Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

DJ MOraleSs

QUOTE (robert90bh @ Jan 6 2009, 16:44) *
http://www.playradio.org
exclusive eurodance 90's. asa ceva am cautat toata viata. enjoy!

Salutare. Ma bucur ca ati dat de noi pe net si ma bucur ca mai sunt oameni care savureaza adevarata muzica a anilor 90.
Ca si fapt divers, pentru cei care asculta radioul nostru, trebuie sa stie ca momentan avem in playlist 1100 piese si mai urmeaza in maxim o luna sa mai sortam 1000 de "bucati" asa ca fiti pe faza.
Daca e cineva interesat, putem posta aici si top5-ul nostru saptamanal.

Toate bune!
euro_gandacel
salutare!
..The Free - Dance The Night Away..e dragutza:)
.Two in one-Wave your hands in the air
...Dance 4 Colour - More of the hot stuff..si multe altele..ce frumos era fara Gutza si Salam..ce mai dansam la caminu` cultural:)

cocomagherusan
super melodia Groove Coverage ~ 7 Years & 50 Days
Euro4ever
Fratilor..ce postati voi sunt arhi cunoscute niste "pietre de incercare " ceva raritati vrem...daca stiti melodii care au fost vandute in vreo tara ..si datorita...X motiv nu a depasit granitele acelei tari.... pana una alta va dau eu ceva de cautat biggrin.gif

Kaala - Sound Of Infinity
Joyce - The Future Is Today
Good Mood - Together
Candida - You And Me
Franzoso - Legenda (The Dream Mix)
Laura T. Brooks - Luv You 4 Ever
Hecuba - Don't You Want Me
B5 feat. Butch Master Flash - Listen To Your Heartbeat
Medusa - Temple Of The Living Lights
In The Key - You'll Get As Good As You Gave
Magic Red - Welcome To Trip
Bertero - Struggle And Lies
Neverland - Everybody Dance
Aruba - Your Love Wants Me Now
DJ penis feat. Sylvia - Breisleach
Nashwa - So Good
Ifix - I Believe
Ghost Truck - The Light Of The Night
Cassino - Only You
Shara - Still Feels Alright
Master Mood - Listen To The Moon
White World - White World
Bandouche - Time Of Destiny
8 A.M. - Be Yourself
Globe - Magic Day
Touquoise Bay feat. Maryelle - Let Me Go!
Serpent Blanc - Eastern Journey
Signal + - The Visitors
L.E.M. - Apollo 11
Snappy feat. Meena - I Need Your Love
U feat. July - Only You
Gulliver - Downtown
Sarah Bryant - And The Beat Goes
DJ Dorlock - Dance With Me
24 Hours - Dream (What You Feel)
Life & Sound - Universe Of Love
Guirolá - Our Destiny
Flags - II - Fuck You!
Faith Full - Fell You
Madame K - Stars

ENJOY SEARCHIN....... thumbup.gif thumbup.gif
cocomagherusan
Fratilor..ce postati voi sunt arhi cunoscute niste "pietre de incercare " ceva raritati vrem...daca stiti melodii care au fost vandute in vreo tara ..si datorita...X motiv nu a depasit granitele acelei tari.... pana una alta va dau eu ceva de cautat biggrin.gif

Kaala - Sound Of Infinity
Joyce - The Future Is Today
Good Mood - Together
Candida - You And Me
Franzoso - Legenda (The Dream Mix)
Laura T. Brooks - Luv You 4 Ever
Hecuba - Don't You Want Me
B5 feat. Butch Master Flash - Listen To Your Heartbeat
Medusa - Temple Of The Living Lights
In The Key - You'll Get As Good As You Gave
Magic Red - Welcome To Trip
Bertero - Struggle And Lies
Neverland - Everybody Dance
Aruba - Your Love Wants Me Now
DJ penis feat. Sylvia - Breisleach
Nashwa - So Good
Ifix - I Believe
Ghost Truck - The Light Of The Night
Cassino - Only You
Shara - Still Feels Alright
Master Mood - Listen To The Moon
White World - White World
Bandouche - Time Of Destiny
8 A.M. - Be Yourself
Globe - Magic Day
Touquoise Bay feat. Maryelle - Let Me Go!
Serpent Blanc - Eastern Journey
Signal + - The Visitors
L.E.M. - Apollo 11
Snappy feat. Meena - I Need Your Love
U feat. July - Only You
Gulliver - Downtown
Sarah Bryant - And The Beat Goes
DJ Dorlock - Dance With Me
24 Hours - Dream (What You Feel)
Life & Sound - Universe Of Love
Guirolá - Our Destiny
Flags - II - Fuck You!
Faith Full - Fell You
Madame K - Stars

