Valentina30
23rd February 2009, 15:27
QUOTE (karmenutza01 @ Feb 23 2009, 14:40)

Orhidee (phalaenopsis) la reduceri - cu flori (o tija) 15 lei, doua tije si ceva vas decorativ 30 lei la Obi. Cymbidium cu muulte flori si foarte frumosi 57 lei. Scoarta pt. orhidee Compo, la vreo 20 lei punga de 5 litri.
anknic
23rd February 2009, 18:33
la billa in ploiesti au yucca mare (50 cm tulpina lemnoasa si multe rozete de frunze) cu 30 lei(plantele similare prin magazinele de profil erau cam 100 lei).
(eu fac reclama ca sunt f.frumoase si mi-e mila de ele sa stea prea mult in magazin-nefiind magazin de profil le uda excesiv si sunt inghesuite rau)
dino2
24th February 2009, 13:17
Vreau sa cumpar ingrasamant natural, mranita, pentru gradina.
Stie cineva unde pot gasi, in jurul Bucurestiului (optimal in zona de nord - Otopeni/Balotesti)?
Cat costa?
Cat trebuie sa pun in gradina (kg/mp)?
kerkyra
25th February 2009, 14:33
Eu mi-am luat foarte multe plante de la baumax. Au un sortiment destul de mare si au mai tot timpul reduceri la plante care au trecut de perioada de inflorire, preturile ajungand si la... 1 leu! E drept, nu cele mai exotice sortimente, dar am luat kalanchoe de diverse culori, spatiphilium, cyclamen, violete, pana in 3 lei, acestea fiind acum pline de floricele. Azi dau iar o raita pe acolo
Valentina30
25th February 2009, 18:52
Si la Carrefour e iar plin de flori, bulbi, seminte si butasi (Patio Plant)... unele mai scumpe, altele acceptabile.
La categoria Patio am vazut: abutiloni, diverse culori (galben, alb, oranj, caramiziu, rosu si roz), hibiscusi diverse culori, , budleja, weigella, citrice, zantedeschia (cale), mussa (banan), coacaz, mur, zmeur, trandafiri cataratori, Philadephus (iasomie alba de gradina), forsythia etc...
karmenutza01
25th February 2009, 19:29
Aveau flori frumoase si destul de ieftine la Bricostore Orhideea: muuulti butasi Patio Plant (ma rog, genul acela...in cutiute), cu preturi variate, Orhidee la mai multe preturi: 31,9, 59,9, 99,9 lei. Eu mi-am luat un Cymbidium la 31,9. Violete la 9 lei si 10,9 lei. Sinyngia minunate, diverse culori. Printre butasi erau si bouganvilea mov si roz. Cred ca primisera plante recent, ca era pliiiin! Foarte multi bulbi si seminte.
diorama
25th February 2009, 20:35
Si camelii, nu uitati de camelii Patio Plants
. Si albe, si roz. Am vazut si cires inflorit, nu stiu cum naiba a inflorit asa micut. Bulbii de gloxinie si de begonie sunt in jur de 10-11 lei punguta la Real.
diorama
2nd March 2009, 12:13
Am vazut in oferta de la Real azalee cu 4,50 lei. A fost cineva sa vada in carne si oase? Pana nu vad la fata locului nu cred se scrie pe hartie
.
kerkyra
2nd March 2009, 12:23
QUOTE (diorama @ Mar 2 2009, 12:13)

Am vazut in oferta de la Real azalee cu 4,50 lei. A fost cineva sa vada in carne si oase? Pana nu vad la fata locului nu cred se scrie pe hartie

