ivictor80
27th February 2009, 08:28
Va salut,
In ce conditii pot otine un telefon subventionat, la acelasi pret cu cele oferite abonatilor noi, in conditiile in care snt deja abonat Cosmote? Pot lua un telefon inainte de expirarea perioadei contratuale de 2 ani?
Multumesc pentru raspunsuri.
vasilemadalincristian
27th February 2009, 09:12
Din cate stiu, cei de la Cosmo, nu ofera telefoane subventionate pentru abonatii existenti decat din 2 in 2 ani, cand acestora le expira contractul si semneaza o prelungre de contract pe inca 2 ani.
Atunci clientii existenti au acces la preturi ale telefoanelor egale cu cele ale clientilor noi.
E cam aceelasi mecanism de fidelizare ca la orange si vodafone, numai ca in cazul cosmo , nu se poate face oricand , ci doar dupa expirarea contractului
csachiri
27th February 2009, 10:09
QUOTE (vasilemadalincristian @ Feb 27 2009, 09:12)

Din cate stiu, cei de la Cosmo, nu ofera telefoane subventionate pentru abonatii existenti decat din 2 in 2 ani, cand acestora le expira contractul si semneaza o prelungre de contract pe inca 2 ani.
Atunci clientii existenti au acces la preturi ale telefoanelor egale cu cele ale clientilor noi.
E cam aceelasi mecanism de fidelizare ca la orange si vodafone, numai ca in cazul cosmo , nu se poate face oricand , ci doar dupa expirarea contractului
GRESIT:
1.Prelungirea se poate face si pe 1 an
2.Clientii existenti beneficiaza de o subventie exprimata in euro,in functie de durata prelungiriii,a tipului de abonament si de o oferta speciala pentru un anume telefon(telefoane)
3.Clientul se poate informa,inainte de a semna de ce subventie beneficiaza
ATENTIE: la dealeri,anumite telefoane pot fi mai scumpe,daca nu sunt achizitionate de dealer direct de la Cosmote
4.Se poate face dupa implinirea a 12 luni contractuale cu conditia ca noua perioada contractuala se adauga celei existente
O zi buna
Miker8
1st March 2009, 05:48
stokarit_s
1st March 2009, 12:51
QUOTE (Miker8 @ Mar 1 2009, 05:48)

Cred ca ai vrut sa spui Nokia E75.
Blackhawk
1st March 2009, 12:59
La 5 dimineata e greu de tot
Florinbv
1st March 2009, 13:03
Mda... ce sa-i faci, astia nu mai au nici somn. E bine ca E75 are wifi si uite asa au parte si abonatii cosmote in anumite locuri de internet la o viteza decenta.
Un-Baiat
2nd March 2009, 10:09
QUOTE (Blackhawk @ Mar 1 2009, 12:59)

La 5 dimineata e greu de tot

Saracii, astia muncesc non-stop.
KyKyKyKy
2nd March 2009, 19:15
stiti cumva cam cat ar costa un Nokia N81 8GB la Abonamente Cosmote ?
Germanos sau mai stiu eu ce ?
germanos
26th March 2009, 00:22
QUOTE (csachiri @ Feb 27 2009, 10:09)

GRESIT:
1.Prelungirea se poate face si pe 1 an
2.Clientii existenti beneficiaza de o subventie exprimata in euro,in functie de durata prelungiriii,a tipului de abonament si de o oferta speciala pentru un anume telefon(telefoane)
3.Clientul se poate informa,inainte de a semna de ce subventie beneficiaza
ATENTIE: la dealeri,anumite telefoane pot fi mai scumpe,daca nu sunt achizitionate de dealer direct de la Cosmote
4.Se poate face dupa implinirea a 12 luni contractuale cu conditia ca noua perioada contractuala se adauga celei existente
O zi buna
1-doar daca a expirat contractul!reducerea e mult mai mica
2.nu are treaba cu oferta speciala-tu scazi reducerea din pretul de la liber-nu ai treaba ce oferta are telefonul la abonament
3.evident
4.asta sa o crezi tu!fiecare isi ia telefoanele de unde vrea-si cosmote le ia de unde vrea,sunt zeci de telefoane mai scumpe la cosmote shop decat la Germanos sau internity
O zi minunata
Cutzu
26th March 2009, 03:11
azi am platit abonamentul la germanos
si mi-a comunicat urata de la magazin ca pot lua un telefon cu reducere intre 50 si 100 euro daca imi reinoiesc abonamentul 
acum tre sa ma informez pe ce perioada am facut ultima data abonament
ar fi dragut sa primesc ceva de la ei avand in vedere ca sunt la cosmote de cand s-a rebranduit
si parca n-as vrea telefon subventionat, mai repede ar merge niste minute nationale, inca 50-100 daca tot lucreaza cu cifrele astea
PunisherThe
26th March 2009, 12:32
Abonamentul il iei de la Cosmote, nu de la Germanos. Doar Cosmote prelungeste abonamente, nu si dealãrii
germanos
26th March 2009, 16:45
QUOTE (PunisherThe @ Mar 26 2009, 12:32)