ENJOY SEARCHIN....... thumbup.gif thumbup.gif

Fratilor, numele topicului este Eurodance - cele mai frumoase melodii, Melodii ramase in suflet forever asa ca nu punem niste melodii extrem de rare sa avem ce cauta pana ce putem sa le ascultam desi sunt sute de melodii dance greu de gasit si nu are rost sa le postam pe topic sa vada altii cat de viteji suntem k postam nume de melodii rare, chiar foarte rare sa nu le poata gasi. Deci postam numele unor melodii foarte populare si foarte reusite coolspeak.gif . Cred ca am fost destul de explicit pentru unii thumbup.gif
Euro4ever
melodii rare nu exista doar sa nu le vrei sa le gasesti...
problema o pui in felul tau dar de ce nu pu problema si in alt fel poate omu sa saturat sa auda acelasi realmcoy - another night la radio sau in calku lui si vrea ceva ce habar navea ca exista...eu personal am indragit niste melodii care habar nu aveam ca exista si am aflat de ele recent
si daca ai cauta sau ai avea niste melodii din ce am postat eu mai sus ai vedea ca sunt reusite ai poate ai indragi din ele .
stiu care e numele topicului poate nu ai observat de cand sunt eu inregistrat pe forum
si daca ai citi cateva...pagini in urma ai vedea ce si cum si ce se face aici
daca omu a gasit ceva de genu..despre care vb, de ce sa nu inparti acest lucru cu ceilati...
am inteles ca nu am voie sa postez linkuri de aceea postez doar numele melodiilor pana acuma daca cineva a vrut ceva a dat un privat si sa rezolvat

deci in final te-ai trezit vorbind cand nu trebuia se mai intampla asta e
Si o piesa superba pentru voi http://www.trilulilu.ro/soul2soull/d86edd232fc3c3
cocomagherusan
nu te contrazic chiar si melodiile mai greu de gasit sunt super frumoase si chiar imi plac si majoritatea melodiilor ale celor mai tari trupe 90's cum ar fi solid base, haddaway, ice mc, groove coverage, e-rotic, ei au printre cele mai cunoscute piese si mai ascultate sunt si melodii care te plictisesc dupa un timp dar sunt si melodii care raman in suflet forever. nu te contrazic nici la chestia cu melodiile greu de gasit dar sunt unii care chiar nu au auzit de ele si ar vrea sa le poata asculta si nu este voie sa se posteze linkuri pe topic asa ca celor ce le trebuie piesa sa ne deie un mesaj privat si se rezolva treaba. eu zi sa nu ne mai certam pe acest subiect fara nici un rost
RESPECT first.gif

cipri63
EURO DANCE:cea mai tare muzica de discoteca ,si chiar ca intre 1992 si 1999 n-am ratat nici una !!! biggrin.gif
Cele mai bune piese:Magic Affair_Omen lll;
Culture Beat_Mr.Vain
Maxx_GetAway;
2 Brothers on the 4 Floor_Dreams;
ICE MC_Think about the WAY;
K'da Cruz_In command&Energy
Twenty 4 seven_Slave to the music
Masterboy_Show me colors
DJ BOBO=Oricare de la Somebody dance with me la Let the dream come true ,Everybody sau Pray
LOFT=Hold on
Chiar daca n-au nici o legatura si-s americani ,Rednex au facut discotecile sa sara in aer.
Si n-ar trebui uitati nici Mc SAR & The Real Mc Coy cu Run away,La bouche cu Be my Lover,
Jessica Jay cu Casablanca,Pharao,Solid base, Haddaway,Cpt. Hollywood Project,Mr President,Corolla si toti cei care ne-au facut zilele si mai ales noptile wink.gif mai frumoase.
EURODANCE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, Rednex sunt suedezi nu americani,mea culpa notangel.gif
654321
Navayah - What About My Love Boy
Euro4ever

