Site nou in Sandbox?

wallgames

Salut,
Acum o luna am dat drumu la un site si tot acest timp am adaugat site-ul in 150 de directoare si am fost si acceptat plus ca am facut rost de link-uri site-wide din acelasi domeniu in numar de 15 de pe ip-uri diferite.
Am observat pentru inceput o crestere dupa un cuvant cheie pana pe pagina 4 si dupa ceva timp am cazut pe pagina 7 si de o saptamana a ramas acolo si oscileaza cateva pozitii?
Credeti ca site-ul a fost bagat in acel Sandbox? si daca da.....ce pot face pentru a-l scoate de acolo?

Multumesc
- Rares -
Acum sincer, te astepti ca un site de o luna de zile sa apara pe prima pagina? Crezi ca aduni repede 15 linkuri site-wide si gata esti pe prima pozitie? Te inseli.
Ai nevoie de rabdare, sa-ti construiesti backlinkuri usor, usor......

Asa este pentru toate siteurile, la inceput ba urca, apoi coboara, trebuie sa ai rabdare 2-3 chiar 4 luni pana se stabilizeaza si urca pe o pozitie bunicica. Intre timp trebuie sa aduni backlinkuri, dar nu cate 15 odata!!! pentru ca asta te poate costa mai mult decat vei castiga.

Succes!

wallgames
QUOTE (- Rares - @ Mar 4 2009, 12:16) *
Acum sincer, te astepti ca un site de o luna de zile sa apara pe prima pagina? Crezi ca aduni repede 15 linkuri site-wide si gata esti pe prima pozitie? Te inseli.
Ai nevoie de rabdare, sa-ti construiesti backlinkuri usor, usor......

Asa este pentru toate siteurile, la inceput ba urca, apoi coboara, trebuie sa ai rabdare 2-3 chiar 4 luni pana se stabilizeaza si urca pe o pozitie bunicica. Intre timp trebuie sa aduni backlinkuri, dar nu cate 15 odata!!! pentru ca asta te poate costa mai mult decat vei castiga.

Succes!

Cine a zis ca trebuie sa ajung pe prima pagina? Cine a zis ca daca adun 15 back-link-uri site-wide trebuie sa fiu pe prima pozitie?
Eu am intrebat dupa ce am explicat clar situatia doar daca e posibil ca site-ul meu sa fi intrat in Sandbox
- Rares -
Sa o luam altfel. Da, esti in sandbox, ca aproape 80% din siteurile noi. Asa se intampla cu majoritatea siteurilor la inceput.
Nu dispera, in 2-3 luni cum am scris mai sus siteul tau se va stabiliza si va prinde un trend ascendent, depinde numai de tine.

Faptul ca ai inscris siteul in 150 de directoare si ai obtinut 15 linkuri site-wide (banuiesc ca totalizeaza peste 10000 de backlinks) intr-un timp atat de scurt te afecteaza. Backlinkurile trebuie sa fie (sau macar sa para) naturale.
xxnukxx
Eu stiam ca un site in sandbox nu ia rank in serps pt nimic, nici macar pt numele domeniului.
Deci, site-ul tau nu e in sandbox. Google da de obicei un boost site-urilor noi, apoi le pozitioneaza mai jos.

Rares, nu te afecteaza daca ai prea multe linkuri. Daca lansezi un serviciu si toti scriu despre tine, te-ar bana google pe viata sau alt ex, blogurile 'vedetelor' care isi iau linkuri sitewide chiar din prima zi cand se deschid de la fanatici.
web_dude
am observat ca siteurile pe masura ce imbatranesc,au pozitie mai buna in google..sincer... :| asa am obsv eu :|
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.