Abonamentul il iei de la Cosmote, nu de la Germanos. Doar Cosmote prelungeste abonamente, nu si dealãrii
poti lua fara probleme de la germanos(dealeri)-nu are treaba sa sti!si pentru tipul de mai sus-poti renunta la subventie si intradevar vei primi minute nationale in functie de tipul abonamentului!la cfo 60-mai primesti 15,la 110 primesti 20 si tot asha minute nationale din 5 in 5
Cutzu
26th March 2009, 20:18
doar 10 minute? pai ma &&& pe ele de minute
intai sa ma interesez daca trebuie sa reinoiesc abonamentul
germanos
27th March 2009, 01:19
QUOTE (Cutzu @ Mar 26 2009, 20:18)

doar 10 minute? pai ma &&& pe ele de minute
intai sa ma interesez daca trebuie sa reinoiesc abonamentul
Pai sa inteleg ca vrei sa platesti 5 euro si sa ai sute de minute?io cred ca la 5 euro sa ai 75 nationale si 500min+mesaje cred ca e suficient
Cutzu
27th March 2009, 17:16
io cred ca faptul ca sunt cu ei de la inceput inseamna ceva
daca pentru ei nu inseamna nimic
atunci ma c*c in palaria lor
oricum platesc abonamentul cand imi amintesc
germanos
27th March 2009, 17:56
QUOTE (Cutzu @ Mar 27 2009, 17:16)

io cred ca faptul ca sunt cu ei de la inceput inseamna ceva
daca pentru ei nu inseamna nimic
atunci ma c*c in palaria lor
oricum platesc abonamentul cand imi amintesc
faci cum vrei-ai grija ca intri in preventel si iesi greu dacolo!plus ca firma de recuperari nu te iarta!
nicolas70
28th March 2009, 09:40
Am o intrebare. Dupa doi ani vechime in retea se primesc minute gen fidelizare ca la orange?
barosanu820
28th March 2009, 09:50
Am vazut intr-o reclama tv aseara ca poti sa iti alegi un telefon subventionat sau nu stiu cate mii de minute nationale si pe cosmote pe care sa le folosesti toata perioada contractuala.Cine afla mai multe informatii despre aceasta oferta sa ne dea si noua detalii ca in 2 luni imi expira abonamentul.
PS:La Cosmote poti sa iti prelungesti abonamentul DOAR dupa terminarea perioadei contractuale.
PunisherThe
28th March 2009, 23:48
QUOTE (germanos @ Mar 26 2009, 16:45)

poti lua fara probleme de la germanos(dealeri)-nu are treaba sa sti!si pentru tipul de mai sus-poti renunta la subventie si intradevar vei primi minute nationale in functie de tipul abonamentului!la cfo 60-mai primesti 15,la 110 primesti 20 si tot asha minute nationale din 5 in 5

Mda.. eu cand mi-am prelungit acum un an, nu putea sa prelungesc decat la sediul Cosmote, nu la dealeri... Acum e bine, ca la Germanos si la Internity sunt mai multe modele decat la Cosmote
Cutzu
29th March 2009, 20:38
care e faza cu minutele de loialitate?
imi apar 20 de minute acum din martie
minute loaialitate 20:0
wtf?
parca se mai misca, parca sunt de acord putin
tre sa-i sun sa vad care e magaria
ludiconiric
30th March 2009, 00:39
QUOTE (Cutzu @ Mar 29 2009, 20:38)

care e faza cu minutele de loialitate?
imi apar 20 de minute acum din martie
minute loaialitate 20:0
wtf?
parca se mai misca, parca sunt de acord putin
tre sa-i sun sa vad care e magaria
Minute de ziua ta
20 minute nationale in luna in care iti sarbatoresti ziua de nastere, in fiecare an, pe viata!*
Se apropie ziua ta de nastere? La Cosmote in aceasta luna e ziua ta in fiecare zi! Iti daruim 20 de minute nationale bonus in luna in care iti sarbatoresti ziua de nastere.
Poti folosi minutele bonus in cursul lunii de facturare, care cuprinde ziua ta de nastere. In ziua in care aceste minute vor deveni disponibile pentru utilizare vei primi un SMS de instiintare de la Cosmote.
Alocarea minutelor cadou de ziua ta se poate face numai daca informatiile referitoare la numele si data nasterii tale sunt disponibile. Ca sa le poti actualiza, apeleaza Serviciul de Relatii cu Clientii la numarul 1234 (apelabil din rețeaua COSMOTE) sau (021)404.1234 și 0766.12.1234 (apelabil din orice rețea).
*oferta este disponibila numai abonatilor persoane fizice.
mishu b
25th April 2009, 20:17
Stie cineva ce e cu oferta Happy Hours de pe site-ul Cosmote? Au telefoane cu pana la 85% reducere.
werther666
27th April 2009, 08:00
chiar ce e cu of. Happy Hours ?? pare interesant.... e strict pt un tip de a CFO?? sau e valabil pt toate??
adsoofmelk2003
27th April 2009, 08:16
QUOTE (mishu b @ Apr 25 2009, 21:17)

Stie cineva ce e cu oferta Happy Hours de pe site-ul Cosmote? Au telefoane cu pana la 85% reducere.
Reducerile sunt valabile pentru abonamentele Cosmote Full Option incheiate pe 24 de luni pana la data de 31 mai 2009. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
adica, slabe sanse sa gasesti ce vrei...si te mai si obliga la abo
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.