Luke
26th February 2009, 15:13
Salve.
Muncesc la un site (www.seibella.ro) si am pus multe poze (www.seibella.ro/poze) intr-o vreme incepusera sa fie indexate si sa apara in cautarile de imagini pe google, apoi apareau numai daca puneam moderate safesearch pe off iar acu vad ca nu mai apar deloc. Nici nu mai gasesc acea optiune pe google.ro (pe com apare). Cum as putea sa il conving pe google ca acele poze sunt cuminti si nu cred ca se incadreaza la offensive?
Ceva idei cum as putea face?
Merci
-Luke-
das_catalin
26th February 2009, 15:52
incearca sa schimbi ce pui in eticheta alt, ceva care sa descrie fotografia mai bine
Luke
26th February 2009, 16:04
Ala mi-l genereaza automat scriptul de gallery.
Dar nu cred ca asta e prb din moment ce ma filtreaza safesearch
Luke
26th February 2009, 18:05
Am sapat pe google si ei sugereaza sa ii contactezi daca cumva e o situatie de genul asta. Se pare ca le considera sexuale 
Sa vedem ce fac (le-am scris)
Care or fi criteriile de le-o bagat la sex .... ?
ciuly
26th February 2009, 19:54
salon de frumusete si masaj este deseori paravan pt altceva
Luke
27th February 2009, 01:00
Hmm
La masaj inteleg ca robotii s-ar putea gandi si la altceva, cu toate ca ar fi ciudat sa blocheze un site intreg la indexarea pozelor doar ca are si masaj.
Prb e ca la mine majoritatea pozelor sunt din coafor.
Cum scap de treaba asta?
Vad ca si pozele din paginile principale au disparut din indexare.
Ms
netul
27th February 2009, 01:13
Modifica scriptul sa adauge un alt si un title cu un text reprezentativ sau foloseste alt script pt poze.
REYKO
28th February 2009, 01:34
Am o intrebare,acele poze sunt originale?
Owidiu
28th February 2009, 11:09
QUOTE (Luke @ Feb 26 2009, 15:13)

Salve.
Muncesc la un site (www.seibella.ro) si am pus multe poze (www.seibella.ro/poze) intr-o vreme incepusera sa fie indexate si sa apara in cautarile de imagini pe google, apoi apareau numai daca puneam moderate safesearch pe off iar acu vad ca nu mai apar deloc. Nici nu mai gasesc acea optiune pe google.ro (pe com apare). Cum as putea sa il conving pe google ca acele poze sunt cuminti si nu cred ca se incadreaza la offensive?
Ceva idei cum as putea face?
Merci
-Luke-
Trebuie sa aiba si o descriere aceasta poza. Un titlu la pagina este iarasi bun, si la alternative text scrie si u ceva
Luke
2nd March 2009, 10:48
QUOTE (REYKO @ Feb 28 2009, 01:34)

Am o intrebare,acele poze sunt originale?
DA 
100%
Ce ti de pare in neregula?
QUOTE (Owidiu @ Feb 28 2009, 11:09)

Trebuie sa aiba si o descriere aceasta poza. Un titlu la pagina este iarasi bun, si la alternative text scrie si u ceva
Au titlu la pg au si Alt dar cred ca e problema de la faptul ca exista masaj prin site. Si ei considera cu risc aceste poze.
Repet: ele sunt indexate dar apar doar daca dezactivezi safe search - adica apar ca fiind poze cu posibil caracter erotic/offensive/etc riscant ptr copii.
-Luke-
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.