.
Da, a fost colega mea de birou, in Craiova. Erau jumulite rau de tot, la banii astia nu prea ma asteptam sa gaseasca ceva bun.
gomez99
2nd March 2009, 14:30
la cora/brico pantelimon
camelii albe/rosii - in stare bunuta
lonicera 2-3 soiuri idem
clematii, bouga, abutiloni, pe moarte
trandafiri poliantha si teahibrizi cam 6-7 sorturi de fiecare- in stare buna
urcatori swan lake si inca unu roz- in stare buna
hibi simpli galbeni portocalii, roz si rosii - in stare bunuta
turba kertimag la caramida - intre 3roni si 26roni (4,5kg) nu garantez pretul
gomez99
2nd March 2009, 18:07
am uitat un lucru important - pretul!
intre 23 si 30ron bucata
diorama
2nd March 2009, 20:59
Am fost in Real acum. Nu mai exista azalee, in schimb e plin de primule. Si la legume tot primule aveau. Erau peste tot. Cu 2,99 lei.
HADE 61
3rd March 2009, 15:27
anul trecut am luat niste primule din kaufland cu 5 lei , una galbena a inflorit pana prin ianuarie anul asta si e in stare foarte buna , celelalte 2 le-am pus in gradina blocului si s-a ales praful de ele .anul asta am luat din hornbach 2 cu 3 lei / una si aproape sunt pe moarte .cand am fost si in brico erau rafturi intregi cu primule , parca se topesc - 2 lei / una .cand vii la bucuresti , diorama , la citty pantelimon , are si azalee la reducere 2-3 lei , cyclame frumoase tot cam atat .
diorama
3rd March 2009, 21:50
Vin in Bucuresti la mijlocul lunii, cam pe 15, asa. Iti dai seama ca merg neaparat sa-mi iau niste flori de acolo ca prea-s ieftine. Multumesc mult!
Valentina30
3rd March 2009, 22:25
Din hornbach am luat si eu 2primule saptamana trecuta. Era super frumoase si ieftine (3 lei).
La acel moment, aratau asa: http://valentina33.sunphoto.ro/flori_diverse/pagina5
Una s-a topit repede, a doua rezista, dar nu mai arata asa frumos. Sper sa o salvez, totusi.
Mai avea si muscari, crocusi, narcise si zambile foarte frumoase, incarcate de boboci... Preturi diverse, dar nu mi s-au parut foarte ieftine. Si orhidee superbe dar cam scumpe, intre 40 si 60 Lei.
diorama
3rd March 2009, 23:09
Ce ma enervati voi cu Hornbach-ul vostru...
Si cu garden-urile voastre
. Cat am stat in Bucuresti, nu ma duceam sa cumpar. Acum, ca m-am mutat in Timisoara, imi trebuie flori.
diorama
10th May 2009, 18:12
Pentru timisoreni: am auzit ca expozitia de flori se muta de saptamana viitoare vizavi, in parcare la Billa, acolo unde acum e targul de haine. Probabil ca sunt aceiasi vanzatori, mie mi-a zis un nene care vindea acolo.
antigen
10th May 2009, 21:10
QUOTE (diorama @ May 10 2009, 19:12)

Pentru timisoreni: am auzit ca expozitia de flori se muta de saptamana viitoare vizavi, in parcare la Billa
...Da? Chiar si ungurul acela
cu cactusii?
diorama
10th May 2009, 21:15
Cred ca da. Adica sper. Si tu ai avut experiente frumoase cu el? Eu am cumparat cactusi de la el de vreo 15 lei si mi-a dat unul cadou. Nu stia romaneste dar ne-am inteles de minune.
antigen
10th May 2009, 21:19
Da, acum 2 ani, cred. Atunci s-a tinut in parcarea Mall-ului. Am luat atunci 4 cactusi (care inca traiesc!
) si mi-a facut ceva reducere, adica mi-a cerut mai putin decat facea. I-am desenat pretul corect, dar a zis ca e OK asa.
diorama
10th May 2009, 21:35
Am fost si eu atunci dar eu nimerisem unguroaica
.
antigen
10th May 2009, 21:47
Imi pare rau.
diorama
15th June 2009, 19:17
Duminica am fost pana la Szeged in recunoastere la noul Tesco si Obi. Poate or mai fi si altii din zona asta interesati, asa ca ma laud. Phalaenopsis infloriti, cu tija frumoasa, la aproximativ 20 de lei, in floraria de la intrarea in Tesco. La Obi au orhidee de toate neamurile. Phalae, Dendrobium, Cymbidium, Zygopetalum, Miltonii, Miltoniopsis (ce parfum
), mini, mari, medii, cu parfum, fara parfum. Preturile sunt pana intr-un milion de lei. Eu mi le-as fi luat pe toate, mai ales Miltoniopsisul asta de mai jos care mirosea demential. Tot cu nasul in el eram. Data viitoare ma lipesc de unul.
anadometia
3rd October 2009, 15:31
Astăzi am fost la cumparaturi in OBI și am vazut ca au reduceri la plantele de gradina. Aveau hibi la 14,99 , bouga la 9,99 (cam anemic) dar si mai scumpi la 35, rhododendroni la 9,99 , fuchsia la 9,99 si altele. Eu am cumparat un rhododendron repens si un hibi .
HADE 61
5th October 2009, 18:33
anadometia , bouga avea vre-o floare ca sa vezi culoarea ?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.