Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Yulyo

"Din greseala", Masterboy.
Uita-te mai sus ca am pus o lista cu ce am eu. Poate-ti vin idei. cool.gif
Cred ca, chiar daca-ti raspundea Fuscobal, pierdeai pariul tongue.gif
Try harder rolleyes.gif
fuscobal
Am folosit rap-ul de la 2 Bros dar atat. Nu este un mix. Instrumentatia a fost facuta 100% de mine in dance e-jay !Sample-urile vocii feminine sunt tot de acolo !

fuscobal
Aaa, am melodia aia de la Mauro Pilato pe disc original chiar ! Misto !
iRol
Salut! Am facut acest thread, in speranta ca cineva va posta aici, si sunt sigur va posta tongue.gif Deci ma adresez uturor fanilor Euro-Dance / Italo-Dance. Sa ne mai amintim de vremurile frumoase, manele-free, tongue.gif . Acest gen domina chart-urile, si dancefloor-urile cluburilor, de atunci... Eu spun ca anni de glorie a eurodance-ului a fost in anii '94-'95, cece mai bune hit-uri, au fost produse in anii respectivi. Dar aceasta mai era popular prin anul '96, '97 insemnand aparitia unui stil mai nou in eurodance, gen C-Block, sau chair hitul celor de la Beat System : What's Going On. Dar inainte de asta, pentru cei care nu sunt 100% siguri despre ce e vorba, mai pun ceva exemple: trupe/interpreti de Euro-dance cunoscute: Masterboy , Haddaway, 2Unlimited, Fun Factory, Ace Of Base, Mr. President. Si mai putin cunoscute: Eclipse, Direct2Dance, Warm-Up, Blue Heart, Riverside People, Masterjam, ... Respective de gen Italo-Dance asemanator euro-dance, dar acestea erau produse exclusiv in italia: Talessa, Molella, Strictly M.O.R. , Indra, Newmill, ...
Vremurile bune, in care alergam la magazinele gen-foto muzica, si achizitionam casetele en-gros, caci nu erau scumpe, ... Deci in acest thread, doresc, sa ne ascultam parerile, experientele, cu acest gen, sau dak aveti un sample (euro-dance evident) nu stiti titlul/interpretul, putem ajuta la identificarea lor (va recomand sa folositi www.rapidshare.de , pentru a uploada samlple-uri, sau chiar exchange de track-uri. Putem incepe prin postarea unor lsite top 10 favorite euro-dance tracks. ai mei sunt: biggrin.gif

1. Masterboy - Feel The Fire
2. La Bouche - Be My Lover
3. Eclipse - Let The Rhythm Move You
4. K. Da'Cruz - Love Is Lifting Me Higher
5. Fun Factory - Prove Your Love
6. Unlimited Nation - Move Your Body
7. Basic Element - Leave It All Behind
8. One DJ Project - Good Love
9. Masterboy - Give Me Your Love
10. Priority - Time To Unite
12. King Of Paradise - My Desire
13. First Base - Can You Keep A Secret
14. Michael J. Gibbs - Back To Heaven
15. Warm-Up - Take me up

am pus 15 biggrin.gif dar is multi altii, asta doar fiind o lista aleatoara, si nici un caz top, ca mi-ar fi greu sa fac asa ceva. smile.gif
va astept post-urile!

Lori, MS
shobi
pentru a nu ajunge ca celalalt topic : cel cu 80`s, voi fi atent sa nu mai iasa flame-uri aiurea ... sper sa uploadati doar sample-uri, inca se gasesc cd-uri cu genul asta de muzica, deci nu accept link-uri de download (vor fi sterse fara drept de apel)

keep it clean ... happy posting peacefingers.gif

ontopic : si eu imi aduc aminte vag de genu asta de muzica ... si nu era rau deloc naughty.gif
Masterboy
QUOTE(iRol @ Feb 18 2006, 10:42) *
Salut! Am facut acest thread, in speranta ca cineva va posta aici, si sunt sigur va posta tongue.gif Deci ma adresez uturor fanilor Euro-Dance

