Samsung C5212
Pagini: 1, 2

stokarit_s

Samsung C5212 se alatura familiei Dual SIM de la Samsung.

Principalele atuuri sunt :

- display TFT, 256 de mii de culori cu rezolutia de 176 x 220 pixels si diagonala de 2.2 inches
- dimensiuni 112.7 x 48.6 x 14.3 mm
- memoria interna de 60 de Mb
- suporta card MicroSD de 8GB
- EDGE
- camera de 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels
- radio Fm cu functia RDS
- Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
- Standard battery, Li-Ion 1000 mAh

Specificatiile tehnice complete le gasiti aici http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung...ung-C5212.shtml
inside_spy
Îl are cineva? M-ar interesa câteva impresii...

(Cei de la Cosmote îl dau cu 1 leu la CFO280.)

MushyCTA
QUOTE (inside_spy @ Apr 19 2009, 10:19) *
Îl are cineva? M-ar interesa câteva impresii...

(Cei de la Cosmote îl dau cu 1 leu la CFO280.)

Am telu' de 2 zile. E bunicel insa daca vrei sa suni de pe sim-ul care nu e setat ca default trebuie restartat(defapt isi ia singur restart). nu dureaza decat 30 sec. in rest e ok.
stokarit_s
QUOTE (MushyCTA @ Apr 29 2009, 11:00) *
Am telu' de 2 zile. E bunicel insa daca vrei sa suni de pe sim-ul care nu e setat ca default trebuie restartat(defapt isi ia singur restart). nu dureaza decat 30 sec. in rest e ok.

Cred ca este telefonul tau defect pentru ca merge sa suni de pe ambele cartele fara restart.Asa este la toate telefoanele Dual Sim de la Samsung. wink.gif
_zenith_
QUOTE (MushyCTA @ Apr 29 2009, 11:00) *

formeaza un numar apoi apasa pe butonul asta si vezi ce se intampla. la fel si la sms.
qvo vadis
Se aude bine cand vorbesti de pe Sim 2 ? Am citit ca la modelele D780 si D880 se aude mai slab cand se vorbeste de pe Sim 2, in comparatie cu Sim 1.
vasilis
QUOTE (qvo vadis @ May 4 2009, 16:00) *
Se aude bine cand vorbesti de pe Sim 2 ? Am citit ca la modelele D780 si D880 se aude mai slab cand se vorbeste de pe Sim 2, in comparatie cu Sim 1.

Am eu modelul D780 si infirm chestia asta. Se aude la fel de pe ambele sim-uri.

qvo vadis
Sms-uri se pot trimite de pe sim2 ?
stokarit_s
QUOTE (qvo vadis @ May 8 2009, 11:02) *
Sms-uri se pot trimite de pe sim2 ?

laugh.gif Da se pot trimite.
qvo vadis

QUOTE (stokarit_s @ May 8 2009, 12:16) *
laugh.gif Da se pot trimite.

Razi tu razi , Harap Alb, da' eu chiar am intampinat unele probleme la un Cect Dual Sim. De exemplu daca puneam Orange-ul in Sim 1 si Vodafone-ul in Sim 2 nu puteam sa trimit mesaj la *123# sa-mi vad creditul de pe cartela Vodafone. Daca la inversam mergea.

Cu sonorul la fel: pe una dintre cartele mi se auzea distorsionat sonorul daca nu le puneam fiecare la locul potrivit tongue.gif

De aceea nu m-am mirat citind in unele locuri ca si Samsung-urile Dual Sim pot avea probleme asemanatoare.
stokarit_s
QUOTE (qvo vadis @ May 9 2009, 13:01) *
Razi tu razi , Harap Alb, da' eu chiar am intampinat unele probleme la un Cect Dual Sim. De exemplu daca puneam Orange-ul in Sim 1 si Vodafone-ul in Sim 2 nu puteam sa trimit mesaj la *123# sa-mi vad creditul de pe cartela Vodafone. Daca la inversam mergea.

Cu sonorul la fel: pe una dintre cartele mi se auzea distorsionat sonorul daca nu le puneam fiecare la locul potrivit tongue.gif

De aceea nu m-am mirat citind in unele locuri ca si Samsung-urile Dual Sim pot avea probleme asemanatoare.

Pai tu compari chinezariile acelea de Cecturi cu telefoanele mobile de la Samsung ?
Hai sa fim seriosi.
eskavatorus
QUOTE (stokarit_s @ Apr 29 2009, 10:29) *
Cred ca este telefonul tau defect pentru ca merge sa suni de pe ambele cartele fara restart.Asa este la toate telefoanele Dual Sim de la Samsung. wink.gif

Ei uita ca nu e asa la toate telefoanele de la Samsung
Tocmai mi-am luat si eu acest model, am bagat 2 cartele iar daca setez sa pun a doua cartela ca principala se reseteaza. Daca ai ami multe detalii despre:setari aferente ca sa nu se intample asa, lasa un mesaj te rog. E chiar enervant sa astepti dupa un reset, cat al fi el de mic
eskavatorus
QUOTE (stokarit_s @ Apr 29 2009, 10:29) *

