Am intrebat mai devreme daca se poate realiza un alimentator wireless. Pana la urma cred ca se poate realiza...dar numai sub forma modulara(mai multe circuite acordate) conectate in paralel,cel putin teoretic suna destul de bine. Astept parerile voastre.
andma83
21st February 2009, 12:51
QUOTE (maryo1990 @ Feb 21 2009, 12:31)
Am intrebat mai devreme daca se poate realiza un alimentator wireless. Pana la urma cred ca se poate realiza...dar numai sub forma modulara(mai multe circuite acordate) conectate in paralel,cel putin teoretic suna destul de bine. Astept parerile voastre.
Da dom'le, sa traiti! V-am auzit, dar nu stiu unde ati intrebat si nu am chef sa caut. Intreaba in post-ul acela, nu treb sa deschizi unul nou ca sa intrebi..
maryo1990
21st February 2009, 13:39
QUOTE (andma83 @ Feb 21 2009, 12:51)
Da dom'le, sa traiti! V-am auzit, dar nu stiu unde ati intrebat si nu am chef sa caut. Intreaba in post-ul acela, nu treb sa deschizi unul nou ca sa intrebi..
Multumesc pt "sfat",dar nu stiu ce s-a intamplat cu cu post-ul respectiv...
andma83
21st February 2009, 13:56
QUOTE (maryo1990 @ Feb 21 2009, 13:39)
Multumesc pt "sfat",dar nu stiu ce s-a intamplat cu cu post-ul respectiv...
Pai daca tu nu stii ce s-a intamplat cu acel post.. cine sa stie? Vezi, poate a fost sters de vreunul din moderatori, dar ma indoiesc.. Cauta la My Assistant sus in dreapta si apasa View my last 10 posts.. sau ceva de genul. Spor!