Lori, MS

In primul rind ca n-ai voie cu avatarul meu pe forum biggrin.gif Apoi exista un thread de 7 pagini creat acum un an, foarte popular, tot pe aria Muzica. Cum de nu l-ai vazut?
Si in ultimul rind, welcome to Softpedia Forum coolspeak.gif

Eurodance - cele mai frumoase melodii

PS Shobi, please close this thread wink.gif
shobi
cele doua topicuri au fost lipite si cel principal mutat pe aria de muzica straina ... unde ii era de fapt locul ...
in cazul in care va ingrijorati ca lumea era obisnuita cu el la generalitati, s-a lasat un link si acolo ... apare ca topic mutat

am sters tot off-topic-ul din al 2lea subiect ... va urez postare placuta peacefingers.gif

keep it clean!

iRol
dak tot suntem aici, imi scrie cineva cateva titluri de piese gen Masterboy- Feel The Fire ,eurodance de a dreptul de calitate, > 130 BPM, sunt curios smile.gif
Masterboy
QUOTE(iRol @ Feb 20 2006, 14:32) *
dak tot suntem aici, imi scrie cineva cateva titluri de piese gen Masterboy- Feel The Fire ,eurodance de a dreptul de calitate, > 130 BPM, sunt curios smile.gif

Foarte apropiate ca bpm si stil de Masterboy - Feel the fire sint:

Connie Nice - Dancing in the night ( super piesa compusa tot de Masterboy dca nu ma insel, da-mi un Pm daca nu o gasesti wink.gif )
Sex Appeal - Fragile love
Imperio - Amor Infinitus

Are cineva melodia eurodance de la Bpm - No end no limit lansata in 2005. Nu gasesc single-ul nicaieri nici cu bani nici fara. dry.gif

PS iRol, nu ai voie cu nici unul din avaterele mele. Sint copyright biggrin.gif

PS2 Mii de multumiri lui [EU]Dance_Dj_Diablo wink.gif
iRol

mersi mersi tongue.gif

si acum urmez eu sa va propun ceva track-uri frumoase, si foarte engergetice, sunt sigur ca va place:

One DJ Project - Good Love (Bass Nation Edit) ('94)
Warm UP - Take Me Up ('95)
Slam - U Got 2 Know ('95)
Eclipse - Let The Rhythm Move You ('94)

astept reply smile.gif
iRol
se pare ca thread-ul asta e dead sad.gif . deaccea am vrut sa fac unul nou. dar v-ati bagat nasucu' si l-ati pus aici. sad.gif jale
Masterboy
QUOTE(iRol @ Feb 24 2006, 14:01) *
mersi mersi tongue.gif

si acum urmez eu sa va propun ceva track-uri frumoase, si foarte engergetice, sunt sigur ca va place:

One DJ Project - Good Love (Bass Nation Edit) ('94)
Warm UP - Take Me Up ('95)
Slam - U Got 2 Know ('95)
Eclipse - Let The Rhythm Move You ('94)

astept reply smile.gif

Deci ultimele 3 le-am gasit, sint OK, insa nu exceleaza nici la vocal nici la linia melodica.
Cauta melodia de mai jos compusa de Axel Breitung, parintele eurodance-ului, si ai sa intelegi de ce este unadintre cele mai reusite melodii eurodance ever.

Urgent C - Wish you were here (radio edit)

si inca una super, f asemanatoare Loft - Hold On

PS Thread-ul nu este mort, insa media posturilor este constanta, cam 4-5/saptamina, fiind un thread longeviv care nu se uita...
fuscobal
Eclipse nu exceleaza ??? Dupa mine e mult peste Urgent C. Este exact genul Hi-Energy in care intra si K da Kruz, First Base...
Masterboy
QUOTE(fuscobal @ Mar 1 2006, 14:59) *
Eclipse nu exceleaza ??? Dupa mine e mult peste Urgent C. Este exact genul Hi-Energy in care intra si K da Kruz, First Base...

