Am si eu o problema cu o pereche de casti

D_Tristan

Salut ma numesc Tristan sunt din Calarasi si am 16 ani acum ceva timp am achizitionat o perechie de casti A4Tech - HD-200 si akum de o data nu se mai aude o casca din ele (o boxa) am desfacut casca si nu am vazut nimik special (nijte fire boxa propiu zisa cu acel mic magnet si tot asa) am facut eu ce am facut si tot nu a mers... am mai stat ceva timp si am scos magnetul boxei stricate si l-am inlocuit ci celalalt de la cealalta boxa si tot nimik dar boxa care mergea merge si cu magnetul celei stricate...nici un fir nu este rupt sau tot asa ea arata intacta as putea sa fac ceva in acest caz??

Multumesc anticipat...
mister_rf
Pentru a verifica daca nu sunt firele intrerupte ai nevoie de un instrument de masura.
Apeleaza la cineva care are un astfel de instrument sa faca masuratorile necesare. De multe ori legaturile se pot intrerupe la mufa jack sau langa casca, pentru ca acolo sunt solicitate cel mai puternic.

andma83

Eu i-as fi recomandat direct sa le arunce.. pana mea, sunt 30RON o pereche de casti noi A4Tech.. smile.gif
In niciun caz nu as mai sta sa le desfac si sa le relipesc bobina difuzorului, desi mai demult ma chinuiam si eu asa..
D_Tristan
o sa caut pe cineva sa imi verifice castile dar nu prea cred k s-a "intrerupt" vreun fir ptk... nu le-am folosit decat de 2-3 ori si... le-am pastrat bine adika nu sa trag de ele si sa le arunc si tot asa... o sa incerc si asta dar... imi poti spune ce fel de aparat imi trebuie???

QUOTE (andma83 @ Feb 23 2009, 00:51) *
Eu i-as fi recomandat direct sa le arunce.. pana mea, sunt 30RON o pereche de casti noi A4Tech.. smile.gif
In niciun caz nu as mai sta sa le desfac si sa le relipesc bobina difuzorului, desi mai demult ma chinuiam si eu asa..

eu am dat pe ele 80 de lei si.... se aud superb calitatea este superba am un prieten care a dat 2 milioane pe niste casti sony si nu se aud la fel de bine k acestea si de akolo de unde le-am cumparat nu mai are si a spus k nu mai aduce.... deci.... incerc sa le repar biggrin.gif...
mister_rf
Mai sunt multi milionari pe aceasta arie?
Poate ca sunt prea ocupati cu numararea banilor si nu mai intervin cu sfaturi inutile. laugh.gif
Th3_uN1Qu3
Nu te'ai gandit intai sa schimbi mufa? Cel mai des acolo se rupe.

andma83 Eu am doape Sony si tot schimb la ele la mufe si la cabluri de 2 ani in loc sa'mi iau o pereche noua. Nu vad unde e problema.
99ton
QUOTE (mister_rf @ Feb 22 2009, 23:57) *
Mai sunt multi milionari pe aceasta arie?

bigyellowgrin.gif Toti,in lei vechi.

D_Tristan
QUOTE (Th3_uN1Qu3 @ Feb 23 2009, 01:01) *
Nu te'ai gandit intai sa schimbi mufa? Cel mai des acolo se rupe.

andma83 Eu am doape Sony si tot schimb la ele la mufe si la cabluri de 2 ani in loc sa'mi iau o pereche noua. Nu vad unde e problema.

sincer eu sunt incepator am 16 ani.. si sa mor dak stiu care sunt alea mufele....:| o sa fac vr-o 2-3 poze si o sa le postez imediat si poate imi spui care sunt alea mufele biggrin.gif

Gata am tezolvat problema biggrin.gif am vorbit cu un prieten care este electrician si i-am aratat castile si totul era legat de MUFA a spus el ceva pe limba lui dar confusedsmiley.png m-am pierdut pe undeva pe la nujtu ce ca nu face masa cu nujtu ce si tot asa faza este k le-am facut dj.gif akum ma pot intoarce la treaba va multumesc tuturor pt ajutor coolspeak.gif
Th3_uN1Qu3
Nu'i problema. Pt cunostintele tale ulterioare, MUFA este partea care se infige in player. MASA este punctul de 0, acolo unde nu avem nici o tensiune (este aceeasi cu impamantarea la aparatele mai mari), si fata de care se masoara orice altceva. Castile au 3 fire la mufa. Unul de semnal stanga, unul de semnal dreapta, iar al treilea este masa, care se desface in doua pe cablu pentru a ajunge la fiecare casca. Cand a zis ca "facea masa", inseamna ca unul din firele de semnal atingea firul de masa, deci in casca respectiva primeai fix 0 semnal.

Acum sper ca ai inteles ce a facut prietenul tau acolo. wink.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.