nu putem asculta toata ziua doar classic euro tongue.gif ,ey Masterboy wink.gif )

Donna Di Palma - I Run To You (piesa din anul trecut, merita ascultat, chiar contine infuente din euro-dance, deci e super ... )

Mardia - Knock Knock Knocking (very danceable, very nice... )

Stefy NRG - I Need My Music (gasite pe o compilatie din anul current, eurodance de 2006...parca, merita scultat si retul compilatiei, il gasitit peste tot , mai ales in format tip torrent, sub numele de Euro Dancefloor Megamix 2006 )

Un week-end placut smile.gif
fun cruiser
QUOTE(*Victor* @ Apr 9 2006, 09:01) *
Am o curiozitate. Era prin 1998-99 parca o piesa, ceva de genul "Daddy Lend Me Your Car". Stie cineva despre ce vorbesc si cine o canta? Era o voce feminina. Multumesc anticipat.

Suntastic se numea formatia, iar melodia Daddy Lend Me Your Car, 1998

Mai scrieti ceva melodii noi, multe le auzim parca pentru prima data… ce are daca sunt scoase acum 10 ani? wink.gif

Luni Dance 4 Colour - More Of The Hot Stuff (ceva mai energic, pt inceputul de saptamana)
Marti Full Speed - Star Gimme Gimme Gimme (bpm 4your ears)
Miercuri E-motion - Open Your Mind (asa de primavara...)
Joi FB Machine - Movin Nonstop (numai buna in asteptarea weekend-ului)
Vineri ID Control - Who Are You (bad bad rapin guy coolspeak.gif )
Sambata Add - Train to Nowhere (sound ce seamana nemaipomenit cu piesele lui DJ Bobo din 1994)
Duminica 2 Alive - Tell It To My Heart (excelenta)

Se asculta in orice zi a saptamanii, preferabil zilnic, face bine la sanatatea urechilor!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.