Eclipse e pe genul Maxx - Get away care sincer eu i-am acordat 3 stele din 5 in iTunes. Si mie imi place hi-energy dar pe stilul E-rotic - Do it all night sau Masterboy - Feel the heat of the night coolspeak.gif
Totusi, king of all hi-energy eurodance pt mine ramine o melodie mai putin cunoscuta(si f greu de gasit) dar superba.

Free & Happy - Feel it (synth mix) 1994
iRol
Mda... Urgent C e foarte catchy. Si intradevar, Eclipse este gen Maxx, cu synth-urile specifice... Masterboy, inca n-am gasit Free&Happy, dar sunt sigur ca-l am undeva... De data asta astept parerile despre 4 track-uri E.D. mai "cumintele" ,contrar postului meu anterior:

Groovecult - Midnight Dream ('95)
Dreamland - Anytihng For You ('94)
Direct 2 Dance - Burnin' Up ('95)
Europhoria - Listen To The Rain ('94)

Masterboy, ar trebui sa-l ascult si pe ODP... stiu, e hi-nrg pur, dar e special.
ps. ma gasiti pe dc alias iRol, pe hub-urile din mures. wink.gif
Masterboy
QUOTE(iRol @ Mar 2 2006, 14:22) *
Mda... Urgent C e foarte catchy. Si intradevar, Eclipse este gen Maxx, cu synth-urile specifice... Masterboy, inca n-am gasit Free&Happy, dar sunt sigur ca-l am undeva... De data asta astept parerile despre 4 track-uri E.D. mai "cumintele" ,contrar postului meu anterior:

Groovecult - Midnight Dream ('95)
Dreamland - Anytihng For You ('94)
Direct 2 Dance - Burnin' Up ('95)
Europhoria - Listen To The Rain ('94)

Masterboy, ar trebui sa-l ascult si pe ODP... stiu, e hi-nrg pur, dar e special.
ps. ma gasiti pe dc alias iRol, pe hub-urile din mures. wink.gif

Vezi ca ai PM. Din selectiile tale se observa o puternic inclinatie spre eurodance-ul hi-nrgy, la fel cum Fuscobal
are o inclinatie spre eurodance-ul 'piano' classic de inceput. Si mie imi plac ambele stiluri, insa preferatul ramine eurodance-ul pur din 94-95 cu sintetizator uplifting si vocal feminin angelic.
De acee va si recomand acum Mr John - Get it on, o melodie pe care nu poti sa nu indragesti de la prima auditie daca iubesti eurodance-ul. peacefingers.gif

PS vocea feminina din Maxx e Samira=> Samira - Gotta have the music 1994, o sa-ti placa f mult.
iRol
Asaa smile.gif mersi pt observatii. Intradevar ai dreptate. Si iti multumes inca o data pentru PM. (am trimis un reply wink.gif )
Intradevar, Mr John - Get It On , in background gen chiatara spanoila.. parca tongue.gif , si rap gen Ice MC ... ce imi place Ice MC.. De la el Take away the colour, versiunea din '93 gen hi-nrg. Dar la unii le plac primele titluri, ex. Cinema, Scream, ... .
A, si despre G.E. Connection X-ion.... one of my absolute favorites smile.gif) dar au un alt track, anume Keep On running, nu prea ma satisface sad.gif ,dar in rest e ok.

pa paa
Serban30
O piesa adevarata este Superfly - Is it love. E destul de rara pe la noi daca daca aveti ocazia sa o ascultati nu va va pare rau ! coolspeak.gif
iRol
observ ca nu prea mai posteaza pe aici, asa ca am revenit, cu inca 4 track-uri numai bune de dat pareri despre...