HAIDE-TI SA VA ARAT UN COLECTIONAR ADEVARAT DE MUZICA

PUR SI SIMPLU FARA COMENTARII.......
Euro4ever
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=535430

va astept cu posturi aici deoarece linkurile spre youtube se pot pune usor in sectiunea de mai sus si numai acolo...
654321
Ma-Radscha - Right Now (Extended)
ttvdesign
fratilor... ce ziceti de un eurodance weekend la/langa timisoara vara asta?
s-ar strange destui doritori?
vreau sa organizez ceva mare si as vrea sa stiu cam cat public as strange, ca sa pot obtine sponsori cat mai multi si mai mari, ca sa iasa cat mai ok...
astept un raspuns de la cat mai multi smile.gif
Euro4ever
2 fast 4 u - Forever mine
654321
Lash - Nobody's Fool
djl
Am pus mâna pe un disc de vinil cu 2 remixuri de la "Masterboy" w00t.gif : "I got to give it up" (On and on mix 6'02" + Gutiana Mix 5'47"); remixed by Achim Sobotta and Masterboy Beat Production. Discul e din 1994. Din păcate, deși e "Polydor" Germania, sună a la casetă audio din anii '90 crybaby.gif
654321
T-Zone - Don't let me go (Factory Team Mix)
UltimateDancer
Salut tuturor,

Intr-adevar EURODANCE s-a facut si in Romania (mai bine sau mai putin bine, insa va spun drept ca si echipamentele erau sub nivelul celor din studiourile de "afara", rezultatul inse se bate "pe alocuri" de la egal la egal cu productiile de afara!

http://www.discogs.com/Various-Techno-Danc...release/1227063

Bass Reflex "Go Away" si "Fall in love" sunt realizate in 1995, dar publicate pe compilatiile "TDP" din 1996 (Cassette ONLY).

Toate cele bune,
UltimateDancer
654321
E-Motion - So In Love With You
vasilianu
Magic Affair- In the middle of the night
Euro4ever
Skibby feat. King Lover - Come Again [CDM] 1996 Netherlands
one of my favorite
vasilianu
aqua my oh my
EuroManiac
Albume si single-uri eurodance pe cd originale sau in format lossless.
Pentru schimburi sau wink.gif pentru lista: eurodancelossless@gmail.com
654321
T-Spoon - Take Me 2 The Limit
zuv
QUOTE (cipri63 @ 4th April 2009, 20:54) *
EURO DANCE:cea mai tare muzica de discoteca ,si chiar ca intre 1992 si 1999 n-am ratat nici una !!! biggrin.gif
Cele mai bune piese:Magic Affair_Omen lll;
Culture Beat_Mr.Vain
Maxx_GetAway;
2 Brothers on the 4 Floor_Dreams;
ICE MC_Think about the WAY;
Twenty 4 seven_Slave to the music
Masterboy_Show me colors
DJ BOBO=Oricare de la Somebody dance with me la Let the dream come true ,Everybody sau Pray
LOFT=Hold on
Si n-ar trebui uitati nici Mc SAR & The Real Mc Coy cu Run away,La bouche cu Be my Lover,
Jessica Jay cu Casablanca,Pharao,Solid base, Haddaway,Cpt. Hollywood Project,Mr President,Corolla si toti cei care ne-au facut zilele si mai ales noptile wink.gif mai frumoase.

Buna selectia.Fiecare din cei de mai sus mai au si alte piese bune.As mai adauga 2Unlimited-No One,Annie Lenox-Sweet Dreams,Beloved-Sweet Harmony,Bingo boys-No Communication,Melodie MC-Anyone out there,C-Block cu o multime de piese,Milli Vanilli,si ar mai fi destui...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.