Salutare tuturor.
In dimineata aceasta am avut un accident de masina.S-a intamplat in felul urmator: eu parcat pe dreapta inspre sensul de mers al benzii din dreapta (inainte). M-am urcat in masina, am vrut sa intorc (ceea ce este posibil deoarece in locul respectiv banda este discontinua). M-am asigurat, am vazut ca nu vine nimic, am inceput manevra. In momentul in care roata mea dreapta fata trecea milimetric pe langa bordura de pe celalalt sens (intoarcerea era facuta in proportie de 80%, si a durat ceva sa o fac pentru ca nu aveam nici o graba, plecasem mai devreme ca deobicei la servici) am fost lovit puternic in partea dreapta de o alta masina. Mentionez ca nu am auzit claxon, frana, nimic.
Dupa accident el a spus ca nu avea viteza, ca nu m-a vazut (inca odata mentionez ca pe nici un sens nu erau alte 2 masini, drumul fiind doar cu o banda pe sens= 2 benzi).
Daune: el: farul si coltul stang avariat dar nimic grav. farul nu era spart.
Eu: usa dreapta fata infundata grav, usa dreapta spate infundata grav, roata spate diforma(partea de jos a rotii era infundata inauntru), multe zgarieturi, vopsea luata etc.
Ar fi ceva de facut?