Eurodance - cele mai frumoase melodii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

selena21

tot aud de cateva luni o melodie la radio..si chiar as vrea sa stiu cine canta sau cum se numeste piesa...canta un tip..ceva da genu i just wanna love you i just wanna feel you never be lonely cause my heart...i wish you to feel me i love you i want to say..va rog mult dak stiti!!
654321
Respect - Take me Away

fara legatura cu postul de sus tongue.gif

CataPro
Fusco... u the dog
654321
Ten Minutes - Let It Be
selena21
tot aud de cateva luni o melodie la radio..si chiar as vrea sa stiu cine canta sau cum se numeste piesa...canta un tip..ceva da genu i just wanna love you i just wanna feel you never be lonely cause my heart...i wish you to feel me i love you i want to say..va rog mult dak stiti!!
654321
Marc Wilson - Feel my body
fuscobal
Update :

- Jungle 5 - Feel The Power (Of Love)
- K2 - Keep On Dancing
- K da cruz - New high energy
- Kangaroo - Feel so right (Extended)
- Kathy Read - Tonight

Intersum
He he he, de mult n-am mai scris pe aicia... poate si datorita faptului ca acest forum este foarte "lame". Sa tot postezi denumiri de melodi, fara sa ai voie sa uploadezi ceva, "sucks big" smile.gif

Oricum, mare parte din recomandariile de aici sunt piese foarte meseriase. Si observ cum ca Fuscobal are intradevar gusturi muzicale.

Totusi ce mai e de spus este ca am avut prin mana, mai tot ce se putea aduna cu privire la EuroDance.

Acum am trecut pe colectionat 80'ths Disco, Italo HiNRG canciones.

Numa` bine, Adios Muchachos !!! Ve con cuidado !!!
Carapicho
QUOTE (Masterboy @ May 7 2005, 06:37) *
PS stiti vreun club/bar/disco din Bucuresti care mai baga si eurodance? peacefingers.gif

am gasit euy unul din greseala

dar baga numai luni seara
e fostul california de pe eminescu

se numeste acum churchill bar
fuscobal

Pai eu uploadez cate 5 piese si de aia tot scriu update-urile astea dar nu am voie sa postez linkul...l-am postat mai pe la inceputurile topicului astuia dar pentru cine nu gaseste am precizat ca se poate folosi PM biggrin.gif
cichity
o piesa de nota 10+ XL VISON - KEEP DREAMING

si inca cateva:

base project - i want to be
capital sound - memories
Boys and Girls - down down down
D! Nation - take your chance
Dream Beat - Everybody move
d4nc34l1f3
BLUE SKY BLONDE - FREE YOUR MIND naughty.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
vampirul_18
Era o melodie eurodance prin 96 ,cu niste sunete de clopote pe toata durata piesei (nu era Insomnia). Stie cineva ceva ?
cichity
QUOTE (vampirul_18 @ Dec 8 2008, 11:48) *
Era o melodie eurodance prin 96 ,cu niste sunete de clopote pe toata durata piesei (nu era Insomnia). Stie cineva ceva ?

nu cred ca insomnia este eurodance,adik nu a fost nu este si nu va fi.Clopote pe insomnia huh.gif
djl
Mă închin cu 2 mâini la topic. Sunt răcit și Euro-dance-ul mă pune în mișcare! cool.gif
Nostalgicilor, poate dați un reply la anii '90: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=98285
fuscobal
Poate sa fi fost :

- Paternoster - On earth as it is in heaven
vampirul_18
@chichity - am zis eu cumva ca Insomnia e eurodance ? apropo asculta Insomnia Moody Mix sau Original Mix smile.gif@fuscobal - nu-i aceea
cichity
Sa trecem la lucuri mai serioase...propun cateva piese cunoscute insa remixate BETON closedeyes.gif closedeyes.gif

Key motion - No chance(Dj Franky mix)
The Free - Lover on the line(neonrave mix)
God' Groove - Back to nature(element mix)
Bass Expanders - Party all night(Club mix)
Bass Bumpers - Keep on pushing(Joy palace mix)
shushi
Salutare catre toata garda veche! Welcome nou-venitilor!
Vad ca ati postat, nu gluma! Tre' sa revin si yo ca am cu ce! Dar mai intai tre' sa citesc tot.
CICHITY, tre' sa vb, o sa te sun zilele astea...daca va intereseaza si video-uri euro...v-astept! dj.gif

cichity
salutare shushi si LA MULTI ANI tuturor! revin cu cateva remix-uri wink.gif

Valencia no existe - Feel your loving(Dj nefi mix)
Flexx - Star(Fun factory mix)
2 x-treme 4 u - What u want(x-treme dance)
Face II Face - I want you(midnight mix)
Neuronic - Heaven(motiv8 club mix)
Rio Connection - Everybody(latinomix)
vampirul_18
Daca vrea cineva un link catre un site free cu Maxi CD-uri (melodiile sunt toate la 320kbps) eurodance, 90's, sa ma contacteze la vampirul_18@yahoo.com smile.gif
ionutvd
era o melodie de prin 95 cred...cu versuri ceva de genul baciu fociu tango ciki ciki cha...cam asa ceva smile.gif stie cineva la ce melodie ma refer?
florinelu
Asta-i simpla laugh.gif Carapicio - Tic, tic, tac
vampirul_18
Eurodance :-)
robert90bh
http://www.playradio.org
exclusive eurodance 90's. asa ceva am cautat toata viata. enjoy!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.