QUOTE (jovan @ Feb 28 2009, 18:33)

La 20 km de timisoare sigur nu prinde 3G nici de la vodafone si nici de la orange.Singura solutie este Zapp cu antena externa pe EVDO...
cineva ia spus ca 3g nici macar in oras in timisoara nu prea merge
QUOTE (Florinbv @ Feb 28 2009, 18:33)

Vodafone is cam varza cand vine vorba de internet. Unde nu au acoperire 3G vei beneficia de viteza GPRS adica vreo 56 kb/s (7 kB/s). Orange in schimb are EDGE pana la 236 kb/s (17 kB/s) in zonele fara 3G. Acum vine si intrebarea fireasca: Cum sta cu semnalul 3G la el acasa?
nu stiu... stiu ca pe site-ul vodafone cu culoarea ce corespunde 3g numai orasele mari sunt marcate .
restul e tot cu gprs
acuma intrebarea...daca in oferta ii da de exemplu Unlimited Mobile Internet 1.8
€ 10.71
1.8Mbps
1GB
si el se afla in zona cu gprs nu cu 3g are sanse sa prinda viteza din contract?
QUOTE (Florinbv @ Feb 28 2009, 20:39)

In lipsa de semnal 3G solutia cea mai buna e Zapp. Cel care a postat mai sus e un clonat angajat RTC. Nu-l baga in seama.
chiar nu m-am gandit la zapp ...o sa ma uit pe site-ul lor si o sa vad ce oferte au
QUOTE (lucienuk @ Feb 28 2009, 21:48)

La orange poate incerca gratuit 15 zile internet-ul sa vada cum merge in zona in care vrea sa il foloseasca. Daca nu ii place poate renunta dupa 15 zile.
stie de asta
QUOTE (Miker8 @ Feb 28 2009, 18:35)

Mai bine te spanzuri decat sa folosesti Zapp. Fara gluma.
nu stiu ....
QUOTE (jovan @ Mar 1 2009, 00:13)

Bagator de seama...Lasa ca am eu Vodafone in Giurgiu cu semnal full 3G nelimitat si imi merge cu 20KBps asa ca mai mult conteaza zona decat operatorul...
asta cat vine 0,2 mb?