Extraoptiuni NoPay
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Ares14

De la relatii clineti in urma cu o saptamana mi s-a spus ca "se lucreaza" la implementarea unor optiuni.
Daca ar fi sa iau in calcul vesnicul raspuns "se lucreaza" care la Zapp uneori dureaza si cate 4 ani(ca si nopay-ul de fata) ar insemna sa piarda iar startul.
Cunoaste careva dintre dvs. detalii despre lucratura lor?

Cu bine
m0shcraciun
QUOTE (Ares14 @ Feb 25 2009, 13:32) *
De la relatii clineti in urma cu o saptamana mi s-a spus ca "se lucreaza" la implementarea unor optiuni.
Daca ar fi sa iau in calcul vesnicul raspuns "se lucreaza" care la Zapp uneori dureaza si cate 4 ani(ca si nopay-ul de fata) ar insemna sa piarda iar startul.
Cunoaste careva dintre dvs. detalii despre lucratura lor?

Cu bine

Mai multe minute decat la ceilalti la un pret mai mic. Pe langa asta, o sa fie si ceva nou, specific Zapp. Vor iesi foarte curand. Va mai fi o surpriza si cu telefonul Z168, care deja a ajuns la unii clienti.

AirBoy
De azi ar trebui sa fie valabila oferta.
Inca nu s-a comunicat oficial, e foarte faina, la doar cativa euro, primesti mii de minute in retea si catre yahoo messenger, ai mess pe tel (prin sms)....
Gata ca am zis prea mult biggrin.gif
Ares14
QUOTE (AirBoy @ Feb 26 2009, 12:24) *
De azi ar trebui sa fie valabila oferta.
Inca nu s-a comunicat oficial, e foarte faina, la doar cativa euro, primesti mii de minute in retea si catre yahoo messenger, ai mess pe tel (prin sms)....
Gata ca am zis prea mult biggrin.gif

Pe site nu e nimic, încã.
LunaCrystal
Speram sa apara si/sau sa ne confirme cineva.
ionut.tabacaru
Mi s-a spus ca momentan nu se va promova altceva decat oferta cu bonusul pentru apleurile primite. Ciudat....
AirBoy
Am primit flyerele, le am pe masa, dar nimic oficial inca.
Asteptam, probabil de luni.

LunaCrystal
Dar ceva detalii nu stii ?
Miker8
QUOTE (LunaCrystal @ Feb 26 2009, 19:42) *
Dar ceva detalii nu stii ?

Sunt incomparabil mai rentabile extraoptiunile NOPAY decat un abonament la aceeasi companie.
Zapp, welcome to the club. biggrin.gif
LunaCrystal

QUOTE (Miker8 @ Feb 26 2009, 20:02) *
Sunt incomparabil mai rentabile extraoptiunile NOPAY decat un abonament la aceeasi companie.
Zapp, welcome to the club. biggrin.gif

Ce intelegi tu prin rentabile ? Eu nu pot zice nimic pana nu aflu care sunt aceste optiuni.
alecsandrius
QUOTE (AirBoy @ Feb 26 2009, 19:21) *
Am primit flyerele, le am pe masa, dar nimic oficial inca.
Asteptam, probabil de luni.

PAI DA NISTE DETALIIIIIIII 

AirBoy
Rabdare si tutun! biggrin.gif
Mai multe nu pot zice.
Doar ca e a dracului de rentabil. smile.gif
Zapp Globalfree il vad cam degeaba, cu extraoptiunile astea biggrin.gif
Miker8

1000 de minute +1000 sms+60 minute nationale+1000 de minute si mesaje pentru yahoo messenger totul numai la 3Euro/luna

si mai pregatesc una cu (5000minute+ 5000 sms ) in zapp +100 min nationale+5000 minute +5000 sms pentru yahoo messenger totul numai la 6euro/luna
adsoofmelk2003
QUOTE (Miker8 @ Feb 27 2009, 21:13) *
1000 de minute +1000 sms+60 minute nationale+1000 de minute si mesaje pentru yahoo messenger totul numai la 3Euro/luna

si mai pregatesc una cu (5000minute+ 5000 sms ) in zapp +100 min nationale+5000 minute +5000 sms pentru yahoo messenger totul numai la 6euro/luna

asta da oferta. pai imi scot zappele de la naftalina si le pun la incarcat naughty.gif
LunaCrystal
Si eu tocmai mi-am luat un nopay second hand, poate mai imi iau unul nou, chiar 2.
Ares14

Cand se vor lansa?
Iar "in curand"?
Miker8
Nu auzisi ca prietenul AirBoy are deja flyerele. Luni cred ca se lanseaza.
tassadar

yahoo messenger pe Z320i???? laugh.gif
pare sa aiba legatura mai mult cu E@sy decat cu NoPay!!
Miker8
QUOTE (tassadar @ Feb 27 2009, 22:50) *

Tu trimiti semeseul catre un numar Zapp ( in centrala). De acolo e redirectionat catre yahoo mess.
m0shcraciun
QUOTE (tassadar @ Feb 27 2009, 22:50) *

O sa vezi ca asa e. Va functiona pe orice tel. E cam incomod de utilizat sistemul la inceput, dar la nevoie e bun si asa.
tassadar
Stimati concetateni care mai stiti detalii!!!

De ce nu va "spargeti" si voi cu informatii detaliate despre aceste extraoptiuni, terminale noi etc.....
Oricum pana luni e inchis la zapp, deci nu o sa mearga nimeni inaintea voastra la zapp sa activeze optiunile. rolleyes.gif cool.gif
Miker8
QUOTE (m0shcraciun @ Feb 27 2009, 23:12) *
O sa vezi ca asa e. Va functiona pe orice tel. E cam incomod de utilizat sistemul la inceput, dar la nevoie e bun si asa.

Orice telefon de 3 lei are acum gprs & java. Instalezi shmesseger si cu 1 cent/10 minute stai calumea pe mess fara sa te incurci cu inventiile incomode ale zapp.
LunaCrystal
Doar ca acel shmessenger costa mult mai mult, si nu suporta si apeluri de voce. Iar acestea din urma pe buna dreptate nu cred ca sunt incomode.
Miker8
QUOTE (LunaCrystal @ Feb 27 2009, 23:37) *
Doar ca acel shmessenger costa mult mai mult, si nu suporta si apeluri de voce. Iar acestea din urma pe buna dreptate nu cred ca sunt incomode.

Daca si shmess costa mult... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Activezi o optiune gprs de 12 mega sau mai mult si ai practic mess nelimitat.

Sa vezi ce te legi la cap cu Zapp cand ai latente de 1 minut. tongue.gif

La Zapp trimiti un sms catre numarul 078XXXXXXXX. Iar din centrala ajunge pe calculatorul prietenului.
m0shcraciun
QUOTE (Miker8 @ Feb 27 2009, 23:44) *
La Zapp trimiti un sms catre numarul 078XXXXXXXX. Iar din centrala ajunge pe calculatorul prietenului.

Te inseli. Nu o sa functioneze chiar asa. Mai bine aveti cu totii rabdare si o sa vedeti exact cum se utilizeaza atunci cand vor iesi extraoptiunile
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.