cuart
18th February 2009, 19:29
Buna ziua!
De curand am achizitionat un laptop SH. Vanzatorul este o firma care importa tehnica de calcul din tarile vest europene si SUA si conform acestuia, acorda garantie produselor pe care le are la desfacere (12 luni in cazul laptopului in cauza). Produsul a venit prin posta(Nemo) si a fost insotit de factura si chitanta. Pe spatele laptopului exista un mic sticker(sigiliu) lipit in asa fel incat laptopul sa nu poata fi desfacut fara a rupe acel sigiliu. Nu am vreun certificat de garantie si la mailul ce l-am adresa vanzatorului mi s-a raspuns ca ei sunt vanzatori cu ridicata (en-gros) si nu au formulare de garantie ce sa le acorde fiecarui cumparator individual. In schimb garantia este valabila pe baza facturii si a sigiliului intact aflat pe spatele laptopului.
Este suficient pentru garantie doar factura, chitanta si acel sticker?... sau am nevoie si de un certificat de de garantie ce sa ateste exact care este perioada in care produsul este in garantie, serial number-ul produslui, etc.?
Numai bine!
P.S. Nu am gasit o alta arie mai potrivita pentru a posta acest topic. In caz ca este va rog mutati-l acolo. Multumesc!
TimeWriter
19th February 2009, 23:11
Dacă ți s-a răspuns la mail că nu este necesar un document cu garanția, atunci nu ai nevoie de unul. Data achiziționării presupun că este printată pe factură.
Ce defect are laptop-ul în cauză?
cuart
19th February 2009, 23:43
Lapopul este in perfecta stare de functionare!
Am pus intrebarea acum deoarece este proaspat achizitionat (este mai usor de rezolvat orice problema acum in caz ca ar fi nevoie) si as prefera sa stiu ceva clar acum si nu cand "defectul" ar putea fi prezent
scorpio20
19th March 2009, 22:02
eu zic sa te multumesti, eu mi-am facut garantia in alta tara pe baza facturii, in romania mori cu certificatul de garantie in mana uneori