Michael J. Gibbs - Back To Heaven
Mad - I Think Of You (Single Mix)
MC Erik & Barbara - I Wish An Another Day
Champagne - Save Me

Piesa de la mad, e versiunea cu rap, nu numai cu Rachel T
Masterboy
QUOTE(iRol @ Mar 14 2006, 17:25) *
observ ca nu prea mai posteaza pe aici, asa ca am revenit, cu inca 4 track-uri numai bune de dat pareri despre...

Michael J. Gibbs - Back To Heaven
Mad - I Think Of You (Single Mix)
MC Erik & Barbara - I Wish An Another Day
Champagne - Save Me

Piesa de la mad, e versiunea cu rap, nu numai cu Rachel T

Thanks iRol. Intr-adevar se doarme iar pe aici. Din cele 4 melodii ale tale, nu o aveam pe cea de la MC Erik $ Barbara.

BTW, si eu iti recomand:

Champagne - Problem of my heart
Beach Party - Night to remember
DJ Bobo - There's a paradise
DJ Bobo - You belong to me (super)

Le stii pe toate?
iRol
Masterboy, faina selectie, ca intoteauna. Thumbs up!
There's a paradise, e chiar de calitate, cand ma simt stresat, asta e singura mea scapare...eduordance-ul. mai incolo postez ceva recomandari, si mai am si o intrebare. keep it real!
iRol
Salutare Tuturor! Dupa cum am promis, am revenit cu cateva track-uri Euro, numai bune pentru ascultat si dansat smile.gif , si un album, care va recomand spre auditie, si anume albumul lui Captain G.Q. : Here I Come, din anul '96. insteresant, n-am gasit noci o referinta despre aceast album, nici la discogs.com, dedeparte cea mai baza de date pt albumurile lansate... nici despre trupa/proiectul(?) 'captain g.q' se poate vizualiza multe date. in fine albumul merita ascultat. va ma recomand cateva track-uri, dintre multimea pieselor care au ramas ca preferatii mei, si nu se vor schimba niciodata... smile.gif :

Valencia No Existe - Feel Your Loving
Dancefloor Syndroma - Can't You See
Strictly M.O.R - Long Long Nite (Euro Club Mix)
si evident: Masterboy - Magic Megamix ('96) din compilatia Deep Magic Dance nr. 39.

auditie placuta! smile.gif

P.S. mi-am scimbat avatarul, ca sa nu-l supar pe masterboy tongue.gif, acesta presupunand ca si altii aveau ideea de a pune logo-ul celor de la masterboy, ca avatar tongue.gif , si asa e smile.gif. imaginea curenta a fost creat cu Paint, de o domnisoara din state. smile.gif
Masterboy
Thanks iRol. Cu avatarul nu-ti fa griji, doar glumeam wink.gif
Acum ma uit dupa selectiile tale, insa sint cam hard to find sad.gif

Si o recomandare pt weekend:
Jessica Jay - Broken hearted woman.
Daca va place Casablanca, sigur o sa va placa si asta pt ca e exact pe aceeasi stil si ritm.
iRol
Salut! Scuze, n-am vrut sa recomand ceva hard-to-find tongue.gif , sper ca te-au descurcat, dak nu, ti-am lasat un url de ftp tongue.gif poate te va ajuta tongue.gif smile.gif . de la jessyca mai mult prefer dempasar moon, dupa calablanca evident smile.gif in fine, sa va compensez, va dau ceva slightly-less-harder-to-find :

Captain Hollywood Project - More And More
Intermission - Six Days
Pearl - Summer Holiday
Indra - Tell Me How (Superb!)

As vrea sa va recomand un track, care nu tine de tema asta, dar merita ascutat (mai ales si pt fanii trance/club, mai ales, anume piesa proiectului belgian 2 Black 4 You - Stormy Weather. Auditie placuta! smile.gif
Masterboy
De curiozitate, stiti ceva melodii romanesti eurodance? Am ascultat:
Alina Sorescu -Te iubesc
Double D - Aproape de tine,
care sint intr-adevar melodii eurodance destul de reusite insa altele nu prea mai stiu.
Aveti vreo idee?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.