Nu mai imi raspunde. Nu stiu cum, dar am sarit mesajul lui "zenith"
problema rezolvata biggrin.gif
eskavatorus
Ma bat de o problema cu C5212. In momentul in care imi suna telefonul primele 3 secunde suna foarte incet iar apoi brusc suna tare. Am butonat de m-am plictisit si tot nu am dat de capatul problemei.
Mai are cineva aceasta problema, sau stie cineva dce am de facut?
Costy_clipcea
CITAT (eskavatorus @ 6th June 2009, 10:58) *
Ma bat de o problema cu C5212. In momentul in care imi suna telefonul primele 3 secunde suna foarte incet iar apoi brusc suna tare. Am butonat de m-am plictisit si tot nu am dat de capatul problemei.

Asa face si al tatalui meu.
eskavatorus
CITAT (Costy_clipcea @ 7th June 2009, 14:56) *
Asa face si al tatalui meu.

Daca nu sunt singurul cu problema asta, astept pe cineva cu o rezolvare la dlema asta
dynamic
Am vazut aici ca bateria este mai slaba decat la D880, doar 1000mAh fata de 1200mAh, cam cat va tine bateria?
eskavatorus
CITAT (dynamic @ 9th June 2009, 18:47) *
Am vazut aici ca bateria este mai slaba decat la D880, doar 1000mAh fata de 1200mAh, cam cat va tine bateria?

3-4 zile
_zenith_
CITAT (eskavatorus @ 6th June 2009, 10:58) *

asa e softul stai linistit ca nu e stricat telefonul. e un fel de "sunet in urcare" cum e la nokia numai ca trecerea e brusca. pe mine nu ma deranja
saxo
CITAT (_zenith_ @ 2nd May 2009, 16:54) *
formeaza un numar apoi apasa pe butonul asta si vezi ce se intampla. la fel si la sms.

Salut,
Miine tre sa iau unul din 2. D780 sau C5212. Stiu clar ca la D780 nu se restarteaza cind schimbi de pe un sim pe altul.
La 5212 exista problema asta ? Din discutii nu-mi e deloc clar.
Merci
saxo
Va multumesc ! biggrin.gif
jadcomp
CITAT (saxo @ 22nd June 2009, 13:56) *
Salut,
Miine tre sa iau unul din 2. D780 sau C5212. Stiu clar ca la D780 nu se restarteaza cind schimbi de pe un sim pe altul.
La 5212 exista problema asta ? Din discutii nu-mi e deloc clar.
Merci

Nu se restarteaza. Formezi numarul sau il selectezi din agenda sau lista de apeluri si inainte sa apesi tasta de apel apesi tasta laterala ca sa comuti SIMul. Vezi tot timpul pe display care SIM este activ la un moment dat.
dakian67
Eu am un C5212 de vre-o trei luni...primele doua a fost OK, telefonul mergea super, infirm la randul meu faptul ca Nu se reseteaza la trecerea de pe un sim pe celalalt, se aude bine pe ambele sim-uri, bateria tine bine, cam 3 zile forjat si aprox. 5 zile la relanti, semnal foarte bun. Apoi, am avut ghinion...Am avut nevoie sa descarc doua poze din telefon, si cum nu vine echipat in cutie cu cablu USB, am vrut sa folosesc Bluetooth-ul...Sarpraiz!! Nu functiona!! Dus inapoi la dealer, dus la service, si , cu o promptitudine absolut romaneasca ( doua saptamani !!! mad2.gif ) mi-a fost inapoiat cu problema rezolvata, au schimbat ( zic ei...) placa de baza. Multumit ca macar mi-am recuperat scula, l-am repus la treaba..Iar sarpraiz!!!! Bateria mea de care eram atat de incantat se golea instantaneu, tinea aprox. doua convorbiri scurte, apoi, moarta ! In stand-by, circa 24h...Plin de draci, l-am dus inapoi...acum doua saptamani !! Aceeasi promptitudine dezolanta...azi se fac 14 zile de cand l-am dus, si inca nu-i gata...Firma de service este la Bucuresti, eu la Braila...nu pot decat sa astept ! Voi ce ziceti, este ghinion sau acest model sufera de hibe din nastere? Oricum, l-am luat la fidelizare, este in garantie, deci nu pot decat sa-l tin, nu-l pot returna...Dar ma umplu de draci ca nu-mi pot folosi aparatul, si-am mare nevoie de el, ca altfel nu-l luam !
dakian67
Gata, s-a rezolvat, pur si simplu mi-au dat alt telefon, se pare ca primul nu se putea repara, era defect din nastere huh.gif Acum totul pare din nou in regula, functioneaza ireprosabil...Noroc ca are doi ani garantie rolleyes.gif
nico3314
Stie cineva daca acest telefon blocheaza apelurile de la numere de telefon nedorite? Parca am gasit undeva scris dar nu mai stiu unde.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.